Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#51) Chiller válasza Enszuke (#21) üzenetére

Chiller
(fanatikus tag)

Bár látnám már! :R :C

Egyébként gondolom akkor ezért késik a Lenovo S12-is :(
Pedig de jó lenne egy jó kis másfél kilós ULV+Ion 12"-os matt kijelzővel :K

(#52) antikomcsi válasza Abu85 (#45) üzenetére

antikomcsi
(PH! kedvence)

Szerintem nem annyira egyértelmű az a cél a 32-33K-s 4770 karikkal.

Másrészt hova kéne ellencsapás? Hisz csak mostanában lettek befogva az nv 2 éves gpu-i.

Ha az egész gamer gpu piacot akarják akkor érdemes lenne végre gyártani valamit, ami nagyot is szól, reméljük a következő szériában sikerül.

(#53) rudi válasza dezz (#48) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Csak a tündérmesékben tartják be a törvény minden betűjét.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#54) LackoMester válasza dudika10 (#7) üzenetére

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ez az érem másik oldala,de lényeg az Ion jobb,mint az Intel hasonló megoldása,és eladható.Persze az Intel védi a piacát,ez is normális :K csak nemszép,de nem is erröl szól a dolog. :(

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#55) rudi válasza antikomcsi (#50) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Szerintem eléggé össze-vissza vagdalkodsz a szavakkal. Ad egy, az Intelnek már az Atom megjelenésekore készen volt a Poulszboja, aminél erősebb IGP nem kell netbookba, ráadásul alig fogyaszt. Ad kettő, az AMD a jelek szerint egyszerűen nem tudja felvállalni, hogy olyan CPU-t készít, ami fogyasztásban feveszi a versenyt az Atommal. Ad három, az NV-nek hosszú évek fejlesztése kellene ahhoz, hogy bármilyen x86 processzort összehozzon. És ha meg is csinálná, akkor is max ott tartana, ahol az AMD, nem pedig az Intel szintjén.

(#56) lenox válasza rudi (#55) üzenetére

lenox
(őstag)
LOGOUT blog

Nincs is licensze az nvidianak x86-ra, nem? Szal meg kene venni a viat, hogy kijojjenek x86-tal, akkor meg ott a nano.

(#57) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Jo lenne ha a ket mammut felfogna, hogy csak jol jarnak a bolttal.

(#58) blackrulz

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

monopóliumról nekem mindig a Creative jut eszembe. egy időben tényleg egyeduralkodók voltak, most sem sok konkurencia van, és megjátszhattak olyan pofátlanságokat amiket akartak (driverek mellőzése pl vistára egyes kártyákon, árazás, stb). intel ugyanezt csinálja. őt nem vágja meg az az összeg. zároltatni kéne a számláit két hónapra, leállítani a gyártósorokat, és kész. persze most hogy válság van nem lehet komolyabb büntetést kiszabni, meg szankciókat bevezetni, mert sok embert kirughatnak és az hogy néz ki. ilyen amikor egy óriáscég nem csak a piacot uralja... kéne neki is egy akkora pofon mint nv-nek anno, hátha elgondolkozna ki merre hány óra...

[ Szerkesztve ]

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#59) L3zl13

L3zl13
(PH! nagyúr)

Intelt nem ugyanilyen üzletpolitikáért marasztalták el elég keményen a múltkoriban? (Akkor az AMD-vel szemben.)

Aki hülye, haljon meg!

(#60) antikomcsi válasza rudi (#55) üzenetére

antikomcsi
(PH! kedvence)

Igen, jól kezdted. ;]

Szerinted. ;)

(#56) lenox

Én is úgy tudom, hogy nincs.

És gondolom még sokan mások is. :)

[ Szerkesztve ]

(#61) Abu85 válasza lenox (#56) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Amint valaki 50%-nál nagyobb részesedést szerez a VIA-ban az Intellel kötött keresztlicensz szerződés érvényét veszti. :)

antikomcsi: Úgy be van fogva az NV, hogy versenyképes GPU-t nem tudnak kínálni. Év végére érkeznek meg a DX 10.1-es GeForce-ok, az AMD meg már a DX11-et gyúrja. Ráadásul nem kevés buktatója van a tesszelátornak, amit az AMD hat generáción át már kitapasztalt, míg az NV-nek a Fermiben lesz az első ilyen típusú rendszere. Ha fogadni kéne, nagyon nem az NV-re tennék. :) Főleg úgy, hogy folyamatosan a GPGPU piacról beszélnek.

