Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) t72killer

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hátigen, a kiút a sokkal olcsóbban gyártható, semmi felesleget nem tartalmazó chipeken keresztül vezet + amilyen gyorsan csak lehet, csíkszélességet csökkenteni, különben temethetjük az egyik VGA gyártót...

Ja, és haladni kell a korral, nyomatni az alsó+középkategóriás DX 11-es megoldásokat asztali és notebook fronton, lehetőleg alacsony fogyasztással (elvileg ez lesz a GF108). Ezekkel az ATI már fél éve piacon van, már mediamarktban is HD 5650-nel szerelt notikat reklámoznak.

NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

(#2) gyiku

gyiku
(PH! kedvence)

eleg lassan sullyed ez a hajo.

(#3) Nostaros

Nostaros
(kvázi-tag)

Remélem tanul az Nvidia ebből... ha meg nem akkor -1 cég , ha már egyszer egy rakás szar. :DD

[ Szerkesztve ]

(#4) SzlobiG válasza Nostaros (#3) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Az a -1 cég nagy bajt okozna mivel nem lenne konkurencia atinak...

Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

(#5) antikomcsi

antikomcsi
(PH! kedvence)

Már rég "dícsértem" ezeket az írásokat, de ez most megérdemli. Nekem már csak Kiszel Tünde hiányzott belőle, meg a Gesztesi házaspár. :P

(#6) atti_2010

atti_2010
(PH! kedvence)

Az Nvidia saját sírját ássa az olyan húzásokkal mint hogy ne működjön Ati kártyával együtt, a Pisi X csak az ő kártyájukon működjön stb. Nagyon vertek a belüket hogy milyen jóban vannak az Apple-val most mégis az AMD-től vesznek GPU-t és processzort is, a tavaly is kiürítették a 4xxxx raktárkészletet.A vigyori fűrészelősnek lassan beérik a sok elbaltázás, el lehet adni a sportkocsit és az Apple trikót is le lehet vetni.

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#7) Retekegér válasza Nostaros (#3) üzenetére

Retekegér
(PH! addikt)

És akkor vehetsz Ati kártyát méregdrágán, hű de jó lenne.

<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

(#8) Atom_Anti

Atom_Anti
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Novemberre pedig már bejelentve a HD6000 széria. Ami azt jelenti hogy nem sok jó vár az Nvidiára. Igaz 3 nagy gyártót; (Intel, AMD, NVidia) nem is bírhatja el a piac, szóval az utóbbinak menni kell hamarosan :U .

(#9) DeltaPower

DeltaPower
(őstag)

remélem a következő generációjuk már életképes lesz, akkor lentebb mennek az árak.

Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!

(#10) Retekegér válasza Atom_Anti (#8) üzenetére

Retekegér
(PH! addikt)

Ne haragudj, de melyik piacról beszélsz?

Vagy arra akarsz kilyukadni, hogy az Intel veszi fel a versenyt a Radeon 6000 sorozattal?

[ Szerkesztve ]

(#11) rumkola válasza Nostaros (#3) üzenetére

rumkola
(PH! kedvence)

az ati évekig volt ilyen helyzetben....

http://youtu.be/uu2IBhf9F4k

(#12) MittuDomain_

MittuDomain_
(tag)

Nem tetszett a cikk vége.

Nekem is 8600M GT van a laposban 2008ból, és még bírja a VGA, de parázom hogy pont a 3 év gar után 1 nappal becsődöl. (Persze mikor megtudtam hogy gebasz van, feltettem a hotfixet, azóta pörgeti is rendesen a ventit, kb -10-20 perc üzemidő)
Sajna csak akkor cserélik, ha halott, direkt kinyírni meg nem szeretném.

Si tacuisses, philosophus mansisses.

(#13) Retekegér válasza rumkola (#11) üzenetére

Retekegér
(PH! addikt)

Hja, az Nvidiának meg van egy veszteséges negyedéve és felmerül a céghalál víziója...

