Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#251) atti_2010 válasza yakuza.tora (#245) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Szerintem is, jól kitavaszodik és javába pletykálunk a HD 6000-es családról, az új 2 gigabytes memókkal mire a Fermi Magyar földre érkezik, de ki tudja milyen árban.

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#252) JanR

JanR
(őstag)

Szebb grafika :DDD Ok! Majd meglatjuk mit hoznak ki a legvegen, mikor mar hivatalos teszteket is latunk...

Azt is furcsallom, hogy az elejen a DX11 ellen voltak, most meg, na mind1-.-

Auto fesz. emeles - mennyit fog zabalni az a kartya? :U

www.oaziscomputer.hu

(#253) ló úr válasza vhunor (#247) üzenetére

ló úr
(senior tag)
LOGOUT blog

Ííígy van :D

Доктор задницу .... пить!

(#254) Robi BALBOA válasza JanR (#252) üzenetére

Robi BALBOA
(őstag)

Az Nv megadja az esélyt, hogy 1 magos vga-val eddig soha nem látott fogyasztási eredmények elérése lehetővé váljon! :DDD (a HD2900XT ehez képest egy alacsony fogyasztású hűs kaártya lesz ;] )

A viccet félretéve és az Nv-t ismerve (meg egy két adatot ismerve, máha hihető!?) alaphangon fog a fermi fogyasztani 220-230w-ot, ehez még majd jön az autó fesz ha valaki tuningol és már ott tartunk, hogy 270-300w.

Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM

(#255) 7Heads Drago válasza lionhearted (#241) üzenetére

7Heads Drago
(őstag)
LOGOUT blog

Na most majd amikor ezek a kártyák kifuttok lesznek kb 1/3-ba fognak kerülni. És kb az fogja majd az előállítási költségüket fedezni. Ez most jelenleg nagy haszon. A jelenlegi bevételük legalább fele haszon még a marketinget levonva is.
Az Nvidia mutatott egy kártyát épp csak semmit se tudsz róla. Max annyit hogy ez nem a végleges verzió, mert szar a kihozatal és alacsony a freki. Kb ennyi amit tudsz róla. Ez rohadt biztató.
Nekem jelenleg 8800 Gt-m van. És igazából nem vagyok egyik oldal híve sem. Annak idején Intel p100-al kezdtem, de volt Amd procim is néhány és most megint Intel van. Vga fronton is volt már mindkettő. (9600XT, 6600GT, 7900GT) Próbálom mindig a lehető legidőtállóbb megoldást megvenni. De sajnos most az Nvidia lovára egy lyukas garast se tennék. Ha tényleg olyan jó lenne, akkor már kint lenne a piacon, illetve kint volnának a teszt eredmények. Persze ettől még lehet majd jó is, de ehhez túlságosan ködösít a marketingjük.

Olyan kevés vagy, hogy téged még bruttósítani sem érdemes.

(#256) 7Heads Drago válasza Cyberpunk (#244) üzenetére

7Heads Drago
(őstag)
LOGOUT blog

Semmit sem jelent hogy nálad mi hasalt el.
A statisztika számít. Valahol láttam már róla egy statot, de nem tudom hol. De az eredményeket sem nagyon vágom már.
Nekem meg csak Nvidia ment tönkre 2-3 db. De ez így semmi.
Valaki berakhatna egy hivatalos statot..

Olyan kevés vagy, hogy téged még bruttósítani sem érdemes.

(#257) Cyberpunk válasza 7Heads Drago (#256) üzenetére

Cyberpunk
(PH! kedvence)

Az nem számít semmit kinek hány és milyen gyártótól származó VGA döglött meg.
Ami elromlik az elis romolhat, se az nVidia sem az ATI nem foglalkozik VGA gyártással az a partnereik végzik. Sőt még a GPU-kat sem ők gyártják hanem a TSMC.
Szóval ha bedöglik valakinek egy kártya az nem feltétlen azért van mert rossz a konstrukció, hanem a gyártás közben felmerült hibák. Hanyag kezelés rejtet hibák az alkatrészekben stb..
amit még a vég teszterek sem mutatnak ki stb..
Most nem a fanboy-ság szól belőlem, de én mintha azt halottam volna hogy elég sok HD5000-es Radeon döglik meg mostanában :U ;]

Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD

(#258) yakuza.tora válasza atti_2010 (#251) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

[link] :C

Alléz Olympique de Marseille!

