Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) TcK_Marco

TcK_Marco
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Egy kicsit hasonlít a takarólemez az ASUS megoldásira pl GTS 450-nél (nem a színre értettem :DDD)

| It's over NYAN thousand! - EarL 007 | UFO = Unidentified Farming Object - by: moha21 | Origin/Battlelog: kyrixx | "Be yourself, no matter what they say....."

(#2) ViZion

ViZion
(PH! addikt)
LOGOUT blog

az ajánlott fogyasztói ár max. 30k HUF lesz. Ajánlom...! :D

Photoshop tutorialok, segédanyagok kezdőknek: http://tinyurl.com/PSalapok „Nem variál! Arial!” – a lusta tördelőszerkesztők mottója by hircsarda.hu

(#3) yakuza.tora

yakuza.tora
(PH! addikt)

Úgy néz ki, gondoskodnak róla a partnerek, hogy ebből a kártyából ne legyen hiány a piacon... :DDD

Alléz Olympique de Marseille!

(#4) baluka26

baluka26
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez nagyon ronda.

The world outside can burn in flames.

(#5) Plazmacucci válasza ViZion (#2) üzenetére

Plazmacucci
(őstag)

Ja mint a 5770-nek a kezdetekkor? :U

[ Szerkesztve ]

(╯°□°)╯︵ ┻━┻ Fuck the TABLE!

(#6) Gude

Gude
(senior tag)

Formátlan szegény,de nem ez a lényeg :N

"Nos, ami engem illet, én optimista vagyok - semmi értelme sincs annak, hogy más legyek."(Winston CHURCHILL)

(#7) kenwood3 válasza baluka26 (#4) üzenetére

kenwood3
(PH! addikt)

+1
Hol a Twin Frozr III edition ?

(#8) atti_2010

atti_2010
(PH! kedvence)

Vártam rá de akkor inkább veszek jövőhetén egy ilyet:

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#9) Ł-IceRocK-Ł válasza atti_2010 (#8) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Inkább mint ez az utánégetős :D

"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

(#10) Silentfrog

Silentfrog
(őstag)

A cimet olvasva azt hittem valami passziv hűtésű megoldás lesz ami tud égetni :DDD

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#11) zsoltti

zsoltti
(fanatikus tag)

Jó olcsó lesz, kérés hogy ér-e majd valamit!

Eladó: HD6950@70,Ghz 64kért!!!

(#12) vinibali válasza zsoltti (#11) üzenetére

vinibali
(senior tag)
LOGOUT blog

azért mire ideér nem lesz olcsó, én ez és a 6850 között vacilálok. ha jó árban lesz lehet egy ilyet veszek már a 256bites busz miatt is :)

BIOS ÍRÁS ÉS TÁPEGYSÉGEK!

(#13) PH-User

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem tudom mennyi értelme van...
Fogja majd a villanyórát is utánégetni... :U

HD6850 is van már elég korrekt 40k-ért, szóval....
Ez meg lesz majd vagy 45k.

[ Szerkesztve ]

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#14) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

Nagyon tolják most ezeket a kártyákat.
Szerintem tuti bukás lesz :))

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#15) Sz.Miki

Sz.Miki
(őstag)

Ez a mosószeres falkon műanyag hűtőt nem kéne erőltetni, borzasztó ronda.... A kártya viszont best seller gyanús.

"Aki éjjel legény az nappal alszik"

(#16) NOD

NOD
(senior tag)

Utánégető.... Kíváncsivá tett a cím.....
Afterburner progi jár hozzá.. eldobom az agyamat.

(#17) Lord Vader válasza Motion_Blur (#14) üzenetére

Lord Vader
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Bukás gyanús, mert a 6850 alig drágább, viszont sokkal gyorsabb.

Gigabyte 880GM-D2H, AMD PH II 955 BE, VTX3D HD6850 PCS+, 2x4 giga Kingmax Nano Gaming 1600 CL9, Samsung F3 500giga, Samsung F1 500giga, Raidmax O2, Hipro 480, FuSi L22W

(#18) Taifa Díaz válasza Sz.Miki (#15) üzenetére

Taifa Díaz
(senior tag)

Mosószeres flakon, az igen :)) De tényleg úgy néz ki ez a borítás :K

"F**king Windows ninety-eight! Get Bill Gates in here!" (South Park)

(#19) Ł-IceRocK-Ł

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Úgyis lesznek olyanok akik megveszik.

