Király! Kiváncsian várom, hogy mit is fog orvosolni a patch.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
drachos
(tag)
Orvosolni?!? Még több critical error, lag és bug lesz ![;]](/dl/s/v1.gif)
Na jó, csak nem, én úgyis ráérek, tegnap este gondolt egyet az egerem, és kikapcsolt az optika, ennyi volt
Sok volt neki a BC2 biztos, mert azután csinálta egy 2-3 percre, hogy kiléptem játékból. Most egy ezer éves, görgős egeret használok, amin scroll sincs
Ezzel inkább hanyagolom a játékot, majd hazafelé remélem kapok valami nágyon occót.
[ Szerkesztve ]

csabedly
(újonc)
a patch már jönn lefelé, brutális mérete van, talán + pályák is lesznek benne???

Sicilian
(őstag)
de gonosz...
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

HyP3b0y
(senior tag)
Haverjaim közül csak nekem nem omlott össze a játék, 1ikük egy bizonyos ponton fagy ki, másik bizonyos időközönként 
"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)

Bator92
(tag)
Nem lesznek. Eddigi tapasztalatok alapján nincs sok újítás.

SzlobiG
(PH! félisten)
Én is szedem tényleg jó nagy gondolom sok bugot fog orvosolni ami csak jó. 
[ Szerkesztve ]
Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

kapcsandika
(senior tag)
"talán + pályák is lesznek benne" Nah az biztos hogy nem. Annak már elég nagy reklámja lenne.
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan

Bator92
(tag)
"Pályák" március végén jönnek elméletileg, de azok is csak meglévő pályákra lesznek eddig el nem érhető játékmódok.

HS 2142
(őstag)
Meglepődtem a nagy méretén, azt hallottam csak pár bugot javít, de érdekes, hogy olyan fájloakt friííst hogy terrain-00.fbrb meg level-00.fbrb (Jazzy már linkelte a fórumban [link].
Új pályákat március végére ígértek.
[ Szerkesztve ]
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.

Fortissimus
(őstag)
ami tul.keppen nem is uj palya lesz, hanem csak uj jatekmod regi palyan
''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY!
Ami fontos lenne az elsősorban több pálya. Nagyon szerény a kínálat.
A conquest mód rendbe tétele, hogy ne csak DM legyen.
A sniperek limitálása oldalanként ma 2-3 lenne elfogadható.
A punkbuster rendbetétele mert jönnek a csalók mint a cunami.
A medic fegyverek gyengítése.
[ Szerkesztve ]
atee

Arena87
(fanatikus tag)
Ezt a sniperes dolgot nem lehet véletlenül szerver oldalon beállítani? Mert, ha nem akkor elégé ciki 
[ Szerkesztve ]
東方神霊廟 [Mausoleum of Divine Spirits] ~Ten Desires
Nem tudok róla.
atee

v!ct0y
(PH! addikt)
Szvsz a medik fegyók a leggyengébbek.
PSN-victoyka, BF3: inFected-viCtoy

a_n_d_r_e_w
(senior tag)
Ami fontos lenne az elsősorban több pálya. Nagyon szerény a kínálat.
Tampat akarok qurva sok tankkal es helikkel es... 
A conquest mód rendbe tétele, hogy ne csak DM legyen.
jah eszetlen rohangalas mergezetteger modjara, aki megall, lelovi a sniper 
A sniperek limitálása oldalanként ma 2-3 lenne elfogadható.
Ez hulyeseg, aztan Ver Istvan gyorsabban kattint a sniperre mint te, es nezheted ahogy szerencsetlenkedik vegig. Inkabb mortart elvenni toluk es a fegyvert nehzebben hasznalhatova tenni (kilenges, random szoras (szel, stb)
A punkbuster rendbetétele mert jönnek a csalók mint a cunami.
Es meg buszkek is magukra a kis sz*rragok 
A medic fegyverek gyengítése.
A medic fagyver csak kinezetre eros, amugy kb annyit er mint az engineer fegyver, akkor se biztos hogy te nyersz, ha hatba kezded el loni az assaultot...
Sight. Sound. Speed.
Honnan lehet már szedni a patchet? Egy linkkel megdobhattok!

SzlobiG
(PH! félisten)
Updatert indísd el és leszedi full sávszéllel...
Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

BalaNce87
(PH! addikt)
Nekem nincs meg a játék de a snipereket abszolút limitálni kéne, mert nagyon beáll a játék, támadóba beállnak 6-an sniperrel.... már betaba is gáz volt, amúgy kaszt limitnek alapnak kéne lennie, assaultból nem kéne limit.

Fortissimus
(őstag)
kb ket ora jatek utan meg egyszer sem dobott ki, ugy nez ki hasznal vmit a frissites 
''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY!
A sniper limit akkor is szükséges lenne. Feleslegesen sokan játszanak vele.
És a legtöbben öncélúan 0 csapatjátékkal. Pedig a kaszt alkalmas lenne normális játékra is, de a többség nem használja ki.
A medic fegyver azért erős mert nagy a tárkapacitása. Csak húzzák neki ész nélkül.
atee