(#259) nkmedve válasza antikomcsi (#235) üzenetére

nkmedve
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Micsoda? Fermi alapú Tesla? A dokkban november van mint Initial Release, az NV oldalán pedig Q1 2010.

(#260) ló úr válasza Cyberpunk (#257) üzenetére

ló úr
(senior tag)
LOGOUT blog

Énmeg azt hallottam h a politikusok megígérték h nem lopnak soha többé és nem hazudnak semmit :D KB. ez a véleményem az 5 ezres szériával hallottaiddal kapcsolatban :D ÉS énsem fanoskodtam most :)

(#261) Sanyix válasza _Voyage_ (#142) üzenetére

Sanyix
(PH! addikt)
LOGOUT blog

úgy látszik neked sincs sok gőzöd. Most soroljam azokat a programokat amik nem megfelelően vagy egyáltalán nem mennek w7-en? Tudok olyat is ami vistán tök simán ment, w7-en el sem indul, sőt olyat is ami vistán szépen fut, w7-en random rommázúzza a grafikus felületet, úgy hogy onnantól full vakon megy tovább minden...

szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...

(#262) Jaffafa válasza Sanyix (#261) üzenetére

Jaffafa
(fanatikus tag)

Az általad említett problémákra a Microsoft honlapján találsz megoldást. Itt.

"Most már ideje lefeküdni. De előtte elolvasom a NENYI-t, hogy merjek nagyokat álmodni." by Szözö

(#263) Zsolty válasza Tökmindegy (#48) üzenetére

Zsolty
(fanatikus tag)

és Te most csak a nem létező NV megoldására regeltél,
amit elvakultan istenitesz.

[ Szerkesztve ]

(#264) Tökmindegy válasza Zsolty (#263) üzenetére

Tökmindegy
(senior tag)

Igen. Mért ? Zavar? :Y

[ Szerkesztve ]

Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"

(#265) Killing

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

És az ilyen hozzáállás miatt vettem meg tegnap előtt a HD5770-et... :U

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#266) stevve válasza Sanyix (#261) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Például mi, mert nálam Win7-en még semmi nem okozott problémát. :)

PH semleges

(#267) [CS]Blade2 válasza zoltanz (#228) üzenetére

[CS]Blade2
(őstag)

Nálam meg pont az ATI melegszik, szóval ez inkább típusfüggő lehet. A notiban a Mobility HD2600 gyakorlatilag izzik, néha le is kapcsol a hővédelem miatt. Közben a 9600GT 20%-osra szabályzott ventivel is szépen elvan maximum 60°C-on hangtalanul. (Az Nvidia gyári hűtője nagyon jó a 9600GT-ken.) De van egy 9600Pro-m is, az meg passzívan megy egy VF700--al, annyira nem melegszik, bár az nem valami erős kártya, hogy nagy hőt termeljen. De volt X1950PRO-m, és 6600-om is, mind2 nagyon melegedett. Haver a HD4870-ére panaszkodik, 2slotos hűtővel is fűt, mint egy radiátor.

(#268) Sanyix válasza stevve (#266) üzenetére

Sanyix
(PH! addikt)
LOGOUT blog

lineage2 brutálisan instabil w7-el, kb óránként kivág crit errorral (jó esetben) menetrendszerűen. l2walker ingame, el sem indul w7-en, a készítője szerint nem is fog mostanában (vistán simán ment). Age of empires 2 néha úgy szétnyomja a guit, hogy bár az os nem fagy le, de a fekete képernyőn, vagy a befagyott aoe2 menün kívül mást nem látni, vakon pedig nehéz, még a guit is újraindítani (linuxon legalább rájöttek ennek a titkára, egy igen bonyolult dolgot, billentyűkombinációt rendeltek a gui újraindításához, alapból :D).

NFS5 állandóan azért sír mert nem tud memóriát lefoglalni a modelleknek, bár megy rendben de idegesítő minden betöltésnél nyomogatni a hibaüzenetekre.
Most hirtelen ennyi jutott eszembe.

Ja és már találkoztam leállíthatatlan folyamattal is(értsd leszarja ha 80x rányomsz a feladatkezelőben a leállításra, akkor sem állítja le), ez a hagyomány ami xp óta van, megmaradt ;)

Ha én is passziánszra meg beépített egyszerű programokkal használnám lehet én se találkoznék hibákkal ;)

[ Szerkesztve ]

szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...

(#269) Sanyix válasza Jaffafa (#262) üzenetére

Sanyix
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nem sűrűn :)

(#270) stevve válasza Sanyix (#268) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nem passziánszra használom a gépet én sem (értsd: munkára is), de azért nem feltétlenül az oprendszer a hibás, mert a játékok kidobnak... Értelmes játékok, programok már felkészültek a Win7-re. Én eleddig egyetlen olyan programmal se találkoztam, ami a végleges Win7-en nem ment volna - ezért volt hát a kérdésem.

Ha meg egy folyamat elszáll és nem tudod leállítani 1 kattintással, annak is számos oka lehet.

[ Szerkesztve ]

PH semleges

(#271) gabor85 válasza stevve (#270) üzenetére

gabor85
(őstag)
LOGOUT blog

kompatibilitási mód nélkül pl hawx is dögledezik, bár nem is 7-re készült....

http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account /// http://logout.hu/bejegyzes/csz_2/filmzenek/hsz_1-200.html Filmzenék by csƵ - írjatok ti is!

(#272) stevve válasza gabor85 (#271) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Érdekes módon az ősi Halo (1), a SWAT 4, C&C Generals, stb. meg megy win7-en rendesen... úgy tűnik, ezeket jól meg tudták írni annak idején. :)

PH semleges

(#273) bogyo112 válasza Sanyix (#268) üzenetére

bogyo112
(őstag)

Mér' akarsz ősrégi programokat futtatni egy vadiúj oprendszeren? Ha annyira fontosak azok a programok neked, akkor hagyd meg egy partíción a jól bevált XP-det......'oszt sanyi.... :))

Galilei halott! Már Einstein sem él !...és én is nagyon szarul érzem magam... Press any key! Csak a resetet ne!!!

(#274) 9950es

9950es
(fanatikus tag)

Érdekes ez.
Tegyük fel 2012-ben jönnek az új konzolok, szoftverrendererrel. Remélem pcésként lesz valami testbed / limitált multipléjer gém ami nem dx11 re támaszkodik addig se :DD

[ Szerkesztve ]

120 fps or GTFO :D

(#275) gabor85 válasza stevve (#272) üzenetére

gabor85
(őstag)
LOGOUT blog

Ubisoft Romááánija :))

http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account /// http://logout.hu/bejegyzes/csz_2/filmzenek/hsz_1-200.html Filmzenék by csƵ - írjatok ti is!

(#276) Sanyix válasza stevve (#270) üzenetére

Sanyix
(PH! addikt)
LOGOUT blog

úúúúúú úúú na ennyi :DDDD

durva selfownedek.
"W7 tökéltes minden megy rajta ahogy kell, kompatibilis mindennel"

aztán belőttök ilyeneket hogy "programok már felkészültek a Win7-re" meg "Mér' akarsz ősrégi programokat futtatni egy vadiúj oprendszeren?"

Nem érzitek ezt egy kicsit furának? Kompatiblis az ááááá igen az ám... de mégsem :D

Szóval a lényeg, hogy rohadtul nem kompatibilis.

"Ha meg egy folyamat elszáll és nem tudod leállítani 1 kattintással, annak is számos oka lehet."

Én egy okot ismerek: windows kernel

[ Szerkesztve ]

(#277) ló úr válasza Sanyix (#268) üzenetére

ló úr
(senior tag)
LOGOUT blog

Ember ne őskövület progikkal példálózzál már itt :D Amik még némelyike Xp alatt is fagyott :D

Nekem személy szerint amire használom arra eddig ez a legtökéletesebb rendszer a Win7. Jobban bírja mint akármelyik,és megvagyok vele elégedve. Nyilván nemkell 98 as programokat felkúrni rá aztán meg sírni h jajj nem megy,és leszarozni a rendszert,és akkor talán meg is lenne vele az ember elégedve.. :D

[ Szerkesztve ]

(#278) zoltanz válasza [CS]Blade2 (#267) üzenetére

zoltanz
(PH! kedvence)

Radeon X1950PRO 6600 ez nem azonos kategória és ez sem Mobility HD2600 M9600GT. :U De hacsak megnézed a hűtbordák méretét és a hőcsövek számát már láthatod a külömbséget.

[ Szerkesztve ]

Vak tyúk is talál taknyot... XDD A programozás azért jó mert a legegyszerűbb dolgot is meg lehet oldani mesterien.

(#279) moha21 válasza ló úr (#277) üzenetére

moha21
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezzel tökéletesen egyetértek NFS 5 XP alatt is szarakszik dobál ki karrier módban stb..

Az erős áram olyan, mint a gyenge áram csak más a fogása. IP Apache 123

(#280) [CS]Blade2 válasza zoltanz (#278) üzenetére

[CS]Blade2
(őstag)

Nem azonos kategóriából vannak, de jól szemlélteti, hogy ati-ból és nvidia-ból és volt/van nagyon melegedő, és egyáltalán nem melegedő típus.

(#281) zoltanz válasza [CS]Blade2 (#280) üzenetére

zoltanz
(PH! kedvence)

Mit szemléltet? :U Engem az érdekel, hogy a teljesítmény/ár kategóriában melyiket lehet könnyebben hűteni. Azért valjuk be őszintén a mai középkategóriás VGA -nak elg komoly hűtés kelletik, nem beszélve a felsőközépkategóriáról.

[ Szerkesztve ]

Vak tyúk is talál taknyot... XDD A programozás azért jó mert a legegyszerűbb dolgot is meg lehet oldani mesterien.

(#282) rumkola válasza vanye (#187) üzenetére

rumkola
(PH! kedvence)

Nekem "az nv tönkreteszi a pc-s játékipart" szövegtől már egyenesen hányingerem van. A legszomorúbb, hogy ezt magát hozzáértőnek tituláló emberek szajkózzák. Igenbakker, egy cég majd tönkreteszi a több/10-100?/millió felhasználóból és több tucat cégből álló, valamint az ezekből megélő egész ipart. Ekkora kiba***ott bullshitet nem értem hogyan lehet terjeszteni. Mégdúrvább, hogy ezt totál infantilis gyerekek átveszik és szajkózzák tovább....

http://youtu.be/uu2IBhf9F4k

(#283) D4rkAv3ng3r válasza Hedgehanter (#10) üzenetére

D4rkAv3ng3r
(senior tag)
LOGOUT blog

Aha és kinek lesz rá pénze? 120 Hz-es monitorokat nem valami olcsón osztogatják. Amúgy is a legtöbb ember az LCD-jét nem 120 Hz-es monitorra cserélné, hanem OLED-re. A 3D-s cucc amúgy meg rohadtul megfájdítja az ember fejét, így sokáig nem is lehet használni.

(#284) Abu85 válasza rumkola (#282) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Valószínűleg azért szajkózzák ezt a magát hozzáértőnek tituláló emberek (a belföldi és külföldi fórumokon), mert tudnak pár évre előre gondolkodni. Tedd fel magadnak a kérdést. Mit nyerünk azzal, ha a zárt platformok előtérbe kerülnek?

Már a stúdiók sem így gondolkodnak. Nézd meg az EA FIFA sorozatát. Tök egyértelmű a stratégia évek óta. A PC-re gyenge termék készül, míg a konzolokra tényleges újítások kerülnek. Miért csinálja ezt az EA? Hát azért, hogy a felhasználókat áttérítse a konzolra, mert az neki több bevételt hoz. Végre lehet dobni a FIFA-t PC-n. Gondolom azon sem lepődnek meg az emberek, hogy a PC-s piacot gyengítő akciókat (mint az NFS: Shift a technológiai csúcsot képviselő Radeonokon való lassú futását) miért az EA hozta el nekünk, és miért csak hónapok után adták ki a patchet. :U

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#285) rumkola válasza Abu85 (#284) üzenetére

rumkola
(PH! kedvence)

nem kerül előtérbe hanem meghal...

(#286) Abu85 válasza rumkola (#285) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ha meghal a zárt CUDA és vele a PhysX, akkor az egyenlő az NV vesztével a GPU piacon. :) A platformosodásra ez a válaszuk. A nyílt szabványokkal ez a piac nem fontos.

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#287) D4rkAv3ng3r válasza Abu85 (#95) üzenetére

D4rkAv3ng3r
(senior tag)
LOGOUT blog

Sajnos mi GNU/Linux-osok vesszük is észre. :U Olyan baromi nehéz lenne az ATI-nak normális zárt drivert csinálni? Bár a javulás érzékelthető, csak ne villogna időnként csíkokban a monitor. :((
Én meg nem vettem W7-et nem is fogok inkább felraktam ingyen egy Debian-t. :DD Ha játszani akarok betöltöm a Vista SP2-t (úgyis eredeti).

[ Szerkesztve ]

(#288) D4rkAv3ng3r válasza stevve (#132) üzenetére

D4rkAv3ng3r
(senior tag)
LOGOUT blog

Aha persze. Nálad. A Win7 tele van bogárral a rovarirtó rekordsebességgel februárban jön ki. (SP1) Valószínűleg azért mert annyira hiper-szuper jól sikerült ... :U Meg egyébként is tőkéletes SP előtti Windows?! Az csak valami vágyálom. :DD
Leírhatnám, hogy a cirka 1 hónapos RTM-ezéssel (rearm, nem vettem meg :D) mennyi bogarat láttam rajta de fölösleges. Direkt teszteltem mondjuk mit bír és ki is fingott, érdekes módon SP2-es előd jól bírja a gyűrődést.

[ Szerkesztve ]

(#289) Abu85 válasza D4rkAv3ng3r (#287) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Az ATI Linux drivere az nyílt forráskódú. Persze ez nem garancia a gyors sikerhez. Javulást persze én is látok. Ettől függetlenül Linuxra az NV-s gépet használom. :)

D4rkAv3ng3r: bogár mindig lesz, de a Win 7 az eddig legjobban sikerült Windows, már kezdéskor jelentősen használhatóbb, mint a korábbi Windows rendszerek a kezdeti időszakban.

[ Szerkesztve ]

(#290) tlac válasza Abu85 (#289) üzenetére

tlac
(PH! nagyúr)

Az ATI Linux drivere az nyílt forráskódú.

van ilyen is, de azt nem az ati csinálja

(#291) H.Roland válasza Abu85 (#289) üzenetére

H.Roland
(fanatikus tag)

Az ATI fglrx az ATI zárt drivere Linuxra. Az xserver-xorg-video-ati az egyik open source driver. Legalábbis Debian alapú Linuxon, pl Ubuntu.

[ Szerkesztve ]

Minden relatív.

(#292) Abu85

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Igen ... én rontottam el. Sry.

(#293) D4rkAv3ng3r válasza Abu85 (#211) üzenetére

D4rkAv3ng3r
(senior tag)
LOGOUT blog

Azt is tegyük hozzá, hogy a konzol térnyeréséért a Microsoft is tehet nem is kicsit! A Sony ugyebár nem érdekelt úgy a PC-s piacon, mint a Microsoft. Az MS-nek az X-Box360 hatalmas pénzforrás, így hanyagolja PC-s ipart. Ha nem így lenne akkor nyomatná a marketinget, hogy milyen jó az új DirectX verzió, mivel az ő szüleményük, de semmi nincs róla, csak a Windows 7 népszerűsítésénél került elő. Az ATI sokkal több infót, reklámot jelentett meg a DX11-ről, mint a Microsoft. Másrészt sok MS-es játék van amit ők nem akarnak kiadni vagy késve adnak ki PC-re. Persze lehet mondogatni a warezt oknak, de eláruom a titkot, hogy X-Box-ra is elég szép számmal warezolnak, mivel könnyű hozzájutni a virágboltos verziókhoz. Persze igen chip-eltetni kell a konzolt, de meg is teszik sokan, mivel a X-Box360 a lgolcsóbb játékplatform, főleg ha még játékot is lehúzzák a netről. (Akkor csak azt a nyamvadt 40Ft-os DVD- lemezt kell megvenni.

