Az intel megint odabaszott 
Az interneten vitatkozni olyan, mint a paralimpia: ha nyersz is, retardált maradsz.

Az intel megint odabaszott 
Az interneten vitatkozni olyan, mint a paralimpia: ha nyersz is, retardált maradsz.
Beköszöntött egy új korszak. 
Kíváncsi vagyok a teljesítményére.
=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

Érthető hogy az Intelnek miért volt sürgős a keresztlicensz megállapodás az AMDvel amiért még milliárdokat is hajlandó volt fizetni. 
Mikoron a hegyek újra megremegnek, morajló hangjától a PHE seregnek... A francia tankok nem szarok, másképpen jók...

Szépen összehozták ezt is 
...az ár/érték arány a vesztesek mentsvára :D

Ó, tesztünk nekünk is van
: teszt
[ Szerkesztve ]
"Helytelen a képeimet a valósághűség szempontjából megítélni, mert nem bizonyos dolgokat vagy lényeket ábrázolnak, hanem vonalakból, síkokból és színekből alkotott önálló organizmusok." - Ernst Ludwig Kirchner
Emelem kalapom! Tényleg beköszöntött egy új korszak.
Az AMD pedig megint futhat az Intel után, és jelen pillanatban csak egyet tehet: árat csökkent.
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
Alaplappal ugyanott vannak s intVGA AMD oldalon mindig erúsebb 
Jó lenne, ha az AMD is minél hamarabb előállna egy ilyen megoldással. Valaki tudja mikorra várhatóak az AMD CPU+GPU chipjei?
PC-STYLE.hu
Igen. Adtak a sz@rnak egy jó nagy pofont.
Mondjuk notebook-ba jó lesz az alacsonyabb fogyasztás miatt, de kb. ennyi.
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

Mint a PHs teszt konkluziójában is írták, szép szép, de drága.
Szerintem ez az a dolog ami ebben a formában felesleges.
Aki integrált VGA-val játszik az meg is érdemli. Az hogy kicsit erősebb mint a többi integrált meg rohadt felesleges.
Szóval hova is kellene futniuk?
Hát valahogy nem ütötte meg nálam a mércét. 
De a hordozható számítógépbe talán elfogadható teljesítmény lesz netezésre. 12SP szemben a 4870 800ával

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

Az a baj, hogy azt sem értem ki lenne a célközönség... 
Irodai gépbe teljesen felesleges, HTPC egy integrált videós megoldás sokkal olcsóbb és nem foglal több helyet, játékos gépbe meg az abszolút nulla teljesítmény miatt szóba sem jöhet... 

A 670-es bitang lehet a magas órajel miatt, de csak akkor, ha fel lehet húzni ~5000-re. i7-eket össze vissza vágná annyin 
[ Szerkesztve ]
Meg lesz még ennek a foglalatmizériának a böjtje. 
Milyennapvan?

Ezek után kíváncsi vagyok az AMD "első lépés"-ére rendszerintegráció terén.
Az AMD-Fusion nem csak egy közös tokozásról szól, hanem egy CPU-GPU összefésülésről, természetesen egy monolítikus chip alkalmazásával.
Javítsatok ki, ha tévednék!
[ Szerkesztve ]
RISC86 Power

Eh, biztos, hogy jo ez nekunk valamire? 
Notebooknal ok.
.::www.megadanceradio.hu::.
Nem lettek ezek olyan rosszak
Intel powa 

megint az amd-fanok beköszöntek a szokásos szöveggel:
minek ez
szar ezért-azért stb
bezzeg ,ha amd állt volna elő kb ilyennel akkor :
hú nem rosz , jó uton haladnak stb 
nevetséges...
Goo ALONSO ; BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.
Én egyedül notebookoknál látom értelmét az cpu+gpu integrálásnak, hisz asztali gépeknél simán elfér az alaplapon egy igp, így meg lehet a procival együtt hűteni a vga-t. Értem én hogy az Intel szeretné kigolyózni a versenytársait, de mi lesz a következő lépés, ők gyárthatnak majd egyedül (olcsón) alaplapot a saját procijaikhoz?
[ Szerkesztve ]
"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Jóhogy mégpedig majd évek múlva mikor az Intel az LGA 9584321-nél jár és valaki leragadt a H55-nél és nem talál hozzá illő alaplapot.
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

Jónak tűnek ezek a Clarkdale-ek.
Jó lenne egyet megszerezni
Core i5-650 
Xperia Mini .69 Lotus F1 Team
Több mint 10 éve nem volt amd konfigom, nincs 1 hónaőja, hogy váltottam, szóval elég nehezen lehet rámhúzni az AMD fanboyságot. De azért váltottam, mert szerintem nagyon meg szívják a felhasználók ezt a foglalatmizériát.
Milyennapvan?

