Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Narxis

Narxis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Először a Google Chrome aztán a Google keresőoldala? Hmmm... :F Mindenesetre fura, nem emlékszem, hogy MS vírusirtója produkált volna olyan téves riasztást ami más elterjedtebb oldalakat vagy programokat érint, sőt ha jól emlékszem av-comparatives tesztjeiben mindig minimális vakriasztása van, szokták is dicsérni emiatt.

No Antivirus

(#2) Argos83

Argos83
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Véletlen mi...?
Persze, persze...
;]

✥ Just - try - a new Beginin'... ✥ Check ☞ http://href.hu/x/exgj

(#3) theCREATOR

theCREATOR
(újonc)

Véletlen? Aha :)

(#4) Duree

Duree
(PH! addikt)

Bezzeg a valódi vírusokat meg átengedi.Nálam legutóbb hazavágta a komplett op.rendszert egy vírus,amit volt szíves nem észrevenni.

(#5) FTeR

FTeR
(PH! addikt)

teljesen zoknik vagytok? :U
ugyan miért érni meg nekik?

(#6) sh4d0w válasza FTeR (#5) üzenetére

sh4d0w
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jah, miért is, nem is riválisok...?

http://takedown.blogolj.net - Takedown The Core

(#7) Xirtam válasza Duree (#4) üzenetére

Xirtam
(PH! addikt)

Soha az életben nem volt még a személyi számítógépemen vírus. :U

Forza Ferrari - Cavallino Rampante [ Konzol Világ & Game Shop ]

(#8) Argos83 válasza FTeR (#5) üzenetére

Argos83
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Csak gondolj bele, hogy mennyit jelenthet egy, akár csak néhány órás kiesés is egy keresőoldalnak. Nem is beszélve arról, hogy addig ugye kénytelen mást használni a júzer.. netán a MS search engine-t...

✥ Just - try - a new Beginin'... ✥ Check ☞ http://href.hu/x/exgj

(#9) floatr válasza sh4d0w (#6) üzenetére

floatr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"...és képzeld el, a múltkor az ismerősöm is beleszaladt egy vírusba a gugli oldalán, tök gáz, neeem?"

"Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot"

(#10) banhammer

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Erről a véletlenről az a vicc jut eszembe, hogy:
Kohn megy a Dohány utcában sábeszben, összefut egy csapat turistával:
-Mondja uram, nem tudja véletlenül merre van a zsinagóga?
-Véletlenül...véletlenül?

[ Szerkesztve ]

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#11) Narxis válasza FTeR (#5) üzenetére

Narxis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Miért ne érné meg?

No Antivirus

(#12) pzstm

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nem gondolnám, hogy tragédia lenne.

1. 4órán belül javításra került
2. 3 gépen is odahaz ez van fent mégsem érintett minket a dolog, gondolom mert automatikus update épp abban a négyórában nem keresett frissítést, szóval lehet az épp kimaradt...tragédiának nem mondanám...blikknek viszont megfelel :U

http://www.betateam.hu | Samsung Galaxy S II |Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#13) raper válasza banhammer (#10) üzenetére

raper
(fanatikus tag)

Én is ezt a "véletlenül" szót emeltem ki. Szerintem nincsenek.

Furcsa helyzet ez a Microsoftnál, amikor nem az Ő hátát látja a vetélytárs. S sportszerűbb lenne, ha nem buktatással kapaszkodna vissza.

[ Szerkesztve ]

(#14) Narxis válasza pzstm (#12) üzenetére

Narxis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez olyan mint az kabátlopásos eset. Egy közszereplőnek ellopják a kabátját, lehozzák hírként az aktuális bulvárlapok majd napok vagy hetek múlva már az embereknek csak annyi jut eszébe róla, hogy "te figyi má' ez nem az a -közszereplő- aki benne volt abban kabátlopásos ügyben?".

Persze előfordulhat ilyen hiba csak hát na.

No Antivirus

(#15) Bici

Bici
(PH! kedvence)

Én még vagyok olyan naív, hogy azt gondolom, hogy sok hasonló baki történik, de csak az ilyen érdekesebb eseteket kapják fel a lapok.

