A rózsaszín tetszik. 
Steam ID: http://steamcommunity.com/id/mxclcd

A rózsaszín tetszik. 

Ahogy a mai fiatalokon végignézek... hidd el megvan a célközönsége. És nem a lányokra értettem. 
...hanem a lánynak kinéző fiúkra, metroszexuális taknyokra. ![;]](/dl/s/v1.gif)
A kényelem nagy úr...
(#4) FireKeeper
kíváncsi lennék, hogy az ár hány%-át adja a marketing bullshit, és hányat a valódi érték, minőség...
-Any man dies with a clean sword, I'll rape his fucking corpse!- (Sandor Clegane)

Nem olcsó, de legalább nagyon drága... 
Ahahaha... nem semmi.
"I see the diamonds, but you only see the rock"

Milyen szép 6 - osok vannak rajta , 6 színben , a vörös kiemelve... 
"Egyszerű szakácskönyv : E betűs minden"

Nekem tetszik mindegyik,a hangjukra azért kiváncsi lennék,viszont az ára az elrettentően magas.
Nagyon látványos a reklámspot. Asszem ennyi az összes hozzáfűznivalóm innen az 5 éves Sennheiser HD555 alól 
[ Szerkesztve ]
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
Drága az tény, de aki egyszer megvette az utána biztos lehet benne, hogy a legjobb fülest hordja a fülén. Ebben benne van a marketing is jórészt, de a Beats az Beats egyszere deisgn termék és kiváló fejhallgató.
Egyébként külön iparág lett a Beats hamisítása, 1/5 áron lehet venni Copy-t ami az eredetivel összehasonlítva nem olyan rossz választás.
Ez a reklám nagyon jó lett !
(#12) FireKeeper válasza Feruendios (#10) üzenetére
de aki egyszer megvette az utána biztos lehet benne, hogy a legjobb fülest hordja a fülén
remélem ezt azért nem gondolod komolyan 
-Any man dies with a clean sword, I'll rape his fucking corpse!- (Sandor Clegane)
"1/5 áron lehet venni Copy-t ami az eredetivel összehasonlítva nem olyan rossz választás."
Ezt nem tudom hova tenni. De tényleg. 
"I see the diamonds, but you only see the rock"
(#14) Feruendios válasza FireKeeper (#12) üzenetére
Lehet kapni drágább fülest, jobbat is, de stílusosabbat nem igen.
cikkből: a sötét utcai harcos WTF?
hülyékkel nem tárgyalunk

Ezt meg mernéd írni a fejhallgatós topikban is?
Egyszerűen leoltanának azok a tagok akiknek valóban volt már egy-két komolyabb fejhallgatója,és képesek voltak vagyonokat költeni,hogy végigfüleljék a VALÓBAN kiváló fejeseket kínálatát.
Lehet stílusos kb:12-16 közötti korosztálynak,egy komoly fejhallgató nem ilyen csicsás vacak,ez utcára való magamutogatás céljából.
[ Szerkesztve ]
Az alligátorcsuka csak egy molyfing(most láttam a Discovery-n)!!!!

Én három éve egy Sennheiser HD595-öt nyúzok, imádom, bár tény, hogy nyitott kialakítása miatt utcai használatra kb alkalmatlan 
100% marketing... a maradék 40 mehet minőségbe. 
A lepényhal megy előre, a remény hal meg utoljára.
utcai harcos = street fighter
Most ennek a csoportnak címezik a stílusos és rendszerint elég drága cuccokat. Olyan ez mint korábban, a hardveres érában az enthusiast volt, akivel mindig meg akarták vetetni a drága házakat, alaplapokat meg csúcskategóriás VGA-kat. Kitalálták, ezért létezik, de hogy tartozik-e bele valaki...? 
[ Szerkesztve ]
(#20) FireKeeper válasza Feruendios (#14) üzenetére
jah bocs, azt hittem fejhallgatóról, és nem divatkiegészítőről van szó.
kolosanyi: de hát ez nem is orosz!! 
[ Szerkesztve ]
AV-Online-on van róla teszt. Az szerintem mindent elmond a minőségéről, az áráról, és hogy kinek szánták.
[ Szerkesztve ]
A kényelem nagy úr...
akkor ez olyan, mint a külföldi oldalakon a sokat utazó, subnotit használóknál a "road warrior" kifejezés 
hülyékkel nem tárgyalunk

Kb. ket honapja bementem egy boltba, ahol ki volt allitva a kisebbik testvere, hogy dugd ra a lejatszodra, probald ki. Bevallom, hogy a sima agybadugos aiaiai fulesemet meg sem kozelitette hangzasra. Persze ez az en velemenyem.
A stilusossagrol nem vitatkoznek, nekem jobban tetszenek a letisztultabb fulesek, mint pl. ez.
Milyen igaz... Hupsz! 
A lepényhal megy előre, a remény hal meg utoljára.

mikor megláttam mediában hogy 90e vesztegetik majdnem hátast dobtam...
A jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)
na ne viccelj már, abból DAC+AMP+fejes triót veszek... 
Jaja, annak a rokona!

