Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Sifre

Sifre
(fanatikus tag)

Szép húzás... Biztos nehéz lett volna GTX 565 Ti-nek elnevezni. :W

Siemens M35 -> Nokia 5110 -> Siemens S55 -> Nokia 3650 -> Nokia 6680 -> Nokia N73 -> Nokia 5800 -> Nokia N8 -> Nexus S

(#2) MZperX75 válasza Sifre (#1) üzenetére

MZperX75
(őstag)

Nem túl későn? ja jobbanhangzott volna GTX565 de még GTX570 Ti-nélkül vagy SE :DDD

lakásfelújítás-festés http://homedesign75.freewb.hu/

(#3) MrCsiT válasza MZperX75 (#2) üzenetére

MrCsiT
(senior tag)

vagy GTX570 TI-SE :DDD :C

..azért arra kíváncsi leszek, itt PH-n ki vesz ilyet először, és honnan ? :F

[ Szerkesztve ]

"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT ( N E M POSTÁZOK!! ) Clavis/Windows rendszergazda állást keres, részletek pü-ben. _______>>> Szendi Bitch POWA <<<_______

(#4) smkb

smkb
(senior tag)

Mióta is nincs ellenfele a HD6950-nek? Az eredeti GTX560 Ti most is az. Ott van vele kb egyszinten, magas felbontásokban 1-4% al elmaradva. Az új GTX560 Ti a TPU eredményét meg elnézve, messze nem a HD6950 ellenfele, hanem a HD6970-é. Ott vannak egymás nyakán Full HD-ben mérési határon belül.

[ Szerkesztve ]

(#5) apollo12

apollo12
(PH! addikt)

itt van még egy teszt

BFBC2 nick : Bomi12 | Origin/Battelog : bomi12

(#6) Angel1981

Angel1981
(PH! addikt)

Szerintem kicsit már elkéstek ezzel - persze a gyengébb chipek kiszórására még jó lehet.

(#7) afterwhite09

afterwhite09
(újonc)

A névadási metódusoknak is megvan a maga háttere :)

Szerintem ez is egy fogás arra, hogy a mainstream felhasználók alatti réteg, aki nem néz utána az ilyen dolgoknak, hogy milyen kiadású a kártya új chipezés van-e rajta vagy valami, csak rákattint a webshopon, hogy buy és házhoz viszik és valszeg így akarják kipucolni a régebbi GTX560Ti készleteket, aztán többnyire majd csak az újak maradnak meg és a régiből marad 1-1 valamilyen OC-s változat : )

Amúgy névadás tekintetében, mivel GTX570 Ti nem is volt csak siman GTX570 és a kártya a GTX 570 környékén van (esetenként felette is, de talán jobb hőmérsékletekkel is) szerintem a GTX565 Ti vagy csak siman GTX565 lenne a legmegfelelőbb, mivel mondjuk az SE jelzés a GTX460 esetében a "szarabbikat" jelenti és nem hiszem, hogy ugyanebbe a csapdába beleesnének :D

[ Szerkesztve ]

Shit ALWAYS happens ! :]

(#8) smkb válasza apollo12 (#5) üzenetére

smkb
(senior tag)

A legszebb mondat a tesztben :

"The MSI GTX 560 Ti Power Edition managed to keep up with and beat a GTX 570 in most of the testing while costing far less and still managing to have top notch temperatures, performance, power consumption at idle, and overclocking capability!"

(#9) tiborandras

tiborandras
(senior tag)
LOGOUT blog

par teszt ;)

hardwarecanucks

hexus.net

techpowerup

anandtech

benchmarkreviews

guru3d

oc utan hozza az 570/480/6970 teljesitmenyet, nem rossz ;]

4 sale http://tiny.cc/aprok

(#10) Abu85 válasza smkb (#4) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Kb. amióta megjelent. Azóta nincs 280 dollár környékén GeForce a 2 GB-os modell ellen állítva. Az eredeti GeForce GTX 560 Ti elég kevés ellene. A Battlefield 3 alatt már Full HD-ben kevés az 1 GB VRAM.
A TPU-nál még az erősebb GTX 570-et is veri a kártya, ráadásul OC-t mértek, de nem ártott volna a tesztben szereplő összes terméket felfrissíteni a nyári driverekről. ;) Azóta helyenként jelentősen gyorsult mindkét oldalon a szoftveres rész. Na meg a TPU-nak nem ártana már váltani a DX11 felé. 29 játék közül lehet választani.

