Nálam ez a márka elásta magát.
Auto fejegységet vettem és ,hogy is mondjam finoman.
Erősen nem üti meg a szintet,az árához képest.
Aki másnak vermet ás az sirásó!
(#1) Silentfrog

Nálam ez a márka elásta magát.
Auto fejegységet vettem és ,hogy is mondjam finoman.
Erősen nem üti meg a szintet,az árához képest.
Aki másnak vermet ás az sirásó!

Nekem sem jön be. Már egy ideje nem is nagyon kapni nálunk a termékeit, csak elvétve. Ez a cucc meg még drága is.
"Olvashatatlan aláírás"
Azzal a rózsaszín verzióval tömeget lehetne oszlatni, olyan kibasz*tt ronda. 
"I see the diamonds, but you only see the rock"

Egy hellokitty-s ájpod passzolna hozzá....
Olyan még nem volt, hogy ne legyen valahogy.

pont ez jutott eszembe nekem is 
[ Szerkesztve ]

A rózsaszín Japánban népszerű, ahogy írták... de hát Japánban olyan dolgok népszerűek, amihhez egy ujjal sem nyúlnék

Egyébként ~ 66 ezer forint, ilyen gyér teljesítményért?
No, mindegy, nem én vagyok a célközönség...
“Nem akkor alkottál tökéleteset, ha már nem tudsz mit hozzátenni, hanem ha már nem tudsz mit elvenni belőle.” /Antoine de Saint-Exupéry/

Nekem van a Kenwood-ól av erősítőm , hangfalszettem + dvd lejátszóm , de nekem semmilyen problémám nem volt 1ikkel sem az elmúlt 6 évben ...Az igaz , hogy itthon nem nagyon lehet mostanában tőlük kapni semmit , de én mindig jó és megbízható márkának tartottam...Itthon a Hifi-k + autós magnók korszakában nagyon menő volt , azóta feledésbe merült , de ez a termékük nekem se jön be 
[ Szerkesztve ]
Nekem is erősitőm és hangfalszettem van tőlük már vagy 10 éve, és tökéletesen működik, nagyon jó cucc. Ettől függetlenül ez nekem se tetszik annyira, főleg ennyiért..

nah ez a kenwood se lesz már a régi....

Hát igen, ez marha sok, és szerintem iszonyat csúnyára is sikerült összehozni.
Én sem vagyok a célközönség (mondjuk én ennél a szintnél azért sokkal audiofilebb vagyok
)
Ph 56. legmegbízhatóbb tagja :) -> http://href.hu/x/hr23

Jaj ez a rózsaszín de baba xD
Sajnos ez már nem az a Kenwood ami pl. a 80as-90es években volt, meg sem közelíti azt a szintet. 
https://picasaweb.google.com/114984803793463156112/Hifi#

Most akkor várhatok a rózsaszín szutyokra még?Pedig annyira kellene a szobába! 
2x20wattal igen is lehetne szépen zenélni (nem discoban)...csak épp tudni kellene kihasználni azt a teljesítményt.
.::www.megadanceradio.hu::.

Osztom a véleményed, a kis teljesítmény önmagában sokat nem jelent. Néha a kevesebb a több...
EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance

Szerintem borzalmas a kinézete is... ezt a legolcsóbb gyártó legalja modelljei is képes felülmúlni. 
http://www.flickriver.com/photos/nemethz/

Esküdj, ugyanez nyitotta nekem is a bicskát !
"teljesítménye 2 x 20 watt, ami nem tűnik túl soknak"
Aki ilyet ír, az nincs tisztában azzal, hogy hatásosan lesugárzott teljesítményben ez mit is tud jelenteni. A hatásos pedig nem a gyárilag hozzá mellékelt, 10 centis "mélynyomó" gyűszűből fog távozni.
[ Szerkesztve ]
"Eladás oka:..." Kutyát nem érdekli ! És miért kell kamuzni, ha még kérdés sem hangzott el ?