nvidia... 
A végén már a tecsóban lesz " nvidia G200 chip, akciós ár: 199 HUF/kg" ![;]](/dl/s/v1.gif)
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957
[Re:] Számítógépet tartalmazó harcirobot fémhulladékból és egy liter vodkából
[Re:] Az Intel alternatív operációs rendszerekkel támadna a netbookpiacon
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
(#1) Mr.Csizmás
nvidia... 
A végén már a tecsóban lesz " nvidia G200 chip, akciós ár: 199 HUF/kg" ![;]](/dl/s/v1.gif)
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957
De most ezt nem értem. 
A GTx280-hoz felárért jár egy Samu? Vagy mi az ördög?
Vagy átmatricázzák a monitorokat is hozzá? 
Nekem kell egy ilyen Nvidia GeForce monitor. 
[ Szerkesztve ]
=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=
(#3) Thulcandra

Igazából nem is drága, ha azt nem nézzük, hogy a többi szart is meg kell venni hozzá... de azért jót visítanék, ha ez sem jönne össze nekik, s a nyakukon maradna ![;]](/dl/s/v1.gif)
" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "

Ezek ugyanolyan szemüvegek amit annó az ASUS csomagolt Deluxe kártyáihoz?
Mert akkor még szerencs, hogy nem dobtam ki 

Már látom előre a hatalmas bukást
Ezek a 3d technológiák, nem igazán kedvezőek a látórendszernek, hamar megfájdul tőle az emberek feje, hosszútávon használhatatlan, hiába látványos.
Beginning is easy - Continuing is hard.

Nem a videókarihoz "jár" monitor, teljesen korrektül le van írva mit tartalmaz a csomag.
"A csomag ára várhatóan 598 dollár lesz, mely a 199 dolláros szemüvegből és a 399 dolláros monitorból tevődik össze."
Meg ott van a képek is... Valamit csúnyán benéztél 
" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "

Most már nem csak 1 halom kártyájuk lesz raktáron hanem, monitorjuk is, amúgy az egész értelmetlen szerintem kacsa a hír.Miért kellett azért megvenni olyan sokat egybe csomagolják vagy mi a szösz.
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.
meg egy halom háromdékukker is 

Igen. Egybe fogják csomagolni a szemüveggel. Erről szól a hír.
ismét egy termék amit nem nekünk szánnak. ezen fenn kell akadni? 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
Ez mögött is szerintem a marketing áll. Nagy tételben sztem olcsóbban kapták meg a monitorokat, és így meg tudnak fogni rajtuk, feltéve ha majd megveszik egyáltalán....
Véleményem szubjektív... - Samsung Galaxy Mini eladó: http://href.hu/x/cxw9
tízezer db képernyő föld-viszonylatban nem sok... rengeteg ember van, akinek annyi a pénze, hogy kínjában nem tudja mire elverni... a 600dollár pedig nem megfizetethetetlen kategória még magyarországi viszonylatban sem... habár az is biztos, hogy ilyet sem fogok venni... 
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Végül is 10000-nél több gazdag hülye van a földön, tehát bejöhet az üzlet.
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.
*** Moderáltam magam! ***
Ott van leírva minden! Az Nvidia szeretné elterjeszteni a 3D Stereo technológiáját, amihez egy 120 Hz függőleges képfrissitési frekvenciájú monitor és az Nvidia 3D Stereo szemüveg kell. A monitorokat a Samsung gyártja, amelyből 10.000 darabot felvásárolt az NV, és egybe csomagolja a szemüvegekkel. Tehát igen, csomagban árulják a monitort és a szemüveget, de evidens, hogy csak GeForce kártyákkal működik együtt a szemüveg, ezért keresletfelhajtó hatású lehet a kártyákra nézve ez a technológia.
A technológia alapja, ugyanaz, mint a már korábban az Asus által is forgalmazott 3D szemüvegek működési metódusa: mindkét szem előtt egy-egy LCD lapka van, amely vagy átlátszó, vagy teljesen fekete. A monitoron a két szemnek megfelelően eltolt kép jelenik meg, de az adott szemnek való képet csak az adott szem látja, mert a másikat olyankor kitakarja az elfeketített lencse. És ez felváltva megy, egymás után váltakozva a két oldal átlátszó, majd elfeketedik.
Remélem érthetően írtam le...
[ Szerkesztve ]
Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

600 dollárból már egész használható monitort lehet kapni, nem ilyen szutyok 6bites TN csodát 
Fan of 2nd order harmonics since 2010
120 hznek 60 a fele. Egye meg a fészkes fekete fene...
de most komolyan, 60 hzes monitort nézel, ezek meg szemenként fognak annyit látni.
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson

Jó "kis" monitorok a Samuk. 
http://www.youtube.com/watch?v=GVA20Wh0TY4&feature=channel
Gondolom a korábbi, CRT alapú rendszerről mondtál véleményt. Ott kezdődik, hogy az LCD és a CRT működési alapvetően más, így nem fogsz villódzást látni az LCD 3D technológiánál, mint ahogy láttál a CRT esetén. Tisztában vagy a különbségekkel?
Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!
szerintem aki ilyet vesz, az nem feltétlenül tudja, hogy mi az a tn panel
csak van 600felesleges, kidobásra szánt dollárja... 
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Nem is azért, csak ugye ők 400$-ért adják a monitort, és tételezzük fel, hogy ők a nagyobb tétel vásárlása miatt pl 300$-ért kapták meg, hanem kevesebbért. Azért sztem a különbözet még egy ekkora cégnek is elég jól jön 
[ Szerkesztve ]
Mik vannak?!
Azért az a 600$ nálunk nem 600$ lesz, ha egyáltalán kapható lesz.
Nem biztos, hogy én úgy 3D-ben szeretnék játszani, lehet először ki kellene próbálni. 
Mit ér a power ha nem force be with you? Dredd bíró leszek farsangkor vagy fakocka. :D

Tjűűű 200$ egy ilyen szemcsi?
Annyiból már lehet venni igen jóféle napszemcsit is, akár 2-őt.
És azzal is full 3D-s minden, és még a szemedet is kíméli az UV sugárzástól 
Nem villog a kép, nincs kékhalál, semmi nem szaggat, csak ha részeg vagy 
.::www.megadanceradio.hu::.
Meghát a másik, hogy hány olyan játék van, amiben van bekapcsolható 3D? Nekem 1 játék jut eszembe hírtelen, ez a TrackMania 

199$-ért biztos sok ilyen 3D szemcsit fognak eladni
Adják hozzá a kártyához ![;]](/dl/s/v1.gif)
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

Nem igaz, olvasd el a kommentjét.
Igenis villódzik, sőt úgy villódzik, mint az állat, mert itt az egész látóteredet takarja ki másodpercenként 60× a feketeség.
Az IMAX mozikban is ilyet használnak tudtommal (még a hazaiban nem voltam, így nem tudom, ott milyen), én jobban örültem volna, ha inkább a REAL-D -t otthoni verzióját fejlesztik ki, ott csak a képernyő villog (mint a CRT-knél, mert az polarizációs elven működik, ott az egyik szemnek küldött képkockát a másik szem előtti lencse kiszűri).
A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott. - Hofi Géza
van egy elég tekintélyes lista
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
jah, hát ez durván számolva is 40fölött indul... ennyiért már menő oakley, rayban vagy police szemüvegeket lehet kapni simán...
kíváncsi vagyok, mikor szerződik le az nvidia a nagy napszemcsigyártókkal és mikor adják a szemüvegekhez ezt a "képességet" extrának?
legalább multifunkciós lenne... menőzhetne vele pista a mucsajröcsögei dizsiben, aztán a fészerben nyomhatná vele a sufnituning gépén a quake6-ot háromdében 

Gondolom Driverből lesz bekapcsolható, annó ami Geforce kártyám volt (mielőtt Atira tértem), ott volt a Driverbe ilyen funkció, illetve a támogatott játékok listája.
1ébként technikai szempontból nem nagy ördöngősség a dolog, csak 2, kicsit eltolt helyzetből kell a képkockákat kiszámoltatni.
A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott. - Hofi Géza
pont úgy működik, hogy leírtad 

Nevetséges az a szemüveg 199$-ért! Volt "szerencsém" kipróbálni egy Zalman Trimon monitort, amit 3D-s nek mond a gyártó. Az is csak Nvidia kártyával működik. A monitorhoz adott szemüveg kb 20 forintos, olcsó műanyag sz@r, ráadásul a 3D látvány is hányingerkeltő. Anno (kb. 7 éve) az ASUS Riva TNT 2 kártyámhoz adtak hasonló szemüveget, csak azt a VGA-val kellett összekötni, az is hasonlóan élvezhetetlen volt.
Remélem azért ez a 120Hz-es monitorcsoda javít ezen a 3D látványon, és nem csak egy újabb parasztvakításról van szó.

