Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Keldor papa

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Már dobom is fel. :))

(#2) Lewzke

Lewzke
(senior tag)

Most raktam fel , a FEAR tényleg gyorsult , a többit nem próbáltam .

Steam ID: http://steamcommunity.com/id/mxclcd

(#3) wolruf

wolruf
(senior tag)

What time is it???? Innnnstaaaallll tiiiiimmmeeeeee :D

(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

(#4) grabber válasza Lewzke (#2) üzenetére

grabber
(őstag)
LOGOUT blog

Nem hiszem,hogy a 8600-os kártyámmal csodákat művelne.Remélem valalamit,azért segít.

A világon minden szép, csak nem mindenki tudja értékelni a szépséget!      Galaxy S JVT Semaphore 1.9.0+Ext4

(#5) Lewzke válasza grabber (#4) üzenetére

Lewzke
(senior tag)

Hát az uncsimnak is olyan a karija , és hidd el volt olyan játék ahol igenis segített az új driver feltelepítése . Persze az újabb játékoknál :K .

(#6) sid.:Rc211v válasza Lewzke (#2) üzenetére

sid.:Rc211v
(senior tag)

..és az a furcsa, hirtelen fps csökkenés is megoldódott?

-XFX-

(#7) MLaca

MLaca
(HÁZIGAZDA)

beszarás, hogy egy vga driver 102 mega.. jó, hogy nem dvd-n adják ki! bezzeg a fotónyomtatóm drivere 1.5 mb és minden benne van, még fullos grafikus kezelői felület is.

http://mlzphoto.blog.hu/

(#8) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Na végre! :DD

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#9) Gézengúz

Gézengúz
(senior tag)

Ehhez már nagyon kellett...........

:)

[link]

"Annyi jó autó van, amit ki lehetne próbálni, de ezt elrontottam ott, hogy elsőnek vettem egy BMW-t"

(#10) shteer válasza MLaca (#7) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

hány eszközt támogat a nyomtatód szoftvere? ;]

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#11) Csabahun

Csabahun
(senior tag)

A fear 2-ben eltűntek a fényforrásnál lévő kis csíkocskák.... :R

(#12) Lewzke válasza sid.:Rc211v (#6) üzenetére

Lewzke
(senior tag)

Nekem nem voltak gondjaim az előző driverrel sem . Csak az automata mentésnél laggolt be picit . :U

(#13) SPDeluxe1.0

SPDeluxe1.0
(fanatikus tag)

Na , ez talán űbereli a feketeképernyős 180.48 -ast.Am remélem a Cod2-t még támogatja ;]

"oh no the devil has a code for god mode!!!"

(#14) atesss válasza Gézengúz (#9) üzenetére

atesss
(őstag)

Hmm a gyakorlatban milyen sebességgel megy ezzel a kódolás ?
Pl. egy E7300-hoz képest egy + 9800GT-vel egy 1080p-s HD-t 720p-sbe kódolni ?
És egy alsókategóriás, vagy pl. integrált VGA-s 9300-al ?

(#15) Zoz

Zoz
(senior tag)

És ez már nem fog meghalni egy csomó alaplappal?

(#16) zed1983 válasza MLaca (#7) üzenetére

zed1983
(őstag)

102 mega? az új ATi 9.1-es 37,5 mega :DDD

(#17) Xmodule

Xmodule
(senior tag)
LOGOUT blog

Most ezt érdemes lenne leszedni a GeForce 8400M hez ami a laptopomban van?

No, as long as I'm here, they are the prey, and I am the hunter. battletag: Xmodule#1945

(#18) pigatt válasza zed1983 (#16) üzenetére

pigatt
(őstag)

CSak ebbe benne van a physx driver is! :U

ASUS; Intel; EVGA; Mushkin; Cooler Master; Corsair; Western Digital; OCZ; Logitech; Roccat; Plextor; Samsung

(#19) zed1983 válasza pigatt (#18) üzenetére

zed1983
(őstag)

az 38 mega úgy már érthető...csak tudnám abba is mi olyan "sok"

[ Szerkesztve ]

(#20) MLaca válasza shteer (#10) üzenetére

MLaca
(HÁZIGAZDA)

csak egyet, de nem hiszem, hogy az a pár dll meg inf ennyi helyet foglalna. sztem az összes játék hekkelt .exe fájlja is benne van ;]

http://mlzphoto.blog.hu/

(#21) julius666 válasza atesss (#14) üzenetére

julius666
(őstag)

Remélem jól értettem amit írtál.

