GTA-ról szó sem esik? 
"Minek otthon, ha van székletzsákod?"
GTA-ról szó sem esik? 

Szót sem érdemel. Nem a meghajtó hibája, hogy az évtized leggyalázatosabb portját szállította a RockStar... szarból sem az ATI, sem az nVidia nem tud várat építeni.
Végre olyan transzkóder az ATI-tól, ami már használja a GPU-t is! Nem innen vártam, mert a Cyberlink még valamikor nyáron bejelentette a Q4-re a támogatást, de azóta csak a CUDA készült el náluk is.
Csak kapjam a kezeim közé a 4670-et... ![;]](/dl/s/v1.gif)
PH semleges

Ilyen szeméttel nem keserítik meg az életüket, jó hogy nem NfS Undercover optimalizációkat vársz.
A felmerülő problémákat az uninstall ikonnal lehet a leghatékonyabban megoldani. 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
Azzal tisztában vagyok, hogy nem az ATi/nv cseszte el a játékot, de a megjelenítési hibák vsz. hibás driverre (is) utalnak.

Rockstarnal kell a GTA4 kapcsan kopogtatni 
"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."
Az undercovertől mentsen meg az Isten.
Viccet félretéve, mint játék csillagos ötös lenne a 4, a felmerülő technikai problémák jó részével persze a VGA gyártók nem tudnak mit kezdeni, de van pár megjelenítési hiba ami szerintem könnyen orovosolható lenne. Mert eddig bárhol volt ilyen probléma, az új driver megoldotta. A rockstar meg úgylátom leszarja a szarát (
), ugyanis a bowling meg a főmenüben található bugokon ül már pár napja, ellenben a jelentős ingame bugokat leszarja.
[ Szerkesztve ]
Naaagy badabumm?
Egyébként telepítés done, majd kiderül, min csiszoltak.
Sectumsempra - For Enemies

Na, akkor már ide is belinkelem ha már van topik.
Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

...meg ekkora gépigény? Egy ilyen játéknak? Amikor a Far Cry lazán fut a 4850-esemen 512mb Vmem-el, egy látványosan konzolra optimizált, fél éves késéssel átportolt játék meg nem? De hát minek is törje magát az a cég, amelyik pusztán a konzolverziókkal több száz millió dollárt zsebelt be...
Ez mindenkinél megvan kivétel nélkül, vagy csak nálad?? 
=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

Remélem olyan jó lett, mint ahogy a cikk írja, épp most tettem fel az új COD-ot.
Az akasztott embert még az ág is húzza

Szerinted miért linkeltem be?
Csak nálam....
Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>
ezt az avivo video convertert honnan lehet letölteni

A szerver a kérést zavarosnak találta és nem tudja hogy hajtsa végre.
Ottvan a hírben a linken...
"Nem vagy szép. Ez nem érdekel. Az erőd a szépséged. Az erőd a hatalmad. Ez a valóságod. Ez a Te világod."

És hol a hotfix? 
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
Ugyanott van, ahol a driver, csak kicsit lejjebb.
PH semleges
Ez a napom egy csoda!!! Egyszerűen szuper! Faterral felpakoltunk egy polcot a falra, csodás, megjött végre a jogsim, csodás! Szakít velem a barátnőm mert rájött a hiszti, csodás! Kijött az új Cata? Pezsgőt bontok!
Tényleg tökéletesen le lehet pucolni a 8.11-et a vezérlőpultból, ahogy azt az AMD írja???
Most ezeket a video-ra vonatkozó dolgokat külön kell letölteni?
[ Szerkesztve ]
Nem kell semmit külön telepíteni ... leszeded a régi driver cuccait ... újraindít ... és felrakod az új drivert.
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.
Nálam a 8.11-el volt egy olyan bug a GTA4-ben, hogy mozgatva a kamerát, minden csupa szürke lett. A 8.12-vel már nincs semmi bug.
Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)

Mit is várhatunk egy olyan fejlesz... gányoló brigádtól,ami még a problémák létezését se hajlandó beismerni. Azaz beismerni még muszáj volt, de szerintük csak pár embert érintő apróbb problémák vannak, meg náluk különben se jöttek ezek elő. Azért kíváncsi vagyok, igazán leírhatnák milyen gépeken, milyen driverekkel fejlesztenek ha képesek voltak találni olyan gépet amin folyamatosan futott a cucc. Merthogy ez még a legjobb csúcskategóriás géppel se sikerül senki másnak.
A videoeditort kihagytad, azon is javítottak vmit, merthát k. fontos lehet hogy mégjobban fel tudd venni a 10 fps-sel futó játékot... 
Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD
És még aszongyák, hogy nem csináltak semmit a GTA4-el...
Thx Abu!
Az Avivo dolgot hogy lehet előcsalogatni? 
mod: megvan, de ez qrvara a CPU-t hasznalja...
[ Szerkesztve ]
http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma
Ez az Avivo transzkóder elérhető lesz-e valamikor Mobility HD 3000 szériás kártyákra?
MCTS: .NET Framework 4, Web applications | <?php die('hard'); ?>
Kv@ anyjukat, mér kell kihagyni a 3000 széritát?????