Nem igazán értem mire fel ez a kimagaslóan negatív fogattatás, nekem pl marhára piszkálja a fantáziámat. Már csak egy jobb minőségű házimozi szett kell és mondjuk egy Dead Space, azt már is lehet firkálni a gatyába. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Let's begin, de gozaimasu!
Akkor jó. Hát, biztos sok játék van. Dehát ha pl. ha driverbe építik bele. Akkor lényegében minden játékkal működni fog. Legalábbis szerintem. Csakhát nem lesz olyan "szép" mint azokkal a játékokkal amiben bennevan mint funkció. Nem? 
Nagy gond lehet az nVidiánál, ha már más gyártó monitorának eladásával kell hasznot termelni.
A kapcsolgatás is jó dolog, a teljesen passzív szemüveg + polarizált fény esete nekem szimpatikusabb. Egy ATI kártya azonban miért is nem tudja (azon kívül, hogy nincs hova dugni a szemüveget)? Hisz a 120Hz képfrissítés annak is lazán megy, és csak alternált eltolással, kis különbséggel kell a képkockákat leképezni.
HGyu
Xtreme 3D Team Hungary \ 7855.94MHz CPU-Z valid \ He'll love some woman 'til he goes insane, it's a short sweet ride on a runaway train. \ Sponsored by http://pcvizhutes.hu
nVIDIA...

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

Nem hogy a zalman polarizációs cuccát tolnák, az legalább nem fárasztja a szemet, és hatásosabb is (lásd IMAX). Ráadásul már egész olcsó is lett.
[ Szerkesztve ]

Csak azért nem, mert itt a szemüveg a lényeg: ahoz, h pontosan tudja, mikor melyik szemet kell kitakarni, kapnia kell vmi szinkronizációs jelet (infrán, v bluetooth-on keresztül, de kábelen is lehet, csak az úgy gagyi
).
Ezért sztem jó esély van rá, h a jelenlegi videókarikkal nem fog működni, hacsak nem építették bele már eleve a funkciót sumákba
Persze vmi USB-s cuccon is jöhetne ki a jel, csak akkor az meghekkelhető lenne, olyat bárki csinálhatna ![;]](/dl/s/v1.gif)

Nekem valahogy van egy olyan érzésem, hogy különös módon csak azokkal a gammákkal fog működni, amiknek az elején ott virít az nVidia lógó, amit az intrónál én nagy bőszen mindig átnyomok 

Nem rossz dolog, csak az a 120 Hz (azaz 1 szemre 60 jut) NAGYON kevés, és fárasztó, káros a szemnek. Ha 200 Hz-es lenne a monitor, 1 büdös mukkot nem szolnék. De sajnos attól még messze vagyunk 
"Egy ATI kártya azonban miért is nem tudja"
Mert nem tamogatja a drivere.
Falsus in uno, falsus in omnibus.
120 Hz = 60/60...vissza az őskorba....100/100 majd pár év múlva. Esetleg 
#39 dabadab: mert az ATI normális dolgokat támogat
[ Szerkesztve ]

"mert az ATI normális dolgokat támogat"
LOL, milyen igaz
Azért mondjuk eltanulhatna 1-2 dolgot attól a CUDAr nVidiától

LCD? CRT TV? Ezek sem 100Hz-en mennek.
http://youtu.be/uu2IBhf9F4k

Őőőő... tessék? 

de hát itt lcd monitorról beszélünk, a 60hzel szerintem semmi baj nincsen, crtn persze, h kifolyik a szemed is 20perc után. A notim is 60hzes és néha kimondottan pihentető nézni, még ha fája fejem és közelről nézem, akkor sem zavarja szememet, míg a crt szinte szúrt olyankor hiába 120hz.
Mindenesetre én speciel nagyon szívesen kipróbálnám.

Te azt nem fogod, hogy az lcd-t csak akkor látja az adott szemed, ha éppen a szemüveg adott lencséje nem fekete, ergo mikor az egyek szemeddel látod a jelenlegi képet, a másikon nem az előző képet mutatja, hanem a feketeséget. Ettől fárad a szem tudtommal.
Fan of 2nd order harmonics since 2010
És mivan azokkal, amiket már feljebb említettem, szóval játékban bekapcsolható funkció? Azokhoz nem kell nVIDIA kártya. Csak egy 3D-s szemüveg, és máris játszhatsz 3D-ben. Csakhát ilyen játékból nincs túl sok...

gratula az értelmes hozzászóláshoz!
Én azért örülök, mert ha nem is konkrétan ez a módszer lesz a nyerő,
legalább lendít egyet a fejlődésen!
Hasznos mint ramdrive-ra a defrag!

Nem tudom, sajnos eddig nem nyílt lehetőségem ilyen cuccot kipróbálni, így nem tudok érdemben erre mit mondani, de szerintem nem mérvadó a régi technológiát összemérni az újjal. Biztos vagyok benne, h az nv sem épp az órájára nézett, amikor arról zengtek a fórumok, h félóránál többet játszani már szinte kihívás volt az asusos csodával. Gondolom, ill pontosabban remélem, h ennyire izomból azért nem futnak neki a falnak, h kiadnak egy teljesen használhatatlan csak elméletben működő 140k-s játékszert.

Nehéz dolog szétválasztani a képfrissítést a szemüvegétől
.