Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Jhonny06

Jhonny06
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Végre az ION-hoz is jött frissítés, már vártuk!

What's wrong, Jerry? I didn't win anything! That becouse it's a jukebox, Jerry.

(#2) mad1

mad1
(PH! kedvence)

Mar vartam,este tesztelem is a batmannel :))

Ne szemetelj ! / Steam..

(#3) Lars

Lars
(senior tag)

Tegnap felraktam, mert már pár napja kint van.
Hát első lendülettel nem adott képet a videókártya. Aztán csökkentett mód, driver leszed, újra felrak, és megy.
Ne kérdezzétek miért, de no para ha ilyennel találkoztok.
Tényleg kevés ideje lehet mostanság a programozó fiúknak ....

(#4) huskydog17

huskydog17
(senior tag)
LOGOUT blog

Ezt fel lehet telepíteni AGP kártyákhoz is?

The Stars Were Mine!

(#5) HyP3b0y válasza huskydog17 (#4) üzenetére

HyP3b0y
(senior tag)

99%, hogy nem...

"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)

(#6) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ideje

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#7) bartucc válasza huskydog17 (#4) üzenetére

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sztem igen, ha 7xxx-es kártyáról van szó.

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#8) huskydog17 válasza bartucc (#7) üzenetére

huskydog17
(senior tag)
LOGOUT blog

Igen, egy 7600 GS AGP kártya. Jelenleg a 181.22-es driver-t használom és éredkelne, hogy érdemes-e a 190-essel próbálkozni.

The Stars Were Mine!

(#9) Duree

Duree
(PH! addikt)

Lehet próbálkozni

(#10) asadasad22 válasza HyP3b0y (#5) üzenetére

asadasad22
(PH! addikt)

100%, hogy de, én is ilyenen használom, win 7-en.

(#11) Sifre

Sifre
(fanatikus tag)

Felraktam én is. Eredmény: kb. -20% FPS minden játékban, bekapcsolt PhysX-el -40%. :W Nem tudom mi az oka, de inkább maradok a 182.50-nél :)

Siemens M35 -> Nokia 5110 -> Siemens S55 -> Nokia 3650 -> Nokia 6680 -> Nokia N73 -> Nokia 5800 -> Nokia N8 -> Nexus S

(#12) antikomcsi

antikomcsi
(PH! kedvence)

Wáháhááá, wddm 1.1. ;]
Ami meg elérhető benne, azt letiltják a kis népművészeti agyagedénykék. :DDD ;]

(#13) N-vidi-A

N-vidi-A
(HARDVERAPRÓD)

Lehet jobban megy a driver készítés nV-nél mint most atinál...

Migiri, migiri, úgy ám! :D 漢字 Minden sikeres férfi mögött áll egy nő, aki jól járt...

(#14) Lauda válasza N-vidi-A (#13) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez mindig is igy volt. :DDD Nalam egyelore tokeletes, szombat ota van fent.

(#15) Csabroncka

Csabroncka
(fanatikus tag)

Sziasztok, azért van egy kis bibi legalább is nálam... a kis gépemben 7300 GT van ha felteszem a legújabb drivert szaggat (difitális) a kép, keveri az elsődleges és másodlagos képernyőt... és belassítja gépet (Vista 64-biten !!). U. ez a nagy gépben (8800GT oC) no problem.... :F

Battlefield nick:*818* CpLJohnConnor "The future is not final"

(#16) Eliot

Eliot
(kvázi-tag)

182 után lcdtv -vel minden driver szar volt esetleg aki feltette most meg nézné hátha :R

Üdv, Eliot

(#17) deicide válasza Eliot (#16) üzenetére

deicide
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A szar az miben nyilvánult meg, én minden egyes új WHQL drivert felraktam és semmi anomália nem volt akár LCD TV-n, akár monitoron...

We are the Immortals - From Hell we rise - We are the Immortals - Death Metal, no compromise!

(#18) ANW2

ANW2
(tag)

Ez a compute shader támogatás mire is jó? :)

(#19) Eliot válasza deicide (#17) üzenetére

Eliot
(kvázi-tag)

Egy egyszerű sötét képernyő legtöbbször vagy a duál view nem működik :R

Üdv, Eliot

(#20) deicide válasza Eliot (#19) üzenetére

deicide
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akkor ez VGA függő is lehet, én semmi ilyesmit nem tapasztaltam, mondjuk én dualGPU-s kártyát használok, ez nem tudom mennyiben befolyásolja a dolgot.

We are the Immortals - From Hell we rise - We are the Immortals - Death Metal, no compromise!

(#21) Vico87

Vico87
(tag)

Nekem az eggyel régebbi WHQL-es (190.38) kékhalálozott BF:Heroes közben véletlenszerűen, ezt ki sem próbálom.