[ Szerkesztve ]

(#16) domperke

domperke
(őstag)

Véletlen..persze... :C

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke

(#17) Apika

Apika
(PH! addikt)

Kínos... :D

(#18) syl5

syl5
(őstag)

Jól tette, a Google egy nagy vírus ;]

Go Hard or Go Home!

(#19) johnny_gold

johnny_gold
(tag)

LOL, tipikus Microsoft...

Régen használtam valamilyen alap beépített tűzfalukat/vírusírtójukat Windows 7-ben, mert elfelejtettem kikapcsolni, és mindent alapból letiltott kb, ott is ezt csinálta, aztán utólag megmondta, hogy ja, amúgy letiltottam ezt meg ezt a programot... Hát köszi... Ott mondjuk legalább utólag ki lehetett kapcsolni a tiltást...
Mondjuk egy tényleg jó riasztása is volt egyszer, amiért igazából tisztelem ezt az egészet: egyszer nem mást jelzett rossz indulatúnak, és tiltott le, mint a Microsoft Internet Explorer-t. :C Ez volt az egyetlen hasznos dolog amit csinált :DDD

(#20) Brutális eb válasza Xirtam (#7) üzenetére

Brutális eb
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hiszed....

Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.

(#21) Apika válasza johnny_gold (#19) üzenetére

Apika
(PH! addikt)

:DDD

(#22) Dark Archon

Dark Archon
(őstag)
LOGOUT blog

S már jönnek is az összeesküvés-elméletek... nemrég a NOD32 egy frissítés után vírusosnak jelezte a Steam játékokat. Kíváncsi vagyok, erre milyen elméletet gyártotok? Merthogy se nem riválisok, se nem sok közük egymáshoz, az biztos.

Dark Archon | i5-2500K - GTX 560 Ti - 8Gb - Vista x64 | BC2: DarkArchonHUN

(#23) Narxis válasza Dark Archon (#22) üzenetére

Narxis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Akkor az egy véletlen baki.

No Antivirus

(#24) Inv1sus válasza Dark Archon (#22) üzenetére

Inv1sus
(őstag)

Mivel nem sok hasonlóság van a kettő dolog között, ezért arra semmit.

Ez egy remek lehetőség volt arra, hogy egy rövid időre más keresőket reklámozzanak, mint mondjuk a sajátjukét. Pár millió klikkel biztos megugrott a számlálójuk.

[ Szerkesztve ]

DESIGNER, FRONT-END DEVELOPER --- DOTA 2 ACCOUNT ELADÓ

(#25) sh4d0w válasza floatr (#9) üzenetére

sh4d0w
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"...az még hagyján, de a múltkor kiderült, hogy vírusos a google internettye, szerencsére a vírusos irtó letörölte a gépemről..."

Dark Archon: ők nem, de az itt megnevezett két cég legalább 6 különböző piacon azok. Érdekes, hogy a bing sosem volt még vírusos az mse szerint, mi több, az office sem, "véletlenül" mindig csak a Google-höz tartozó dolgok azok...

[ Szerkesztve ]

(#26) Goose-T

Goose-T
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jártas vagy a legénybúcsúkban? Akkor ide nézz be: http://logout.hu/bejegyzes/goose-t/legenybucsu/friss.html

(#27) Dark Archon válasza sh4d0w (#25) üzenetére

Dark Archon
(őstag)
LOGOUT blog

Hát én meg azon nem lepődnék meg, ha a Chrome vagy a Google oldala tényleg malware-t és egyéb nyalánkságokat tartalmazna... sebaj, majd a Google beszáll a vírusírtó piacra is, írnak egy félkész, használhatónak évek múlva is csak jóindulattal nevezhető vackot (ala Android), s megoldja a problémát, ha jól nem is, de legalább népszerű lesz.

(#28) Inv1sus válasza Dark Archon (#27) üzenetére

Inv1sus
(őstag)

Teljesen egyetértek veled.

Csak ki kellet cserélnem az alanyokat.