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#11) MongolZ válasza smkb (#4) üzenetére

MongolZ
(fanatikus tag)

Javaslom inkább ezt, mert itt maradt a referencia órajel. Én csak a 2560x1600-at (vagy még a 1920/1200-at) nézem, a többi nem játszik.

[ Szerkesztve ]

(#12) MongolZ válasza Abu85 (#10) üzenetére

MongolZ
(fanatikus tag)

Drivers:
NVIDIA: 270.61
ATI: Catalyst 11.8
GTX 560 Ti: 285.88

Már értem.

(#13) smkb válasza MongolZ (#11) üzenetére

smkb
(senior tag)

Mi az, hogy referencia órajel? Mit számít egy olyan terméknél, ahol nincs referenciamodell? Egy dolog van: dobozból kivett termék azokon az órajeleken, amilyeneken a gyártó készíti, és azon az áron, amin a kiskerben kapható. Minden más meg irreleváns. Amennyiben ez a kártya 765mhz magórajelen megy, akkor ennél a modellnél ez a referencia órajel. Ha 732mhzen megy akkor annyi... modellfüggő, nem típus. El lehetne már felejteni ezt a "gyári referenciaórajelre" hivatkozósdit, főleg mióta egyes modellek esetén azon már ki sem adnak a partnerek semmit. Adott termék van, annak ára teljesítménye és paraméterei. Legjobb példa erre a GTS450 volt...

(#14) dangerzone

dangerzone
(PH! addikt)

Most ennek a kártyának akkor mi értelme van a gtx 570 fényében? :)

(#15) Cybertrone válasza dangerzone (#14) üzenetére

Cybertrone
(PH! nagyúr)

A 2560 mb-al szereltnek van értelme, amúgy szerintem semmi... Előbb kellet volna kihozni a 460 után egyból akkor igen, így nem! :R

"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * One X quad core white...

(#16) Yutani válasza Sifre (#1) üzenetére

Yutani
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

+1

Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

(#17) (ÉN)közPONT

(ÉN)közPONT
(őstag)

Aki régebbi 560Ti -t vett annak némileg szívás lesz ha ezt majd lehet kapni...valszeg hasonló összegért hozzák ki őket .

BDP 51FD .......Iam Ordinary Shopkeeper = Sefter :DDD = Az Igazi Dzsekk Szperrów ! ( Rocker ! ) DeathStars !!! Dinnyebogár Gateways ! :) Nagy MasterL gránit lánc+lakat eladó motorhoz olcsón !

(#18) Peter13 válasza dangerzone (#14) üzenetére

Peter13
(tag)

Semmi :) De nem is azért készült, hanem azért hogy a NV ki tudja szórni a felhalmoződott selejtes chipeket. Ráadásul ezzel még a vevő is jól jár...mindenki örül. :)

"No, I'm not immortal: I'm just not good at dying..."

(#19) Cybertrone válasza Peter13 (#18) üzenetére

Cybertrone
(PH! nagyúr)

560 tulajok annyira nem :D

"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * One X quad core white...

(#20) Abu85 válasza smkb (#13) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A referenciaórajel az az órajel, melyre az adott termékhez leszállításra kerülő lapkák megkapták az NVIDIA hitelesítését.
Attól, hogy nincs referenciamodell még referenciajánlások vannak. Pontosan az ilyen hibák elkerülése végett. [link] Persze ezt nem mindenki tartja be, de jó lenne, mivel a rosszul tervezett termékekkel fagynak az új driverek.

