Hosszabb kábelek és harisnyázás nem ártott volna. 
<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

Hosszabb kábelek és harisnyázás nem ártott volna. 
<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

Nemtudom miért ennyire harisnya mániás mindenki. Bár ebben a mai világban... ![;]](/dl/s/v1.gif)

Engem nem minden esetben zavar a harisnya hiánya. 
A következő szám tulajdonképpen egy szerelemes dal: Necrophiliac - Tom Araya

Nem akarok beszólni de az a 200W üresjárati tesztelés manapság már nem nagyon felel meg a valóságnak, inkább 100W körül kellene próbálgatni mivel változtak a hardverek, itt ara gondolok hogy egy i7-2600K +VGA GTX580 is 79W körül fogyaszt Idle és elég ritkák azok a konfigok amik 200W zabálnak terhelés nélkül.
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

Csinos darab, nem rossz darab. Most hírtelen így elfogadnám. Szóval jónak tartom.

Én inkább azt az 1,6W kikapcsolt állapotot nézném meg. BIOS-ban mi volt állítva? USB, Ethernet?
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...
Azért, ha megfeszelsz egy komolyabb procit, esetleg a VGA-t is, akkor lazán lehet 200-as üresjáratot is csinálni. Meg persze nem arra vagyunk kíváncsiak, hogy mennyire néma a táp 100 watt környékén, mert azt ma már minden táp tudja, hanem inkább arra, hogy mit csinál 200 watt környékén, ami egy átlaggép csúcsfogyasztásának felel meg.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
Annyiban igaza van, hogy talán sokaknak érdekes infó lenne ez is... nem hangra, mert nyilván ott kussban vannak már, de fogyasztásban hogy viszonyulnak ezek egymáshoz, annak már van értelme.
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

De csúcsfogyasztást úgy is mértek a tápok pedig a 200-400W tartományban szinte ugyanazt tudják, és mi sem némaságra vagyunk kíváncsiak de egy táp minősége 100W alatt mutatkozik meg, egy 2600K-t szénné kell húzni hogy 200W közelébe kerülj.
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.
A harisnyázott kábelek ennyiért alapnak kellene lennie, amúgy nem rossz.
Na, ez érdekes aspektus, de eszerintem ezek a tápok 50-100 watt környékén is hasonlóan teljesítenek (mármint az egyik közel úgy, mint a másik). Ha még 5-10% eltérés is van köztük (amit kötve hiszek), akkor is csak 2,5-10 watt közötti értékről lehet szó, amivel 100-400 óra üzem kell 1 kW különbség kigenerálásához.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!

amivel 100-400 óra üzem kell 1 kW különbség kigenerálásához. Nem is ezen akarunk meggazdagodni de a tápban használt alkatrészek minőségére lehet belőle következtetni, manapság a szépen rajzolt görbékben már nem nagyon hiszünk (én legalábbis), sokszor a piaci verseny fordítva sül el és nem a termék sikerül jobban hanem a pix ír szebben.

Ha most vennék tápot akkor őt venném a Cifi ctg 500W 80p helyett bár a kettő nem u.a a kategória.
Az erejét meg a későbbi bővítési lehetőség esetén kihasználnám
Gondolom 5-6 évig elég volna ez a teljesítmény.
Pioneer Bd 206 Very Good Blu-Ray, Plextor Dvd Writer Cool Audiocd And Data Dvd!

Gondolom 5-6 évig elég volna ez a teljesítmény.
A procik egyre kevesebbet fogyasztanak (tisztelet kivételnek), a VGA-k meg nem nagyon lepik át a 300W, úgy hogy ha nem akarsz 2 kártyás rendszert akkor bármeddig elég.
Tulajdonképpen nincs ezzel a táppal semmi komoly probléma. Teljes mértékben vállalható. Az áráról is kár lenne vitatkozni, mert megfelel a konkurensek árképzésének. Hogyha az 530 W-os változat árát nézem, akkor lehetne olcsóbb, de idővel talán lejjebb megy pár ezrest és akkor határozottan jó vételnek tartanám.
Hogyan mutatsz tükröt, egy tükörnek?
"Az alaplapot tápláló 24+4 tűs csomag"
ez inkább 20+4 lesz 
BIOS ÍRÁS ÉS TÁPEGYSÉGEK!