Éppen rátapintottál a lényegre!
Pont erre vagyok kiváncsi
Amúgy kura jól néznek ki
Egyik színnel se tudtam azonosulni.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

Buszra meg vonatra majd jó lesz villogni mobillal youtuberól letöltött "zenéket" hallgatni. Nem azt mondom, biztos nem teszkós Technika minőség de hogy az árát nem éri meg az 100. Már csak a "divatos" kinézet miatt sem.
[ Szerkesztve ]
Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?

Vatera tele a hamisítványokkal sokan megveszik viszont.
Válszolni luxus?

A 3k-s Lacoste meg D&G pólót is viszik a Vaterán, miért pont ezt ne vinnék? Egy szolidabb, kevésbé hivalkodó fejhallgatót vagy pólót ki nézne meg az emberen? Úgy meg már nem menő.
Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?

Elég gáz...
Válszolni luxus?
"ahahahahahaha that's awesome and true.
It's like buying a Ferrari with a Daewoo engine"
ennyi a lényeg
a stílust meg kell fizetni. de azon túl? ennyi pénzért olyan fejest lehet kapni hogy audio orgazmust okoz minden egyes ütem. a mellettem ülőnek is a buszon. kétszer.
jó kevésbé "stílusos" meg "trendi" meg "lájk" de valahogy megbarátkozok majd a gondolattal hogy a tinicsajok nem azért szólítanak le mert bejön a fülesem nekik... 
[ Szerkesztve ]
Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

Hát errefelé (London) nagyon sok ember fején látok ilyesmit, ájfónnal a végén, ami azt jelenti, hogy vagy kiváló a technika, vagy tarolt a marketing. Azért háromszáz dollárért komolyabb fejeseket is lehet kapni, bevált bandáktól, mint AKG, vagy az oly gyakran emlegetett Sennheiser. Igaz a designjuk fele ennyire sem ütős, és még ezeknél is nagyobbak legalább kétszer. Cserébe kétszer jobban is szólnak...
Mindegy, milyen gép, csak fagyjon...

Volt 'szerencsém' egy $200-os beats-hez, és mit ne mondjak, egy sima 14 ezres Sennheiser is ugyanúgy szól. Hype az egész. (és ugye mondanom sem kell, hogy a srác egy iPhone-hoz használja...) 

megkuldenem egy magyar rapszódia 2.0 val ![;]](/dl/s/v1.gif)
Mi öten vagyunk, te meg egyen, Köcsög!
Csodálatos fos ![;]](/dl/s/v1.gif)
The world outside can burn in flames.
Teljesen egyetértek! 
De mint feljebb is látható valakinél nagyon működik a marketing. És még el is hiszi amit mond! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Feruendios: Drága az tény, de aki egyszer megvette az utána biztos lehet benne, hogy a legjobb fülest hordja a fülén.
[ Szerkesztve ]
Ja. Sokat számít, hogy mindenki ezt hordja a klipben meg mittudomén...
The world outside can burn in flames.

Női lemezlovasokon jól nézne ki egyik-másik darab. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Az ára nekem túl sok.
Általában a "majd holnap" lesz a hét legzsúfoltabb lapja.
ára nem túl sok? mihez képest? mert szerintem pont sok a hangzáshoz és a valós értékéhez képest, persze ha a stílus számít akkor bármi megéri a pénzét 
látom olvasni se tudok. ájmszori 
[ Szerkesztve ]
Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

Khm.... "Az ára nekem túl sok." 

Nekem is volt alkalmam meghallgatni, igaz én is iPhone-ra Dugtam rá, de nem estem hanyatt tőle. A mellette levő bose fülesek sokkal jobbak voltak, szinten ajfonnal.
Itt ezt ami eladja, az a dizájn és nem a hangja.
Egy olcsóbb sennheiser 595 röhögve veri hangban.