használó Radeon HD 2000, 3000, 4000, 5000 és 6000 szériás grafikus kártyákhoz
nem is várható javulás egy ezres szérián?? 
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
használó Radeon HD 2000, 3000, 4000, 5000 és 6000 szériás grafikus kártyákhoz
nem is várható javulás egy ezres szérián?? 
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?

Mivel más architektúra, nemigen.
Ismét semmi igazán lényeges javítás, várunk még 1 hónapot. 
Skype-on lány az informatikusnak: Milyen színű a szemed? Informatikus: #0034ff

Ejjj ez nem számít??
"Szintén újdonság, hogy az AMD Radeon HD 6000-es termékcsalád GPU-i mostantól 16000x16000 pixeles felbontást is kezelnek"
Már mióta erre vártam!!

Asus 1215N, Samsung LE32C650, MOTROLA DEFY CM7 strapatelefon!!! Czollner @ F1: "Vitalij Petrov jön a zsigulival!":D:D:D

16000x16000as felbontás az fontos, ami érint 1 átlag usert azt nem sorolod fel? 

Ma délután 6-kor töltöttem le és telepítettem a szeptemberi Catalystot. Hm...
[ Szerkesztve ]
A világon két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség. Bár az elsőben nem vagyok biztos. - Albert Einstein

Az érdekesebb dolgok benne vannak, aki meg kíváncsi a részletekre, annak ott a linkelt dokumentáció. Egy kattintás és lehet is olvasni a listát.

jó csak máskor ő is leírja h mely játékokban mit javítottak : P

Ha a játékokban jelentősebb sebességnövekedést ígér a meghajtó akkor azt le szokták írni, de - az utóbbi híreket most gyorsan visszanéztem - a hibajavításokat nem.

azt nem de nem is azt vártam
a bf 3 gyorsítását reméltem de az majd akkor a köv hónapban bár ahogy most megy az sem semmi :Đ de azért felrakom ezt a catalystet is
Nekem felajánlotta a frissítést... de nem sikerült. Utána a manuális letöltést próbáltam, de malmozik csak, nem dobja ki. Hagytam is a fenébe 
Photoshop tutorialok, segédanyagok kezdőknek: http://tinyurl.com/PSalapok „Nem variál! Arial!” – a lusta tördelőszerkesztők mottója by hircsarda.hu

Érdekes, hogy a Rage nincs említve. Pedig állítólag a 10-be már az új OpenGl lenne.

Ennek a 16000x16000-es felbontásnak van valami gyakorlati haszna? vagy csak ilyen marketingduma, hogy ez ilyet is tud? 
Spartans never died, just killed in action!

Tőzsde
When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)
ott biztosan nagyon sok DX11-es alkalmazást futtatnak 
feltéve, ha nem az AMD tőzsdei árfolyamára gondolsz, amit ez a fícsör majd jól megdob. bár azt meg kétlem, hogy befolyásolná
[ Szerkesztve ]
"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

Jajj de jó, ebben sem jön elő a CCC nálam, már vagy 3 verzió óta ezzel szenvedek.
Leszedtem mindent driver cleanerrel, és újratettem, de semmit nem ért 
Ez miatt nem fogok új wint rakni az tuti.
When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

Én meg a Rage-re voltam kíváncsi (ahogy nézem, nem egyedül), de meg sem említik.
Azért kár érte, még akkor is, ha állítólag nem a VGA gyártók sara.
[ Szerkesztve ]

.NET keretrendszered működik rendesen, mert egyszer nálam is volt egy ilyen hiba, és csak a rendszer (win) újra telepítés után jött rendbe, mert megsérült a .net és nem lehetett javítani, vagyis nem engedte.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''

próbáltam már azt is újratenni, látszólag hiba nélkül fel is ment
Újratenni... de melyiket?
3.5 kell neki azthiszem. Mondjuk W7 telepíti már a 4-et is win update-ból.
Photoshop tutorialok, segédanyagok kezdőknek: http://tinyurl.com/PSalapok „Nem variál! Arial!” – a lusta tördelőszerkesztők mottója by hircsarda.hu

Megkérdem Abu-tól, hátha

Itt 3.5 SP1et írnak

mivel a bf 3 tökéletesen megy ezért nem volt indokolt ezt a rage dolgot szerintem tartalmazza amit kiadtak külön a múltkor

A BF 3 campaignt tegnap végigtoltam a szeptemberi catalysttal. A hírek szerint semmi pluszt nem jelentett volna az új driver 

Ha minden igaz, azért nem említik meg, mert ebben nincsenek benne azok a javítások, amik a Rage-t érintik.
(#24) fatallerror: A Rage javításokat a preview 3 tartalmazza, a WHQL nem. Csak így meg játékonként más-más driver kell?!

Rage-hez elég a játék könyvtárába betenni a preview opengl-t (atioglxx.dll), akkor ahhoz azt fogja használni a többi meg megy rendesen. Akkor nem kell drivert cserélgetni minden játékhoz..
Pssszt, csendet kérek BIOS-t frissítek!
11.07-es óta bármilyen játékot, vagy akár furmark tesztet indítok fagy a vga-m (Sapphire 5850 Xtrem). 
Kezdem nagyon unni...
LEMONS. Perfect for orangejuice.

