Hirdetés

2012. február 10., péntek

(#1) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azért nem semmi, hogy mit meg nem enged magának az Intel. Én nem tudom, de már ez a kedvezményes listaáras kitétel is eléggé aggasztó versenyjogi szempontból, nem ám, hogy itt a nagy befenyítések. Hogy lehet ilyet engedni? A pereskedés tényleg nem valami jó megoldás, évek múltán már arra sem emlékszünk, hogy miről is vitáznak, addigra meg talán a NV is beadja a kulcsot. Kemény világ ez a kis halaknak, mindig a nagyobb halak bugyborékolását kell követni, vagy bünti lesz.

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#2) Grigorisz

Grigorisz
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Intel... stílszerűen ATOM-ot nekik... :DDD

Ha egyel kevesebb lenne az IQ-m már nem is állat lennék, hanem növény!

(#3) Dassler válasza Kendek (#1) üzenetére

Dassler
(őstag)

kemény miliárdokról van szó, szóval bőven bejátszanak kevésbé tisztességes eszközök is. minden más cég ugyanezt csinálná az intel helyében, csak most épepn az NV van kényelmetlenebb pozícióban. Amúgy meg ha drága lesz az intel, akkor nem vesznek intelt a gyártók :) na jó, ennyire nem vagyok naív, de azért a Samu meg a Lenovo sem mikrovállalkozás, főleg az előbbi.

[ Szerkesztve ]

Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

(#4) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát igen,ez is kökemény marketing :Y
egyébként ha Intel rendelkezne rendes lapkakészlettel akkor azt raknák az Atom mellé.Az nVidia Ion nagyon is jó-életképes ezért döntöttek igy ezek a cégek..Kiváncsi lennék a büntetésre,a Lenovo és Samsung sem kishal,söt...Ejnye-bejnye valami hasonló lesz :DD
Szerintem az Intel nemigazán engedheti meg ebben a helyzetben,h.ekkora kaliberü partnereket teljessen elvesszen :K

[ Szerkesztve ]

< ModernWarfare 2- 3 baráti kör > < hmmm....aureo mediocritas >

(#5) mephi666 válasza Grigorisz (#2) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ezen jót nevettem :DD elég gáz ez a helyzet... pattognak, hogy az ő sz@rjuk helyett kicsit életképesebb rendszert nyomatnak a szemét partnerek, amikkel a még szemetebb júzerek is jobban járnak... vicc... :W "szúrjuk ki a nép szemét béna, kisfelbontású képernyővel... nehogy már jól járjanak... csak mi-csak mi!!!" (igaz pénzből élnek, mint minden cég) érdekes a politikájuk...

#4: hát a samsung elég nagy cég... és szerintem több lábon áll, mint az intel... ott vannak rendesen a szórakoztató-elektronikától a háztartási cikkeken keresztül a telekommunikációig mindenhol... a lenovo meg az ibm-el van egy kalap alatt... az sem kishal... visszanyalhat a fagyi...

[ Szerkesztve ]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#6) papaya

papaya
(kvázi-tag)

milyen meglepő, tutira veszem hogy baromi drágán, vagy meg sem jelenik egyenlőre a két vállalat (samu, lenovo) ionos netbookjai... :U

(#7) dudika10 válasza LackoMester (#4) üzenetére

dudika10
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem raknának normális lapkakészletet az atom mellé mert akkor veszélybe sodorják a celeronok piacát, amin nagyobb hasznuk van.
Az ionnal is az a bajuk, hogy senki nem vesz celeront és Intel lapkakészlettel szerelt lapot, mert nincs rá igény. Internetre, szövegszerkesztésre és filmre bőven elég az ion.

Egyedi audio kábelek készítése, kontakthibák javítása, csatlakozócsere, átkábelezés: http://href.hu/x/fmdv és/vagy http://href.hu/x/g5lg ---- Gigabyte GT-P5100 TV-tuner eladó: http://href.hu/x/h2mc

(#8) Integra válasza Kendek (#1) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

itt nem az a gáz, hogy az intel mit enged meg magának és hogy, mert ez egy dolog.
a szomorú az, hogy a megfelelő szervezetek egyszerűen nem akarják megbüntetni pár mrd dodóra az intelt, hogy gecire álljon már le, de sürgősen..
mintha az intel már amúgy is szanaszét tömné a zsebüket a döntéshozóknak..
szerinted hány éve megy ez már? és még hány évig fog menni?
lassan beleszarnak az intel arcába is, mert elegük van. az meg pampoghat, majd az intel vezért is jól pofánbassza/ák valaki/k a biztonságosnak hitt királyságában..
az a szomorú, hogy ez simán működik és mindenki a fejét a homokba dugja..

