Szép munka.
Nokia Lumia 710 - We love Windows Phone

Szép munka.
Nokia Lumia 710 - We love Windows Phone

Ha odébb rakod a gépet, sérvet kapsz. 
TRON addict

Nemsemmi!!!!!!
Nagyon ottvan 
BDP 51FD .......Iam Ordinary Shopkeeper = Sefter :DDD = Az Igazi Dzsekk Szperrów ! ( Rocker ! ) DeathStars !!! Dinnyebogár Gateways ! :) Nagy MasterL gránit lánc+lakat eladó motorhoz olcsón !
Eszméletlen jó! Egy dolog tűnt fel azonnal, a bukócsőtől alig lehet tekergetni a ventiszabályzót.

Moddingolt gépeim a Facebook-on: http://www.facebook.com/pages/Gabi-moddolásai/211595065575996
télleg pofás csak én azt nem értem hogy mi az összefüggés a BF3-al 
azért mert van rajta egy forgó csöves csúzli, még elég sok katonás játék is ihlette volna 
egyedi CPU tuningos bemutatók:www.bacsis-tuning.hu

OMG! 
Egy picit belekötök a címbe: Nálunk anno 50 fekvő járt annak, aki a lövedéket vagy lőszert golyónak hívta. Régi sz@r idők... 
[ Szerkesztve ]
Elején a pohártartó ügyes 
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
Nem kérdés, kell!
Május 27-től Június 3-ig külföldön tartózkodok, ezért telefonon kérlek ne hívjatok! Akinek fontos kérdése van bármelyik hirdetésemmel kapcsolatban, privát üzenet vagy email formájában írja meg nekem.:) köszönöm

What dafuq? 
Gatling included? 
Military stílus nem gyere be, főleg nem PC-ben. 

Pro:
-bukócső
-italhűtő
Con:
-dísz-kivilágítás
-ceruzatartó
Olyan mintha.. 
Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)
A gép jobboldalán található a BF3-as "háttér", egy dinó figurával megspékelve.
A processzor elbírja e a vga-t ? Ez így nem helyes.Az hogy kihajtja e annek már van értelme. - Bib

Nagyon praktikus az italhűtő.Gyakran megszomjazik az ember a küzdelem hevében 
[ Szerkesztve ]
"Nos, ami engem illet, én optimista vagyok - semmi értelme sincs annak, hogy más legyek."(Winston CHURCHILL)
és ennyiből lejön nektek hogy BF3?
kipróbáltam a játékot de valhogy nem sikerült fel ismerni a képről 
egyedi CPU tuningos bemutatók:www.bacsis-tuning.hu

Na igen!
Golyóálló mellény sincs. Lövedékálló van.
Ravasz sincs, elsütőbillentyű van.
Stb.
Hollywood...
[ Szerkesztve ]
Petya

Ha jól érzed magad, ne aggódj. El fog múlni.
Szerintem nem golyoszoro van a gep elejen hanem minigun.
Szep munka.
Hangot nem ad a fegyver mukodes kozben?
Mert ugy lenne tokeletes az illuzio.
A kepen lathato Monster-t hol lehet kapni?
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung
az a gatling nem kicsit veszélyes?
este nyúlnék az ODD-hez, véletlenül alányúlok és már be is darálta a kezemet. 
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

ha ilyet ki adnának a forgalomba, egyszerre vennék egyet, nagyon komoly föleg az eklsősegély láda 
BFBC2 nick : Bomi12 | Origin/Battelog : bomi12
Ha egy valódi Minigun-t épített volna bele,na az tuti ötős lenne.
Viccet félretéve,szép munka,ügyes volt az építője!Sajnos nekem spec nem tetszik de ez az én hibám.
De valójában mi köze ennek a BF3-hoz???Lehetett volna COD9 vagy MOH2 is. 
atike
Mondasz valamit,az enyém csak a látványától összecsorgatná a bokáját 
[ Szerkesztve ]
http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=Daert&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
Biztos bennem van a hiba, de ide vele...
Lenne mit letörnie a kisfiamnak az elejéről...

"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."
A lereszegedes nem muveszet es tudomany.
Ha igy lenne a kocsmak tele lennenek meg nem ertett muveszekkel es doktorokkal.
Na es a diplomabol se lenne plagium balhe.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung
Na én ízlésficamos vagyok, általában ami sokaknak tetszik az nekem sosem
Pl most ez sem tetszik, nem kéne 

A ház eredetileg egy Cooler Master CM Storm Trooper volt.
This is usually the part when people start screaming.