Ez nem encoder, hanem decoder, ezzel NEM videót TÖMÖRÍTESZ, csupán LEJÁTSZOL.
És annyival biztosan többet tud az eddigi avivo meg mittoménmilyen videókártyás megoldásoknál (mert ugye eddig is létezett az ilyen HD cuccok hardveres gyorsítása), hogy ott csak DXVA-kompatibilis (értsd: butított, rosszabb minőségű) videók lejátszását gyorsította, itt pedig korlátozás nélkül, bármilyen high-end beállításokkal tömörített H264 videók lejátszásában segít, akár az is lehet hogy teljesen elvégzi a dekódolást.

Csak kár hogy csak Geforce kártyákon müxik, mert csak az ilyen CUDAr. :W

A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott. - Hofi Géza

(#22) Pyzoo

Pyzoo
(tag)

HI!

Feldobtam az új drivert +90 pöty 3d06 alatt mást nem nagyon néztem.
A cuda féle CoreAVC kódolás működik (3-4% CPU használat :) )de nagyon csúnya pixeles a kép egyenlőre de azért még nézegetem a beállításokat lehet figyelmenkivül hagytam valamit. ( KMPlayer-rel és x264-el néztem)

A teve egy olyan ló, amit a Microsoft tervezett.

(#23) Gézengúz válasza Pyzoo (#22) üzenetére

Gézengúz
(senior tag)

Hi

Próbáld Bsplayerrel is.........azzal nekem tökéletes......... ha ezzel is sz@r akkor összeakadó kodekproblémáid lehetnek.......valszeg........

"Annyi jó autó van, amit ki lehetne próbálni, de ezt elrontottam ott, hogy elsőnek vettem egy BMW-t"

(#24) shteer válasza MLaca (#20) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

hogy az összesé benne van e azt nem tudom, de hogy a ladaracingé benne volt anno az biztos ;]

[ Szerkesztve ]

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#25) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

én meg szívok ezzel a driverrel... stabilan ment az xp előtte, felraktam ezt és utána elkezdett döglődni: folyamatosan fagyogat... restart után félig töltődnek be a háttérben futó programok és több percet kell várni 1-1 progi elindításánál is... a vinyó meg dolgozgat valamit folyamatosan a háttérben (jó kérdés mit?) a rendszer csökkentett módban megy rendesen, meg a vista is ment gond nélkül... újraraktam a wint (mert már elég öreg és bíztam benne, hogy ez megoldja a gondot), drivertelepítésig semmi baj nem volt, de utána megint jöttek elő a problémák... instabil lett az egész... kizárásos alapon a driverrel lehet csak bajom... (vírus is kilőve, mert erre is odafigyelek mindig)

ui: valami ötletetek nincs? esetleg próbálta valaki leadtek 9600gt-vel? (habár nem hinném, hogy ilyen inkompatibilitási gond lenne)

[ Szerkesztve ]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#26) Mr.Csizmás válasza zed1983 (#19) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ATI-nál a Cata Control Center (vagy mi) azzal 38 mega. Csak a driver 14 mega :)

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#27) tzsolesz

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tehát ha jól számolunk, akkor az utolsó 3 NV driver miatt a 9600GT-nek ütnie kell legalább a 4850-et, egy jó pár játékban. Nincs valakinek mindkét kártyája? Ki lehetne próbálni. ;]

Persze nem kell komolyan venni amit írtam, azért nem ilyen egyszerű a helyzet tudom. :DDD

De: ATI bácsijék olyan mértékű lemaradása várható driver szinten, hogy azt nem hozzák be még az RV790XT-vel sem. Ha NV minden driverében teljesítményt növel ilyen 10%-os nagyságrendekkel, akkor előbb utóbb magától fog átrendeződni a VGA párok sorrendje.