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#21) lujó55

lujó55
(őstag)

Hát kell hozzá táp rendesen.

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#22) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Keverjük nvidia módra című rovatunkat látták.

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#23) Boxi88 válasza Móci (#22) üzenetére

Boxi88
(őstag)

Nekem is valami hasonló jutott az eszembe...

(#24) pzske

pzske
(tag)

Kíváncsi vagyok karácsony előtt itthon lehet szerezni e és ha igen akkor mennyiért.

Az élet 1 szar játék , de a grafikája nagyon ott van...

(#25) shteer válasza dangerzone (#14) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

ha már van egy 570-ed akkor semmi. ha be tudsz egy ilyet szerezni olcsóbban annál, akkor örülsz :)

Németország nincs messze, futárral ideér gyorsan

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#26) (ÉN)közPONT

(ÉN)közPONT
(őstag)

292 euro a GainW 448 cores változata.

BDP 51FD .......Iam Ordinary Shopkeeper = Sefter :DDD = Az Igazi Dzsekk Szperrów ! ( Rocker ! ) DeathStars !!! Dinnyebogár Gateways ! :) Nagy MasterL gránit lánc+lakat eladó motorhoz olcsón !

(#27) Joker94

Joker94
(fanatikus tag)

Na szerintem nekem megvan a következő VGA-m. :DD
Ha a mostani 560Ti árában lesz 570 teljesítménnyel akkor tuti ilyet veszek,és nem 480-at. :K

(#28) werevolf593

werevolf593
(kvázi-tag)

Csak szerintem soványka a hűtés a Zotac új kártyáján? :F [link]

Dzsamana...? Ragarda!

(#29) pzske válasza Joker94 (#27) üzenetére

pzske
(tag)

Hát szerintem a 570 teljesítményét nem hozza erősebb mint a 560 ti , de sajnos úgy is van árazva. Mondjuk én 1 gtx 480 val tolom itt apróban szokott lenni 50-60-t garis. Ez kb egál a 570-vel szerintem nyilván fogyasztásban jobb a 570 én ezért szerintem most használtban best buy.

Az élet 1 szar játék , de a grafikája nagyon ott van...

(#30) (ÉN)közPONT válasza Joker94 (#27) üzenetére

(ÉN)közPONT
(őstag)

Fennebb írtam egy árat :) jelenleg ez a legolcsóbb amit találtam :-/

(#31) lsc

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Érdekes az a gyári tdp, tpu szerint van az 300 W is [link].

Mod Abu85: Azért van szórásAsus 263 W,Msi 255W, Palit 235 W.

így a TDP fogyasztás 210 wattra nő, Azért egyik sem annyi, valahogy mind több.

[ Szerkesztve ]

Az élet kegyetlen .

(#32) Abu85 válasza lsc (#31) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Mert a TPU OC kártyával mért. Ezeknél sok wattot is ugorhat a max fogyasztás, mivel a gyártó nem teszteli a terméket, így az ajánlott feszültségre rávágnak egy jó adag mikrovoltot, és ezzel bizony fogyasztani fog a termék.

[ Szerkesztve ]

(#33) shteer válasza werevolf593 (#28) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

570-et is adatak ki ezzel. nyilván nem halk, de elégséges

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#34) Joker94 válasza (ÉN)közPONT (#30) üzenetére

Joker94
(fanatikus tag)

Húúha 300ójrót már nemér... :U
Lehet mégis marad a 480.:D

(#35) werevolf593 válasza shteer (#33) üzenetére

werevolf593
(kvázi-tag)

Viszont Gigabyte -nál nem spórolnak a hűtéssel: [link]

Dzsamana...? Ragarda!

