Nem az első olyan Google project amelyik bedől. És nem is az utolsó...
"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."
Nem az első olyan Google project amelyik bedől. És nem is az utolsó...
és még így is marad minden bukott projektjükre 6 sikeres. szóval azért annyira nem kell örülni / félni, hogy bebukik a Google
"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6
Szó nem volt róla.. Abszolult nem féltem őket.
Tudatosan futtatnak elég sok projectet párhuzamosan. Némi futási / fejlesztési idő után meg eldöntik, hogy életképes-e az adott project vagy nem. Működik a modell, az tény.

Nyílván van a háttérben kockázat elemzés meg stb. Ugyanakkor ez üzlet, habár nem ez a jellemző politika, de a bátraké a szerencse. Google vállalkozó kedvében van.
"sokat kívántok, holott édeskevés fér belétek"

Ezek a termékek a marketingesek által kreált fogyasztói igényeken alapulnak.
Kinek jutott volna eszébe tíz éve, hogy egy telefonkészüléket arra használjon, hogy kitárulkozzon a világ előtt? Vagy, hogy a hűtő beszóljon, hogy mit érdemes enni aznap, mert már régen ott romlik az alsó polcon? Nonszensz. Totál felesleges ez is.
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!
Hol vannak azok a sikeres projektek? (Marmint azok, amik penzt is hoznak.)
while (!sleep) sheep++;

"A vállalat már a nyáron csökkentette a Logitech Revue nevű termék ajánlott fogyasztói árát 299 dollárról 99 dollárra, de a tömegek fantáziáján a rendszer még így sem mozgatta meg."
Ez az árcsökkentés azért durva - ilyesmit csak akkor lép meg egy cég, ha érzi, hogy nagyon nem úgy sült el a project, ahogy eredetileg tervezte...
Nem különösebben kedvelem, de most kivételesen egyet értek vele.
Érdekes, hogy a televíziós szabványokat hogyan hasonlítja a GSM-hez, és egy pontig igaza van, de technológiai oldalról hogyan akar egy olyan olcsó és univerzális dobozt csinálni, ami kielégíti az IPTV,s VoD-os, interaktív piacot is, és kielégíti a műholdas piacot is? Rengeteg helyen nincs alkalmas infrastruktúra az IPTV-hez és ez szintén jelentős mértékben befolyásolja azt, hogy nem lehet olyan készüléket gyártani, ami versenyképes lenne az "ingyen" STB-okkal. Ehhez képest már csak hab a tortán, hogy egyazon médián belül sem egységes a technológia...
Dchard

Eleve ez a béta állapotban piacra dobom dolog elrontotta a projektet. Legalább nem kellett volna ezt nyíltan elismerni.
"sokat kívántok, holott édeskevés fér belétek"
minden topik alján, világos színű boxban
"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

Mi az a Google TV? Hallottam már róla, de annyira nem csigázott fel, hogy utánanézzek.
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/
Gondolom nem a készülékeken múlt. Kitaláltak egy szolgáltatást, ami nagyjából semmivel vagy alig valamivel nyújtott többet a jelenlegi kábeles, műholdas, ip-s tévészolgáltatásoknál.
Sok TV csatorna mindenhol van, digitális műsorrögzítés vagy iptv szintén...gyakorlatilag ehhez kevertek némi internetet. Ráadásul meg kell venni hozzá egy olyan készüléket jó drágán, ami semmi másra nem jó.