Teszem azt nem a 4850 lesz a 9800GTX párja, hanem a 4870. Lesz még itt fejvakargatás nem sokára. ATI el van punnyadva nagyon. :(

=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

(#28) Abu85 válasza tzsolesz (#27) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem olvasod el az apró betűs részt. ;]
Az NVIDIA sokszor nem az előző driverhez méri a gyorsulást. A Big Bang 2 gyorsult átlagosan x-et a 178.xx-hez képet. Na most azóta az NV ugyanezeket az x gyorsulási paramétereket bemásolja mindegyik driverhez, persze továbbra is a 178.xx-hez mérve. Most mérnek a 181.xx-hez. Most három-négy driveren keresztül ugyanez az adat be lesz másolva. Aki nem olvassa el az apró betűs részt annak, az jön le, hogy a három driver alatt már 30-40%-ot gyorsult, amikor az igazság az elején közölt 10%-ék, mert mindig a régi driverhez mérnek.

A hírekben mi a Big Bang 2 esetében számoltunk be utoljára gyorsulásról. Mivel az azóta megjelent 3 driverben is ugyanaz a szöveg volt odamásolva. Most azért írtunk újabb gyorsulást, mert az új driverhez lett mérve az eredmény.

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#29) tzsolesz válasza Abu85 (#28) üzenetére

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Köszönöm hogy felvilágosítottál. :R :R
Azért ez egy kicsit megtévesztő ám, ha az ember olyan tájékozatlan mint Én vagyok. :U

Mert azt hinné az ember hogy egy 8600GT, már a 4670-el van pariban lassan.

Érdekesen ál az NV a információ szolgáltatáshoz. Az ATI már az elején írja, hogy a 8.11 driver-hez képest a 8.12.-es driver ebben és ebben a játékban 8, 10%-ot gyorsulhat.

(#30) arty válasza tzsolesz (#27) üzenetére

arty
(senior tag)

majd olvass egyszer egy catalyst change logot is ;) (ott is ott a bullshit +5-10% állandoan)

természetesen az átlag felhasználo soha az életben nem lát fél év elteltével +40% sebességnövekedést, holott a leirások ezt sugallják ...

(#31) Zoz válasza mephi666 (#25) üzenetére

Zoz
(senior tag)

Ezek szerint ez se lett jobb mint a 181-es...
Én már azzal is több gépen megszívtam: lefagyott a desktop töltése közben, vagy csak fekete képernyő, stb
Vissza kell rakni a 178-ast, azzal jó lesz!

(#32) mephi666 válasza Zoz (#31) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

az a vicc, hogy pista alatt az istentudja melyik bétát (185.20?) használtam korábban és atomstabilan ment... most meg jön xp-re egy whql aláírással megpecsételt driver, amivel véletlenül pont én szívok rendesen... :S (úgy raktam fel, ahogy a nagykönyvben is meg van írva: restartok és driversweeper-rel való takarítás után) szerintem egy win7beta fog felkerülni gyorsan... vagy rendberakom az xp-t szépen délután... 185.20beta/181.00 között döntök... próbálgatom, melyik a stabil... tegnap este jól taccsra tettem a rendszert :S

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#33) zed1983 válasza Pyzoo (#22) üzenetére

zed1983
(őstag)

Vagy próbáld VLC média player-el :R

(#34) gbors válasza tzsolesz (#29) üzenetére

gbors
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ezért érdemes néha összenézni egymástól "távol" lévő drivereket - készülőfélben van egy teszt, amiben:
- Catalyst 8.3 vs 9.2
- ForceWare 174.53 vs 182.06

:D

[ Szerkesztve ]

Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.

(#35) tzsolesz válasza gbors (#34) üzenetére

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nah, szólj ha kész van, bár majdnem mindennap beugrok hozzád, szétnézni. ;)

(#36) WonderCSabo

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Felrakom... Bár gyorsulni nem nagyon fog.

- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

(#37) deicide

deicide
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akinek volt 182.05 bétája fent és ahelyett rakta fel, megírná, hogy gyorsult-e valamelyest, mert ha nem, akkor jó nekem a béta is...

We are the Immortals - From Hell we rise - We are the Immortals - Death Metal, no compromise!

