Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) adorjant

adorjant
(senior tag)

Az óvintézkedést megértem,őrült sokat fogyaszthat húzva...
De azért valamilyen szinten durva,2011-et írunk :)

[ Szerkesztve ]

(#2) ^Clown válasza adorjant (#1) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Weér Istvánok ellen muszáj valahogy védekezni, én megértem és elfogadom ezt a döntést, illetve hozzáállást.

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#3) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igazából ez teljesen normális. :K
Akinek a gyári OC kevés, és hazavágja a kártyát akkor gáz, és így járt. :D

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#4) Day 'n' Nite válasza ^Clown (#2) üzenetére

Day 'n' Nite
(fanatikus tag)

Majdnem megkérdeztem, kiről beszélsz, aztán leeset :D :D

Egyébként ha ilyet vennék egyszer, akkor egyszerűen a legolcsóbbat beszereném, max átmatricázom, ha nem tetszik. :)
A garanciás-dolgot jó hogy egyértelműsítették, enélkül kissé hülyeségnrek tűnt a dolog...

“Nem akkor alkottál tökéleteset, ha már nem tudsz mit hozzátenni, hanem ha már nem tudsz mit elvenni belőle.” /Antoine de Saint-Exupéry/

(#5) subaruwrc

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

az xfx sem csúnya, de nekem az MSI tetszik a legjobban :))
már ha ez érdekel valakit :D
ref megoldás az összes elméletben, de biztos lesz gyártó roszabb hibaszázalékkal..

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

(#6) flexxx2

flexxx2
(tag)

Na végre, máris rohanok venni egyet :)

(#7) Silentfrog

Silentfrog
(őstag)

Annak,hogy referencia kártya és semelyik gyárto nem nyulkálhat bele,annak mi értelme?
Álatalában jobb szokott lenne ha kap egy egyedi hütést a kártya.
Vagy azért,hogy az egyedi kártyák megnyomják az árat,és nem szeretné a gyárto,hogy sokkal többért adják a termékeiket?

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#8) smkb

smkb
(senior tag)

Érdekes dolog ez az 699 usd MSRP... neweggen 709-749 közt figyelnek... de ezt gyakran eljátszák mindkét oldalról, hogy az MSRP csak marketing.

(#9) flexxx2 válasza smkb (#8) üzenetére

flexxx2
(tag)

Újdonság, 1-2 hét alatt visszamegy valamennyire.

(#10) knx88

knx88
(kvázi-tag)

Én még mindig nem tudom feldolgozni,hogy miért nem lehet a világ eddigi leggyorsabb vga-jához valami pofás hűtőt tervezni,egyszerűen nem fogom fel,hogy ehhez a karihoz ezt tényleg komolyan gondolják? Más...mire lesz normális driver addigra nv is bejelent valamit..:D

(#11) adamssss

adamssss
(őstag)
LOGOUT blog

Mikorra várható teszt?

Ha egyszer megjön a munka kedvem, fogom magam leülök egy sarokba, és megvárom míg elmegy...

(#12) tiborandras válasza flexxx2 (#6) üzenetére

tiborandras
(senior tag)
LOGOUT blog

mit egyet? kettot! :DDD

4 sale http://tiny.cc/aprok

(#13) mpierre

mpierre
(PH! addikt)

Újra virágozni fog az vga hűtők piaca. Hatalmas bordákkal fűszerezve... :DDD

[ Szerkesztve ]

wd40, mint portalanító eszköz...!!!!!? ¤ BattleTag: Deckwood#2527

(#14) coonee

coonee
(fanatikus tag)

illetve a matrica vagy a doboz szépsége lehet döntő tényező :DDD ja aki ilyen kártyát vesz az általában e két tényező alapján szokott dönteni :)
szépek lettek a kártyák :C

(#15) daa-raa válasza knx88 (#10) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Inkább hatékony legyen, mint pofás.

Érdekes, hogy már a 11.4 előzetesét adták ki, mikor még a 11.3 sem jelent meg.

[ Szerkesztve ]

Si vis pacem, para bellum.