és végső soron a felhasználok az igazi marhák, hogy ezt a szemetet megveszik.
meg aztán tegyük a szívünkre a kezünket: a nagyon szar helyett egy kevésbé szart venni..
olcsó húsnak híg a leve, ennyi.

[ Szerkesztve ]

(#9) fordfairlane

fordfairlane
(PH! addikt)

Szerintem az ilyen árazásért úgy meg lehetne b*szni az Intelt, hogy a részvényesek füle kettéálljon. Minimum akkora büntetést kellene kapniuk, mint amekkorát az AMD keresete alapján kiszabtak rá.

my hovercraft is full of eels

(#10) Daveedka

Daveedka
(tag)

nesze neked ION :DDD

(#11) dbius

dbius
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ilyen nincs és mégis van... Hihetetlen, pedig mintha nemrég büntették volna Intelt szintén milliárdos nagyságrendben... :U

Ennek hasonszőrű szaga van, az egyetlen baj, hogy mire eljut odáig a dolog, addigra már nem ezek a cuccok lesznek "napirenden"...

(#12) zsolt320i

zsolt320i
(fanatikus tag)

nem értem az AMD miért nem nyomja ezt a részét a piacnak?, ha jó vagy jobb terméket nyomnának piacra akkor ők is kapnának egy 40%-os szeletet a netbook tortából...

Ha fontos a garanciáztatás korrektsége, akkor kerüld el a digitrendet!

(#13) Borgi

Borgi
(fanatikus tag)

hi

Az intel elmehet a jó ............. ba és ha olvassa intel érdekeltségü akkor adja tovább az anyaválalatnak!

A gusztustalan módszerektől egyszerüen okádni kell amiket az intel meg nem enged magának. Ha tisztán nem tud elég hasznot termelni akkor huzzák le a rolót. De ne a kissebb cégek és főleg ne a felhasználók szívják meg a kapzsiságukat.

Ha tehetném teljesen mellőzném az intel termékeket, de sajna nem tehetem.

A microsoft meg NC, tőlük már semmit se vár az ember (talán win 7-et, bár amit azzal müvelnek .... továbbra is NC).

üdv,
Borgi

Resistance is Futile!!

(#14) Yutani

Yutani
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ebben a katergóriában el tudnék képzelni egy AMD-VIA együttműködést. AMD 780G chipset és mellé egy VIA NANO. Csak kéne a NANO dual core változata is hozzá.

Lehet, hogy az AMD dolgozik egy ellen-ATOMcsapáson, de egyelőre még nincs piacon.

...a B0 szilícium inkább egy "ember lapáttal", semmint egy "Bulldozer" -> A B2 is csak egy 4-6-8 tagú brazil brigád ásóval és talicskával

(#15) Solten válasza mephi666 (#5) üzenetére

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

Na ja, a Samsung túl nagy cég ahhoz hogy félnie kellene a nyomi Inteltől...

[ Szerkesztve ]

alba gu brath • http://www.techpowerup.com/img/12-01-20/black%20march.jpg

(#16) Integra válasza Yutani (#14) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

az amd-nek semmi mást nem kéne csinálnia, mint hogy egy erős komplett platformot építenie és elérni, hogy az olyan gyártók mint a lenovo, csináljon egy amd thinkpad-et, mint zászlóshajót.. de az amd nagyon csöndben van ilyen téren, ami azért megint furcsa..

[ Szerkesztve ]

(#17) Dare2Live válasza Integra (#8) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

mégcsak nem is ez a legnagyobb gáz.
Hanem amikor egyszer megbüntetik az Intelt egy nagyobb összegre (EU) akkor megy a töménytelen EU köpködés...

Ezek után aztán min csodálkozunk....

The things we make ... make us.  -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing..