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#62) JuliusCaesar

JuliusCaesar
(tag)
LOGOUT blog

Hát ez enyhén gusztustalan lépés. Ahelyett hogy üdvözölnék az ION-t és örülnének, hogy abba a döglött atomba meg GMA945-be életet fújnak még le is cseszi őket. Eleve nem egy erőgép az atom, és akkor leszólják az NV-t, hogy polírozni akarja. inetl, ez most FAIL.

Samsunggal én nem húznék ujjat, tévét gyártanak, memóriát, telkót meg még Isten se tudja miket (még focicsapatuk is van!), szóval szerintem nem lesz könnyű dolga Intel bácsinak. Meg ha jól tévedek, akkor a Samsung igazából több cégnek a gyűjtőneve pl. Samsung electronics, samsung engineering stb... (HA jól tudom)

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

(#63) fordfairlane válasza JuliusCaesar (#62) üzenetére

fordfairlane
(PH! addikt)

(még focicsapatuk is van!)

Az volt tán még a Videotonnak is. :)

my hovercraft is full of eels

(#64) Silentfrog válasza Balu77 (#22) üzenetére

Silentfrog
(őstag)

Itt is igaz a mondás pénz beszél kutya ugat,vagy inkább pénz beszél a többi meg süket duma!

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#65) Cane válasza JuliusCaesar (#62) üzenetére

Cane
(őstag)

Ott van pl. a Samsung Heavy Industries is, ami pl. olajfúrótornyokat, jégtörőket, mega-darukat, stb bazikütyüket készít.

[ Szerkesztve ]

▫■ Γhē Ω Sēctσr - Γhе lαsτ lιηē σf dēfēηsē ▪□

(#66) JuliusCaesar válasza fordfairlane (#63) üzenetére

JuliusCaesar
(tag)
LOGOUT blog

Naja, de koreai bajnokság: samsung küzd a hyundai-jal. Tiszta vicc :DD

Cane: Jaja, meg ők építik most a legnagyobb felhőkarcolót valahol Dubai-ban, Taipei 101 is az ő művük. Abba is mennyi zsozsójuk lehet te jó ég!

(#67) smkb

smkb
(senior tag)

Mind a Lenovo mind a Samsung pontosan tudta, hogy az IONos termékeinek Intel részről ez lesz a vonzata, elhangzott ez az Inteltől már a tremékek beharangozása előtt jóval. Úgyhogy nem hinném, hogy meglennének lepődve. Pontosan tudják mit tesznek. Valószínűleg pl. Asus nem vállalta, és hogy ezt elkerülje az ASRockon keresztül nyomja az ION termékeket. Ennyi. Van aki bevállalta, van aki nem. Intel meg tényleg azt tehet amit akar és ahogy elhangzott korábban, minden nagy multi így van vele, hogy megbüntetik és utána egy jódarabig béke van lehet megint szórakozni. Mindig többet fognak kitermelni a mint a bünti, sőt általában bele is vannak kalkulálva a nyereségbe, ezért is nem fogja vissza őket. Ha meg nincs bünti, akkor plusz extraprofit.

(#68) rudi válasza Cane (#65) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Meg a Samsung Semiconductor félvezetőgyárakkal.

(#69) fordfairlane válasza smkb (#67) üzenetére

fordfairlane
(PH! addikt)

Igen, valószínűleg sejtették, hogy az Intel esetleg megorrol rájuk emiatt. Lehetséges, hogy ezzel alkura akarják kényszeríteni az Intelt, most, hogy a hír nyilvánosságra került. Egyáltalán nem biztos, hogy az Intel megjátszik még egy az AMD-s esethez hasonló EU-s pert, mivel nem biztos, hogy többmilliárdos büntetéssel is megéri neki ez az egész.

rudi: Bizony, a Samsung cseppet sem kispályás versenyző. Gondolom, komoly érdekérvényesítő képessége lehet kormánykörökben is, így a Dél-Koreai versenyhivatalnál is.

[ Szerkesztve ]

my hovercraft is full of eels

(#70) Abu85 válasza fordfairlane (#69) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Még az sem mellékes, hogy a jelenlegi perek sincsenek lezárva, ahol megvan az ítélet, ott jön az újratárgyalás, aztán meg az AMD perel a kártérítésért. Jön még ugye a Dán és az USA ítélet is, meg ott vannak a többi országok, ahol még folyik a vizsgálat.
Nyilván ha ugyanezért elmeszelik másodjára, akkor már visszaesőnek fog az Intel számítani, ami az eredeti bünti többszörösét vonja maga után. Valszeg húzzák egy ideig még a politikát (az Intel szempontjából az NV-t jó lenne eltenni láb alól), de idővel le kell állniuk.