(#16) dklol válasza adamssss (#11) üzenetére

dklol
(újonc)

http://guru3d.com/article/radeon-hd-6990-review/

(#17) Yutani

Yutani
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Asus minimál design a legjobb. A gyári hűtő úgy szép, ahogy van, nem kell rá mindenféle bohóc matrica. Egy Asus logó és marad ugyanolyan elegáns, mint ahogy azt az AMD megtervezte. Persze szigorúan SZVSZ, sokaknak meg pont a gyáritól eltérő matricázás tetszik.

Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

(#18) tzsolesz

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Uff. Megjöttek a csúcsok is végre a 6000-es szériából.
Nah, lehet bugyit felkötni hozzá a konkurenciának, ahogy elnézem a GTX580 igen messze van tőle.
Csak is 2 gpu-s lehet az ellenfele. Jól számolom, hogy GTX560 SLI megoldás kevés lesz ellene? :F

[ Szerkesztve ]

=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

(#19) marositech

marositech
(tag)

Váó!
Ezekben mi a különbség? A matrica!
Remélem azért lesznek egyedi hűtési megoldású HD 6990-k.
Azokat várjuk szeretettel.

Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)

(#20) hackeeeee válasza tzsolesz (#18) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Majd jön a GTX590 is, hamarosan.. :)

(#19) marositech: Most ezt úgy mondod, mintha a ref. kártyák megjelenésekor legtöbbször ez nem így lenne.... :U

[ Szerkesztve ]

Véleményem szubjektív... - AMD sAM2-es konfiguráció eladó: http://href.hu/x/hq4h

(#21) knx88 válasza daa-raa (#15) üzenetére

knx88
(kvázi-tag)

Na igen,így gondoltam én is de ezzel az egy ventivel hát nemtudom azért az se hátrány ha nem lesz porszívó hangja.. meg nem 90fok lesz valami nagyobb borda hőcsövekkel esetleg két ventivel dukált volna..

(#22) hackeeeee válasza knx88 (#21) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Ezt a hűtést már annak idején az XFX is használta, sőt ők használták először...[link]

Szal annyira rossz nem lehet, ha az AMD is ezt használja ennél a kártyánál.

[ Szerkesztve ]

Véleményem szubjektív... - AMD sAM2-es konfiguráció eladó: http://href.hu/x/hq4h

(#23) tzsolesz válasza hackeeeee (#20) üzenetére

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Majd jön a GTX590 is, hamarosan..

Igen, csak kérdés, hogy miből fog állni. Mert én még lemaradtam ott, hogy 2db GTX560-ból....

(#24) broken9191 válasza tzsolesz (#23) üzenetére

broken9191
(újonc)

Ha van eszük akkor két teljes értékü 580 gtx valami hasonló limit-el hogy a 300w-ba beleférjen ha kell de amugy fogyaszt 500-at. Csak tegyenek rá jobb hütőt mint ami a 6990-en van mert tesztek alapján belenyal a 88-90 fokban terhelve.

(#25) tzsolesz válasza broken9191 (#24) üzenetére

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát az nagyjából ki is gyulladna, ha csak nem szigorúan vízhűtéssel dobják ki.

(#26) capulet75

capulet75
(senior tag)
LOGOUT blog

Mint ha nem lenne tökmindegy h milyen matrica van rajta. Általában amúgy is csak a nyákot lehet látni, ha látni.Arra az oldalára találhatnának ki valamit. :K

Sami Koivikko - Sapphire

(#27) zolyee

zolyee
(tag)
LOGOUT blog

Nagyon ütős lett a 6990! :Y
Kiváncsian várom az Nvidia válaszát! :)

(#28) broken9191 válasza tzsolesz (#25) üzenetére

broken9191
(újonc)

Kb ugyanúgy melegszik a 6970 mint az 580. Szal azért ez így erős kijelentés....

(#29) hackeeeee válasza tzsolesz (#23) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Igaz. :K

(#30) hackeeeee válasza broken9191 (#24) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Ezt úgy mondod, mintha a jelenlegi 1 GPU-s refhűtős kártyák nem "nyalnák" a ~90 fokot...