(#18) Balu77

Balu77
(senior tag)

Ha netbook szegmenst nézzük, akkor dual core-os proci, nagyobb kijelző és egy beépített gps-vevő lenne az igazi. Aki sokat utazik, annak milyen jól jönne. Na és persze nvidia chipset, hogy lehessen videót is nézni.
A Lenovo meg a Samsung azért már kicsit nagy falat lessz az Intelnek remélem. De tényleg milyen jó lenne egy AMD-VIA ellencsapás, de egy VIA-ION is megtenné, ha a VIA dual core-os procikat gyártana...
Intel: no comment... ezt csinálják az M$-el karöltve 25 éve. Remélem kapnak majd újabb pár milliárd bűntit.

izé

(#19) Dare2Live válasza Solten (#15) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

vállalat félni? Olyat az nem tud csak elesni egy rakat pénztől.

The things we make ... make us.  -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing..

(#20) Dare2Live válasza Balu77 (#18) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nagyon sokan akarnak Atommal notit gyártani de ennyiért "Atom" csak Inteltől van.

(#21) Enszuke válasza Balu77 (#18) üzenetére

Enszuke
(őstag)

Azt is mi fizetjuk ki!
Inkabb 1 honapra be kellene tiltani az intel procik ertekesiteset.

Az ms-nek meg nem pézt adni a diakok wondowsaert, hanem jo sokat elkerni a reklamert (windows oktatas) Ha nem fizet, 10 ev mulva senki nem vesz windows-t

[ Szerkesztve ]

(#22) Balu77 válasza Enszuke (#21) üzenetére

Balu77
(senior tag)

Ez tetszik!

izé

(#23) sh4d0w

sh4d0w
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"...az Atom processzorokra és a hozzájuk tartozó Intel lapkakészletekre vonatkozó kedvezményes listaár csak akkor érvényes, ha teljesen mellőzik az Ion platformot a netbookok piacán..." - ez mintha szakasztott ugyanaz lenne, mint amit a CPU-piacon művelt az AMD ellen, azaz a kedvezmények a rivális mellőzéséért járnak, nem pedig a nagy tételű vásárlásért. Talán a Samsung és a Lenovo jobban járna, ha az AMD prezentálna nekik netbookba való chipsetet és CPU-t.

[ Szerkesztve ]

http://takedown.blogolj.net - Takedown The Core

(#24) rudi válasza Yutani (#14) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Mindenképpen csak egyetlen megoldása van ennek a helyszetnek: rendes konkurencia. Amíg az csak olyan szinten mint az Ion, ami csak egy chipset, addig az Intel lényegében azt csinál, amit csak akar.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#25) erdoke

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Nem is tudtam, hogy az Intelnek trösztellenes politikája van. Mégis kit támadnak? :F

Filterd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#26) szasza_xp válasza Integra (#16) üzenetére

szasza_xp
(senior tag)

Szerintem az AMD szépen heggeszgeti a kis ellen atomját, aztán, ha kijön a WIN7 bedobja, a komplett rendszert, ami lehetőleg az atomból atomhamut csinál :D

Amúgy, ha azt nézzük, az nv mostani kirohanása szépen előkészíti a terepet az AMD-nak, ha nagyon összeesküvés elméletet akarnék gyártani, akkor azt mondanám, hogy szépen összeállt az nv és az amd, az nv hörög, hogy nem mehet az az ION, az atommal, az intel befenyít kijön a win 7 kijön az amd a saját atom ellenes cuccával amihez gyárthat az nv is deszkát... az intel meg megfekszik ezen a piacon...
Tudom, tudom meredek, de szép szívatás lenne XD

“A jövőnk ködén nem látunk át, de néha talán jobb is..” by Youkai

(#27) Versus válasza mephi666 (#5) üzenetére

Versus
(senior tag)

Biztos lehetsz benne hogy a fagyi vissza is fog nyalni. Már középtávon is nagy marhaság egy Lenovo-t és egy Samsung-ot saját üzleti érdekeik ellen fordítani. Főleg a Samsung komoly fejfájást tud okozni a maga hihetetlen nyomulásával. Ha az AMD most előrántana a kalapból egy ütőképes alternatívát mindjárt előzékenyebb lenne a hangnem Inteléknél.