[ Szerkesztve ]

DESIGNER, FRONT-END DEVELOPER --- DOTA 2 ACCOUNT ELADÓ

(#29) Halálfej Joe

Halálfej Joe
(kvázi-tag)

Persze véletlen... :)
Biztos tesztelték mennyivel nő a bing forgalma ha elérhetetlen a gugli... :)

Egyébként is minek használsz vírusirtót? Oprendszert használj ne vírusirtót. :)

http://www.youtube.com/watch?v=LAr3XbqUbjo hahaha:))))

Jöhet utána PALACSINT.. :) Fűztél te már 16 kByte-os ferritgyűrűs memóriamodult? :) http://youtu.be/mFUcJHqKRuc

(#30) Bici válasza Halálfej Joe (#29) üzenetére

Bici
(PH! kedvence)

Nem egyszerűbb igazi böngészőt használni? ;]

Egyébként csodálom, hogy MS-Google fikázás lett, és nem IE fikázás, pedig csak Ie alatt lett elérhetetlen a gugli. :)

[ Szerkesztve ]

(#31) Halálfej Joe válasza Bici (#30) üzenetére

Halálfej Joe
(kvázi-tag)

Az opera melyik gépen megy oprendszer nélkül?

Jöhet utána PALACSINT.. :) Fűztél te már 16 kByte-os ferritgyűrűs memóriamodult? :) http://youtu.be/mFUcJHqKRuc

(#32) Bici válasza Halálfej Joe (#31) üzenetére

Bici
(PH! kedvence)

oké: használni -> váltani

Amúgy linuxos operával írok éppen. :))

[ Szerkesztve ]

(#33) Dark Archon válasza Bici (#30) üzenetére

Dark Archon
(őstag)
LOGOUT blog

Az igazi böngésződ olyan szarul jeleníti meg a PH oldalát a telefonomon, hogy annál a beépített franc tudja milyen is jobb.

(#34) Bici válasza Dark Archon (#33) üzenetére

Bici
(PH! kedvence)

Most a vírusírtós hírre reagáltam, aminek semmi köze nincs a mobil böngészőkhöz.

Egyébként a 4.2-es Opera mini az alcatel Ot-800 gagyi-telómon hibátlanul jeleníti meg a PH-t.

(#35) Dark Archon válasza Bici (#34) üzenetére

Dark Archon
(őstag)
LOGOUT blog

Miért, szerinted egy igazi böngészőnek nem kell helytállnia minden platformon? :P

[ Szerkesztve ]

(#36) Bici válasza Dark Archon (#35) üzenetére

Bici
(PH! kedvence)

Az asztali opera és a mobil opera nem ugyanaz a böngésző, csak ugyanazok fejlesztik - szerintem. Persze lehet h van átfedés a kódban.

Egyébként sem androidon sem symbian-on nem tapasztaltam semmilyen problémát Operával (Mobile+Mini) pedig néztem már a PH-t mindkettővel.
De ettől függetlenül biztosan igazad van, nem kételkedem.

[ Szerkesztve ]

(#37) Narxis válasza Dark Archon (#27) üzenetére

Narxis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hűha, te aztán vágod a témát.

No Antivirus

(#38) johnny_gold válasza Dark Archon (#27) üzenetére

johnny_gold
(tag)

Ez érdekes, mert én meglepődnék rajta, és szerintem minden más értelmes ember is...
A Chrome nem tudom tisztában vagy-e vele, hogy egy nyílt forráskodú projekten (Chromium) alapszik, innentől kezdve elég nehezen lehetne benne bármiféle malware vagy bármi hasonló...

A Google pedig miért szállna be a vírusírtó piacra és mégis miféle problémát kéne megoldania? Nem az ő platformjukon terjednek a vírusok, hanem 99%-ban a Microsoft-én, szóval nem az ő problémájuk...
Az Android pedig szerintem magasan a legjobban használható mobil OS, mondom ezt úgy, hogy minden nagyobb mobil OS-t huzamosabb ideig használtam már (iOS, Symbian, bada, WP7), szóval ezt a példádat sem tudom hova tenni... :F

Ezt az egész hozzászólást abszolút nem értem, mit akartál igazából mondani??? Mintha szándékosan tüntetnéd fel magad butának és írnál le hazugságokat és teljesen non szensz összeesküvés elméleteket... Elárulnád, hogy mégis mi célból?