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#71) Gyuri27 válasza Cane (#65) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Ott még az autó is samsung. :DDD

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#72) antikomcsi válasza Abu85 (#61) üzenetére

antikomcsi
(PH! kedvence)

Tudom szomorú ezt hallani, de a gts 250 még mindíg versenyképes. ;] Olcsóbb, és jobb, mint a 4770. Lehet csak a Mi országunkban, dehát én itt élek. Na jó az igaz, hogy egyiket sem venném meg magamnak.

Azért mert valamit sokszor elmondunk, még nem lesz igaz, mégha a tömeg el is hiszi. :DDD

A gtx260 216-ok miért nem versenyképesek? Teljesítményben mindenre van alternatíva.

A jövőről meg akkor beszéljünk, amikor már jelenné válik. :DDD

(#73) marcias válasza Integra (#16) üzenetére

marcias
(őstag)
LOGOUT blog

sztem az van, hogy az AMD Neo-t nem tudják olyan mennyiségben gyártani, mint az Atomot, ezért nem akar nagyon pattogni az AMD.
A Neo egy érdekes, kísérleti processzor, a gyártók szerintem nem azért nem foglalkoznak vele, mert nem érdekli őket, csak egyszerűen az AMD nem akarja széles körben elterjeszteni. Nyilvánvaló, hogy lényegesen drágább gyártani, és a kapacitás sem áll rendelkezésre. Ne felejtsük el az Atom még az alacsony árazása mellett is képes ennél olcsóbb lenni, hiszen egy kipics@zott prociról van szó. Az AMD sztem a Neot tökéletesíti jelenleg, hogy alkalmas legyen az olcsó sorozatgyártásra. Szvsz ez már 45nm-es lesz, és K10.5 alap valószínűsíthető.

(#74) Abu85 válasza antikomcsi (#72) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nézzél árlistákat. A HD 4850 gyorsabb és olcsóbb a GeForce GTS 250-nél. Az 1 GB-os HD 4870 gyorsabb és olcsóbb a GeForce GTX 260-nál. A jövőbe meg ne menjünk bele, mert kiütik a Radeonok a GeForce-okat. Az NVIDIA nem véletlen fejleszti a DirectX 10.1-es kártyákat.
A tömeg a tényeket nézi. Aki meg nem hiszi el a tényeket az fan. Ennyi. :)

(#75) antikomcsi válasza Abu85 (#74) üzenetére

antikomcsi
(PH! kedvence)

Néztem. :D A legolcsóbb 4580 drágább, mint a gts250. Az 1 gigás 4870 valóban olcsóbb, mint a 260. Viszont azt nagyon jól tudod, hogy mindkét kategória kb. egy szinten mozog. Teljesen játékfüggő, hogy hol, melyik gyorsabb. Egyébként mi a helyzet a szuperbajnoknak beharangozott 4770-el? Az miért ilyen drága?

Viszont, mitoda ööm, é bódósáá, hogy végre beismered, hogy hűtőventillátor vagy. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#76) Grigorisz

Grigorisz
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Bár tudom nem ez az érdekük de én ha az MSI-ASUS és többi "hűséges" közül egy lennék, felkeresném a Lenovot és a samsungot, hogy "Figyi api! én megveszem az inteltől és 2 dolláral drágábban eladom neked" a Lenovo és samu spórolna x dollárt a másik meg keresne x-szer 2 dollárt. öröm-boldogság mindkettőnél. Intel meg mehet kukutyinba árpolitikástúl.

Ha egyel kevesebb lenne az IQ-m már nem is állat lennék, hanem növény!