Ezzel már nem kell gépészkedni, megy normálisan?
Egyébként ha így működik, akkor az ID nem tudta volna kiadni egy patch formájában?
Le vagyok maradva, szóval a második kérdés sem feltétlenül költői. 

Mivel minden hónapban jön egy adott havi, várható volt, hogy ha későn is, de ma megjön a 10-es.
Bár velem is sokszor előfordult már. Tuti, hogyha végre drivert frissítek, pár napon belül jön az új.
Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

pedig az lesz a vege. de amugy a driver cleaner miatt meg is erdemled 
"Természetesen hagyományos módon is beszerezhető a meghajtó, vagy valamelyik különálló komponens az alábbi oldalon keresztül. A mobil termékek esetében ezt a weboldalt érdemes használni, a Steam platformról való frissítés pedig a program Steam menüjében érhető el."
A cikk utolsó két linkje nem ugyanoda mutat véletlenül?
[ Szerkesztve ]
Sokkal kellemesebb úgy hibát keresni, ha tudod, hogy másban kell!
De. Ez szándékos, mert ugyanott lehet elérni ezeket. 
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

A keretkompenzáció már régóta létező ficsőr a Catalystnál, akkor ebben az új driverben mivel több, tudja valaki? 5db monitornál is működik vagy már játékokra is értendő? Én két különbőző felbontású monitort használok, személy szerint játékra nem látom értelmét, de munkára (a kiterjesztett asztal) nagyon baba.
[ Szerkesztve ]
Intel Pentium-D940/''C1''stepping/ (1.3V-200x16) @ (1.43V-333x12) 4Ghz ;;;;;;;;;;;;; Vista beállítások gyors gépekre is; http://winportal.net/?id=1052
... olyan kijelzők társításánál is megoldható lesz a keretkompenzáció, melyek eltérő pixelsűrűséget használnak.
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

szerintem azonos pixelszámnál meg nincs szükség kompenzációra vagy nem így van?
Intel Pentium-D940/''C1''stepping/ (1.3V-200x16) @ (1.43V-333x12) 4Ghz ;;;;;;;;;;;;; Vista beállítások gyors gépekre is; http://winportal.net/?id=1052
A kompenzáció az igényeidtől függ, de a pixelszám ezt nem befolyásolja. Egyszerűen csak sokakat zavar, hogy a keret miatt torzul a kép. Ennyi. Mostantól jobbak a keretkompenzációs lehetőségek. Biztos van olyan, aki erre várt.

Megoldódott 
16000*16000 pixeles felbontás. 
"... az a tény kedves kuzin, hogy a mi kis kópénk Tangónak hívja magát a szamba országában, rögtön megvilágosítja számunkra, hogy mekkora nagy seggfej..."

Feltettem az új catalystot e-350-el szerelt Lenovo netbookra az augusztusit is az amd oldaláról szedtem le és minden működött rendesen, csak néha képi hibák jöttek elő, a lenovo oldaláról letöltött augusztusi driverrel is szinten ezek a hibák. A szeptemberi is rendesen felment, csak nem működött egyáltalán a hardveres videógyorsítás, se a flash hardveres gyorsítás, most az októberivel csak a flash hardveres gyorsítása nem megy, szóval nem tudom hogy mi lehet a hiba, de legalább mindkettővel javultak a képi hibák. Jó lenne ha már összedobnának egy rendes drivert.
Asus Maximus II Formula | Intel Q9300@3Ghz | Kingston HyperX 2GB 1066 CL5 KIT | Gigabyte GTX 260 216OC | Seagate Barracuda 7200.11 500GB 32Mb | Asus Silent Squere EVO | Raidmax Sagittarius | Nokia 5230

És tényleg működik!
Azért elég trükkösen van megcsinálva a játék, hogy elég neki a könyvtárában az a DLL, és akkor már nem is kell feltenni a drivert, hanem beéri azzal a DLL-lel... 
Köszönöm, hogy szóltál, hogy így is meg lehet oldani! 

Alapvető engine hibákat nem lehet driverből orvosolni.
Mikoron a hegyek újra megremegnek, morajló hangjától a PHE seregnek... A francia tankok nem szarok, másképpen jók...

Szerintem csak az intelre reagáltak ilyen módon, mivel az 4000x4000-es felbontást ígért ivy bridgre-e, és azt hitték az milyen nagy 
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 955BE, 4GB Kingston HyperX DDR3, MSI R6870 Hawk, Samsung SyncMaster F2380M
Akkor ezzel rendesen le is söpörték az asztalról. 
"... az a tény kedves kuzin, hogy a mi kis kópénk Tangónak hívja magát a szamba országában, rögtön megvilágosítja számunkra, hogy mekkora nagy seggfej..."

Érdekes ez a catalyst, nekem azt mondja, hogy a legújabb van fent. Kíváncsi leszek mikor fogja felajánlani a frissítést.

Ezt sem kell felrakni érdeklődésem hiányában. 
Erre szoktam volt mondani, hogy az újabb nem biztos, hogy jobb is. 
Szitanyomás, Tamponnyomás, Textildekor