Egy elvetemült amd-s szavait halhattuk. 
A Mobil procijuk az intel-nek erősebb mint az amd-s mobil procik, nem tudom mi a bajod az új procikkal (desk/laptop).
cars1dA

te sem gondolod komolyan,hogy itt valaki is pár év múlva olyan alaplapot akar venni boltba ,mint a procija..
1 akik ilyen procikat vesznek,azok 99% mindig lecseréli kb 1 év után
2 aki nem az majd keres ,használtan lapot... mindig is így volt
aki akar az most is vehet pl P4 lapot is... de minek???
Goo ALONSO ; BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.

Ne érts félre, de ennek pont az a kinézete mint a D8xx és D9xx prociknak. Drótoznak mindent össze, szaris lesz.
Megcsinálták, ők az elsők éljen, de ez így még nem frankó.
Proci drága, lap drága, ugyanezt olcsóbb megcsinálni alaplapra integrált vga-val.
Majd ha itt is kihozzák a "c2d"-t (mint anno a D8xx után) akkor mindenki azt fogja mondani, hogy igen, ezaz, ez kell nekem is, de most ez még k e v é s.
Amúgy más meg írhatná, hogy jönnek az Intel fanok és minden szart is újjongva fogadnak ...
[ Szerkesztve ]
akkor világosíts fel, miért olyan nagy szám?
[ Szerkesztve ]

Hogy mi a bajom? Az hogy egy tákolmány bármiféle említésre méltó innováció nélkül. A fogyasztása alig kevesebb mint a többi alternatíváé, desktop-on ez elhanyagolható differencia. Az IGP része még mindig kissé buta, ezen felül az egész platform drága. Ennyi elég?
A TUP pontokba is szedte:
* Extremely limited GPU performance
* Lots of rendering issues in games due to drivers
* No support for Anti Aliasing
* No noteworthy reduction in power consumption
* No dual-link DVI output
* High price
* No support for DirectX 10.1, 11
* No support for CUDA, PhysX, OpenCL
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

tök mindegy,hogy drótozott ,vagy nem az első corókra is azt mondták mégis nagyott oda ba..... nem értem a bajotokat..

Én nem fogadok semmit ujjongva ez a széria engem pont, hogy hidegen hagy.(Gondolom szar árazása lesz, ez szinte holt biztos.)
Nekem az asztali procik közül mindig a legerősebb, és a még megfizethető kategória kellett.
(De ha csak pár programot megnézek, nincs amiben az Phenom2 megverné az i7-et de ez megint más tészta, ki mire használja a gépét..)
Oliverda:
Proci teljesítménybe megveri a 2magos phenom2-ket..
Az igp-k engem soha nem foglalkoztattak, meg távol állok tőlük.
Árban biztos drága lesz..
[ Szerkesztve ]
cars1dA
Nézz az árakra. Nézd meg a Phenom II X3-X4 árazását. Csak ennyi a bajuk.
Na meg persze az árhoz mérten gyengus teljesítmény.
[ Szerkesztve ]
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

1 válasz--> pl a másik oldalon még nincs ilyen sem..
neked mi lenne a nagy szám.. amit aarsz az ,majd jön...

Ebből a 8 pontból 6db az igp-re vonatkozik...
cars1dA

nekem mutatod az x3 árát?
nem is erről van szó hanem a felhábordásról
Lassan már az jön, hogy képzeli az Intel,hogy kihoz még pár cpu-t 
[ Szerkesztve ]
"Proci teljesítménybe megveri a 2magos phenom2-ket.."
Ez mégis szerinted kit érdekel ameddig a Core i5-661 drágább mint az éppen aktuális AMD csúcsmodell a Phenom II X4 965 BE? 
A pontos árak amúgy ott vannak a hírben.
#34: És? Egy egységet képez az egész. Arról volt szó hogy mi a bajom ezekkel nem arról hogy csak a CPU részével mi a bajom. Akik nem fogják használni az IGP-t azoknak azért még ott lesz egy fogyasztás növelő egységnek a kupak alatt.
[ Szerkesztve ]
De ez Intel!

