Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) GoodSpeed

GoodSpeed
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Végre :C

I.G. : W7 Home Premium 64-bit (BOX) Norton Internet Security & Malwarebytes' Anti-Malware PRO user II. g. : W7 HP 64-bit (OEM) NAV ; Vista HP OEM M.S.E & Agnitum Outpost Firewall PRO (Lifetime) BF3 nick: GSprof

(#2) DRB

DRB
(fanatikus tag)

Az OpenCL 1.1-es támogatás nem került bele?

Az idei tél egy szép februári szombatra esett... :D

(#3) Abu85 válasza DRB (#2) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Az OpenCL 1.0 van benne. De van 1.1-es driver is, az AMD oldalán, ha nagyon kell.

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#4) Sárpac válasza GoodSpeed (#1) üzenetére

Sárpac
(PH! nagyúr)

Korai még az öröm, lehet nemsoká jön az üröm. Még mindig a multimédiás senkit se érdeklő hülyeségekkel foglalkoznak a helyett, hogy a tengernyi hibát javítanák. Mind1.:D

Alapfesz alatt a maximumon túl!

(#5) Abu85 válasza Sárpac (#4) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Vannak benne hibajavítások, a doksi leírja azokat. Az ismert hibákat is írja.

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#6) DRB válasza Abu85 (#3) üzenetére

DRB
(fanatikus tag)

Igen az van fenn, de gondoltam ebben már benne lesz "rendesen", nem kell a béta driver. Mindegy, tudok nélküle élni, azt hiszem. :DDD

Közben felmerült még egy kérdés: A "Full Catalyst Software Suite"-t ami tényleg full, tehát nem csak angol azt honnan lehet letölteni?

[ Szerkesztve ]

(#7) gyiku

gyiku
(PH! kedvence)

10.7 van fent, merjem feltenni ezt a bughalmazt? hisz az uj kata tuti szar :DDD

(#8) DRB válasza gyiku (#7) üzenetére

DRB
(fanatikus tag)

Mivel amikor a 10.7 kijött akkor az volt az új, így tök mindegy melyiket rakod fel, ha a te megközelítéseddel nézzük a dolgot. :D

(#9) Abu85 válasza DRB (#6) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ne a full-t töltsd, hanem az individual-t ott lehet nyelvet választani.

(#7) gyiku: Ezért kell most a 10.7-et telepíteni. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#10) SzlobiG

SzlobiG
(PH! félisten)

Na vajon BC2 jó lesz?:D Tuti nem, de kipróbálom.:D

Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

(#11) Brutális eb

Brutális eb
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Troll on:kata kicsinál mindig hulladék.
Troll off:Apámnak a laposában ati vga(5470) van kérdésem,hogy minden friss kata elött uninstall kell vagy rakhatom rá a frisset.(Nvidiánál nálam soha nem kell uninstall viszont öregem gépe az elmúlt havi sima ráinstallnál összeborúlt)Köszönöm :R

[ Szerkesztve ]

Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.

(#12) superecneB

superecneB
(őstag)

Ezzel a driverrel is szétesik a splinter cell menüje?

(#13) lsc válasza Brutális eb (#11) üzenetére

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Uninstall, újraindít majd mehet fel az új.

Ebben vajon működik tuning mellett a powerplay rendesen ?

[ Szerkesztve ]

Az élet kegyetlen .

(#14) Abu85 válasza Brutális eb (#11) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Persze kell az uninstall, de az is fontos, hogy a mobil drivert töltsétek le.

(#15) rankesz válasza SzlobiG (#10) üzenetére

rankesz
(PH! addikt)

légyszi oszd meg az eredményt velem is, bár az enyém még ugye mindig x2.

When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

(#16) DRB válasza Abu85 (#9) üzenetére

DRB
(fanatikus tag)

Azt én értem, de nekem akkor is a full kell ;] Amiben benne van a magyar is, tuti, hogy van ilyen, pl az amiről az előbb beszéltünk az is olyan full(csak béta).

[ Szerkesztve ]

(#17) Ottoka

Ottoka
(őstag)

Hogyhogy nem azzal telt az első 10 hsz hogy az ismert amd-s arcok beirják hogy milyen jó az új driver?