Hát ez nagyon "extrahabilubis" gépezet 
Az oldali italtartó/hűtő-től vágtam egy hátast 
Amúgy én a sok csillogó-villogó-világító hűtős megoldások miatt inkább Paks környéki lakosoknak ajánlanám
legalábbis fogyasztásilag nekem biztos csapágyasra forgatná a villanyórámat 
De komolyra fordítva a szót nem semmi munka. Emelem kalapom a készítő előtt!!!
[ Szerkesztve ]
Ellopták UMF Hardy bringámat: http://hardverapro.hu/apro/lopott_umf_hardy_5/friss.html

Kicsit sok szerintem. A military témával pedig összeegyeztethetetlen a kék díszkivilágítás.
ITT egy frankó darab
Szerintem legtöbbet a ph-s tagok költöznek mert mindenki akkor hagyja el a gari papírt.

Igazából nekem se tetszik!
Főleg az a dinó a BF környezetben...túl sok a csicsa meg a kiegészítő ami felelsleges
(de az is közbeszól hogy én jobban szeretem a minimal tuningot)
De attól függetlenül szép munka! 

Én az ilyenekre csak ennyit tudok reagálni:

DG? Az miaz? 
"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."
Szép darab, látszik rajta, hogy nem a virtuális, hanem a valódi csatatéren edződött... 
Gyermekkoromban mikor még hivatásos gamer katona voltam, de örültem volna egy ilyennek...
[ Szerkesztve ]

Elég egyértelmű hogy a tárral verték bele a "lőszert" 
Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

Hűűű ez is nagyon durva darab......rengeteg meló van 1-1 ilyen moddingban 
BDP 51FD .......Iam Ordinary Shopkeeper = Sefter :DDD = Az Igazi Dzsekk Szperrów ! ( Rocker ! ) DeathStars !!! Dinnyebogár Gateways ! :) Nagy MasterL gránit lánc+lakat eladó motorhoz olcsón !
Ocsmánynak nem mondanám, de khm...nekem sem tetszik. És bár az érintett fórumtárs stílusával nem igazából értek egyet, a véleményével úgy tessék lássék igen. A munka minősége és kivitelezése 5*, de a végtermék sajnos nekem sem kellene. Igaz, ami igaz, én sem raknám szem elé felnőtt létemre...de 15 évesen biztos büszkén mutogattam volna a haveroknak. Ettől függetlenül, mint írtam, a kivitelezés példás.
Ja, és tényleg semmi köze a BF3-hoz, ahogy már többen írták.

van különbség a kettő között... 
ebből a mentődoboz ötlete ami bejön igaz nem kellene még az se 17$ külön ebay-en, de annyit is ér.....szemre még egy 0,5 borsodi se megy bele ![;]](/dl/s/v1.gif)
"Legen...Wait for it...Dary"

Számomra eredetibbnek tűnik mint ez a kivilágított csoda.
Szerintem legtöbbet a ph-s tagok költöznek mert mindenki akkor hagyja el a gari papírt.

Nagyon komoly lett, az elejen a Gatling meg awesome! 
World of Tanks - Forza 4
és még praktikus is, nem kell szétszedni a gépet CPU és RAM cseréhez. 
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

Nekem mindkettő...de az általad linkelt munka jóval életszerűbb....nem volt 1xrű olyan sérülést kreálni rajta.....vagy petárda? esetleg lemezvágó és komoly kézügyesség 

Nagyon szép munka, de én kicsit égőnek érezném ilyennel játszani mások előtt... 

Lehet lőttek a tálib harcosra miközben moddingolt.

Hát nekem a bf3 feeling valahogy nem jön át ezen a talicskán.

heheheh lehet....mindenesetre nagyon szép munka a maga módján.

pöpec 
ASROCK Z68 Extreme3 Gen3 | INTEL Core i5-2500K 4,2 GHz | XFX Radeon HD 6870 Dual Fan | KINGSTON 8192MB HyperX DDR3 1600MHz | FSP SagaII 500 | ~3,5 TB SATA2 | Aerocool Aeroengine II | Logitech G27+PTR