Szép húzás... Biztos nehéz lett volna GTX 565 Ti-nek elnevezni. 
Siemens M35 -> Nokia 5110 -> Siemens S55 -> Nokia 3650 -> Nokia 6680 -> Nokia N73 -> Nokia 5800 -> Nokia N8 -> Nexus S

Szép húzás... Biztos nehéz lett volna GTX 565 Ti-nek elnevezni. 
Siemens M35 -> Nokia 5110 -> Siemens S55 -> Nokia 3650 -> Nokia 6680 -> Nokia N73 -> Nokia 5800 -> Nokia N8 -> Nexus S

Nem túl későn? ja jobbanhangzott volna GTX565 de még GTX570 Ti-nélkül vagy SE 
lakásfelújítás-festés http://homedesign75.freewb.hu/

vagy GTX570 TI-SE

..azért arra kíváncsi leszek, itt PH-n ki vesz ilyet először, és honnan ? 
[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT ( N E M POSTÁZOK!! ) Clavis/Windows rendszergazda állást keres, részletek pü-ben. _______>>> Szendi Bitch POWA <<<_______

Mióta is nincs ellenfele a HD6950-nek? Az eredeti GTX560 Ti most is az. Ott van vele kb egyszinten, magas felbontásokban 1-4% al elmaradva. Az új GTX560 Ti a TPU eredményét meg elnézve, messze nem a HD6950 ellenfele, hanem a HD6970-é. Ott vannak egymás nyakán Full HD-ben mérési határon belül.
[ Szerkesztve ]

itt van még egy teszt
BFBC2 nick : Bomi12 | Origin/Battelog : bomi12

Szerintem kicsit már elkéstek ezzel - persze a gyengébb chipek kiszórására még jó lehet.

A névadási metódusoknak is megvan a maga háttere 
Szerintem ez is egy fogás arra, hogy a mainstream felhasználók alatti réteg, aki nem néz utána az ilyen dolgoknak, hogy milyen kiadású a kártya új chipezés van-e rajta vagy valami, csak rákattint a webshopon, hogy buy és házhoz viszik és valszeg így akarják kipucolni a régebbi GTX560Ti készleteket, aztán többnyire majd csak az újak maradnak meg és a régiből marad 1-1 valamilyen OC-s változat : )
Amúgy névadás tekintetében, mivel GTX570 Ti nem is volt csak siman GTX570 és a kártya a GTX 570 környékén van (esetenként felette is, de talán jobb hőmérsékletekkel is) szerintem a GTX565 Ti vagy csak siman GTX565 lenne a legmegfelelőbb, mivel mondjuk az SE jelzés a GTX460 esetében a "szarabbikat" jelenti és nem hiszem, hogy ugyanebbe a csapdába beleesnének 
[ Szerkesztve ]
Shit ALWAYS happens ! :]

A legszebb mondat a tesztben :
"The MSI GTX 560 Ti Power Edition managed to keep up with and beat a GTX 570 in most of the testing while costing far less and still managing to have top notch temperatures, performance, power consumption at idle, and overclocking capability!"
par teszt 
oc utan hozza az 570/480/6970 teljesitmenyet, nem rossz ![;]](/dl/s/v1.gif)
4 sale http://tiny.cc/aprok
Kb. amióta megjelent. Azóta nincs 280 dollár környékén GeForce a 2 GB-os modell ellen állítva. Az eredeti GeForce GTX 560 Ti elég kevés ellene. A Battlefield 3 alatt már Full HD-ben kevés az 1 GB VRAM.
A TPU-nál még az erősebb GTX 570-et is veri a kártya, ráadásul OC-t mértek, de nem ártott volna a tesztben szereplő összes terméket felfrissíteni a nyári driverekről.
Azóta helyenként jelentősen gyorsult mindkét oldalon a szoftveres rész. Na meg a TPU-nak nem ártana már váltani a DX11 felé. 29 játék közül lehet választani.
[ Szerkesztve ]
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

Javaslom inkább ezt, mert itt maradt a referencia órajel. Én csak a 2560x1600-at (vagy még a 1920/1200-at) nézem, a többi nem játszik.
[ Szerkesztve ]

Drivers:
NVIDIA: 270.61
ATI: Catalyst 11.8
GTX 560 Ti: 285.88
Már értem.