(#36) Abu85 válasza werevolf593 (#35) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ott spórolnak mással. ;]

(#37) Móci válasza werevolf593 (#35) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Le kellene adni színesfémnek, lehet visszajönne a kártya ára. ;]

(#38) tiborandras válasza werevolf593 (#35) üzenetére

tiborandras
(senior tag)
LOGOUT blog

nem rossz, nem rossz, de az asus felulmulja ;]

4 sale http://tiny.cc/aprok

(#39) Cybertrone válasza Abu85 (#36) üzenetére

Cybertrone
(PH! nagyúr)

Ez csúnya volt! :DDD

(#40) Móci válasza tiborandras (#38) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azért a 20% Cooler matrica nem szar. :D

(#41) Z10N válasza Móci (#22) üzenetére

Z10N
(fanatikus tag)

GTX560TI SOE aka Soap Opera Edition :DDD

EVERYTHiNG THAT HAS A BEGiNNiNG HAS AN END..

(#42) Dark Archon válasza (ÉN)közPONT (#17) üzenetére

Dark Archon
(őstag)
LOGOUT blog

Ezzel az erővel bármely új hardver szívás, ami később jön ki. Én legalábbis nem érzem rosszul magam, pedig tudtam, mikor megvettem a GTX 560 Ti-t, hogy jön egy újabb.

Dark Archon | i5-2500K - GTX 560 Ti - 8Gb - Vista x64 | BC2: DarkArchonHUN

(#43) vanye válasza Abu85 (#36) üzenetére

vanye
(fanatikus tag)

"Az új NVIDIA termékek limitált mennyiségben, és csak pár országban lesznek kaphatóak."

Stern des Südens!

(#44) (ÉN)közPONT válasza Dark Archon (#42) üzenetére

(ÉN)közPONT
(őstag)

okok de ez kicsit gyorsan jött ..inkább dobták volna piacra ezt a változatot .

(#45) Srodney

Srodney
(senior tag)

milyen jól tudják a vga gyártók minimalizálni a veszteséget,azzal hogy rossz csipeket adnak el "butítva" aprópízért... :N

(#46) goodboy007

goodboy007
(tag)

60k környékén best buy lenne, az induló ár viszont gyászos :( !
A teljesítménye viszont ránézésre nagyon rendben van, erre már érdemes lenne lecserélni a 460-ast...., ha nem kerülne kétszer annyiba.

There is a thin line between what is good and what is evil.

(#47) Core2duo6600 válasza Dark Archon (#42) üzenetére

Core2duo6600
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jahh, és ezt bármilyen hardverre el lehet mondani, ami jó volt a maga idejében, rá hónapokkal, de mondjuk évekkel már korántsem lesz új / gyors

Én egy ATI 5870 es használnék játékra, ritkán teszem, az elmult 1 évben alig ment az a gép.
Marhára megérte megvenni :(

Gigabyte P55A, Core i7 860 (alap), Asus ATI Radeon 5870, 8 GB Kingmax DDR3 1600 CL7

(#48) blaca83

blaca83
(lelkes újonc)

Teljesítményére tekintettel hozott a piacra némi vérfrissítést, de szerintem az árát vihették volna egy kicsit lejjebb, úgy talán lehetne még vele kaszálni egy kicsit a 6xxx-es széria megjelenése előtt.

Kíváncsi leszek, hogy a következő nagy "párharcra" mikor kerül sor:
Ati 7xxx series VS Nvidia 6xxx series.....! :P

A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.

(#49) MongolZ válasza blaca83 (#48) üzenetére

MongolZ
(fanatikus tag)

6xxx széria megjelenése előtt? :)
Egyébként tényleg, ajánlott fogyasztói árak:
6950: 230$
560Ti: 290$
6970: 330$

(#50) Jhonny06 válasza dangerzone (#14) üzenetére

Jhonny06
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hogyhogy mi értelme van? Olcsóbb, mint a GTX570, tehát van értelme annak, akinek nincs arra pénze. Egyáltalán mi értelme van az összes olcsó kártyának, ha ott van a GTX590? :N

[ Szerkesztve ]

What's wrong, Jerry? I didn't win anything! That becouse it's a jukebox, Jerry.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.