Ja és a Google is bejelenti a netbook operációs rendszerét. Azt meg mindenki tudja hogy összenő ami összetartozik !

A kékek hamarosan azt veszik észre hogy az MS-el együtt széllel szemben pisilnek.

[ Szerkesztve ]

Premium Vintage

(#28) rudi válasza sh4d0w (#23) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem biztos, hogy jobban járna. Az Intelnek akkora gyártási potenciálja van, hogy lényegében bármelyik potenciális konkurensét "ki tudja éheztetni" (elég a Z-s Atom + Poulsbo árát levinni az N-es Atom + 945GSE szintjére). Meg ugye potenciális konkurens sincs. Az tuti, hogy az Intellel karöltve lehet a legtöbb pénzt kaszálni ezen a téren, arra kellene valami megoldás, hogy ennek a szemét aspektusait - pl. Ion legyakását - megakadályozzák.

(#29) Kendek válasza szasza_xp (#26) üzenetére

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezzel csak az a baj, hogy AMD nem szövetkezik NV-vel, bőven van frankó lapkakészlete neki. Már az asztali rendszereknél is kitúrta az nVidia-t a saját platformján.

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#30) stevve

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Isten mentsen, hogy beleszóljak, csak feltűnt a cikkben a "trösztellenes" szó nem megfelelő használata. Nem sz Intel magatartása a trösztellenes, hanem az a törvény, amit nem tart be a tisztességtelen magatartásával, szóval pont az ellenkezőjé jelenti a szó, mint ahogyan a cikkben van. Tényleg nem okoskodni akartam, csak feltűnt, hogy kétszer is rosszul szerepel. :B :R

PH semleges

(#31) rudi válasza szasza_xp (#26) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Az AMD annyira a helyzet magaslatán van, hogy kitalálta a Yukon/Congo platformját könnyű és vékony és olcsó notikba, mégis minden gyártó az Intel CULV platformos vékony gépeket ontja. Lehet, hogy a Phenom II egy jó proci lett, de az AMD szerintem vállalati erőben és rafinériában nem egy súlycsoport az Intellel. Egy AMD+NV cégnek talán lenne esélye velók szemben vagy a Samsungnak egy saját x86 (vagy ARM) platformmal.

(#32) szasza_xp válasza Kendek (#29) üzenetére

szasza_xp
(senior tag)

összeesküvés
elméletnek azért elmegy szerintem, ha meg bejön kérek egy "PH! jós" rangot :)

(#33) helkis válasza zsolt320i (#12) üzenetére

helkis
(PH! addikt)

amd a fusion-t, akarja erre a szegmensre is nyomni nem?

(112945) - ''Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!''

(#34) Integra válasza szasza_xp (#26) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

az kéne még hogy az amd is beszálljon a fosgyártásba...

[ Szerkesztve ]

(#35) sh4d0w válasza rudi (#28) üzenetére

sh4d0w
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen, az intel a gyártókapacitás okán képes lehet ilyenre - csak kérdés, hogy ha egyszer egy ilyet megcsinál, az nem kontraproduktív-e? Nem gondolják-e akkor majd azt az akkori partnerek, hogy nekik ilyen társulás nem kell?

Egyébként azt sem értem, hogy az intel hogy a pitlibe folytathat még mindig ilyen politikát, mikor már az EU egyszer megvágta ezért? Értem, hogy itt most távol-keleti cégekről van szó, de nem lehet, hogy az EU ezért egy hasonló vizsgálatot folytat majd ellenük, mint az AMD miatt?

http://takedown.blogolj.net - Takedown The Core

(#36) szasza_xp válasza rudi (#31) üzenetére

szasza_xp
(senior tag)

Mondasz valamit, mert ha azt nézzük, hogy mi a jobb az üzletben, az hogy az nv és amd szépen gyilkolja egymást s közben az intel kaszál,
vagy az, hogy az nv és amd összefog és egy kicsit befenyítik az intelt, s közben megerősödik és keres egy rakat pénzt...én az utóbbira szavaznék, de majd meglátjuk, a vak is ezt mondta

(#37) fordfairlane válasza rudi (#31) üzenetére

fordfairlane
(PH! addikt)

Vagy inkább egy AMD - Samsung párosnak...

my hovercraft is full of eels

(#38) tdd587 válasza Kendek (#29) üzenetére

tdd587
(senior tag)

Előbb le kellene tenni valamit azt asztalra AMD részről. Úgy nem lehet vásárolni AMD terméket, hogy csak a szándék van meg, a termék sehol...

Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.

(#39) rudi válasza sh4d0w (#35) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Olyan ez mint az olajcégek és a környezetvédelmi bírságok. Jobban megéri az Intelnek még így is, hogy tejel. Sőt, szerintem egy ekkora bírság után egy kicsit nyugton is hagyják majd az ilyen-olyan bizottságokban így-úgy megkent döntnökök. Meg ugye, ahogyan Te is írtad, ezek távol-keleti vállalatok, ott másképp osztják a lapot.

(#40) szasza_xp válasza Integra (#34) üzenetére

szasza_xp
(senior tag)

Ha fos kell a népnek, akkor fost kell gyártani, amúgy szívesen vennék egy intel atomot letöltő gépnek a p3 helyett, csak ne lenne intel...
Amúgy ha hosszútávon gondolkozol és mondjuk a 3. világban mondjuk afrikában akarsz majd üzletelni ott nem a 4-8 magos és 100k fölötti vga kártyák piaca lesz az üzlet, hanem ezek a fosok, szóval lehet, hogy kéne gyártani azt is...mert ott kajára kell a pénz és nem drága hw-re, de fel kéne őket lassan fejleszteni, mert sajnos sem az eu, sem az usa, sem kína nem tudja már hova eladni az elektronikai szarokat, az meg nem megoldás, hogy évente veszel 2 új full hd lcd tv-t hogy menjen a piacgazdaság...

(#41) rudi válasza fordfairlane (#37) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A koreai filozófiába nem fér bele az, hogy készen megvesznek valamit - abba belehalnának :) Inkább megcsinálják maguk - jobban.

(#42) Kantorpe

Kantorpe
(tag)

Talan kezd leesni nehanyaknak, hogy minden cegnek egy es csakis egy a letjogosultsaga : Profit minden aron.

Amennyiben ezt nemtudja teljesiteni akkor bazar bezar, amennyiben megsem, akkor a monopol helyzet es a kovetkezmenyei elkerulese vegett, maguk a piaci szereplok dotaljak a kevesbe eletkepes alternativat.
Igy kenyszeritve kozvetetten a fo gyartot a fejlesztes es az arak "versenykepes" szinten tartasara.

El lehet kepzelni, hogy milyen tempoval fejlesztene es milyen aron adna a nagy kek a dolgait, ha egyszemelyben lenne a piacon.
Nagy eselyel orulne a piac, hogy wow akar 1 GHz es 2 cpu egy lapban micsoda hajtek ;] , termeszetesen x86 platformban gondolkodva.

Akik meg a birsagon gondolkodnak, az Intel kerek perec kijelentette, hogy eu csinal amit akar o nem fog fizetni.

[ Szerkesztve ]

Minden élő megöregszik, minden tulajdon elenyészik...

(#43) Abu85 válasza Kantorpe (#42) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ez a bírság dolog nem így működik, ha nem fizet önként, akkor az USA versenybizottság zárolhatja az Intel számláit és átutalják az EU-s bírságot az Intel helyett. Ha erre nem hajlandó az USA, akkor az EU kitiltja az Intel termékeket az EU-ból (felvirágzik a processzorcsempészet :D ). Szóval összességében az önkéntes fizetés a legjobb megoldás. :)

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#44) McCoy20 válasza szasza_xp (#40) üzenetére

McCoy20
(tag)

"nem tudja már hova eladni az elektronikai szarokat, az meg nem megoldás, hogy évente veszel 2 új full hd lcd tv-t hogy menjen a piacgazdaság..."

ááá minthacsak én mondtam volna :DDD

detényleg, veszed 100kért ezt a nettopbuziságot, kb olyan csepp hogy semmit se látsz benne, és még teljesítményre se tud sokmindent, de nembaj majd jövőre jön az új intel fos belsővel felszerelt ami már azért többet tud mint a mostani, de akkoris "vedd meg mer már jobb, meg van benne "rézf@szúbagojutánzóneutronszétválasztó", de mondjuk se HDMI se semmi nincs rajta...