(#77) Abu85 válasza antikomcsi (#75) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ki kell szórni az RV770-eket. A HD 4800 fölött mindent le akar cserélni az AMD, mert olcsóbb és gyorsabb modellek jönnek ... raktársöprés van, és a HD 4770 veszélyezteti ezt, augusztus végén lesznek a felhalmozott mennyiségek kiadva. Nyilván a TSMC is keveset tud gyártani, de ha már így alakult érdemes mesterséges hiányt generálni a régi chipek kiárusításáért. Nyilván az AMD-nek okvetlenül fontos a DX11, mert két játékot is levajazott év végére. A DX10.1 pedig általános lesz, ami ugye az NVIDIA-t a DX10.1-es GeForce-ok megjelenésére kényszerítették. :)

A GeForce egyáltalán nem jövőbiztos, DX10-es karit venni pénzkidobás. GeForce-ot jelenleg a fanok veszik és azok hittek az NVIDIA DX10.1 nem fontos politikájának (ők az átvertek), ami az utóbbi már a zöldek szerint is fontos. :)

[ Szerkesztve ]

(#78) Dr. Akula

Dr. Akula
(PH! addikt)

Csak nehogy a Lenovo mögött álló kínai rezsim is bebüntesse az intelt...

A felbontás mizéria meg sztem vihar a biliben, az atom olyan tré, hogy 1024-en is szinte csak az üres oprendszert tudja futtatni, sztem nem kéne erőltetni a mégnagyobb terhelés igénylő nagyobb felbontásokat.

dudika10:
Az atomos szajréknak is egyre inkább olyan ára van, hogy annyiért már sokkal erősebb, rendes notit is kapsz.

Integra:
Az amd procijai jóval gyengébbek az intelnél, és pont üresjáratban fogyasztanak többet, ami az aksis üzemidőnek bebasz. Ez a kettő együtt meg pláne nem nyerő. Homeusernek lehet hogy tökmindegy, de business classban nem.

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

(#79) antikomcsi válasza Abu85 (#77) üzenetére

antikomcsi
(PH! kedvence)

Na jó, ez logikus, de nem szép dolog egy 100 dollár alatti kártyát 150 dollárért árúlni.

Az idén megjelenő nv karik annyira lesznek dx10.1-esek, mint amennyire dx9-es volt az fx5200. Másrészt szerintem méltatlanul bánnak a felhasználók a vistával, és mindenféle mondvacsinált indokkal mellőzik a használatát. Márpedíg amíg a jó öreg xp-t használják az userek, addig a dx11-es, de akár dx10-10.1-es vga-juk is annyit ér, mint halottnak a csók.

Csak innét ph-ról több olyan emberrel találkoztam, aki isteníti a vga kártyáját, mert az dx10.1-es, és melette rásdásul 32bites xp-t használ. Nekem sajnos nagy valószínűséggel marad jövőre a dx10, hacsak nem lesz lehetőség valami akciós win7 beszerzésére, mert egyenlőre most teljes áron nincs kedvem megvenni, mert még a vista sem dolgozta vissza az árát.

szerk:

Miért átvertek?

Fontos volt a dx10.1 az elmúlt 2 évben? Szerintem egyáltalán nem, mitöbb, még a dx9-es karik is elegek voltak. Most jött el az ideje, és lesz is, bár én az nv helyében teljesen kihagynám már, és rögtön dx11-et csinálnák.

Szerintem senkinek nem kell attól félnie senkinek, hogy egy gtx280-al nem fog tudni jövőre játszani, inkább tartanék egy 4830-4770-től.

[ Szerkesztve ]

(#80) Abu85 válasza antikomcsi (#79) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Attól, hogy szar a G80-G200 stream out kezelése, és kiakad a komoly GS-nél, még ugyanúgy ki tudja használni a Gather4, a Multisample Access és a LOD utasítás előnyeit ... konyhanyelven +20-25% sebesség, egyéni AA és egyéni textúraszűrés. :)

Attól kell félni, hogy a GTX 280 teljesítménye gyengébb képminőség mellett HD 4770 szint lesz. ;) Ettől persze futni fognak a játékok.
A DX11-es Fermi még fejlesztés alatt van, kellenek a DX10.1-es megoldások, mert a jelenlegi paletta életképtelen, semmi haszon nincs azon, hogy a GTX 280-at betolják 20k alá. Egy profitorientált cégnek nem ez az érdeke.

Dr. Akula: Mert a Nano önmagában sokat fogyaszt az Atom-hoz képest.