"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

(#20) Lord Vader

Lord Vader
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

4870 - 5770 - 6790 sok év, minimális sebesség növekedés. Nem kéne az nV szintjére "fejlődni" :W :W GTX260 - GTS450 - GTX550Ti :DDD

[ Szerkesztve ]

Gigabyte 880GM-D2H, AMD PH II 955 BE, VTX3D HD6850 PCS+, 2x4 giga Kingmax Nano Gaming 1600 CL9, Samsung F3 500giga, Samsung F1 500giga, Raidmax O2, Hipro 480, FuSi L22W

(#21) Ł-IceRocK-Ł válasza Lord Vader (#20) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azért ott még nem tartanak szvsz :DDD

[ Szerkesztve ]

(#22) lujó55

lujó55
(őstag)

Mekkora marketing! ááááááá, inkább dolgoznának valami innováción. :(((

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#23) proci985

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

három hőcső, 9centis venti. meg gondolom a két fázis is megmaradt. és ez tuningkártya? a hűtése meg egy rendes hűtőhöz képest max vicc kategória, bár ez a kártya nem igényel extrém megoldásokat.

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#24) Ł-IceRocK-Ł válasza lujó55 (#22) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A zöldek ezt a politikát több mint két évig csinálták, és azért vették a cuccaikat.
szerk: mármint a nemfejlesztésre gondolok, az ati azért fejleszt, az nv meg csak átnevezete meg adott neki más hűtést meg nyákot.(meg plusz feszt)

[ Szerkesztve ]

(#25) Lord Vader válasza Ł-IceRocK-Ł (#21) üzenetére

Lord Vader
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Igaz, mert a 4890-est kihagytam. Ez a vga gyakorlatilag annak a szintjén tart, DX11-el megáldva. :D
GTX260, 192 - GTS450, GTX260, 216 - GTX550Ti
4870 - 5770, 4890 - 6790
ezek felett jönnek az értelmes vga-k, GTX460, 6850 stb...

[ Szerkesztve ]

(#26) Ł-IceRocK-Ł válasza Lord Vader (#25) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Valami ilyesmről van szó.
Mondjuk kinek mit jelent az értelmes vga :D mindenki maga válogatja.

Kiváncsi leszek ha csúszik a 28 nm es gyártástechnológia mivel rukkolnak majd elő.

(#27) Lord Vader válasza Ł-IceRocK-Ł (#26) üzenetére

Lord Vader
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Gyakorlatilag minden kategória teljes mértékben le van fedve. Akkora a kínálat, hogy az átlag vevő tökéletes zavarban van. De már a "hozzá értő" vevő is. Nagyon erős márkafüggőségen belül is nehéz választani.
A procimhoz képest, a monitoromhoz képest, milyen vga-t vegyek, -ezen gondolkozik a hozzáértőbb kategória, akinek meg fogalma sincs, az a számozások teljes zavarában van. Nem is merek beszélni arról, hogy a konzol portok uralják a játékpiacot. Egy várva-várt Crysis2, kijön DX9-ben stb... :W :W
Akkor hova jöjjön a 28 nm? Megint az 5 wattal kevesebb fogyasztás uralja a PC világot?

(#28) csucsbicep válasza Ł-IceRocK-Ł (#26) üzenetére

csucsbicep
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A laikus csak a számokat nézi...

Lord Vader: Ez a játék dolog nem jó irányba halad.

[ Szerkesztve ]

Hogy miért nem ragadnak ránk a csajok? Mert a zsebünkbe csak levegő van...

(#29) Ł-IceRocK-Ł válasza Lord Vader (#27) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez teljesen így van. Egy kártyának is van 3 féle revíziója gyártón belül. Egy gyártónak tucatnyi kártyája van, és nem egy gyártót ismerünk. A számozás séma változtatás sajnos a két chipgyártónak köszönhető. hogy ez miért jó csak ők tudják. zavart okoznak vele.

a 28 nm es kérdésem arra a célra akart mutatni, hogy ha késnek akkor megint csak "csiszolnak" valami apróságot a régi chipeken, és eladják megint?

csucsbicep: a vásárlók sok % -a laikus... :K
a játékipar meg no komment. I hate konzol. :(((

[ Szerkesztve ]

(#30) csucsbicep válasza Ł-IceRocK-Ł (#29) üzenetére

csucsbicep
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mondjuk aki annyira laikus azt valószínűleg annyira nem is érdekli, mert nem is tudja, hogy mit vett és mit vehetett volna.

(#31) Ł-IceRocK-Ł válasza csucsbicep (#30) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Amíg a boltok nagy részére jellemző hogy el akarják sózni a terméket akármilyen sz.r is, addig ez így is fog maradni. Akit meg igazán érdekel hogy mit kap a pénzéért, az meg utánajár.