Mi az, hogy referencia órajel? Mit számít egy olyan terméknél, ahol nincs referenciamodell? Egy dolog van: dobozból kivett termék azokon az órajeleken, amilyeneken a gyártó készíti, és azon az áron, amin a kiskerben kapható. Minden más meg irreleváns. Amennyiben ez a kártya 765mhz magórajelen megy, akkor ennél a modellnél ez a referencia órajel. Ha 732mhzen megy akkor annyi... modellfüggő, nem típus. El lehetne már felejteni ezt a "gyári referenciaórajelre" hivatkozósdit, főleg mióta egyes modellek esetén azon már ki sem adnak a partnerek semmit. Adott termék van, annak ára teljesítménye és paraméterei. Legjobb példa erre a GTS450 volt...

Most ennek a kártyának akkor mi értelme van a gtx 570 fényében? 
(#15) Cybertrone válasza dangerzone (#14) üzenetére

A 2560 mb-al szereltnek van értelme, amúgy szerintem semmi... Előbb kellet volna kihozni a 460 után egyból akkor igen, így nem! 
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * One X quad core white...
+1
Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

Aki régebbi 560Ti -t vett annak némileg szívás lesz ha ezt majd lehet kapni...valszeg hasonló összegért hozzák ki őket .
BDP 51FD .......Iam Ordinary Shopkeeper = Sefter :DDD = Az Igazi Dzsekk Szperrów ! ( Rocker ! ) DeathStars !!! Dinnyebogár Gateways ! :) Nagy MasterL gránit lánc+lakat eladó motorhoz olcsón !

Semmi
De nem is azért készült, hanem azért hogy a NV ki tudja szórni a felhalmoződott selejtes chipeket. Ráadásul ezzel még a vevő is jól jár...mindenki örül. 
"No, I'm not immortal: I'm just not good at dying..."

560 tulajok annyira nem 
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * One X quad core white...
A referenciaórajel az az órajel, melyre az adott termékhez leszállításra kerülő lapkák megkapták az NVIDIA hitelesítését.
Attól, hogy nincs referenciamodell még referenciajánlások vannak. Pontosan az ilyen hibák elkerülése végett. [link] Persze ezt nem mindenki tartja be, de jó lenne, mivel a rosszul tervezett termékekkel fagynak az új driverek.
[ Szerkesztve ]
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

Hát kell hozzá táp rendesen.
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!
Keverjük nvidia módra című rovatunkat látták.
"I see the diamonds, but you only see the rock"

Nekem is valami hasonló jutott az eszembe...

Kíváncsi vagyok karácsony előtt itthon lehet szerezni e és ha igen akkor mennyiért.
Az élet 1 szar játék , de a grafikája nagyon ott van...
ha már van egy 570-ed akkor semmi. ha be tudsz egy ilyet szerezni olcsóbban annál, akkor örülsz 
Németország nincs messze, futárral ideér gyorsan
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

292 euro a GainW 448 cores változata.
BDP 51FD .......Iam Ordinary Shopkeeper = Sefter :DDD = Az Igazi Dzsekk Szperrów ! ( Rocker ! ) DeathStars !!! Dinnyebogár Gateways ! :) Nagy MasterL gránit lánc+lakat eladó motorhoz olcsón !

Na szerintem nekem megvan a következő VGA-m. 
Ha a mostani 560Ti árában lesz 570 teljesítménnyel akkor tuti ilyet veszek,és nem 480-at. 

Csak szerintem soványka a hűtés a Zotac új kártyáján?
[link]
Dzsamana...? Ragarda!

Hát szerintem a 570 teljesítményét nem hozza erősebb mint a 560 ti , de sajnos úgy is van árazva. Mondjuk én 1 gtx 480 val tolom itt apróban szokott lenni 50-60-t garis. Ez kb egál a 570-vel szerintem nyilván fogyasztásban jobb a 570 én ezért szerintem most használtban best buy.
Az élet 1 szar játék , de a grafikája nagyon ott van...

