Túl van ez a dx11 spirázva most atiéknál pont úgy, ahogy a physx az nv oldalon. Én amondó vagyok, meg kell nézni az FPS-t pár játékban, körül kell nézni az aprókban és venni valamit 2 hónapra, nem 2 évre, két hónapra, aztán meg eladod ugyanannyiért vagy 1-2ezerrel drágábban, mint amennyiért vetted, nekem ez megy. Vagy van orrom hozzá, vagy mázlim van, vagy mindkettő, de hogy se a 295 se az 5870 nem ér közel 100k-t akkor, amikor 45k egy 4870X2 az úgy biztos, mint ahogy itt ülök. Persze ami új sorozat, abból nem lehet használtat venni, tehát ennyi erővel soha nem éri meg az új sorozat (és tényleg), ehhez hozzájön, hogy itthon megy a rablás a kereskedőknél, meg az állam is rabol a brutális adókkal, szóval aki már most ennek ellenére vett egy ötöst itthon, az szerintem egy kicsit be volt sózva, de szíve joga, végtére is olyan, hogy "váltás pillanata" nem létezik, mindenki akkor vált amikor akar, tök egyetértek, szerintem ez az 1 milla viszont jelentős marketing sikernek számít, mert grafikus teljesítményben nem egy forradalalmi előrelépés. Azt aki rendelt hitelkártyával 100k-nyi dollárért egy 5970-et az USA-ból és eladta a 295-öt itthon kari előtt 80 fölött használtan még lehet, hogy meg tudom érteni. Azért így 100-at lehet megért, főleg ha igaz, hogy csak és kizárólag a fogyasztása miatt vették lejjebb az órajeleket és egy klikkre fel lehet tolni az 5870-es szinre, de itthon 150-ért már az is felejtős szerintem. Én csak akkor teszek be pénzt a gépbe ha úgy látom, hogy azt minimum egy de inkább még két hónap múlva is vissza tudom kapni, az összeg nem nagyon érdekel, szerintem nem az a fontos ha egy 100-150k megy be-ki egyfolytában az elég, hogy kvázi minimális ráfordítással fejleszd a gépet. Az ötös számomra még csak egy tuti bukta egyenlőre, de lesz nekem még 5870CF-em is meg 5970-em is azt kell mondjam, viszont amikor a hármas sorozat volt atiéknál eszembe se jutott hogy lesz 4870CF-em, meg 4870X2-őm, most viszont már számolok az ati-val és nem csak én, mások is, akik korábban szartak rá, szóval nem lehet elvitatni, hogy sikeres mindkét sorozat. Bravó ! 
Hardverlesen