(#31) EarL 007

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szépek és rettenet erősek, de ez már tipikusan az a kategória, ami már azért nem érdekel igazán, mert egyrészt megfizetethetetlen és legfeljebb .jpg-n látok ilyen kártyát, a való életben soha... a teszteken látott eredményeket biztosan szájtátva fogom konstatálni, de legfeljebb ennyire érdekel csak.

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

(#32) broken9191 válasza hackeeeee (#30) üzenetére

broken9191
(újonc)

570-580 az 76-81 fok (sok teszt átlaga). 6950-6970 kb ugyanez a szint. Emellett ezek már elég halkak is, nem ugy mint az elözö széria ami hangos volt és 90 fok.

(#33) Xaels

Xaels
(PH! kedvence)

Design-osak, de nekem spórolják le róla a matricát és a sok felesleges sallang sem kell a dobozba, csak a kártyát adják ide garanciapapírral(persze a csomagolás stb. költségével csökkentve) a többit megoldom ;]

A Samsung tökélyre fejlesztette a másolást: már nem csak design, szoftver és marketing terén olyan mint a "Körte", de hogy még a rajongókat is sikerült meghülyíteniük...

(#34) hackeeeee válasza broken9191 (#32) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Ahány teszt annyi hőmérséket. Annak idején tény, hogy az NV képes volt értelmesen vezérelni a ventiket, ez a G80 idején már megmutatkozott.

Mellesleg, ha 1 GPU ~80 fok, akkor a 2 GPU-val a ~90 fok az sok? :U

(#35) knx88 válasza broken9191 (#32) üzenetére

knx88
(kvázi-tag)

Akkor én meg se szólalok a 64fokos gtx460ammal:D

(#36) tzsolesz válasza broken9191 (#28) üzenetére

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Akkor nem szóltam. Én még a legelső FERMI effektusnál tartok. :D

(#37) broken9191 válasza tzsolesz (#36) üzenetére

broken9191
(újonc)

Ott sem volt mondjuk akkora gond. Nekem a ref 470 sem ment 86 fölé. Csak nem kell egy 5k-s házba belerakni és már is jobb volt a helyzet. Vagy egyedi hütésest venni/rászerelni.

(#38) Tomcat

Tomcat
(őstag)

Nekem nagyon tetszik a Sapphire, akár kettőt is elfogadnék a gépembe. :)
Csupán annyi a gond hogy a 3DMark pontvadászaton kívül pillanatnyilag másra még nem igazán van szükség ekkora teljesítményre. (Talán majd a Crysis 2 igényli.) Ha mégis az ellenkezője történne, amit a konzol garfikai limitáció miatt kétlek akkor talán fogom érezni szükségét a váltásnak. Egyébként fölösleges pénzkidobásnak tartom.
Ennek ellenére örülök hogy van fejlődés a teljesítményben és vélhetően újra az AMD-hez kerül vissza a leggyorsabb VGA titulusa.

[ Szerkesztve ]

Tomcat

(#39) knx88 válasza Tomcat (#38) üzenetére

knx88
(kvázi-tag)

Crysis2 végképp nem fog igényelni ekkora erőforrásokat,hacsak nem több monitoron fullhd feletti szűrőkkel teli beállításokkal. Még mindig azt mondom,hogy ez a vga több monitorra full hd feletti beállításokra való és nem utolsó sorba egy szandi énekeljen alatta..

(#40) jozsi válasza Tomcat (#38) üzenetére

jozsi
(tag)

Újra? :F Hisz eddig is nála volt (5970).

Keresek: e6600 dobozos, számlás, garós processzort. Van egy inno3d 6600-osom 256 mb-os AGP-s by ''razor91''

(#41) Xaels válasza Tomcat (#38) üzenetére

Xaels
(PH! kedvence)

"vélhetően újra az AMD-hez kerül vissza a leggyorsabb VGA titulusa." - eddig is náluk volt az 5970-es személyében...