Ennyiért valóban harisnyázva lehetnének a kábelek. Nem rossz ez a táp, de ha az árát nézem, akkor +3-4k-val többért már beszerezhető egy FSP Aurum Gold 600W is, ami azért szerintem klasszisokkal jobb.
Ezért az árér lehet jobbat is kapni a piacon. Plusz hiányos egy-két dologban.
"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."
Jó táp, ám átlagos gépbe egy 430W-os példány is kitűnő.
Harisnyát meg szerezhetsz pl. az asszonytól. 
Fujitsu A530/P6100/2GB/IntelHD

Jo kis tapok ezek. Nekem lassan 4 eve van a gepben egy 500W-os be quiet! tap. Az eg vilagon semmi bajom nincs velük.
[ Szerkesztve ]
mire nem elég egy ilyen? [link]
[ Szerkesztve ]

Nem is mondta senki hogy nem jók csak nem ezen az áron.

Amugy nem ertem, hogy miert az elözö szerias Pure Power lett tesztelve. Azota van egy L8-as is, ami harisnyazva van.
[ Szerkesztve ]

Jó ez!Bár az emlitett 400 Wattos aranyfokozatú tápok alacsonyabb áron jobban megérnék/számomra legalábbis/
"-Mondja Holmes,ébredt már úgy,hogy egy bilincs volt a kezén? -Igen....és meztelen voltam...

Meddig bírhatják a kondik és az áramkörök benne gondolom ha nincs csúcsra járatvan akkor 5-6 évig ki kel bírni a tápnak persze megfelelő karbantartás mellett.
+
Anno bővítés szempontjából is fontos ha minőségi jó tápot veszek.
Erre gondoltam.
UI: Most 02.16 án lesz 4 hónapja hogy megvan a cifi Ctg 500 W -80P-m s bár kb 220-240 W használok de ha veszek bele egy normális 12 V ágról zabáló videokarit akkor már jó ha van benne még szufla
Anno 15000Ft volt s 19000Ft lett volna Cooler Master GX650W 650W RS650-ACAAE3-EU táp
12V ág miatt megérte volna majd anno ezért is írtam jó lett volna ez ha akkor lett volna mert volt rá lové.
Ennél nagyobb tápot nem is akartam venni.
Pioneer Bd 206 Very Good Blu-Ray, Plextor Dvd Writer Cool Audiocd And Data Dvd!

Elméletileg 5-6 év múlva újra lehetne kondizni de kérdés hogy akkorra milyen tápok lesznek és menyit fog fogyasztani egy rendszer, lehet hogy nem éri meg.
[ Szerkesztve ]
Inkább az E8/E9 szériát kéne mutogatni 

24kiló?
Na neee.
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

Ez a táp nem FSP, hanem HEC (HEC COMPUCASE) gyártmány.
A Protechnic Electric csak a be quiet! ventilátor beszállítója, a SILENT WINGS is matricázott Protechnic.
[ Szerkesztve ]
Valószínűleg hasonlóan, de ha már tesztelitek, akkor ne maradjon az ilyesmi szerintem és valószínűleg szinten. Persze tudom, plusz munkát jelent egy átlagkonfig idlét is mérni, de a tápok nagy többsége pont ilyen gépekbe kerül, így van jelentősége.
Persze, itt egy 10% eltérés csak 8-10W-ot jelent, míg a gépet agyon terhelve lehet, hogy van 20-30W is, csakhogy agyon terhelve a gép az idő kis százalékában van, míg idlében sok órát naponta.
Ittvan az én asztali gépem is példának rögtön... napi 14-16 órákat megy... programozás, netezés, filmnézés heti 100 órában kb (ez gyak. idle neki), játék heti 2 óra... idle 90W környéke, játék 250-300W között. Hiába hoz egy táp a max terhelésen 30W-ot nekem, ha az csak az idő 2%-a, sokkal jelentősebb egy 8W-os spórolás az idő 98%-án... Valahogy van egy olyan érzésem, hogy ezzel nem vagyok egyedül.
szerk: korábbi verzió a konfigomból: 350-es Chieftec GPS-el idle 111W volt a gép, Corsar CX400-al 94W, max terhelésen ugyanez 243W vs 200W. Nem a max terheléses 43W miatt érte meg lecserélni, hanem az idle 17W miatt (konkrétan 3 év alatt behozza az árát a villanyszámlán csak az idle fogyi különbségen).
[ Szerkesztve ]
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

Nem a max terheléses 43W miatt érte meg lecserélni, hanem az idle 17W miatt (konkrétan 3 év alatt behozza az árát a villanyszámlán csak az idle fogyi különbségen).
Meg sok kicsi sokra megy, ma spórolsz 17W egy tápon, holnap 10W egy procin, később 14W egy VGA-n és így gyűlik össze szépen mindjárt 50W idle, ha mindenre legyint az ember akkor persze hogy nem jön ki belőle semmi.