[ Szerkesztve ]

(#81) Dr. Akula válasza antikomcsi (#50) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

Van a VIA-nak egy Nanoja, abból kéne fogni a duplamagosat, és belekúrni az Ionba. Nem is értem miért nem ezzel kezdték.

csak mostanában lettek befogva az nv 2 éves gpu-i.
??? A 3870x2 és 4870x2 rendre ütősebbek és olcsóbbak az nvidia hasonló szintű csúcskártyáinál. Igaz hogy 2 gpu kell bele, de még így is olcsóbb és megvalósítható. Nem pár db-os tételben mint a gf295, hanem nagy mennyiségben. Már prociban is rég nem az 1 magos teljesítmény számít, hanem az összes, itt is így van, Kit érdekel hogy 1 vs 1-ben erősebb az nv, ha az ati többet is bele tud rakni a kártyába mint az nv - mindezt olcsóbban? Sok lúd disznót győz. :)

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

(#82) antikomcsi válasza Abu85 (#80) üzenetére

antikomcsi
(PH! kedvence)

És ezért miért voltak átverve? Nem volt rá nagy szükség, mert még így is bitang gyors karik voltak. És nem volt se szoftver, se játék elfogadható mennyiségben.

Hogy használta ki egy 3870 a dx10.1-et xp alatt?

És légyszi ne kelts pánikot, ;] mert már látom is ahogy a gtx280 tulajok rohannak lecserélni a kártyájukat 4770-re. :DDD

(#83) Abu85 válasza antikomcsi (#82) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem biztos, hogy tömeges áttérés lesz, de nem fog jól esni nekik az biztos. Általában aki ilyen áron vesz kártyát az szeretne maximális képminőséget, ezt pedig a DX10.1 hiányában nem lehet, a 20-25% sebesség mínusz pedig szintén zavarhatja a felhasználókat.
Most is ki lehet használni a HD 3870-et, még tesszellátor is van benne. ;) Érkezik erre is program idén.

(#84) antikomcsi válasza Dr. Akula (#81) üzenetére

antikomcsi
(PH! kedvence)

Na igen, az is jobb lehetne, mint az atom, csak kár, hogy nem a mi kívánságunk alpján rakják össze ezeket a kütyüket.

A 3870x2, és a 4870x2 valóban olcsóbb, de nem nyújt nagyobb teljesítményt.

3870X2-re azért volt szükség, mert még az egykoron új 3870 sem tudta befogni a már akkor is öregecske "nagy" g80-at. Na és persze a 8800GT-t sem. És láthattuk is, hogy mi lett, a 8800GT-k túl drágák voltak, mert nem volt ellenfél, és kevés is volt kezdetben.
Mondhatni a 8800GT-ből lett a 9800GT és sokáig ellenfél nélkűl volt. Csak a 4830-al sikerült neki ellenlábast állítani.

Azért egy 3870x2 nem volt éppen olcsó mulatság a maga idejében, bár az igaz, hogy a sok lúd legyűrte a disznót. :DDD
Viszont én nem is legerősebb kártyák piacára gondoltam, hanem arra, hogy a 4000-es sorozat érkezéséig majd egy évig nem volt versenyképes kártya a középmezőnyben. Jó kártyák voltak persze a 3870/50-ek, de csak az árazással tudtak csatában maradni.

Legalábbis az asztalomon lévő monitornak erről az oldaláról. Lehet, hogy Te, a kábel másik végén, másképpen látod. ;)

(#83) Abu85

Jólvan, jólvan, nem vagyok gyp-s, ne ezt ismételgesd sokadjára, hanem azt mondd, hogyan használták ki a 3870-ek a dx10.1-et windows xp 32biten? ;]
És milyen hátrány volt az elmúlt 2 évben a dx10.1 hiányából adódóan szintén 32bites xp-n?
Várjál, megigazítom a kábelt, lehet, hogy néhány bit nem ment át, és nem láttad, mit kérdeztem. ;)

[ Szerkesztve ]

(#85) Komplikato válasza antikomcsi (#84) üzenetére

Komplikato
(PH! addikt)

Mi az az XP? ;]

Close the World ..... Open the Next!

(#86) antikomcsi válasza Komplikato (#85) üzenetére

antikomcsi
(PH! kedvence)

Arra már nem emlékszem, de olyan jól hangzik. ;]

(#87) Abu85 válasza antikomcsi (#84) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem értem, hogy jön ide az XP, aki DX10-et akar az Vistara megy. :)

[ Szerkesztve ]

(#88) JuliusCaesar válasza Abu85 (#87) üzenetére

JuliusCaesar
(tag)
LOGOUT blog

Nekem nem nagyon hiányzik a DX10.1, sőt, a kártyámban lévő Dx10-et se hazsnálom ki, mert pistára nem vagyok hajlandó váltani, 3-mal több FPS-ét vagy 2 szebb esőcseppért. Nem fogom eldobni a működő, bevállt és belakott XP-met a vistáért, mert déiksz tenpojntvan. Persze, örülnék ha rá lenne nyomva a kártyámra a plecsni, meg ha most ha kártyát kéne venne tuti hogy ATi-t vennék.

másrészről meg nem úgy volt hogy a GT300 együtt jön az R800-zal valamikor 09 q3-ban? És a larrabbee mikor szállingózik efelé? Kellene a három pólusú GPU piac, főleg úgy hogy az NV nem döglődik, meg az intel nagyot dob, abból mi csak jót profitálunk (haha, olcsó ray-tracinges karik meg krajzisz 8 kőne :DDD ).

