Én vagyok lassú, vagy valami csoda folytán nem érzek semmilyen lag-ot az alaplapi kártyával?
Pedig egy linux szerveren keresztül kapcsolódom a nethez, ami eléggé megnézi, hogy mit enged át.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Bici
(PH! kedvence)

P00By
(PH! nagyúr)
Túl sok haszna ennek sincsen. Vagy legalábbis annyi, mint az előzőeknek van!

Ez is tucattermék lesz Magyarhonban 
Ez egy versenyen esetleg hasznos, egyébként semmi értelme.
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)
Nem vagy eléggé "gémer". 
Tetszik, kiváncsi volnék mennyit segítene lag ügyben .
Gondolkodtam az előd Killer Xeno beszerzésén, de kicsit sokallom a 100 euró környéki árát. 
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

Zoz
(senior tag)
Jó lenne egy alapos PH teszt róla, kíváncsi lennék, ebből a sok marketing rizsából ki lehet-e mutatni bármit is a valóságban 
Ha ebből a sok baromságból két-három mondat is igaz, akkor elég érdekes a cucc.
"I see the diamonds, but you only see the rock"
Biztos jó, meg el is fogadnám, de 130 dolcsiért egy normális alaplapot lehet venni. 
http://goo.gl/OVbJz Google - Motorola Atrix 4G @ 4.0.3 ICS CyanogenMOD 9 + 16GB SDHC & Huawei Ideos S7 Slim @ 2.2.2 Rooted + 8GB SDHC / XBOX Gamertag: Puby23

xT4ken
(kvázi-tag)
Ahhoz az alapos teszthez keresniuk kene vérprofi gémereket akinek csucskonfiggal rendelkeznek meg full gémer perifériakkal. ![;]](/dl/s/v1.gif)

bolvar
(fanatikus tag)
elkell hogy keserítselek a full profik megelégszenek egy msi 1.1 3.0 mx 518-al esetleg az új xai és egy sima szövet paddal tök alap billentyűvel.
a sok parasztvakító periféria csak a parasztoknak van
és ez a termék is gyanítom ott fog nevezni
A jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)

Angel1981
(PH! addikt)
Valóban.
Mindazonáltal a fanatikusok, és a profik (mármint akik tényleg játékból élnek, mert van ilyen) meg fogják venni.
"a beszédforgalmat hardveresen gyorsítja"
WTF?
- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

Ribi
(PH! kedvence)
Tesztet akarunk 
130 dollárt egy hálókártyáért... 
"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

Bahama
(kvázi-tag)
+ 10 / oldal 
[ Szerkesztve ]
Kerüld a pusztán vita kedvéért, erőteljes érzelmi töltettel ellátott, az észérveket nélkülöző, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé.
Azt akarják mondani hogy a 6ms-ot kell csökkenteni 1 alá?
Neten min. a 20-30
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)
Erősen marketing szaga van a dolognak, egy tesztet azért megnéznék róla.
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

Bahama
(kvázi-tag)
Digivel, jó magyar szerveren: 4-5-6
Kerüld a pusztán vita kedvéért, erőteljes érzelmi töltettel ellátott, az észérveket nélkülöző, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé.

CocooN-z
(őstag)
A Kérdésem a következő lenne 
Az én alaplapom Dual Gigabites, és a TEAM-ing funkciót be is kapcsolom , vagyis Statikus Link Aggregation ről beszélünk, ez egy gigabites háló esetén 2Gbit/s et jelent sávszélben, amit ténylegesen ki is lehet használni ha ki tudod.
Az én Hálókártya Team-em mégis mennyire maradhat el egy ilyentől vagy fordítva? Több ilyen kártyát lehet teamelni?
Alaplapom: Asus Rampage Formula (X48 - Dual Marvell Gigabit lan)
Üdvözlet

Ha jól érzed magad, ne aggódj. El fog múlni.
Sajnos nem ez fogja megoldani néhány hazai szolgáltattónál jelentkező lagot.
130 dodo-ért meg nekem ne is oldja meg.
Egyébként ha remdnben a szolgáltatóm vonala nekem is simán tökéletes az intgrált hálókártyám.
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.

Runo
(őstag)
Sokkal többet beszélhetsz 10kb-ba tömörítve, mint eddig 
[ Szerkesztve ]

Arilian
(újonc)
Ennek mekkora parasztvakítás szaga van....
Tesztet! 
Az már jó, de szerintem 6 és 1 között lényeges különbség nincs. Aki 30 milkás versenyen indul annak ez semmi pénz, de nagyon kevés az ilyen a játékosok világában.