(#14) Abu85 válasza MittuDomain_ (#12) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Pedig az a jobb megoldás, mert most még kicserélik. Az anyagfáradással meg nem lehet mit kezdeni, csak húzod a halál idejét, inkább legyél túl a garin.

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#15) rumkola válasza Retekegér (#13) üzenetére

rumkola
(PH! kedvence)

folyamatosan felmerül már több mint 1 éve, pláne ha sugallat is van hozzá :DDD

(#16) pottyantós

pottyantós
(senior tag)

Egyből a GF104-el kellett volna kezdeni, és akkor most olyan árverseny lenne, hogy öröm nézni!

!!!!Més que un Club Barcelona!!!

(#17) blackrulz válasza rumkola (#11) üzenetére

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

lehet én tudom rosszul de ennél lennebb volta az ati. sokkal kisebb részesedés mellett is voltak ennél veszteségesebb negyedévei.

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#18) rumkola válasza blackrulz (#17) üzenetére

rumkola
(PH! kedvence)

jól tudod, sokkal rosszabb helyzetben volt hosszú évekig, mint most az nv

(#19) Abu85 válasza rumkola (#18) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Az NV szerintem nincs olyan rossz helyzetben. Látható, hogy a fontos üzletágak növekednek. Azt kellene elérni, hogy a Tegra még ennél is gyorsabban növekedjen. Gyakorlatilag a gondot most ez jelenti, amit fokozatosan veszítenek el a PC-s piacon, azt jelenleg a Tegra nem tudja pótolni.

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#20) Zeratul válasza rumkola (#18) üzenetére

Zeratul
(PH! addikt)

jól tudod, sokkal rosszabb helyzetben volt hosszú évekig, mint most az nv

Az AMDnél meg az megy csodaszámba ha nem veszteséges, mégis talpon maradtak, megint más kérdés hogy a platformosodással kitúrhatja a nVt a VGA piacról.

Mikoron a hegyek újra megremegnek, morajló hangjától a PHE seregnek... A francia tankok nem szarok, másképpen jók...

(#21) marcias válasza Abu85 (#19) üzenetére

marcias
(őstag)
LOGOUT blog

Csak nekem ilyen rejtélyes ez a Tegra? Tudom mi az, de még sosem láttam, de állítólag növekszik... Amúgy a +46% jól hangzik, de ha kis mennyiségről van szó...

(#22) Abu85 válasza marcias (#21) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Szerintem a Tegra még az első generáció hibájától szenved (már úgy értve, hogy még mindig kicsi az elterjedtsége). A hardver jó volt, de az NV az MS-sel pacsizott. Ez marha jó döntésnek tűnt akkor, de mára kiderült, hogy a Windows nem je erre a piacra. A Tegra 2 már az Androidhoz húzódik. Mivel az Android egyre népszerűbb, így sikerekre lehet számítani.

(#23) megint én válasza Atom_Anti (#8) üzenetére

megint én
(őstag)

Ne haragudj nem az a főcélom hogy sértegesselek, de ekkora baromi marhaságot...
Mivan a piac nem bír 3 céget? Mi vagy? Gazdasági elemző vagy mi? Nézz már körbe Hányan gyártanak minden féle terméket A sima építőanyagtól kezdve a műszaki cikkekig minden tömve van cégekkel Hányan gyártanak pl monitort (kb 20an) ... Vga-t meg gamer piacra 2en... És miért is kéne mennije? mert volt 1 chipje ami nem igazán jó?!?! :C Grat!
Azt meg hogy melyik a jobb. Hát 100+100 topicot meg lehetne tölteni a vitával. De szerintem akkor is NV+intel a legtutibb gamer config. És ez amióta az eszemet tudom így is volt!

(#24) t72killer válasza Abu85 (#22) üzenetére

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Meg a telefongyártókkal is össze kéne szűrni a levet (HTC, Samu, Apple). A mobiltelók piaca elég nagy húsosfazék.

NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

(#25) Atom_Anti válasza Retekegér (#10) üzenetére

Atom_Anti
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Igen az Intel fogja felvenni az AMD-vel a versenyt az alsó kategóriában vagy már teszi most is. AMD Fusion és Sandy Bridge még tovább betesz az Nvidiának, videokártyákat pedig már csak a felső kategóriás gépekbe tud majd szállítani.

(#26) Abu85 válasza t72killer (#24) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Persze, és ezen minden bizonnyal dolgoznak is, de a telefongyártók is látták, hogy a mobil szegmens nem a Windows terepe lesz. Innentől vált nagyon nehézzé a Tegra szerepe, ami eléggé kötődött a Windows-hoz.
Ezt egyébként az NV is elismerte. Igor mondta nekem a budapesti látogatásának alkalmával, hogy az első generációs Tegra egyetlen hibája az volt, hogy a Microsofthoz kötődött. A Tegra 2 már jobb rendszerre épít.

[ Szerkesztve ]

(#27) MittuDomain_ válasza Abu85 (#14) üzenetére

MittuDomain_
(tag)

Hááát, nem fűlik hozzá a fogam, főként a tárhely gondok miatt.
(A HDDn is van 2 bad sector, de nem tudom hova kimenteni a 160GB adatomat)
Már érdeklődtem a szervíznél a bad sectorok okán, azt mondták hozzam be és seperc cserélik ha igazam van /DELL szervíz rulz/, viszont a vga-val tuti nélkülöznöm kéne egy ideig.

Egyébiránt, ha mégis rászánom magam, mivel lehet "kinyírni" a VGA-t?
Letakarni a szellőzőt+izzítani a kártyát stb? Nálam komolyan nincs semmi gond, fém az egész alja, ez még a "régi iskola", rendesen összerakott ír gép.

Ha viszont mégis muszáj, inkább most; ebben is igazad van.

[Más kérdés, van-e szerinted/szerintetek lehetőség arra, hogy a kis 160as vinyó helyett egy 320/500/640es, esetleg 5400as helyett 7200es kerüljön bele, természetesen ráfizetéssel. Illetve uilyen vga-t fogok kapni helyette, vagy esetleg vele egyenrangút, hiszen ez már nem forgalmazott termék.
A teljesítmény növekedését sem bánnám, de a kisebb csíkszélessg mindenképp üdvözlendő lenne. Plusz CAD is kell - munka - , tehát maradjon benne kraft erre is. (Azért Quadro nem kell :D ) Utóbbi miatt kérdem, ha nyomnak elém egy listát hogy 8600M GT nincs, melyiket kérem, mit javasoltok./
Ill szerintetek mxm modulos a VGA? (Gyárilag úgy vannak lecsavarozva a takarók, hogy képtelen voltam kinyitni a proc/vid cardosat, pedig úgy erőlködtem hogy megkarcolta az alját ahogy kiugrott a csavarhúzó; csak a memóriás ment.) Az lenne a legjobb.
Nézzétek el nekem a láma kérdéseket, újonc vagyok, na. :B ]

Bocs a litániáért

(#28) Integra

Integra
(Jómunkásember)

most én vagyok figyelmetlen vagy tényleg nem láttam tegra2-es terméket még a piacon???

nehogy aztán véletlen a zintel vegye meg az nv vga részlegét..

[ Szerkesztve ]

(#29) boeing

boeing
(senior tag)

Nehéz lesz innen fel jutni,de semmi se lehetetlen. :K

(#30) milbo

milbo
(senior tag)

Bár GF2 volt az utolsó zöld kártyám, sajnálnám ha bedőlnének. Én nem vagyok egyik oldal fanatikusa sem így jött ki a lépés. Jelenleg a 460-as nagyon tetszik ár/érték arányban, ha a 6-os ATI nem hoz előrelépést nézek magamnak egy ilyet. Azért hogy jelenleg veszteségük van, temetni még korai lenne a céget. Az viszont nekünk nagyon nem lenne jó ha bármelyik gyártó monopol helyzetbe kerülne. Szóval hajrá NV, ne hagyd magad!