(#89) antikomcsi válasza Abu85 (#87) üzenetére

antikomcsi
(PH! kedvence)

Aha, gondoltam, hogy nem fogod érteni. :DDD

Na mindegy mára elég volt Belőled ennyi, van saját gyerekem is, most megyek hozzá! ;] :DDD

De ne keseredj el, még beszélünk! ;]

(#90) LALA_kiraly

LALA_kiraly
(őstag)

Na vissza az eredeti témához: [link]
Sok lúd disznót győz. Ha ez lesz az ION-nal is mint a felbontással, előbb utóbb ráhagyja az Intel.

A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...

(#91) Balage76 válasza Gyuri27 (#71) üzenetére

Balage76
(fanatikus tag)

Ez nem annyira vicc... A Samsung gyárt autókat is, jellemzően helyi piacra, de lassan már az USA-ba is. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy 99%-uk licensz alapján készül, némi egyedi dizájn közbeiktatásával.

www.xbox360szerviz.hu

(#92) Abu85 válasza JuliusCaesar (#88) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Pedig lenne értelme a DX10-nek és a DX10.1-nek. Lassan össze lehetne számolni hány olyan játék van (sok, szóval tényleg lehet számolni :D ), ami nem támogatja az élsimítást. Erre ugye van megoldás a DX10.1-ben. Sok érv van az új API mellett.

Jön az új NV cucc, de infó nincs róla. :) Jön és kész, de előtte jön a DX10.1-es GeForce felhozatal.

[ Szerkesztve ]

(#93) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

"amit se az Intel, se a Microsoft nem néz jó szemmel"

Hát nem rendesek...mindent a felhasználókért :W
Nembaj fordul még a kocka ;]

.::www.megadanceradio.hu::.

(#94) gabi81

gabi81
(kvázi-tag)

hát ha tényleg hátrányosan fogja érinteni a Samsungot és a Lenovot akkor ez nagyon sportszerűtlen lépés lesz az Inteltől.

just believe in yourself

(#95) dezz

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egyébként a MS-nak mi köze is ahhoz, hogy milyen chipset kerül az Atom mellé?

(#96) KrenAtesz válasza gabi81 (#94) üzenetére

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nem ez az első sportszerűtlen lépésük asszem.. :) Lesz még pár, mint mindenkinek.. :)

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

(#97) Abu85 válasza dezz (#95) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Az MS-nek a netbook-ok felbontásához van köze. 10 hüvelykes netbook-hoz 1024x600-as felbontás engedélyezett a az MS szabályai szerint. Ha a gyártó ennél nagyobbat használ, akkor nincs olcsó OEM Windows a géphez. Ugyanez igaz az Intelnél, csak ott az Atom használatát tiltják meg. A baj, hogy egyre többen alkalmazzák az 1366x768-as felbontást, így ellenőrizhetetlen lett a helyzet. Valszeg az 1024x600-as felbontáslimit ki lesz terjesztve.

(#98) gabi81 válasza KrenAtesz (#96) üzenetére

gabi81
(kvázi-tag)

tudom igazad van. nem az első de nem is az utolsó. de akkor is bosszantó hogy ŐK meg az ms bármit megtehetnek.

just believe in yourself

(#100) Balu77 válasza gabi81 (#98) üzenetére

Balu77
(senior tag)

Mint ahogy írtam már, 25 éve folyamatosan ezt teszi az M$+Intel, nem nehéz ezt észrevenni.

Amúgy megjegyezném, hogy a most szenvedő Nvidia sem egy angyal. Amikor nyeregben voltak, ők is megcsinálták a disznóságaikat. Visszaemlékezve pl. amit a 3Dfx-el csináltak, az M$-el karöltve a directx-es fronton szépen kinyírták az ígéretes glide-ot és még az opengl-t is rendesen sikerült háttérbe szorítani, még jó hogy nem végleg. Most ők kerültek ebbe a csapdába a cuda-val, pedig egész jól sikerült.

izé

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.