Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) LW

LW
(senior tag)
LOGOUT blog

Ezek után az ember győzze követni, hogy az alaplapon van-e videó kivezetés vagy sem, ill. a prociban van-e IGP vagy sem. ;]

Még a sáladba is bele van írva, hogy 100% láma. - by Useless *** Kikapcsolom aztán ha bevág a nagymami wécépumpája, akkor meg nézegetek, hogy betojt a windóóz / Zotya21 *** http://picasaweb.google.hu/Reactorx2/

(#2) Márton

Márton
(PH! addikt)

Épp bővítés előtt állok.
Most aztán lesz miből válogatnom :DDD
Áruk vajon tavasszal indul picit lefelé?

Hasznos mint ramdrive-ra a defrag!

(#3) Lorenzo9

Lorenzo9
(PH! addikt)

Vihar a biliben,ha nem hoz árcsökkenést..Amivel kevesebbe kerül,annál többet ér egy GPU,amire szükség lehet később+a későbbi lecseréléskor is fog annyi pluszt érni,amennyit fizet az ember.Ráadásul mégcsak fogyasztásspórolás sincs,ha ugyanúgy 95w,az idle meg ki tudja,kevesebb-e,de nem szokás Sandy-t netezni,letöltőnek venni...

★★★Steam,CoD4,WaW,MW3,BO,F3AR+szinte minden:LorenzoHUN ★★★★ ★★★Borderlands,BF:BC2,MoH,Crysis2,Origin,Battlelog(BF3):LorenzoHUN★★ ★★★http://steamcommunity.com/id/lorenzohun ★E-Cigi:http://e-c.hu/node/120

(#4) XtremLor válasza Márton (#2) üzenetére

XtremLor
(senior tag)

Ha Magyarország megkapja a pénzügyi támogatást a forint is javulni fog abban bízok :DDD

"Legen...Wait for it...Dary"

(#5) Killer01

Killer01
(senior tag)

Nah, akkor ilyen is van már a kereskedelemben....

"Szerves kísértetek kísérnek minket, akik ha kell írnak vagy beszélnek" Philip K. Dick

(#6) - = Zk = -

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

1 mag? 17W? 1,4GHz? hát hova szánják azt?:U

eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

(#7) Sub-ZeRo válasza - = Zk = - (#6) üzenetére

Sub-ZeRo
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Pici lányoknak fészbúkra. ;]

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.

(#8) havasa válasza - = Zk = - (#6) üzenetére

havasa
(senior tag)

Gondolom HTPC, ha vinni fogja az FHD videókat.:) Nem mindeni akar több száz wattos süvítő gépen filmet nézni és letölteni. ;)

mod: most olvasom, ezek mobil CPU-k, akkor is HTPC :D

[ Szerkesztve ]

(#9) - = Zk = - válasza Sub-ZeRo (#7) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

arra ott egy droidfon, vagy a szifon :DDD

(#8) havasa
HA vinni fogja.. persze ezt így nem lehet tudni.

[ Szerkesztve ]

eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

(#10) Amacs válasza XtremLor (#4) üzenetére

Amacs
(tag)

Nem nevezném én azt támogatásnak.
Viszont valószínű, hogy a megkötése után engedni fognak kicsit a pórázon.

(#11) Sub-ZeRo válasza - = Zk = - (#9) üzenetére

Sub-ZeRo
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát tényleg. :D Akkor passz, de tényleg van ilyen proci is. :DD

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.