(#31) Abu85 válasza MittuDomain_ (#27) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ha hibás konstrukció a notiban a GPU, akkor alapra kell raknod a hűtést és lenyomsz rajta pár furmarkot. Úgy kell csinálni, hogy futtatod két percig, majd megvárod, hogy visszahüljön a termék. A rossz kötések erre nagyon érzékenyek. Nem fogják azonnal megadni magukat, de idővel rájönnek, hogy nincs értelme ellenállni.
Egyébként biztos vagy benne, hogy a GPU-d hibás kötést használ? ... mert az NV szándékosan nem hozta nyilvánosságra a hibás termékek listáját, hogy a felhasználók ne nyírják ki őket a gari előtt.

(#28) Integra: Pedig van már forgalomban ilyen cucc. Asszem a Foxconné.

[ Szerkesztve ]

(#32) X-Master

X-Master
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Akkor is nVidia!!

drága, de tudja a Physixet,
melegszik, de télen kevesebbet kell fűteni

A rossz tulajdonságainak is megvannak ám az előnyei

Aki nem issza el, annak van!

(#33) Atom_Anti válasza megint én (#23) üzenetére

Atom_Anti
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Valami olyasmi vagyok ;). Lásd az Nvidia, ATi, 3dfx esetét 2000-ben. Már akkor sem ment 3 nagy cég együtt, a leggyengébbnek mennie kellett. Nem lesz ez máshogy most sem, ha csak az Nvidia nem tud átintegrálódni valami másba. Valószínűleg nem fog tudni mert túl gyorsan közelegnek a bajok :U .

(#34) Abu85 válasza Atom_Anti (#33) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Eléggé kicsi a valószínűsége, hogy az NV belátható időn belül tönkremegy. :)

(#35) Gyuri27 válasza Abu85 (#14) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

A magyar jog ezért ismeri a szavatosság fogalmát. Tehát ha a gari után tudom bizonyotani, hogy már a gyártáskor megvolt a hiba ugyanúgy kötelesek cserélni. Nyilván kicsit hosszabb és a magyar boltokat ismerve kiabálósabb a dolog. De nem lehetetlen.

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#36) mrhitoshi

mrhitoshi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nem tudom, mit kell itt a jövőt nézni, mivel már most is cudar világ van, b@szott drága minden, szóval ezt elég nehezen lehet le küzdeni, és ha most nem fog lépni az Nvidia, akkor lesz búcsú

http://tinyurl.com/769rmuy ->> :D

(#37) fagy53 válasza milbo (#30) üzenetére

fagy53
(PH! nagyúr)

Egyetértek, így látom én is. Korai még temetni az nV-át, ráadásul mint a közelmúlt AMD árai mutatták ez nem lenne senkinek sem jó. :N
Emlékszem, nem is olyan régen még az AMD temetésére készülődtek sokan és láss csodát a HD4xxx kihúzta őket a sírból.
Üzenem a fanoknak, hogy fogjanak össze gondolatban és imádkozzanak, hogy végre a PC VGA piacon lábra álljon a megroggyant nV, mert a színektől függetlenül együtt sírhatnak, ha nem.. :K

(#38) TESCO-Zsömle válasza Atom_Anti (#33) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A példádban az a vicc, hogy az általad felsorolt 3 gyártó csak VGA-kat gyártott, míg az Intel nem gyárt VGA-t, csak az épphogyelég integráltakat, mint eddig. VGA terén egyedül az ATI ellenél nV-nek.

A másik, hogy a 3DFX a Glide-ba bukott bele, mert épp olyan zárt volt, mint a GPU-PhysX, és időben ugyanazt az utat is járta be.

De két dolgot fontos kiemelni! Először, hogy a 3DFX-nek a Glide-on kívül semmije sem volt, míg az nV ma már több lábon áll, lásd Tegra, Quadro, Tesla, stb...
Másodszor, hogy az ATI/AMD ennél jóvalta nagyobb szarban volt és még mindíg itt van.

a leggyengébbnek mennie kellett.