Mezőhegyes

(#18) Oliverda

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Remélhetőleg ebben kevesebb a bug mint az újabb ForceWare-ekben. Ahogy elnéztem mostanában azzal elég sok a gond...[link] :(

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#19) Vikthor

Vikthor
(PH! addikt)
LOGOUT blog

én még mindig a tavaly decemberit használom egészséggel... :D

~ Arcana ~

(#20) Sárpac válasza Oliverda (#18) üzenetére

Sárpac
(PH! nagyúr)

DX11 bug. 259.32-esnek júniusi frissítés kell, különben érdekes dolgokat produkál na meg legál game a profilok miatt.:)

Alapfesz alatt a maximumon túl!

(#21) ADAM1337 válasza SzlobiG (#10) üzenetére

ADAM1337
(PH! addikt)

:DDD
De optimista vagy, amúgy régóta nem tudnak kezdeni semmit se a bc2-vel sajnos 10.5HF azt szevasz.

cars1dA

(#22) pincehely

pincehely
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hogy tudom beállítani, hogy lcd tévén, amikor elindítok egy játékot, akkor megmaradjon az asztalon is beállított scalling?
Mert egyes alkalmazások nem használják amit beállítok catalystban, és nem töltik ki a képernyőt.

http://kefetemap.deviantart.com/

(#23) Oliverda válasza Sárpac (#20) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Mindig ez a fránya DX... csupa bug az egész... :)

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#24) Abu85 válasza lsc (#13) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Azon egyik driver sem változtatott, már a 9.10 óta.

(#16) DRB: Olyan nincs. De az invidualban is ugyanazt töltöd le. Vagy csináld úgy, hogy a Fullt teszed fel, de a CCC nélkül, és utána installálod a magyar CCC-t.

(#25) hibavissza: Nem feltétlenül kell, hogy előjöjjön valami hiba. Csak érdemes törölni.

(#22) pincehely: A GPU scalingot kell 1024x768-ban teljes képernyőre rakni.

[ Szerkesztve ]

(#25) hibavissza válasza Abu85 (#14) üzenetére

hibavissza
(senior tag)

nemá, én eddig soha nem "uninstalláltam" a régit....lehet, ezért nincs soha semmi gondom? :F :)

(#26) SzlobiG válasza rankesz (#15) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Ugyanaz... egy idő után elkezd szaggatni a játék alapból kevesebb az fps mint a 10.5-el meg a magok kihasználtsága össze-vissza ugrál a 10.5-el meg ilyen 98% körül volt szinte mindég.:U Kipróbálom újra rakom a gémet, de semmit nem fog érni, opot meg végképp nem húzok újat.

(#27) Abu85 válasza SzlobiG (#26) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A 10.6 is szar? ... mert azzal pont teszteltünk, és vaj simán ment.
Egyébként ha egy driver jó, akkor arra nyugodtan lehet a profilokat installálni, mert azok élnek a 10.5-tel is.

[ Szerkesztve ]

(#28) DRB válasza Abu85 (#24) üzenetére

DRB
(fanatikus tag)

Az az OpenCL 1.1-et támogató az full és benne a van a magyar CCC is. Egyébként úgy fogom csinálni(kénytelen vagyok) ahogy írod, mert egyelőre csak bétás full van(eddig) amiben benne van a magyar nyelv is.

(#29) SzlobiG válasza Abu85 (#27) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Ott még nem volt meg az 5970 asszem azt nem próbáltam mer emlékszek az X2-vel megfelezte az FPS-t amit még Rankesz is kipróbált ha jól emlékszek.

Most még megpróbálok egy driver cleaneres dolgot is és újra húzom a drivert.

(#30) pincehely válasza Abu85 (#24) üzenetére

pincehely
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nálam ez a probléma 1920X1080-ban jelentkezik.
Az asztalom felbontása is akkora, illetve a játékok is ebben mennek.
Lehet, hogy akkor a játék nem 60,hanem 50hz-re lövi be a frissítést, és ehhez nem állítom be a scalingot?

(#31) Abu85 válasza DRB (#28) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A beta, preview és developer driverek mindig tartalmazzák az összes nyelvet. Csak a WHQL miatt kell ez a korlátozás a tesztek és az aláírás véget.

(#30) pincehely: Az nem számít, hogy mekkora az asztal felbontása, hogy ha a scaling be van állítva egyszer 1024x768-on, akkor az élni fog az adott frissítési frekvenciára. Nem hiszem, hogy a játék 50 Hz-et állítana be. A 60 Hz a default, ezt csak te bírálhatod felül.

[ Szerkesztve ]

(#32) pincehely válasza Abu85 (#31) üzenetére

pincehely
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem megy, hiába állítom be 1024X768-on a dolgot.
Valószínű nem úgy csinálom ahogy mondod.
Le tudnád nekem írni privátban lépésről lépésre, hogy mit tegyek?