Amúgy szerintem év vége felé (BF3) kiderül, hogy kell-e ez a kakaó vagy sem. Ha abba a játékba beletesznek mindent amit ígértek, akkor ott meg fog szerintem izzadni, C2-nél szerintem egy cseppet sem.

A Samsung tökélyre fejlesztette a másolást: már nem csak design, szoftver és marketing terén olyan mint a "Körte", de hogy még a rajongókat is sikerült meghülyíteniük...

(#42) Entryy

Entryy
(fanatikus tag)

Vizes verziók nincsenek?

http://www.adrenalinbase.com/index.php?L=fr&T=videos# -- The need4speed " The art of flight "

(#43) DemonDani válasza Xaels (#41) üzenetére

DemonDani
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ha van 3 monitorod akkor kell.
ezt csak irtó nagy ökrök teszik majd be 1 monitor alá aki senki nem tud mit kezdeni a poénével már...

egyrészt iszonyatosan platform limitált 2560 4AA alatt fölösleges sok extra kakaóban reménykedni,
másrészt egy 6970 vagy 570 bőven elég mindenre, nincs ami szégyenbe hozná 1 monitoron...

asd fgh jkl éáű

(#44) megint én

megint én
(őstag)

Bocs, ha már elhangzott volna... De sehol egy vízhűtéses, vagy 3 ventis??? Mi ez a sok 1ventis ref? :(
Látom elhangzott. De azért meglep, miért van, hogy PL a GTX 560ra mindenféle volt, erre meg nem. :S
AMD korlátozza a lehetőségeket? Talán nem tesztelték ki eléggé mi is kéne rá? Vagy minek tudható be?

[ Szerkesztve ]

(#45) knx88 válasza Entryy (#42) üzenetére

knx88
(kvázi-tag)

Épphogy megjelent a kari még ref. léghűtésen...nemhogy vizes..szerintem egyébként lesz olyan gyártó aki felszereli blokkal..

(#46) EarL 007 válasza megint én (#44) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ha sikerult volna elolvasni hirt, olvashattad, hogy egyelore csak referenciamodelleket lehet forgalmazni, modositasok nelkul. Gyartok keze meg van kotve.

Sajat magadnak megvalaszoltad a kerdesedet. Igen, AMD korlatozza a lehetosget egyelore, majd egyedi huteses verzio is. Hogy gtx 560 miert jelent meg egybol sokfele hutessel? Talan mert masik gyarto termeke, aki startkor meg nem korlatozta a modositasokat.

Szerinted ha nem lenne kitesztelve akkor hogyan kerulhente egyaltalan piacra? Az oemek is kitesztelik, szoval ha ott megfelel, akkor a refhutessel is megfeleloen fog uzemelni, max durvan hangos lesz... vizesblokk is lesz majd ra hamarosan.

[ Szerkesztve ]

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

(#47) Ł-IceRocK-Ł válasza EarL 007 (#46) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egyenlőre igen, de kiváncsi leszek ki lessz az első bátor aki egy húzott karival áll elő.

"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

(#48) Xaels válasza DemonDani (#43) üzenetére

Xaels
(PH! kedvence)

Hát ahogy nézegettem a 27"-os monitorokat, a legtöbb 1920x-es felbontással megy(aqua/ipon), nekem ugyanekkora a felbontásom 22"-ra. Ebből kiindulva biztos meg kellene kínálni élsimítással egy akkora képernyőn és akkor már drasztikusan elkezd az erő fogyni.

(#49) hackeeeee válasza megint én (#44) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Sztem nem korlátoz semmit. Most jelent meg a kártya, türelem...

De mint írtam, ez a hűtő sem újdonság, már van egy ideje, csak gondolom kicsit alakítva lett, hogy rámenjen erre a kártyára...

(#50) Pero válasza megint én (#44) üzenetére

Pero
(senior tag)
LOGOUT blog

EK 2-3 héten belül ígéri a blokkot hozzá

eladó lehet pár vízhűtéses cuccom, pl HF csatik 12-13as csővekhez meg amit még találk otthon.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.