A 3DFX meegoldása a Glide-al akkoriban a legerősebb volt a három cég közül.

Pusztán a cégek méretét tekintve pedig most (is) az ATI/AMD a leggyengébb.

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#39) siriq

siriq
(őstag)

NV nem fog csodbe menni egyhamra. Szoval felesleges temetni. Ennyi. A kov. negyedebben sokkal rozsasabb lesz a helyzet. Meg akkor is ha jon a HD6000-s szeria.

PII 555 x2@x4@3.6;Gigabyte 890FXA-UD5;EVGA 570GTX Classified;Corsair 16 GB 1600mhz DDR3;Seasonic M12D 750w;2x250GB 2x40GB Maxtor;7 TB Hitachi HDD;CM HAF-932;IceQ 4850 T;Eizo;Asus Xonar D2X; Win 7 64 bit

(#40) MittuDomain_ válasza Abu85 (#31) üzenetére

MittuDomain_
(tag)

Hát, ez nekem igenis nyilvánosságra hozásnak tűnik (a link úgy született hogy kiválasztottam a kártyám), bár fura hogy ha jól emlékszem nem csak a dell, hanem a sony és a hp is érintett volt; az nV mégis csak a dellekkel riogat.

Az enyém pont hogy nincs köztük (Inspiron 1520), cserébe tudom hogy az xps-ek echt ugyanezt a gpu-t kapták.
Mondjuk az "erősen javallott" tényleg nem egyenlő az "ezekbe szart raktunk"-kal, de nincs tőle túl messze

Plusz a fent említett hanghatás (hotfix utáni) is erre utal; azt is el tudom képzelni csak azért ezeket a gépeket sorolták fel, mert a többiben, ami "erősen javallott" gpu-t kapott, több tartalékkal rendelkezik a hűtés. (Megjegyzem nem biztos, de úgy rémlik már akkor is megvolt az nV kényelmes usereknek csinált gpu-monitorozója, és az rántotta le nekem a szerinte a kártyához való frissítést, ami aztán a zajt csinálta.)
Igazad van benne, hogy nem hozták nyilvánosságra a dolgot, erre én is emlékszem, de nagyon dilemmázom mi legyen. Futtassam a furmarkot 24/7-ben az általad leírt metódussal?
Az még a jó vga-t is kicsinálhatja. Aztán lehet nem lesz semmi baja, egy hét múlva meg nem látom a kijelzőt.

Erről jut eszembe, 2,5 év alatt eddig háromszor csinálta, hogy bootképernyő még volt, de aztán a bejelentkezésnél fekete képernyő fogadott. Közben gond nélkül ment a gép, be tudtam jelentkezni a TAB-TAB-JELSZÓ-ENTER paranccsal, és csippantott hogy csatlakozott a wifire. De csak a reset segített, utána viszont semmi baj nem volt. Se csökkentett mód, se a "Windiws súlyos hiba után állt helyre", semmi.
Egyszerűn nem küldte ki a jelet, ez utalhat gpu hibára?
Nem érintkezős gond volt, hajtogattam össze-vissza a kijelzőt a zsanérokon, és nem hozott változást.

(#41) Atom_Anti válasza Abu85 (#34) üzenetére

Atom_Anti
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

99-ben kb ezt mondták volna a 3dfx-re is, majd gyorsabban kihalt mint bárki gondolta volna. Ha jövőre még nem is megy tönkre az Nvidia (hatalmas vagyonának köszönhetően), de mint videókártya gyártó nincs jövője :(.

(#42) he7edik. válasza Abu85 (#34) üzenetére

he7edik.
(őstag)

Dehogynem nézd csak meg hogy milyen kicsi a részesedésük az x86-os procik piacán :D

Én egyszer megnéznék egy Unreal Engine 3.0-ás játékot komoly grafikával.