Gondolom ezekre a beállítási panelokra van szükség.
Ezek segítségével, el tudnád magyarázni?
Tényleg jöhet privátban is, ennél jobban nem szeretném teleszemetelni a topikot.

(#33) Abu85 válasza pincehely (#32) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A lényeg az, hogy ezen a képen a kiszürkült felület legyen állítható.

Ehhez le kell venni a felbontást 1024x768-ra. Ilyenkor be kell állítani a középsőt "scale image to full panel", és alkalmazni. Most már vissza lehet térni Full HD-ba.

Másik lehetőség az Enable GPU scaling, de az tisztán képarányra méretez.

[ Szerkesztve ]

(#34) lujó55

lujó55
(őstag)

OpenGL 4.1, Shader Model 5.0-t tudja? :DDD

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#35) Abu85 válasza lujó55 (#34) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Így sem indulnak a régi játékok a sok OpenGL kiterjesztéstől, mit akarsz még azon növelni? :DDD

(#36) lujó55 válasza Abu85 (#35) üzenetére

lujó55
(őstag)

ááááááááá :D
A játékok. Aha! Nekem elég lenne, ha az NX11 normálisan mutatná az árnyékolt grafikát. Legutolsó játék amit játszottam az a KaM volt. Oda meg bőven elég volt egy RivaTNT :C

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#37) SzlobiG

SzlobiG
(PH! félisten)

Hát ez nem oldódott meg hiába volt driver sweaper meg hiába töröltem a bf config fileokat ugyanazt csinálja, megy vissza a 10.5 hotfix.:(

(#38) gyiku válasza SzlobiG (#37) üzenetére

gyiku
(PH! kedvence)

sima uninstall, restart install miert nem jo? minek kell a 3rd party hokuszpokusz? :F

(#39) luw2win válasza gyiku (#7) üzenetére

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

Utolsó 3 catát felvettem és mindegyiket leselejteztem, azóta maradok a jól beváltnál. Annyira ugy érzem hogy belekakálnak a 4xxx szériába. Bár lehet hogy csak én vagyok a béna...

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#40) hackeeeee válasza gyiku (#38) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Mert van amikor az uninstall ellenére benne marad egy rakat hulladék, aminek nemkéne... És ezek néhanapján, ha olyan kedvük van, képesek kellemetlenségeket okozni..

Véleményem szubjektív... - Samsung Galaxy Mini eladó: http://href.hu/x/cxw9

(#41) SzlobiG válasza gyiku (#38) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Mert nem töröl le minden ati filet...meg a registrybe is hagy ott ati piszkokat.

(#42) Thrawn válasza SzlobiG (#41) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Lehet nem is kell mindent letörölni ;)

Different songs for different moods.

(#43) SzlobiG válasza Thrawn (#42) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Most először volt minden letörölve, előtte se volt jó egyszer se...most vissza tettem a 10.5hotfixet és egyből semmi gondja a játéknak.

(#44) Jester01

Jester01
(PH! addikt)

OpenGL problémákat javították végre? :F

Oké, hogy vacak a catalyst, de azért értékeljük annyira az AMD erőfeszítéseit, hogy megemlítsük: linuxra is kijött a 10.8.

Jester

(#45) leviske válasza hibavissza (#25) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én is így vagyok. Lehet, hogy nekünk soha nem is rak fel semmit, ezért nincs gond. :DDD

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#46) huskydog17 válasza Jester01 (#44) üzenetére

huskydog17
(senior tag)
LOGOUT blog

"OpenGL problémákat javították végre?"

Ez engem is nagyon érdekelne!

The Stars Were Mine!

(#47) Gyuffa

Gyuffa
(lelkes újonc)

Na, lássuk a medvét :) :C

Lásd alúl: http://www.xfire.com/profile/gyufa333/ +400W Chieftec táp :)

(#48) pincehely

pincehely
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Valakinél gyorsulás, vagy valami lényeges változás, észrevétel?

(#49) Kelvin válasza Jester01 (#44) üzenetére

Kelvin
(őstag)

Mindig ugyanakkor jön ki linuxra is mint az ms rendszerekre...

"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"

(#50) Jester01 válasza Kelvin (#49) üzenetére

Jester01
(PH! addikt)

Nem mindig. De a lényeg az, hogy a cikkben szépen fel van sorolva az összes windows de egy szó sincs linuxról.

Jester

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.