jaja, én is brazos netbookra várok 
[ Szerkesztve ]
"s mint egy hűvös hullám: a 2 x 2 józansága hull rám."
jaja, én is brazos netbookra várok 
[ Szerkesztve ]
"s mint egy hűvös hullám: a 2 x 2 józansága hull rám."
lehet már kapni, brazos- netbookokat, vagy konkrétan samsungot szeretnél?
ELADÓ Llano A8-3500M mobil processzor 4magos 1500Mhz/2400Mhz turbo TDP 35W##Aerocool Qs-200 midi gamer ház##
(#3) macilaci78

Jól látom, hogy pusztán a dizájn miatt nőtt a fizikai mérete (vastagsága) egy netbooknak? 
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

Pont egy ilyen Samsung Brazos-szal nagyon jól jönne.
(╯°□°)╯︵ ┻━┻ Fuck the TABLE!
Szerintem ez a neti el lett b@szva.
Az a hullám vonal a netbook két oldalán borzalmasan megnehezíti a gépelést, de nem is megnehezíti, hanem kényelmetlen írni rajta. 
[ Szerkesztve ]
Május 27-től Június 3-ig külföldön tartózkodok, ezért telefonon kérlek ne hívjatok! Akinek fontos kérdése van bármelyik hirdetésemmel kapcsolatban, privát üzenet vagy email formájában írja meg nekem.:) köszönöm

Csatlakozom! (Brazor) A Lenovo brazorjai hamarabb ideérnek... 

Nem elég hogy csúnya szegény, még egy atom-al is kiszúrják a szemét...
Hihetetlen, hogy még mindig az atomot szerelik a gépeikbe a gyártók, nem pedig a fusionokat! 

Köszi a tesztet!
Múlt héten vettem ezt a gépet, imádom. Kicsit meleg, de halk. A kijelző és a hangszóró erősen átlagos. A billentyűzet kiváló. 2GB ramtól megtáltosodott, sokkal gördülékenyebb. 83%-os nagyítással a weboldalak 90%-a is tök jó Chrome alatt. Néha nehéz megállapítani a tapipadnak hol van vége. Ja és elegáns! Ajánlom mindenkinek!

Hát ez elég csúnya lett... Sőt ocsmány.
Plumpy - A kultúrbölény

Tapasztalatom azt mutatja, hogy a netbook helyett inkabb egy Tablet!
Ugyanarra jo mindketto, es kb. ugyanarra rossz is. Az aruk is kozel hasonlo. Hasznalni meg egeszen mas elmeny oket. Amig a netbookokba nem kerul SSD, addig...
Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

Nekem a forma nagyon bejön de a beltartalom az már nem

Ez elég érdekes nem?
"250 GB-os, nem Samsung, hanem Hitachi merevlemez,"
Hogy vehette olcsóbban a hitachitól, mint a saját maga által gyártottat?
"Hát minden, minden e világon csak álomba ködlő furcsa álom..." EAP

Használat közben megmutatkozni mennyire hasznos a matt kijelző!

Nem egyedi eset.....
Más típusában Toshiba cimkés HDD van. 
Így kép alapján kifejezetten csúnyának találom.
Eladó cuccaim: http://href.hu/x/h62i

Rendben, hogy nem egyedi, de én ezt józan paraszti ésszel nem tudom felfogni...
Magyarázza el nekem valaki.
"Hát minden, minden e világon csak álomba ködlő furcsa álom..." EAP

Ez a deltás műsor teljesen felesleges egy notebook-nál... Mert még asztali monitornál is túl van lihegve, na de netbook kijlezőknek ez már tényleg legkisebb gondja. Ami pl. fontos, az a fekete sötétsége (igen, írtátok, helyes), mert az botrányos szokott lenni. A másik ami fontos, hogy mennyire csalnak le árnyalatokat felül és alul, mert az is használhatóság rovására megy (bár lehet korrigálni a videókártya beállításainál, feladva pár fokozatot). Meg a szögek.
Az íves dizájn: nem zavaró ez gépelésnél, hogy kétoldalt falak közé van szorítva az ember?
[ Szerkesztve ]

Nekem bejön a design! Csak az ára....
Ha a kacsa nem tud úszni, nem biztos, hogy a víz a hülye.

Érdekes, sokatoknak nem tetszik, nekem kifejezetten bejön ez a dizájn, arra gondoltam na végre valami klassz újítás....
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
GM3150, 1 magos atom, no usb3, no hdmi, G-s!!! Wifi (2011-ben kérem)
Köszönjük Samsung ülj le, egyes.
CAPS LOCK - Unleash the Fury!!!