Amit persze mindenképpen ki kell fizetned, hiszen nem tudod megvenni a procit nélküle. Nyilván az Intel látja, hogy a fúzió a jövő, de még sokat kell erősödniük a GPU oldalon. Meg kellett volna venni az NV-t, ameddig volt értelme.
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

Hagy legyen ez az Intel baja,hogy nem fog fogyni az ára miatt( dehogynem fog) 
Nagyon jó procika csinál és szerintem már bővenvisszafogja magát(konkurencia lassabban jön fel) Habár én mégis elvagyok most perpill az x3-asommal is, de lehetne a gépemben E8xxx is most ezt dobta a gép. Nekem amúgy tök mind1
[ Szerkesztve ]
Nem kétséges hogy fogyni fog. Elég sok hülye van/lesz aki megveszi meg olyan is akinek mindegy hogy mi van a kupak alatt.
Az Intel nagy művész abban hogy a híg kakát is képesek eladni akár van rá igény akár nincs. Ebben profik. 
[ Szerkesztve ]

figyelj már, nem mind1 mi van a kupak alatt? .. ha ez a teljesítmény kell az usernak ,akkor nem mind1?
Ez érdekes, AMD marketingelte ezt nagyon erősen, erre az Intel semmiből bejelenti a CPU+GPU kombót?
Óriási
A processzor elbírja e a vga-t ? Ez így nem helyes.Az hogy kihajtja e annek már van értelme. - Bib

Gondolom az igp letiltására lesz mód, ahogy eddig is megoldotta 1-2 gyártó az integrált chipset-eknél. Ahogy nézem amúgy se valami über fogyasztó ez az igp +10-20w nem a világ.
cars1dA
Ez igen! 
Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!
Persze, hogy venni fogja a nép, a tudatos vásárlás manapság luxus.
Látod te sem véletlen vettél Phenom II X3-at. Ezen az áron jelentős teljesítménytöbbletet kínál az Intel megoldásokhoz képest. Én most akarok Quad procit venni, de tegnap számoltam utána, hogy olcsóbb egy Phenom II upgrade, mint venni egy azonos teljesítményű Core 2 Quadot. Várok márciusig aztán ha nem mennek le drasztikusan az Inteles árak, akkor kiszállok ebből a pénznyelőből.
[ Szerkesztve ]
Teljesen nem lehet letiltani mert ott van közvetlenül mellette a memóriavezérlő ami nélkül elég nehezen működne a proci.
Nyilván ki lehet majd kapcsolni de azért valamennyire biztosan feszültség alatt lesz az a rész is.
Zso2: Nekem nem. A többségnek persze mindegy.
Kíváncsi lennék egy AMD AthlonII X4 vs i5 tesztre értelmes feszen, max tuningon HT-val. Lehet, hogy a teljesítmény és hűtés szempontjából jobban megérné ez.
#49: Ha alaplapot is veszel hozzá, olcsóbb.
#40 Oliverda: "Az Intel nagy művész abban hogy a híg kakát is képesek eladni akár van rá igény akár nincs. Ebben profik.
"
Az AMD csinál nagy baklövést azzal, hogy eladja az X4-eket X2-ként olyan gépekbe, amikben az életben nem lesz bekapcsolva a +2 mag. De sajnos ezt nem lehet szabályozni.
[ Szerkesztve ]
Új, minőségi pótakku bármilyen telefonba! http://bit.ly/H7YSUN
Hogyan jön ki neked olcsóbban a váltás? Én is hasonlón gondolkozom...
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
Eladod a régit.
Bárhol adnak érte annyit, hogy olcsóbban meglegyen a Phenom II-vel a nagyobb teljesítmény. Persze a nyűg megvan vele, hiszen új gépet kell építeni. Ezért is várok még márciusig hátha megjön az Intel esze és 0,6-tal beszorozza a mostani listaárakat.
[ Szerkesztve ]