Fennebb írtam egy árat
jelenleg ez a legolcsóbb amit találtam :-/
Érdekes az a gyári tdp, tpu szerint van az 300 W is [link].
Mod Abu85: Azért van szórásAsus 263 W,Msi 255W, Palit 235 W.
így a TDP fogyasztás 210 wattra nő, Azért egyik sem annyi, valahogy mind több.
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
Mert a TPU OC kártyával mért. Ezeknél sok wattot is ugorhat a max fogyasztás, mivel a gyártó nem teszteli a terméket, így az ajánlott feszültségre rávágnak egy jó adag mikrovoltot, és ezzel bizony fogyasztani fog a termék.
[ Szerkesztve ]
570-et is adatak ki ezzel. nyilván nem halk, de elégséges
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

Húúha 300ójrót már nemér... 
Lehet mégis marad a 480.

Viszont Gigabyte -nál nem spórolnak a hűtéssel: [link]
Dzsamana...? Ragarda!
Ott spórolnak mással. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Le kellene adni színesfémnek, lehet visszajönne a kártya ára. ![;]](/dl/s/v1.gif)
(#38) tiborandras válasza werevolf593 (#35) üzenetére
nem rossz, nem rossz, de az asus felulmulja ![;]](/dl/s/v1.gif)
4 sale http://tiny.cc/aprok

Ez csúnya volt! 
Azért a 20% Cooler matrica nem szar. 

GTX560TI SOE aka Soap Opera Edition 
EVERYTHiNG THAT HAS A BEGiNNiNG HAS AN END..
(#42) Dark Archon válasza (ÉN)közPONT (#17) üzenetére
Ezzel az erővel bármely új hardver szívás, ami később jön ki. Én legalábbis nem érzem rosszul magam, pedig tudtam, mikor megvettem a GTX 560 Ti-t, hogy jön egy újabb.
Dark Archon | i5-2500K - GTX 560 Ti - 8Gb - Vista x64 | BC2: DarkArchonHUN

"Az új NVIDIA termékek limitált mennyiségben, és csak pár országban lesznek kaphatóak."
Stern des Südens!
(#44) (ÉN)közPONT válasza Dark Archon (#42) üzenetére

okok de ez kicsit gyorsan jött ..inkább dobták volna piacra ezt a változatot .

milyen jól tudják a vga gyártók minimalizálni a veszteséget,azzal hogy rossz csipeket adnak el "butítva" aprópízért... 

60k környékén best buy lenne, az induló ár viszont gyászos
!
A teljesítménye viszont ránézésre nagyon rendben van, erre már érdemes lenne lecserélni a 460-ast...., ha nem kerülne kétszer annyiba.
There is a thin line between what is good and what is evil.
(#47) Core2duo6600 válasza Dark Archon (#42) üzenetére
Jahh, és ezt bármilyen hardverre el lehet mondani, ami jó volt a maga idejében, rá hónapokkal, de mondjuk évekkel már korántsem lesz új / gyors
Én egy ATI 5870 es használnék játékra, ritkán teszem, az elmult 1 évben alig ment az a gép.
Marhára megérte megvenni 
Gigabyte P55A, Core i7 860 (alap), Asus ATI Radeon 5870, 8 GB Kingmax DDR3 1600 CL7

Teljesítményére tekintettel hozott a piacra némi vérfrissítést, de szerintem az árát vihették volna egy kicsit lejjebb, úgy talán lehetne még vele kaszálni egy kicsit a 6xxx-es széria megjelenése előtt.
Kíváncsi leszek, hogy a következő nagy "párharcra" mikor kerül sor:
Ati 7xxx series VS Nvidia 6xxx series.....! 
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.

6xxx széria megjelenése előtt? 
Egyébként tényleg, ajánlott fogyasztói árak:
6950: 230$
560Ti: 290$
6970: 330$
Hogyhogy mi értelme van? Olcsóbb, mint a GTX570, tehát van értelme annak, akinek nincs arra pénze. Egyáltalán mi értelme van az összes olcsó kártyának, ha ott van a GTX590? 
[ Szerkesztve ]
What's wrong, Jerry? I didn't win anything! That becouse it's a jukebox, Jerry.