Szerintem az intel Atom N550 az két magvas
[link]
fent azt írja "n-es Wi-Fi " alatt bg... szerintem ez nem egyértelmű...
USB3 az mondjuk hiány...
de minek rá HDMI? Intel 3150-hez?
VAki
eladó a világ :)
A Samsung most a dizájnal próbál külön ügyfélört szerezni, az elcsépelt és olcsóvá vált belsőnek. Ezt a Sony sikeresen használja, mert erre építi a piacát notebook ügyekben. Üzletileg jó, mert mégis különc a többi gyártóhoz képest. Formatervezésre érdekes ötletnek tartom, de semmiképpen sem praktikusnak. Remélem a nagy gépeinél 15,6 ezt a fényképen látott formát, nem fogja rendre alkalmazi.
http://logout.hu/blog/west/index.html 100% az ügyfél elégedettségi indexem!Midíg Új minősigi terméket adok!!Nem számítok be. Csere Nincs> ! Privátokat gyakran olvasom! A számom kérd PÜ ben.
Szép ez a kék háttér amit most használtatok a fotózáshoz.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

Samsunk? Ennyire nem szeretitek a sárgákat?
Igaz, nekem sem tetszik, de nekem csak a formája miatt. A szögletes, sík felülettel határolt gépeket szeretem.
[ Szerkesztve ]
My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz

Viszont elég zajosak a fotók.
Bár a célnak tökéletesen megfelel.
Aludni kell, anélkül meghalok.

Nem értem minek kell ugyan azt a hardvert 1000 szer letesztelni. Csak azért mert más a formája? unalmas semmit érő atom proci stb. ezekért nagyon kár.inkább több pc-s hardveres teszt kellene ,ezek helyett Már kissé unalmas 1001 atom alapú gépről olvasni amiknek csak a formája más és 3 fokkal magasabb az egyik hőmérséklete mint a másiké..
A bízalmat nehéz megszerezni és annál könyebb eljátszani.Ne verd át embertársaidat ...

"hogyazanyádbanézőki" ez jutott eszembe, amikor megpillantottam 
„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

Szerintem ez nem a cikk írók hibája, nyilván arról fognak írni ami új, arról viszont nem tehetnek hogy csak ilyen netbookok jönnek ki szinte:S
Am a gép formája nekem sem tetszik és az árát is sokallom.
De ettől függetlenül jó cikk lett
Csak előreutalás esetén van posta!!

Monitor minősége (borzalmas VS rossz), tapipad minősége, billentyűzet minősége, zajszint, hangszórók minősége... ezek azért eltérhetnek, és nem derülnek ki az adatlapról.

Nf210: monitor átlagos, betekintési szögei nem túl jók. Tapipad nagyon jó csak nem érezni a határt a csuklótámasz és a pad között. Billentyűzet kiváló, 5 csillag. Zajszint van állandóan, de borzasztó halk, nem tűnik fel egyáltalán. Hangszórók nagyon magas hangnál torzítanak picit, egyébként rendben teszik a dolgukat.

Ezek az Intel Atommal szerelt netbookok komolyan mondom max. söralátétnek jók, a telefonom gyorsabb, stabilabb. Barátnőm használ ilyet (NF150), szerintem ennyi pénzért ez rablás...
„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság, és látá az erényt az ő alakjában…”

nagyon tökre brutál jó a Mass Effectes logód :d nekemis kell ilyen

amúgy teljesen egyet értek veled, ezelőtt 8 évvel is kevés volt ez a gépteljesítmény már.
[ Szerkesztve ]
A bízalmat nehéz megszerezni és annál könyebb eljátszani.Ne verd át embertársaidat ...

Neked még odébb van az egyedi avatar, de kösz... 
„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság, és látá az erényt az ő alakjában…”

Azért ő is jó rég tag már.
[ Szerkesztve ]
Nix buhera, a fő, hogy mennyen! Ez vagyok én: https://sites.google.com/site/kaldoszsolt/ Ez pedig egy jó oldal: www.navigyurci.hu
ocsmány és drága
ennyi baja van csak 
[ Szerkesztve ]

Miért van az, hogy minden Samsung termék giccsesen ocsmány?
A Dropbox tárhely kimaxolása 16 GB-ra >> http://tinyurl.com/dropbox16

Nem mindenkinek egyforma az ízlése, nekem bejönnek ezek a holmik!