Jó a harisnyázás, nekem bejön 
Telszámom: 30/847-98-09

Épp tegnap vettem egy ilyen tápot, csak éppen a kisebbik 530-as változatot.
Én meg vagyok vele elégedve nagyon!
Halk, full terhelés alatt is olyan halk mint netezés közben. Most játszottam GTA4-el, proci 70-80 % körül terhelve, videokártya 100 %-on terhelve, picit OC-va. Teljesen rendben volt minden, nagyon halkan tette a dolgát!
i5-2400 + GTX 470
Harisnyázás ugyan negatív, de 13,5-et bőven megért ![;]](/dl/s/v1.gif)
Go Hard or Go Home!

Tápkábelt toldani? Hát..... nem is tudom....... 
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). Ingyenes állapotfelmérés. adatmentes.kralik.hu

Biztos jó táp. Vegye meg az, aki ki is használja a teljesítményét.
Persze, ez is benne van... pl lenyomom a két hifit ha nem kell a hang, -24W, lenyomom a UPC boxot, ha nem kell (elég ritkán kell
), -13W, lenyomom a másik gép tápját, ha nem kell, -11W, lenyomom a projit, ha nem kell, -13W... önmagukban mind kevés, de összesen ez már 61W.

EZ EGY SZAR!
NEKEM ILYEN VAN , NE VEGYEN ILYENT SENKI DOBJON RÁ EGY 15öt aztán vegyen valóban halk és minőségi seasonic-ot, én majd azt veszek, nekem ez a leghangosabb a gépemben, és ráadásul sípol terheléskor, eléggé leesik a feszültség.Szerintem nem sokáig fogja bírni!
[ Szerkesztve ]
Eladó: HD6950@70,Ghz 64kért!!!
Rendben, de azért nem kell ordibálni, és lehet kulturálabban is közölni a mondanivalódat.
"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

Amúgy se vettünk volna, az FSP Aurum sokkal jobb vétel.
Ott a pont. +1 

CSak hogy mikor kérdeztem a táp fórumban, akkor mindenki mondta hogy jó táp, utána persze mondták hogy nem jó mert HEC belsős, köszönöm szépen ph!
[ Szerkesztve ]

Direkt a gyártótól kell venni tápot mint az FSP, olcsóbb és nem érhet meglepetés, lehet hogy nincs olyan szép dobozza meg nincs rajta annyi masni de a belső a fontos.
Nem mindenkire szabad hallgatni. Ezért van az, hogy az ismertebb/nagyobb gyártók gyakrabban vannak ajánlva. Az ismeretlenebbeket megéri úgymond "kivárni" amíg kiderül róluk hogy milyenek is valójába. Ma már annyira széles a skála, hogy szerintem lett volna alternatíva más tápok irányában. De ezt már neked kell tudnod.

Seasonic X-sereis -t fogok venni, mert abba le kapcsol a venti is ha nincs nagy terhelés, van még ilyen más márkába?

Enyémbe nincs is venti de a Seansonicnak is van olyan tápja, biztos más gyártóknak is de annyira nem ismerem őket, meg mostanában ha tápot veszek az vagy FSP vagy Seansonic.

Alapvetően rendben volt az egyes feszültségek értéke. Az 5 és 12 volt a terhelés növelésével közeledett a referenciaértékekhez, a 3,3 volt viszont távolodott, de mindhárom érték bőven az ATX12V szabvány engedte tartományon belül maradt, ami 3,3 és 5 voltnál 5%, 12 voltnál pedig 10% eltérést engedélyez.
ATX 2.1 ota 5% a megengedett maximalis elteres 12V-nel is.
Elvileg korabban is ennyi volt, de a 2.03-ig bezarolag teljes terhelesnel ezt tul lehetett lepni, de akkor is 10%-on belul kellett maradni.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

A -12 V-nál van +-10%

Maradok azért még az enyémnél. 
eladó MAGYAR Apple iPad Keyboard Dock!!!
Nekem 530as van belőle, nem sípol, semmi hangja nincs.
Ezt silent videókártya és Schyte Gentle Typhoon 800RPM 120as ventik mellett mondom.
Szart fogtál ki, ilyen egyszerű...
Még a sáladba is bele van írva, hogy 100% láma. - by Useless *** Kikapcsolom aztán ha bevág a nagymami wécépumpája, akkor meg nézegetek, hogy betojt a windóóz / Zotya21 *** http://picasaweb.google.hu/Reactorx2/