No de miért is gyorsabb?
Lehet elemezni. 
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

Gregorius
(őstag)
Digivel a PH! (néhány kiugró esettől eltekintve) 1-2ms-re van tőlem. A lassan 8 éves RTL8169D-s (10/100, PCI) kártyámmal, ami egyébként manapság annyiba kerül, hogy a boltban fizetnek érte, hogy elvidd. 
''As long as they're going to steal it, we want them to steal ours'' -- Bill Gates, 1998 ''If they're going to pirate somebody, we want it to be us rather than somebody else.'' -- Jeff Raikes, Microsoft Business Division, 2007

Bahama
(kvázi-tag)
Az már tényleg elhanyagolható szerintem.
Főleg neten, ahol minden más közbeszól. Szolgáltató, router, egyéb programok.
Aki meg fizetett profi játékos, annak a szopnzor a segge alá nyomja, ha egyáltalán kell neki...
Meg LAN-on is inkább az egész hálózati rendszer kialakításától függ a minőség, mint a saját hálókártyádtól.

CocooN-z
(őstag)
További kérdéseim merültek fel!!! 
"a játékok hálózati forgalmát kezeli elsődlegesen, így a legfontosabb információk érkeznek meg leghamarabb."
Ez a kártya pl.: egy CFosSpeed + Asus RT-N16 (Gaming mode-ban) hogyan reagál? Ki dönti el mi a fontos? 
Én az ilyeneket nem tudom megérteni 
üdv 
Ha jól érzed magad, ne aggódj. El fog múlni.

killerjohn
(őstag)
nekem WIFI-n, tetőtéren, falakon, routeren, 25Mbites ADSL-el keresztül 9ms a http://www.pingtest.net/ szerint (Neucom).
UT3 simán élvezhető/fraggelhető/megnyerhető online
persze, nem profi meccseket nyomunk, de azokat LAN-ban játsszák legtöbbször, GBit lanon, switch-en keresztül, és nem kábeltévén 
[ Szerkesztve ]
SC2: KillerJohn#634, D3: KillerJohn#2359

.mf
(PH! addikt)
Ezek még mindig nem csődöltek be? De kár 
Nagyon bulváros a cím. Egy szerver 10Gb-es hálókártyája már lehet a kártyák királya, de ez a ... ?

wardred
(kvázi-tag)
Ennek remélem lesz rev2-es verziója, amibe 800MHz-es procit raknak, ezáltal beépített ventri/TS klienst is tud kezelni.

[ Szerkesztve ]
"Finally i'll be able to play a Crysis game without making my PC match the specs of the machine where God runs creation.exe on"
Jó ár 130dollárért.
Akkor lehet nekem is le kéne vinnem a hálókártyák árát 200-ról 100ft-re, hogy még el tudjam adni.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
Bizony. És arról még diagramm sincs, mikor a labirintusban minotaurusz is van... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

K21_overlord
(tag)
Már nem azért de 5,7 ms nél még 2 csipesz is többet ér. 

Egy a tüdejét kiköpő futó ember fut max 36 km/h val (10m/s) azaz 1s alatt megtesz 10m -rt. Ilyen sebességnél az 5ms 5 cm t jelent. Ez még akkorsem számottevő ha a pofámba vigyorog éppn. (najó nem a jobb ha nem a ball szemét találom el...
[ Szerkesztve ]
A Föld IQ szintje állandó, csak az a baj, hogy egyre többen vagyunk rá.

Jim Tonic
(PH! kedvence)
A milliszekundum és a méter/szekundum köszönőben sincsenek. Vagy nem tudom, mire írtad ezt.
Más:
További funkció, hogy a termék a beszédforgalmat hardveresen gyorsítja, azaz sebességre vonatkozó büntetés nélkül lehet beszélgetni az aktuális csapattársakkal.
Erre varrjatok nekem gombot, legyetek szívesek...
[ Szerkesztve ]
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano
Hát nem érted? Mikor beszélnek az emberkék mikrofonon, akkor kinyúl a kártyából egy kar (hardveres), ami megcsapkodja őket ha nem beszélnek gyorsabban. Tudniillik a sok beszéd eltereli a figyelmet a játékról. Ha kevesebb a beszéddel töltött idő, akkor előbb tudatosul mindenkiben a terv, sokkal gyorsabban lehet mozogni a virtuális térben, ezzel beelőzve az ellenséges erőket, így előnyt szerezve lelehet csapni rájuk. 
[ Szerkesztve ]
<-ƘƘ-> Rendszerment

K21_overlord
(tag)
Pedig de!
Ha 10 m/s el megy az ellen akk 5ms alatt teszel meg 5 centit.. Szal ekkora sebességnél ennyivel látod pontosabban a karakter tényleges helyzetét.
[ Szerkesztve ]
A Föld IQ szintje állandó, csak az a baj, hogy egyre többen vagyunk rá.