(#32) Lord Vader válasza Ł-IceRocK-Ł (#29) üzenetére

Lord Vader
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Igen. épp erre célozgatok. Vesszük a hardvereket, hogy hátha remélhetünk valami értelmes játékot. Erre kijön az Assassins Creed DX9-ben, mit vártunk volna. kijön a Crysis2 DX9-ben, sok kocka még örül is neki, hogy hát összességégében szép az, de jó, hogy ez is van, kijön a Shift2 DX9-ben, az 1-től gyengébb grafikával....de ha ki merik adni a Dirt3-at is valami pc-t nem megillető rakás fos DX9-es hányadékkal........ :W :W elmennek a 3.14csába.
Jó lesz nekünk ez a 6790-es is.

[ Szerkesztve ]

(#33) csucsbicep válasza Ł-IceRocK-Ł (#31) üzenetére

csucsbicep
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Na a boltok nagy részéről ne is beszéljünk. Mentem tápot venni, aztán Codegen meg Deer tápokat akartak rásózni drágán. Nem szokott velük gond lenni duma. No comment.
Kicsit már átmentünk offba.

(#34) Ł-IceRocK-Ł válasza Lord Vader (#32) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Gyakorlatilag felháborító. De nem? Itt vannak a dx11 es csúcskarik, és ezeket kapjuk rá. erre elég egy régi 4670 is. A dx 10 es őrület idején csak úgy jöttek ki a gémek dx10 ben, most meg itt a dx11 már régóta és tesznek rá. csak a rohatt konzol.... váááá kikészít.

csucsbicep na igen kicsit off már, de valahol a témához tartozik. a tápos témához meg annyit hogy barátnőm öccse gépét szervzbe vitték (gyakorlatilag a lap hulladék) és mondták hogy a táp a rossz. erre raktak bele egy hkc- szemetet 10 ezerér, hogy az milyen jó.
8600 ér vettem fsp-t, szóval szánalom.

(#35) Lord Vader válasza Ł-IceRocK-Ł (#34) üzenetére

Lord Vader
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A Dirt3 az utolsó reményem a DX9-es fos tengerében.

(#36) Ł-IceRocK-Ł válasza Lord Vader (#35) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem vagy vele egyedül.

(#37) csucsbicep válasza Lord Vader (#35) üzenetére

csucsbicep
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Csúnya lenne ha a dx9, főleg dirt 2 dx11 után.

(#38) Motion_Blur válasza Lord Vader (#32) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Simán elég lenne még a jó öreg 280 GTX-em :W :D

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#39) Devid_81 válasza Sz.Miki (#15) üzenetére

Devid_81
(PH! kedvence)

Valahol el kell adni az újrahasznosított pet palackot :)

.::www.megadanceradio.hu::.

(#40) atti_2010 válasza Devid_81 (#39) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Azokból pulóvert zoknit csinálnak a Kínaiak, méghozzá akkora a kereslet a palackra hogy nem tudnak eleget szállítani, én gombát kapok ha rágondolok.

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#41) M107

M107
(senior tag)

Ára érdekel.

Mert hát itthon kb 29500 ft nak kellene lennie, s akkor már ok kategória
Főleg a 256 bit miatt is.
Lehet hogy gyorsabb a 6850 de +10 ropival drágább is vagy még többel. (ahol érdeklődtem itt vidéken)
(46290-57890 ft terjed az ára a 6850 nek itt vidéken posta és egyéb költségek nélkül + gyártó függően.)

Mert ugye nem csak Budapest egész Magyarország.
Fel út vagy a posta költség s már is ott vagy 6850 ára.

Sapphire 5670 után amit 1 éve magas áron (sajna Dollár/Forint árfolyam) 27900 ft szereztem be, egy kisebb előre lépés nekem
Nem vagyok hard gamer kevés játék ami érdekel, s max 1280*1024 ben játszom akkor meg minek erősebb kártya (ezt egy külföldi IT fórumon olvastam)
Aki nem játszik nagy felbontásokban max 1650 ig annak bőven elég az alsó kategória vége s és a középkategória elején lévő grafikus vezérlőket választania, de inkább a középkategória eleje. (0-30000 ft max -35000 ft-ig)

[ Szerkesztve ]

Pioneer Bd 206 Very Good Blu-Ray, Plextor Dvd Writer Cool Audiocd And Data Dvd!

(#42) Duree

Duree
(PH! addikt)

Ennek a kártyának nem látom a helyét,persze még drága is szerintem a 6850 sokkal jobb vétel alig drágább viszont sokkal gyorsabb

(#43) Ł-IceRocK-Ł válasza atti_2010 (#40) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Gomba jöhet, ha varázs. Zh előtt jól jönne.

(#44) Motion_Blur válasza M107 (#41) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

(46290-57890 ft terjed az ára a 6850 nek itt vidéken posta és egyéb költségek nélkül + gyártó függően.)

Ha webshop-ból megrendeled, 42k szállítással együtt [link]
De ugyanebben az árban már van jóval erősebb 5850 [link] best buy :R

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.