"...a vezérlő képes 50%-kal csökkenteni a bootidőt."
Mihez képest...?
Only the good die young... *** Újszerű ellipszis tréner eladó http://href.hu/x/feif
[Re:] Számítógépet tartalmazó harcirobot fémhulladékból és egy liter vodkából
[Re:] Az Intel alternatív operációs rendszerekkel támadna a netbookpiacon
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
"...a vezérlő képes 50%-kal csökkenteni a bootidőt."
Mihez képest...?
Only the good die young... *** Újszerű ellipszis tréner eladó http://href.hu/x/feif

Az eddigi megoldásokhoz képest...de a százalékos értéket akár el is lehet felejteni...a bullshit áldozatául estünk.
Ezért át is írtam...
[ Szerkesztve ]
Pedig tetszene a 10mp-es bootidő, bár raid-ben lehet megoldható 
Ha rom-ot cserèlek, mièrt nem vàltozik az IMEI szàm? by крокодил ||| Mi ez a Biostar? Sárgarépából, meg lucernából gyárt alaplapokat? by noPublicFG ||| Vannak jobban és vannak kevésbé jobban sikerült darabok, és van a Gigabyte. by ///Krisz\\\
Ezért jobb a dinnye mindnél... rengeteg magja van 
Ha rom-ot cserèlek, mièrt nem vàltozik az IMEI szàm? by крокодил ||| Mi ez a Biostar? Sárgarépából, meg lucernából gyárt alaplapokat? by noPublicFG ||| Vannak jobban és vannak kevésbé jobban sikerült darabok, és van a Gigabyte. by ///Krisz\\\

figyeld jön majd a 2 magos LED TV lassan 
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

Nem lenne hülyeség. Ugyanis a backlit LCD tévéknél azért sem tudják elég szegmensre osztani a LED háttérvilágítást, mert a processzor nem elég erős
Plusz ugye ilyen-olyan konverziót tudnak, amihez erős proci kell. Tehát ne fesd a falra az ördögöt ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

rakunk rá linuxot 

jó, de akkor PC-t sem kell venni a közeljövőbe, ha még raknak rá egy 1155-ös tokozást is xD
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
Miért nem 4 magos mindjárt?
"I see the diamonds, but you only see the rock"
Szép lassan kell fejleszteni, mert így 2x el tudják adni.

Pontosan, nem lehet mindjárt 4 magossal adni, mert akkor csak egyszer lehetne eladni.
Húsz évvel ezelőtt arra vágytam, hogy keressek 60.000 Ft-ot havonta és legyen egy 1983-as évjáratú Golfom. Mára mindez teljesült.
Miért ne lehetne eladni? Mindent el lehet, csak tudni kell, hogy hogyan. 

én tegnap eladtam 4 hűtőt meg 1 mosógépet
csak ne kelljen pakolgatni a kartárba 

Áh de jó, remélem lehet majd ezeket is tuningolni, vagy magfeloldani ![;]](/dl/s/v1.gif)
.::www.megadanceradio.hu::.

"vagy magfeloldani" 

OFF Panasonic Releases 1.4GHz Dual-Core Chip for HDTVs ON 
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=GVA20Wh0TY4&feature=channel

"Ezért jobb a dinnye mindnél... rengeteg magja van"
Én a mákra esküszöm.. Jobban tuningolható 
[ Szerkesztve ]
A tudomány tegnap délutáni állása/tyúkhúr elmélet szerint igazán művelt csak az lehet, akin végigment egy nehézeke, tehát: Ha nem rendelkezel az említett képesítéssel: NE OKOSKODJ!:)
mégsem olyan jó a Sandforce vagy csak olcsóbb házon belül? 
na mostmár elég az offból 
BIOS ÍRÁS ÉS TÁPEGYSÉGEK!
Ez gyors változás volt. 
Mert akkor az állandóan fanyalgók azért sírnának, hogy miért 4 magosak amikor kettő is bőven elég lenne.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

Ezt lenyúlom aláírásnak. 
Egyébként bizonyos eszközökben nem hátrány, ha több mag dolgozna...
"Ezért jobb a dinnye mindnél... rengeteg magja van." By: KaiotEch
De pont ezért lehetne kihozni az olcsóbb kiadást, hogy nesztek, olcsóbb, kevesebb.

Szerintem simán megoldható valami hasonló dolog, hogy az ssd észleli, hogy mondjuk bekapcstól számított fél perc alatt ( boot feltételezett időtartama ) milyen fájlokat olvastat ki vele a gép, és ezeket a következő inditásnál automatikusan becacheli a gyorsítótárba.
Az más kérdés hogy ssdknél már alapból inkább procilimites a boot, szoval ez a megoldás se segitene sokat a bootidőn.
wnbcbrg | EVE Online main char : Faeyan Piraat
"Kis lépés ez egy embernek, de hatalmas ugrás az emberiségnek." 
Olvasd végig a hirdetést légy szíves, mielőtt írsz! (Legyen benne az is, melyik termékem iránt érdeklődsz...) Köszönöm!

Nekem Windows-on pár másodperc a boot időm, raid1 használattal. Ja, suspend-ből jön vissza a gép, de úgy fogyaszt 5-6 watt-ot, kikapcsolva meg 2-3-et, akkor annyit megér 
Normál boot is kb 15-20 másodperc max.
Azért ti vegyetek SSD-t, lehetőleg minél többen, ha majd évek múlva én veszek, nekem olcsóbb legyen...
Köszönöm... 
▏▎▍▋▊▉ Gordon (eleinte azt hittem) ▉ ▊▋▍▎▏