Jim Tonic
(PH! kedvence)
Aha. Na, ez nem annyira a futásra vonatkozik, mint a hirtelen célzásokra. Ott nem 10m/s a mozgás sebessége, valamint 5cm is sokat számít.
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano
Átment.
[ Szerkesztve ]
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

Akybron
(fanatikus tag)
Tegyük fel, hogy ez a cucc überkirály.
De mi van a bolhapiaci 2000 Ft-os Edimax routeremmel, az ADSL modemmel, a szolgáltató cuccaival és más egyebekkel? Azok is hirtelen überkirályul fogják kezelni az én játékadataimat?
vajon megadóztatják a postát is, mert a bevételük alapját képző levelek nagyrésze a jogvédett tartalmak hallgatása közben íródott, így a levelek a jogvédett tartalmak által keltett hangulat kalózmásolatai. (Psych0)
A Kérdésem a következő lenne 
És erre az Asus RT-N16 (Gaming mode-ban) hogyan reagál? 
primus inter pares
Engem az érdekelne, hogy ha az alaplap hot-start módban van elfut-e rajta az rtorrent a gép kikapcsolt állapota mellett ![;]](/dl/s/v1.gif)
AE
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
csak tudnám hogy lehet eladni olyan kártyát, amiről papíron be lehet bizonyítani, hogy semmi értelme...
a PH! kedvenc ISP-trollja (C) Tyberius | http://itcafe.hu/tema/a_nagy_openwrt_topic/friss.html
Nagyon remélem ezt nem komolyan írtad..

benedekco
(HARDVERAPRÓD)
Akkor végül is csak egy drivert vesz meg az ember egy kis rizsával? (Mint pl. az ASIO driveres hangkariknál.)
más:
Emberek! Ezt nem internetes játékra találták ki, hanem LAN-ra!!! Versenyekre, ahol komoly cuccal továbbítják az adatokat (nem egy 5ezres smc router osztja az IP-t/netet)
mégmásabb:
"További funkció, hogy a termék a beszédforgalmat hardveresen gyorsítja, azaz sebességre vonatkozó büntetés nélkül lehet beszélgetni az aktuális csapattársakkal."
Mit jelent az, hogy hardveresen gyorsítja? Az átvitelét, vagy a tömörítését? Ha valami spec módon viszi át, akkor azt spec módon kell fogadni. Ha a tömörítést végzi Ő az (szinte) tök mind1 a LAN sebességét illetően.
Egy hangyányit ködös az egész. Rizsáznak itt össze meg vissza, azt lehet csak egy kis driver játék az egész. A 128mb memóriát is elmagyarázhatnák mire kell, mert így elsőre elég hülyeségnek hangzik. Cache-ként üzemelne és a sűrűn ismétlődő dolgokat(utasítások, tudom is én mik) onnan nyomná a hálóra?
Mos mé, hánem? - Túrás, sátras, kempinges topik: http://tinyurl.com/3hjp8on - Keresek Asus M3A76-CM típusú alaplapot.
Azért az ára nem semmi
Kíváncsi lennék egy tesztre, hogy mégis mivel nyújt ez valóban többet egy alaplapinál.
Ph 56. legmegbízhatóbb tagja :) -> http://href.hu/x/hr23
RAM: Hát, ha HW-esen csinál valamit, annak ott biztos nem árt némi ram...
Ha jól gondolom akkor az a lényeg, hogy a CPU hálózat számára készülő adatot egyből a kártyán levő RAM-ba írja. Így az adatnak nem kell csücsülnie arra várva, hogy sorra kerüljön a (feldolgozás?!?)/kézbesítés, mert azt már a kártya csinálja a procival párhuzamosan.
Persze ezt csak laikusként mondom, nem értek a hálózathoz, de ez tűnik logikusnak az alapján, ami le van írva.
[ Szerkesztve ]
"A 128mb memóriát is elmagyarázhatnák mire kell"
Azért, mert ez a "hálókártya" tulajdonképpen egy komplett, PPC processzoros linuxos számítógép. Igen, a hálókártyán saját oprendszer fut.
Arra lenne jó az egész, hogy egyrészt csinál traffic shapinget, vagyis az éppen futó torrentek nem fognak nagyon bezavarni a játéknál, másrészt meg átveszi a géptől a hálózati forgalom alacsonyszintű kezelését (headerek készítése, checksumok számítása, ilyenek) és így alacsonyabb, vagy legalábbis stabilabb latencyt produkál, mert nem kell egyéb tevékenységekkel foglalkoznia, csak a hálózattal.
A beszédes-hw gyorsítós rész mondjuk engem is érdekelne, az eredeti angol press release-ben erről semmit nem láttam.
[ Szerkesztve ]
Falsus in uno, falsus in omnibus.

cain69
(őstag)
eeegen, valami hasonlóra gondoltam.
mondjuk az érdekelne, hogy ez menniyben segít az eve-online nagy flottafightjainál. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Teasüti
(őstag)
Tesztet! Szeretek gerjedni az ilyen cuccokra, máris feljegyzem az álomgépem konfigja közé... 
Jó cucc ez, ha már nem tudom mire költsem a pénzem, akkor valszeg ez lesz a világon az utolsó ingóság, amire beruházok. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Eladó Samsung Monte S5620, egy 25€-t érő max cover Invisible Shield fóliával!
(#50) kapcsandika válasza K21_overlord (#36) üzenetére

kapcsandika
(senior tag)
De ez nem erről szól, hanem arról hogy ha egyszerre lőtök akkor az hogy ő lenyomta az egérgombot, az hamarabb ér be a szerverre és te fekszel el.
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan