lineage2 brutálisan instabil w7-el, kb óránként kivág crit errorral (jó esetben) menetrendszerűen. l2walker ingame, el sem indul w7-en, a készítője szerint nem is fog mostanában (vistán simán ment). Age of empires 2 néha úgy szétnyomja a guit, hogy bár az os nem fagy le, de a fekete képernyőn, vagy a befagyott aoe2 menün kívül mást nem látni, vakon pedig nehéz, még a guit is újraindítani (linuxon legalább rájöttek ennek a titkára, egy igen bonyolult dolgot, billentyűkombinációt rendeltek a gui újraindításához, alapból
).
NFS5 állandóan azért sír mert nem tud memóriát lefoglalni a modelleknek, bár megy rendben de idegesítő minden betöltésnél nyomogatni a hibaüzenetekre.
Most hirtelen ennyi jutott eszembe.
Ja és már találkoztam leállíthatatlan folyamattal is(értsd leszarja ha 80x rányomsz a feladatkezelőben a leállításra, akkor sem állítja le), ez a hagyomány ami xp óta van, megmaradt 
Ha én is passziánszra meg beépített egyszerű programokkal használnám lehet én se találkoznék hibákkal 
[ Szerkesztve ]
szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...