(#39) schawo

schawo
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szerintem valamelyik MS alkalmazott vicces akciója volt :)

Szigorúan magánvélemény. Olvassa el a mellékelt tájékoztatót, vagy forduljon orvoshoz!

(#40) pakriksz válasza Dark Archon (#35) üzenetére

pakriksz
(tag)

Igen jól mondod! az egyetlen igazi böngésző pedig szent microsoft internet explorere, az helytáll minden platformon ;]

Bár közvetlenül még nem láttam, de azért ebből a pár hozzászólásból úgy tűnik, hogy vallásos ms fanboy vagy. Igazam van?

[ Szerkesztve ]

(#41) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kellemetlen, de felesleges összeesküvés-elméletet gyártani ebből. Szerintem a MSE egy jó, ingyenes vírusírtó, nem fogja vissza a gépet, stb.

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#42) kiskaktusz

kiskaktusz
(őstag)
LOGOUT blog

Túl sok a véletlen. Fáj a Microsoftnak, hogy a fos böngészőjük és keresőjük helyett mást használnak az emberek? ;]

A kenyér az élet megtestesülése, a sör pedig maga az élet.

(#43) Dark Archon válasza pakriksz (#40) üzenetére

Dark Archon
(őstag)
LOGOUT blog

Nincs igazad. Első dolgom volt FF és Thunderbird telepítése anno, de az utóbbi időben igencsak eldurvult mindkettő és rakás sz*rok lettek az újabb verziók. Az viszont kétségtelen, ha az ember ki akarja használni a hardverét a PC-től várható igen széles skálán, akkor csak a MS jöhet szóba, mint OS. Ez van, mióta világ a világ, a jobb dolgokért bizony fizetni kell, semmi sincs ingyen.

[ Szerkesztve ]

(#44) sh4d0w válasza Dark Archon (#27) üzenetére

sh4d0w
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

(#45) Dark Archon válasza sh4d0w (#44) üzenetére

Dark Archon
(őstag)
LOGOUT blog

Persze, amíg csak hülye képeket kell beilleszteni egy fórumba és egyéb IQ szegény tevékenységet végezni, arra tényleg bármilyen OS jó.

(#46) floatr válasza Dark Archon (#45) üzenetére

floatr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Amiket te írogatsz, ahhoz meg csak vista x64 használható...

"Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot"

(#47) Dark Archon válasza floatr (#46) üzenetére

Dark Archon
(őstag)
LOGOUT blog

S mit gondolsz, milyen OS van a céges meg az otthoni gépemen is?

(#48) Narxis válasza Dark Archon (#45) üzenetére

Narxis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ne haragudj de olyan butaságokat írtál, hogy én is gondolkodtam egy ilyen kép beillesztésén. Se a Google, se az MS, se az Apple vagy bármelyik másik nagy cég nem fogja megengedni, hogy a honlapjain vírusok legyenek. Nem kell szeretni a Google-t, nyugodtan utálhatod, a Linuxot is, engem nem érdekel, de annak a halvány kétsége se merüljön fel, hogy egy ilyen nagy cég honlapja nem "tiszta".

No Antivirus

(#49) Dark Archon válasza Narxis (#48) üzenetére

Dark Archon
(őstag)
LOGOUT blog

Szóval nem mondtam, hogy vírus, legálisnak tűnő csali, amire az egyszeri felhasználó okét nyom. A védekezés: a felhasználó beleegyezett. Olyan trükkök, mint amilyet pl. a bank csinál, hogy felemeli a hitelkereted szó nélkül, ha nem tetszik, akkor mond le. Ilyen gerinctelenséget MS-től még nem láttam.

[ Szerkesztve ]

(#50) Bici válasza Dark Archon (#49) üzenetére

Bici
(PH! kedvence)

És a google-től láttál?
Mondj légyszíves páldákat!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.