(#294) D4rkAv3ng3r válasza Abu85 (#289) üzenetére

D4rkAv3ng3r
(senior tag)
LOGOUT blog

A nyílt drvier amit nem az ATI írt az tényleg jó, de csak 2D-re használható, 3D-hez csak a zárt driver a jó. Játszani persze nem játszok GNU/Linux alatt csak a Compiz-hez már kell a 3D, így hiába is jó a nyílt driver rá vagyok kényszerülve a zárt hivatalos ATI driver-ra.

Javulás az tényleg jó, nem kell fordítgatni meg trükközni a driver beizzításához, mint korábban.

#289: Igen ez igaz SP1 előtt eléggé szar volt a Vista, most is csak azért stabilabb pár dologban a 7-nél mert SP2-nél tart így kiforrta magát. :)

[ Szerkesztve ]

(#295) H.Roland válasza D4rkAv3ng3r (#287) üzenetére

H.Roland
(fanatikus tag)

Itt szerintem az a kérdés, hogy az ATI miért nem tud / nem akar hozzáállni olyan professzionális szinten a Linuxhoz, mint az nVidia? Ennyire nem érné meg nekik pl 5-10 teljes munkaidőben foglalkoztatott Linux driver-fejlesztőt alkalmazni?
Szerintem ez már költői kérdés.

Minden relatív.

(#296) D4rkAv3ng3r válasza H.Roland (#295) üzenetére

D4rkAv3ng3r
(senior tag)
LOGOUT blog

Igen tudom, hogy a kb. 1%-os Linux táborra nem érdemes több erőforrást áldozni, de sok ember van aki 2 OS-t használ, mint én is, és játékra vásárolna elsődlegesen VGA-t. Ha az ember vesz VGA-t vásárláskor ez is szempont lehet, hogy az adott VGA, hogy működik Linux alatt, mivel azt használom többet.

[ Szerkesztve ]

(#297) rumkola válasza H.Roland (#295) üzenetére

rumkola
(PH! kedvence)

nézz át egy ati driveres topikba és rájössz....

(#298) Abu85 válasza H.Roland (#295) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Az ATI erősen a játék vagy consumer piacra koncentrál. Először ezt akarják teljesen behúzni, így az erőforrások kis részét csoportosítják már piacokra. Nincs is másra idő, hiszen minden újdonságot most építenek be a driverbe (OpenCL, DirectX 11, DirectCompute, Stream SDK 2.0).

[ Szerkesztve ]

(#299) H.Roland válasza D4rkAv3ng3r (#296) üzenetére

H.Roland
(fanatikus tag)

Mondjuk az reményt keltő lehet, hogy az ATI tavaly már kiadott számos R600 3D kódot, majd májusban egy programming guide-ot ([link]), hogy segítse az open source fejlesztőket, így lehetőség nyílik egy jobb 3D-s open source Linux-driver írására. Majd meglátjuk.

Minden relatív.

(#300) D4rkAv3ng3r válasza Sanyix (#276) üzenetére

D4rkAv3ng3r
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem az a baj, hanem hogy régi Windows - új Windows sem kompatibilis egymással, erre azért ügyelhettek volna. Azt is megemlíthetem, hogy a WLM2009 is szarakodik sokszor az pedig MS termék, mondjuk nem ártana már egy újabb verzió abból sem. :U
A Windows kernelt, meg a jövőben jobban függetleníthetnék már az OS-től, bár törekvéseket már látunk rá, majd talán a Windows 9-ben.

#299 H.Roland: Reméljük a legjobbakat. :)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.