"Még ez a csodtomeg ceg sem nyuszitett az AMD-nel nemhogy az EVGA."
Értem. Minden bizonnyal csak véletlenül kezdték el pont az EVGA nevét pletykálni, miután a Palit/Gainward otthagyta az nVIDIA-t. Az is valószínűleg véletlen, hogy végül az EVGA akkor jelentette be, hogy "hamisak a vádak", mikorra tehető, hogy az XFX megállapodhatott az AMD-vel (vagyis kiindulva abból, hogy végül mikor kezdődött meg az XFX-nél a Radeonok forgalmazása).
De abban azért kiegyezhetünk, hogy az EVGA vezetősége nem GeForce fanokból áll, hanem üzletemberekből. Üzletemberekből, akik az exkluzív partnerség jogán betekintést kaphattak a jövőbeli tervekbe az NVIDIA-nál és abból már tisztán látszódhatott a HD48-asok megjelenése után, hogy a zöldek egy darabig nem lesznek olyan tiszta nyerő helyzetben desktopon, mint a G80 idején.
Ha pedig abból indulunk ki, hogy az eddigi lépései alapján az EVGA kézzel/lábbal kapaszkodik a desktop piacba, elég reális elképzelésnek tűnik, hogy minimum megfordult a fejükben, hogy átmennek egy olyan céghez, ami sem a VGA*, sem az alaplapi chipset piacon nincs padlóhoz közel. 
*Na jó, ezt mondjuk inkább az R600-éhoz hasonlóan inkább csak szimplán problémásnak.
(#37) Abu85: De azért a későbbiekben egyre inkább érinteni fogja őket is a dolog, nem? Vagy eddig annyira nem jött be nekik az alaplappiac, hogy még így is inkább kimaradnak belőle?
Jóó, tudom. Nem dolgozol ott, felesleges ennyire belemennem ilyen kérdésekbe. 
MOD/MÁS: Amúgy nem értem, hogy miért a GT200-ra tekint vissza mindenki rossz emlékűen. Jobban tartotta magát az RV770-el szemben, mint a Fermi a Cypress-el szemben. 
(Ugye jobban tudták követni árazásban és még egy dual magos változatot is meg tudtak szülni.)
[ Szerkesztve ]
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]