(ha már most van olyan akkor bocs, nem vagyok teljesen képbe ezekkel a vackokkal mivel nem tartom őket sokra, ha laptop kell vegyél azt, azt is lehet húzogni, ha otthonra kell ottvan az asztali, vagy akár a noti, ultramobilnak meg egy fullos okostelefon oszt jóvan, minek még1 kütüy.... :( )

(amúgy nincs nekem bajom az intellel, t7700-as jó számolgat, de azért a pofátlanság királya címre még mindig esélyes :DDD )

(#45) Abu85 válasza szasza_xp (#26) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ahogy elnézem az AMD egyelőre az NV eltakarításán van minden erejével. Az egész gamer GPU piacot akarják, és a jelen helyzet szerint jó úton haladnak a cél felé. Nyilván ebbe az is belejátszik, hogy az NV sem nagyon töri magát az ellencsapáson. :)

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#46) szasza_xp válasza Abu85 (#45) üzenetére

szasza_xp
(senior tag)

Ha szabad, egy Totalcaros idézettel válaszolok:

Az autó üzemanyaga benzin.
A gamer vga meg NVIDIA!
Bár megvesztegethető vagyok, szívesen veszem, az ati 5000-es széria beta pédányait XD

(#47) Abu85 válasza szasza_xp (#46) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem úgy veszem észre, hogy az NV fejlesztései a gamer irányba tartanának. Sőt inkább távolodnak az elképzelések. :)

(#48) dezz válasza LackoMester (#4) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"egyébként ha Intel rendelkezne rendes lapkakészlettel akkor azt raknák az Atom mellé."

Az a vicc, hogy van nekik ilyen, de állításuk szerint maguk a gyártók nem akarták alkalmazni, nehogy túl jók legyenek a netbookok. Az utóbbi eseményeket látva ez szimplán hazugság volt... :U

(#24) rudi: No azért nem egészen, törvények is vannak a világon. A legutóbbi per és bünti sem maradt minden következmény nélkül.

(#39) "Sőt, szerintem egy ekkora bírság után egy kicsit nyugton is hagyják majd az ilyen-olyan bizottságokban így-úgy megkent döntnökök."

Nem tudom, de a határozat szövegében az is benne van, hogy annak be nem tartása automatikusan újabb szankciókat von maga után...

(#49) Pipó

Pipó
(senior tag)

Azért a gyakorlatban ezt nehezen tudom elképzelni:

Leadja a rendelést a Samsung 50000 atomra és chipre faxon, majd jön a válasz: Nektek nem adunk. Vagy adunk, de nem annyiért, hanem sokkal többért mint másnak.

Rendeljen akkor egy leányvállalatuk. Vagy azok se kaphatnak? Ez olyan mint egy Ferrari vásárlás? Mielőtt kifizetném meggyőződnek róla, hogy rendes családból származom, biztosan nem fogom lehányni és úgy járni vele?

...valakinek nem tetszett az aláírásom, ezért moderátor kérésére töröltem. A cenzúrát kérőnek üzenem: csak törzsanyagból vontam le következtetést! A társadalmi igazságosság jegyében! dziwny grzyb

(#50) antikomcsi

antikomcsi
(PH! kedvence)

Ha már valaki megveszi nem csak a procit, hanem az egységcsomagot is, akkor szerintem szíve joga, a hulladék Intel chipsetet a megfelelő helyre, az e-hulladék tárolóba rakni.

Az az egy szerencséje az Intelnek ezen a téren, hogy az NV-nek nincs saját procija, mert ha lenne hasonló képességű központi egységük, az atomukat megsüthetnék.

Inkább találnának ki valami új egy lapkás megoldást, versenyképes grafikus vezérlővel a mostani "őskövület" útodjaként, addig meg örüljenek, hogy valaki megveszi a gagyijukat, mégha kényszerből is.

Ha így folytatják az NV még a végén rákényszerűl, hogy gyártson valamit az atom helyett, az amd meg ráforraszt a nyákra egy kiherélt sempront, meg egy 780G-t, és az intel mehet kapálni az aknamezőre.

(#23) sh4d0w

Jobban járna, és elég lenne csak a proci is, hisz ott van alá a 8200, és akkor lehetne amd-s ion. ;]

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.