(#43) ollie válasza antikomcsi (#5) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Segítek a bajodon: [link] [link] :P

[ Szerkesztve ]

I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

(#44) Abu85 válasza MittuDomain_ (#40) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Az csak egy egyszerű update, ami a driver megfelelő működéséhez kell. Sokan kaptak a hibás GPU-kból, de az NV nem akarta őket visszahívni, ezért elhallgatták, hogy mi volt a baj, és nem is hozták nyilvánosságra a hibás termékek listáját. Gyakorlatilag semmi esélyed, hogy kiderítsd jó, vagy rossz GPU-d van a notiban. :(

Ha valóban ki akarod nyírna, akkor a Furmark állandó futtatása nem megoldás. Szakaszosan kell futtatni, vagyis elindítani, a GPU felforrósodik, majd ki kell lépni, hogy a hőmérséklet lecsökkenjen. A hibás kötéseknek ez a hőingadozás okozza a vesztét.

Ez utalhat valamilyen hibára, de nem hardveres hibának tűnik.

(#41) Atom_Anti: Az NVIDIA is tökéletesen tudja, hogy hol van jövőjük. Ezért fejlesztik a Tegra lapkát. :) Nagyon sok kedvezőtlen körülmény kellene, hogy a cég belátható időn belül tönkremenjen, az persze nyilvánvaló, hogy a PC számukra elvesztette a prioritást.

[ Szerkesztve ]

(#45) Retekegér válasza Atom_Anti (#41) üzenetére

Retekegér
(PH! addikt)

de mint videókártya gyártó nincs jövője

pfff, na erre mit lehet mondani... hogy az Intelnek nincs jövője a CPU gyártásban? :DDD

szerk.: vagy az AMD-nek akár

[ Szerkesztve ]

(#46) FRENK1988 válasza gyiku (#2) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

süllyedhetne gyorsabban is?:DDD

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#47) Atom_Anti válasza Abu85 (#44) üzenetére

Atom_Anti
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Tegrát nagyon sokan még azt sem tudják mi az és az is kérdéses még hogy mennyire lesz népszerű. Nem tartom valószínűleg hogy egy ekkora hatalmas cég bekövetkező bevétel kiesését tudja tompítani a Tegra, mikor elveszti a vga piacot laptop fronton, majd hamarosan desktop fronton is. A Fusion, Sandy Bridge pedig nagyon itt van a kapuban (még idén) + HD6000 a desktop fronton.

(#48) TESCO-Zsömle válasza Atom_Anti (#47) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Először is ne Magyarisztánból indulj ki. Másodszor nem az a lényeg, hogy mennyit adnak el, hanem hogy mekkora haszonnal.

Ezek lassú dolgok a kihalás épp olyan lassan megy végbe, mint a fejlesztés. A nagy összegek miatt nagy a rendszer tehetetlensége. Ha annyira nagy szarban lenne az nV, mint gondolnád már őket is vennék az arabok, mert egy ekkora nevet veszni hagyni hatalmas hülyeség.

[ Szerkesztve ]

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#49) Rabbitf_24

Rabbitf_24
(őstag)
LOGOUT blog

kicsi haszon, kicsi eladás,sok probléma => veszteség...

Fringe addict.

(#50) Abu85 válasza Atom_Anti (#47) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Annyira gyors visszaeséssel nem kell számolni. Éves szinten 5%-kal kevesebb eladással számolnak a diszkrét kártyák piacán az elemzők. Nyilván ez a piac önmagában nem fog eltartani egy céget sem, de kiegészítőnek jó. Mindenkinek alkalmazkodnia kell az új igényekhez. Az NV-nek az jelenti a nehézséget, hogy a fő bevételforrásukat érinti a PC átalakulása.

Nem is kell tudni, hogy mi a Tegra. Elég ha a gyártók rendelik a chipet. :) Az átlagember azt sem tudja, hogy az ARM-ot isszák vagy eszik, de szinte minden telefonban ott van.

(#46) FRENK1988: Maga akarni fizetni magas ár kártyánként? ;] :D

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.