(#12) MZperX75 válasza XtremLor (#4) üzenetére

MZperX75
(őstag)

"Ha Magyarország megkapja a pénzügyi támogatást a forint is javulni fog abban bízok "
Ebbe ne bízz,mert ha így lesz ,az az kap lóvét ,akkor rosszabb lesz neked és nekem is. :K

[ Szerkesztve ]

lakásfelújítás-festés http://homedesign75.freewb.hu/

(#13) - = Zk = - válasza Sub-ZeRo (#11) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

falat kenyér szindróma? megeshet :DDD

(#14) general

general
(senior tag)

10-15 dollárral kevesebb? az meg ugyan mit ér? tényleg 3 ezer Ft körüli összeggel olcsóbb? akkor ugyan miért venné meg az ember? még nálunk is aprópénz, főleg, aki rászán 40-50 ezret egy procira, külföldön meg pláne. marhaság. csak egy új bőr, amit lehúzhatnak rólunk... ha esetleg 6-8-10 ezerrel kevesebbe kerülne, az már oké szerintem. ez így ... nemhogy tökmindegy, de inkább venném a másikat. persze lehet, hogy ez a cél.. :)) így nem kell árat csökkenteniük, ugye...

[ Szerkesztve ]

(#15) fgordon

fgordon
(senior tag)

Lehet fogyasztás különbség az IGP-s alaplap + IGP-s proci és az IGP nélküli azonosnak számító processzor + alaplap között? Ha igen: mennyi? Szerintem egy kevés, főleg az alaplap miatt...

▏▎▍▋▊▉ Gordon (eleinte azt hittem) ▉ ▊▋▍▎▏

(#16) Sub-ZeRo válasza - = Zk = - (#13) üzenetére

Sub-ZeRo
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Valami ilyesmi, igen. :D

(#17) szmiagor

szmiagor
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Akkor most az i3 2120 ban is levan tiltva?

Rossz,Hibás,Törött,Használt,mobiltelefont, alaplapok tol a cpu ig~ 400ft-tol 25000 ft/kg ig elöre utalom az árát

(#18) .mf

.mf
(PH! addikt)

797 nekem elég lenne, ha épülne rá megfelelő subnoti...

(#19) XtremLor válasza MZperX75 (#12) üzenetére

XtremLor
(senior tag)

pedig most se rózsás a helyzet :N

Abban bíztam az igp nélküli 2550k olcsóbb lesz a simánál, a 100MHz nélkül megvan az ember, ha meg kell tol egy kis tuningot ha már k-s procit vesz:DDD

[ Szerkesztve ]

(#20) MZperX75 válasza XtremLor (#19) üzenetére

MZperX75
(őstag)

"pedig most se rózsás a helyzet"

Na de miért?

Látom téged is jól bevakítottak! :U

[ Szerkesztve ]

(#21) schawo

schawo
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Gondolom OEM piacra szánják ezeket, ott akarnak 10 dollárt spórolni egy 1500 dolláros gépen.

Szigorúan magánvélemény. Olvassa el a mellékelt tájékoztatót, vagy forduljon orvoshoz!

(#22) - = Zk = - válasza MZperX75 (#20) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Látom téged is jól bevakítottak!

..vagy másban hisz?!... :U

(#23) MZperX75 válasza - = Zk = - (#22) üzenetére

MZperX75
(őstag)

"Ha Magyarország megkapja a pénzügyi támogatást a forint is javulni fog abban bízok"
A válaszom erre a kijelentésre íródott! :U

(#24) XtremLor válasza MZperX75 (#20) üzenetére

XtremLor
(senior tag)

te írtad "rosszabb lesz neked és nekem is. "
erre írtam a választ, az meg már elég személyes milyen okok miatt ilyen a helyzetem :)
nem offolok tovább nem a témához tartoik, még a végén baj lesz belőle :K

(#25) janos1988

janos1988
(őstag)

Ezeknél már biztos nem lesz probléma a videó fájlok lejátszásánál :)

A Windows 7 és 8 közötti különbség a Linux "nyelvén": 3.2.10 -> 3.2.11

(#26) szmiagor válasza janos1988 (#25) üzenetére

szmiagor
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Már az elődjeik is elbirkóztak a videókkal :K

Rossz,Hibás,Törött,Használt,mobiltelefont, alaplapok tol a cpu ig~ 400ft-tol 25000 ft/kg ig elöre utalom az árát

(#27) Banános Joe

Banános Joe
(lelkes újonc)

Ezek most akkor azok a hibás procik, amikben nem működik az IGP? :DDD

(#28) schawo válasza szmiagor (#26) üzenetére

schawo
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

:N 24p a haláluk.