(#22) Eliot válasza Vico87 (#21) üzenetére

Eliot
(kvázi-tag)

én sorba próbáltam öket de mind szar volt 260gtx-en hol az asztalt hol mást szart szét mindent meg próbáltam de sehogy nem volt jó azért nem is teszem fel már, még azt nem mondják hogy jó

Üdv, Eliot

(#23) Eliot válasza deicide (#20) üzenetére

Eliot
(kvázi-tag)

szerintem semennyire csupán szerencse kérdése mostanában az nv amit csinál katasztrófa

Üdv, Eliot

(#24) Gyusz válasza Eliot (#22) üzenetére

Gyusz
(őstag)
LOGOUT blog

A venti-vezérlés sem működik rendesen 186.18 óta néhány kártyán, meg TV kimenettel szívnak egy csomóan. Ezek a 190.xx-ek szerintem elég pocsékok, bár a sebességbeli javulás néhány helyen egész jónak tűnik, csak az egyéb gondok ne lennének...

(#25) Eliot válasza Gyusz (#24) üzenetére

Eliot
(kvázi-tag)

Igen ha csak monitort használnák akkor nem tudom melyik verzió fejből most nem megy,de egy volt ami rendesen működőt régen ilyen nem volt az nv-nél hogy egymás után szart ad ki.Mindig az ati-hoz kellet patch a játékokhoz külön nem tudtak egy rendes drivert írni most ebbe biztos meg is előzte az nv :O

Üdv, Eliot

(#26) ThuG4LifE

ThuG4LifE
(fanatikus tag)

én is vissza kell tegyem a régebbi drivert, az új 190-es sorozatnál nem tudom állítani a kép nagyságát a tv-n, rányomok a +ra majd vibrál kettőt a kép és nem változik semmi

''I'm seein nuttin' but my dreams comin' true while I'm starin' at the world through my rearview ...'' RIP 2Pac

(#27) Eliot válasza ThuG4LifE (#26) üzenetére

Eliot
(kvázi-tag)

akkor abba most már egyet értünk itt valami nem stimmel a 190 driver-el nagyon jó lenne egy normális ha becsúszna most már :K

Üdv, Eliot

(#28) (Darkwood) válasza Eliot (#27) üzenetére

(Darkwood)
(PH! addikt)

Nekem a 190 driver olyat csinál, hogy nincs víz a COD5-ben! :U

Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!

(#29) zsolt1129

zsolt1129
(PH! addikt)

Ezek nem jó hírek :( . Én is most raktam fel nemrég,jöhet a próba,remélem sikerrel :DDD .

(#30) Eliot válasza (Darkwood) (#28) üzenetére

Eliot
(kvázi-tag)

Sajna szerintem annyira hajtanak hogy az atival valahogy tartani tudják a lépést de csak szoftveresen nem fog menni,és szerintem nem szabadna egy pár fsp-ért feláldozni a dolgokat nem
minden a sebesség régóta csak nv van pont ezért de ha így megy a következő lépés vissza az ati-hoz :K

Üdv, Eliot

(#31) Eliot válasza zsolt1129 (#29) üzenetére

Eliot
(kvázi-tag)

Majd írd meg milyen :R na most lépek majd vissza nézek kinél milyen a helyzet

Üdv, Eliot

(#32) (Darkwood) válasza Eliot (#30) üzenetére

(Darkwood)
(PH! addikt)

Még egy érdekesség: 182.50 driverrel kaptam egy fajin kék halált! Érdekes... :U

Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!

(#33) gb4400

gb4400
(senior tag)

Én a Win98 óta nem találkoztam kékhalállal.

A tejet a tőgyfáról szüretelik!

(#34) Eliot válasza gb4400 (#33) üzenetére

Eliot
(kvázi-tag)

Ha nem használom a gépet én se :)

Üdv, Eliot

(#35) bonga

bonga
(újonc)

Én is felraktam, nvidia 9600 GT a kártyám, minden jó, csak az a problémám, hogy ennél a kártyánál a HDMI-vel nem megy át a hang és semmilyen megoldást nem találok.Állítólag a videókártya driver tartalmaz valamilyen audio drivert, ami nekem kéne, persze nem találom. Se angol fórumban sehol nem találok semmit, mivelhogy azt se tudom, hogy mit keresek, ugyanis én nem értek ezekhez a dolgokhoz, csak az a célom, hogy tv- is lehessen játszani. Ha valaki tud segíteni, annak megköszönném, mert pillanatnyilag vakon tapogatózom.
Dell optiplex gx 620, xp sp3-mal.
Köszi előre is!!

(#36) Eliot válasza bonga (#35) üzenetére

Eliot
(kvázi-tag)

Hát én azt javaslom mivel a tvéknek a hangfala semmire nem jó inkább használj egy jó hang falat
a gépen :R

Üdv, Eliot

(#37) LaMotta

LaMotta
(fanatikus tag)

Abu, Te "ATI fan", hogy adhatod egyáltalán a neved egy nVidia-s cikkhez??? :DDD
Remélem érted.... ;)

(#38) soldier1

soldier1
(újonc)

valaki tud dobni egy linket hogy hol tudom leszedni ezt a 190-es drivert 8600GT-hez?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.