Intelligens dolog egy ingyenes cucc közreadóiról így vélekedni... 
Ez nekem is szúrta egyből a csőrömet, attól függetlenül, hogy nekem nem 3xxx-es karim van. 
De az az érzésem, hogy ez csak üzletpolitikai turpiszság lesz, és előlehet csalogatni a 3000-es szériákon is. 
[ Szerkesztve ]
=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=
...játékprogramok hozzávetőlegesen 5-25 %-kal gyorsabban futnak majd a Radeon HD 3000 és HD 4000 szériás termékkel rendelkező gépeken. 
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
Nem erre gondoltam, hanem az Avivora.
végigolvastad az egész hírt vagy az első sor után kezdtél el anyázni?
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?
"beépítésre került az OpenCL interfészre épülő ATI Stream technológia, melynek segítségével a Radeon grafikus processzorok teljesítményét általános számítási feladatokra is fel lehet használni." Remélem ezt kihasználja majd valmelyik progi,és nem kell CPUval videó kódolni.
Igen,végigolvastam,azt hiszem "nem jött át" hogy mi a problémám.
Asszem vmi chipet kaptak a 4xxx-es karik amik a 3xxx-asokon nincsenek. De nem vok benne biztos. Azért nincs 3xxx-asra.
abból a fél mondatból nem derült ki mi nem tetszik 
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?
Hmm,végre valaki nem csak anyázik:d
De az a chip mit csinál? Az végzi a kódolást, vagy az csak ahhoz kell hogy véletlen se lehessen befogni a többi (2000/3000 szériát) kártya GPUját kódolásra?
Hát nyilván nem a gyorsulás a gond. 

Én ugyan felraktam, de semmi extra beállítást nem látok...legalábbis a CCC-ben. És a konverter telepítését sem ajánlotta fel.
hát én sem találtam de rájöttem h basic viewba kell nézni a CCC-t és akkor ki lehet választani 
[ Szerkesztve ]
A szerver a kérést zavarosnak találta és nem tudja hogy hajtsa végre.

semmit, valszeg az egész marketing bullshit
videókódolók szerint nem is használja a GPU-t egyáltalán a kódolásnál, amit eléggé valószínűsít az a tény, hogy minden videokártyán használható (nvidián is). Csak egy másik (elég gyors, de rossz minőségű) CPU-alapú konvertáló
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
Most próbáltam ki, azt hittem kapok majd egy hibaüzenetet,de nem,kódolt szépen,eléggé gyorsan: egy 1080p trailert h264ből xvidbe 2 perc alatt konvertált...Néztem mi a franc? Mégis használja a GPUt? Fenét, a kimenet 600valamennyiszer 300valamennyi lett... Naná hogy gyors lett . ( Mondjuk tény hogy nem figyletem hogy átméretezés van e állítva.)
Már nem is érdekel.

Ez a folding@home nevü cucc mire jó? 
[ Szerkesztve ]
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)
Az nem lehet hogy mindkettőt használja? 
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
hm... valaki tudna konkrét mérési eredményeket mutatni "előtte/utána" stílusban? többek között gta4-re és farcry2-re kíváncsi lennék, de érdekelne minden más egyéb is... túl sok szépet ígérnek így előre... 
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
De
A CPUval kódol, a GPUval pedig megjeleníti hol tart a kódolás. 
Köszönjük Emese! 
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

Rivatuner nem jelzi, hogy GPU terhelés lenne, bár az a sejtésem, hogy csak DXVA ready bemenő cuccnál használja a GPU-t a számolásra, tehát nem mindegy, miből akarunk konvertálni...
http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma
"A Folding@Home egy elosztott hálózatos kliens, amely a proteinek átalakulását, hibás átalakulását, beépülését, és az ezekkel kapcsolatos betegségeket tanulmányozza."
Van hozza cpu-t hasznalo kliens (pl x86, cell; ps3-asok egesz jol szamolnak
) meg VGA-s is. nv-tol gf8+, atitol asszem hd2000+ kell.
GeForce 7800 GS 256 mb (overcloced to 512 mb)AGP
azt hiszem itt a magyarázat miért csak a 4600-4800 sorozaton engedélyezték 
Stream Team Interview
Tegyük notebookunkat 1080p képessé: http://tinyurl.com/BCMCrystalHD

Jó lenne valami kézzelfogható teszt erről az Avivo konverter dologról. Hogy most használja a GPU-t vagy sem. Vagy a CPU-t és a GPU-t együttesen használja. Már megrendeltem egy HD4670-et, jó lenne látni, hogy milyen gyorsan pörög a konvertálás
.
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.