(#38) mmdms válasza deicide (#37) üzenetére

mmdms
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem nem. Bár én csak codUO-ban, cod4-ben és farcry 2-ben néztem.
De a béta hatalmasan jó lett. Nem szoktam hinni annak a kiírásnak az nvidia honlapján, hogy mi mennyi %-al gyorsul, de a farcry2 38%-os gyorsulása valóban megtörtént drivercsere után, legalábbis dx10-ben. Igaz csúnyább a játék dx10-ben szvsz.
Ha esetleg játszol a fear2-vel akkor lehet megéri feltenni.

ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?

(#39) Gare

Gare
(újonc)

üdv!

GTA 4-en segített valakinek?

"nincs ez elbaxva, csak másra lesz jó!"

(#40) mephi666 válasza Gare (#39) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nekem a gta4-en a "hirtelenshiftdelete" segített :)

(#41) deicide válasza mmdms (#38) üzenetére

deicide
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Vsync-el játszom, a bétával is fix 60fps-el megy a F.E.A.R 2 a 295-el :)

We are the Immortals - From Hell we rise - We are the Immortals - Death Metal, no compromise!

(#42) Abu85 válasza mephi666 (#40) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

:DD :DDD :DD

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#43) mmdms válasza deicide (#41) üzenetére

mmdms
(őstag)
LOGOUT blog

Ahhoz a karihoz meg mit variálsz a driverekkel? :DDD

mephi666: ezen jót röhögtem :C

ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?

(#44) mephi666 válasza deicide (#41) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

mekkora felbontásban? 1920x1080-ban, fsaa-val meg minden szűrővel? :DD

(#45) gbors válasza tzsolesz (#35) üzenetére

gbors
(PH! addikt)
LOGOUT blog

király :)

melyikkezembeharapjak feeling van, van már egy csomó teszthez nyersanyagom, mindegyik aktuális lenne, de valamikor meg is kell írni a cikkeket :F

Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.

(#46) TTomax válasza mephi666 (#32) üzenetére

TTomax
(PH! kedvence)

Akkor tetted taccsra a rendszert amikor a 185.20-at felraktad.Szinte mindegy is,hogy milyen drivert raksz fel utána akkor is 2X lesz "nvidia control panel" ha a desktopon nyomsz egy jobb klikket, az a driver elvileg még csak nem is béta,amúgy addig nincs vele gond amíg le nem akarod cserélni,szóval vagy azt rakod vissza vagy új rendszert raksz ha kell az új WHQL driver...

(#44) mephi666

1680X1050 minden odakenve neki 130-200Fps... teljesen folyamatos,semmi lag (gtx280)...

[ Szerkesztve ]

"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/

(#47) mephi666 válasza TTomax (#46) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

185.20 ha jól rémlik xp-n nem volt, csak vista alatt... ez az új driver meg a csont szűz xp-t is taccsra tette... (már ha a driver a ludas tényleg...) vinyóra is gondoltam a sok szöszölés miatt, de a vista meg gond nélkül ment... annyira lehalt az xp, hogy bootolás után 5-10 perc alatt töltötte be az alap progikat a tálcára (zonealarm, msn, stb...) vagy be sem töltötte és csak a reset segített... (az xp feltelepítés után még ment gond nélkül: alaplapi driverek is csont nélkül fölmentek meg még pár alap dolog... vga driver után jött a haldoklás mindig)

(#48) deicide válasza mephi666 (#44) üzenetére

deicide
(PH! addikt)
LOGOUT blog

természetesen.

(#49) deicide válasza mmdms (#43) üzenetére

deicide
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A crysisban még nincs meg a 60fps :D

(#50) TTomax válasza mephi666 (#47) üzenetére

TTomax
(PH! kedvence)

185.20 XP
Ebben a driverben láttam azt az ambient occusion nevü dolgot, persze csak XP alatt,azota WIN7-et használok de ez volt az utolsó XP-re rakott driverem azért írtam,mert én e miatt is raktam fel a win7-et (mármint hogy új rendszert kellett raknom).
De ha neked nem ez történt akkor elnézést,mert ahogy látom a szűz XP-n haldoklik az uj WHQL driver, mindig van valaki akinek nem megy a WHQL ,szerintem egyes alaplapi driverokkal akadhat...én a 180.48-at ajánlom amúgy,az szerintem az utóbbi X év legjobb WHQL drivere stabilitás szempontjából.

"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.