Most lehet hogy le fogtok szólni, csak leírom amit gondolok. OKé hogy éljen a drótmentes jövő stb, de nekem mégis a nem rég olvasott tanulmány ugrik be, miszerint kutatások igazolják hogy a gyakori ölben netezés eredménye hogy a férfi spermiumok fele kvázi kómába lép. Na most szerintem egy idő után túl sok drótmentes dolog lesz körülöttünk, nem biztos hogy erre tervezték az emberi testet. Örülnék ha a hyper modern TVk nem csak wireless trükköket tudnának, hanem alapból be lenne építve a power-net szerű (220V-Ethernet) 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
GIJoe
(fanatikus tag)

pusszycat
(senior tag)
Huhh holnaptól jöhetnek a wifis fogamzásgátló kütyük a siker garantált. 
Samsung Wave GT-8500
Samsung Wave GT-8500 with Bada 2.0 Original lol

mepet
(fanatikus tag)
Remek 5let a wifis kamera!
Mióta a átálltak FullHD-ra (a JVC először természetesen a HD-1 típussal), azóta ez az első nagy előrelépés!
Én a consumer 3D-t egyenlőre nem tartom annak, amíg otthon csak ilyen fejfájdító szemüvegek viselésével lehet visszanézni a felvételeket. De persze FullHD 3D-ből is a JVC-é a világ első consumer kamerája: [link]...

ElEvEn11
(tag)
Vajon ezek a kamerák is alapból túlszaturált képet vesznek és csak a menüben elmélyülve lehet normál, valós színű felvételeket készíteni? Mert a legtöbb JVC hobbikamerával nekem ez a bajom. A másik pedig, hogy vajon ezek a modellek még mindig a MOD és TOD formátumot erőltetik, vagy valami értelmesebb (értsd: közönségesebb, használhatóbb) formátumot képesek menteni?
Windows - buta tömegtermék, OSX - agyondesignolt sznob, Linux - kocka "lego"-rendszer. Nagy általánosságban, akkor melyik a jobb OS? ;)