.
[ Szerkesztve ]
Talán ott leledzenek azok közt amik a Q3 beli 9,7 mrd usd árbevételt hozták 2.74mrd usd nettó profitot eredményezve...kb Intel szintű a nyereséghányaduk.
Pontosan tudom, hogy mennyi a nyereseguk. En azt nem latom, hogy hol lenne az a rengeteg sikeres projekt, es eddig erre sem kaptam valaszt.
(En azt latom, hogy a ceg alapvetoen ket labon all: a kereson es az Androidon, illetve az ezekbol szarmazo reklambeveteleken.)
Rengeteg bukott projektjuk van.
while (!sleep) sheep++;

Cserébe az LG beszáll a Logitech helyére a Google TVs projektbe.
Linux user #392243, Nexus S with Cyanogen
A Google TV nem olyan, mint az Apple TV?
Vagy csak keverem a szezont a fazonnal?
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

De jó Téged itt látni újra!
Az nem jó... a klasszikus, az igazi, az egyetlen format c: ... by Dilikutya
Itt vagyok folyamatosan, csak mostmar joreszt offolassal toltom az idot 
while (!sleep) sheep++;

a kérdésem az, hogy 99 dollarert mi van a dobozban? mas celra nem lehet hasznalni? a billentyuzetet neztem, sztem a hasonlo tudasu billentyuzetek arban is ott vannak, vagy felette, ha ra lehetne kotni egy normal PCre vmi radios v bluetooth kapcsolaton, akkor egesz jo moka. (persze gondolom itthon nem lehet kapni csak ugy)
:: Ω :: Born Dead Buried Alive :: Ω :: Topic Killer :: Ω :: Techno is Techno there, but they call it Le Techno. - And how do they call House? -I dont know.. i dont listen to that shit... :: Ω ::
A google TV megelőzte a korát. Szerintem lesz rá igény, de nem ma.
(#19) banhammer: de olyan mint az apple tv.

Valaki ismeri a Logitech Revue készüléket? Most nagyon gondolkozom egyen. Mi a hátránya?
szerk.:
most nézem, hogy konkrétan erről a termékről szól a téma indító :d.
[ Szerkesztve ]
Xbox 360 HDD FLASH + Új 4GB 65k, Új 250GB 78k, Phat 60GB LT3 50k, Phat LT3 45k - Budapest

Na jó, inkább valaki azt írja le, hogy mire jó
Xbox 360 HDD FLASH + Új 4GB 65k, Új 250GB 78k, Phat 60GB LT3 50k, Phat LT3 45k - Budapest
Tulajdonkeppen egy Atom kore epitett kis szamitogep, Android fut rajta, azon meg egy Google TV launcher. En mondjuk sok ertelmet nem latom a megvasarlasanak.
[ Szerkesztve ]
Falsus in uno, falsus in omnibus.

ha androidot lehet rajta futtatni akkor sztem masra is felhasznalhato, meg ha gyenge is. de apamnak akinek kicsi a szobaja, nincs helye es a gepet max egy film megnezesere meg a birkozo szovetseg honlapjanak megnezesere hasznalja, akar idealis is lehetne. ezert gondolkodom rajta.
:: Ω :: Born Dead Buried Alive :: Ω :: Topic Killer :: Ω :: Techno is Techno there, but they call it Le Techno. - And how do they call House? -I dont know.. i dont listen to that shit... :: Ω ::
(#28) KonzolKartel válasza kretenallat (#27) üzenetére

Szerintem azért bőven nem gyenge a hardver.
Intel Atom CE4150 1.2 GHz processor, with a 400 MHz GPU
Gigabyte GA-SBKAN2 motherboard
Samsung K9F8G08U0M 1 GB NAND Flash (Single Level Cell) Datasheet Mirror
Hynix H27UBG8T2ATR 4 GB NAND Flash (Multiple Level Cell) Datasheet
Silicon Image Sil9135 HDMI 1.3 Receiver Chip Information Datasheet from TI
Nanya NT5CB128M8CN-CG 1 GB DDR3 SDRAM (1 Gb X 8) Datasheet
Realtek Semiconductor RTL8201N 10/100M PHYceiver Datasheet
Microchip PIC24FJ64GA004-I/PT 16-bit microcontroller Datasheet
Phison S2251-50 USB to Flash Controller (Datasheet not available to end users according to manufacture)
Igazából jó dolognak látom, tartom. Vennék is egyet, de 231ft-os dollár áron tuti nem.
[ Szerkesztve ]