Szigorúan magánvélemény. Olvassa el a mellékelt tájékoztatót, vagy forduljon orvoshoz!

(#29) Angel1981 válasza Sub-ZeRo (#7) üzenetére

Angel1981
(PH! addikt)

Hehehe! Találó! ;]
Lehet, nem is fognak tudni eleget gyártani belőle, elnézvén a trendeket! :D

(#30) TGWH

TGWH
(fanatikus tag)

Nem sokat ér, 40 ezer forintból lesz 54 mire ideér...

Katasztrófa, FX-8150 71 ezer, 8120 54 ezer... intel oldalon meg 2500K 58 ezer, 2300 46 ezer XD
Könyörgöm, 2500K egy éves processzor, vagy mennyi, és feljebb ment az ára...

Politikailag: meg ne szólaljanak, azért imádkozzatok... ha bármelyik megszólal, egyből egekben a forint... Majd nyáron veszek gépet, egyszerűen nincs elég lelki erőm ennyire veszteségesen pc-t venni... vagy gyűjtögetem az eurót, talán addig nem dől össze...

(#31) TGWH

TGWH
(fanatikus tag)

Sorry, nem tudtam szerkeszteni.

De minden esetre, jól spájzoljatok be, jön a rémhír:
,,A jövő héten tartja országértékelő beszédét Orbán Viktor''

A forint árfolyama nemhogy a maximum lehetséges 90 fokban, egyenesen 120 fokos szögben fog felfele törni...

(#32) Sub-ZeRo válasza TGWH (#31) üzenetére

Sub-ZeRo
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Politikát ne keverjük bele... :U

(#33) TGWH válasza Sub-ZeRo (#32) üzenetére

TGWH
(fanatikus tag)

Na ja... kellett nekem bíznom a bulldozerben...
Csak sajnos akármi böszmeséget elkiáltanak ott fent, mindig mi szívjuk meg az árfolyam ingadozással. Pedig kéne már valami a p4-es helyett...

(#34) Sub-ZeRo válasza TGWH (#33) üzenetére

Sub-ZeRo
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én is bizakodtam a bullban, még akkor is ha nincs pénzem gépet fejleszteni. Csak hát nem azt kaptuk teljesen, amit vártuk, de ez nem ide tartozik.
Árfolyam ingadozásról lehetne beszélni, de ne offoljuk szét a topikot ezért. Tavaly is ez volt, hogy december elején az egekben volt az euro, majd március környékére vissza állt. Ez van, nem most kell gépet venni. Meg addig még sok minden megtörténhet.

(#35) TGWH válasza Sub-ZeRo (#34) üzenetére

TGWH
(fanatikus tag)

De még rosszabb is lehet.
Amúgy nem off, mert itt egy jó kis olcsó intel, és idehaza 40 helyett 60 ezer lesz... sokat nem hiszem hogy vesznek belőle, mert hiába olcsó külföldön, itt drága lesz...

(#36) Sub-ZeRo válasza TGWH (#35) üzenetére

Sub-ZeRo
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Majd behozatják külföldről és még így is olcsóbb lesz, mintha lemennél a boltba és megvennéd.

(#37) banhammer

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Kötelezó kör.
Na ezen is túl van az Intel.

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#38) nicu71

nicu71
(senior tag)

nekem "normális" Sandy-m van ,de homályosítsatok már fel mi az a VT-d?
amúgy amire én használom a gépezetet,tökéletesen elég az IGPU! :)

"-Mondja Holmes,ébredt már úgy,hogy egy bilincs volt a kezén? -Igen....és meztelen voltam...

(#39) Martin2004 válasza nicu71 (#38) üzenetére

Martin2004
(tag)

Virtualization Technology for Directed I/O

[ Szerkesztve ]

Az emberek nem abban különböznek egymástól, hogy kinek mennyi esze van, hanem, hogy ki mennyire tudja azt használni.

(#40) szmiagor

szmiagor
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

hát lehet befizetek 1 re :)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.