Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#201) vanye válasza Abu85 (#192) üzenetére

vanye
(fanatikus tag)

Amit jó lenne tisztázni, az az, hogy az Nvidia "csak" ellehetetleníti a PC-s játékosokat azzal, hogy saját érdekében machinál jobbra-balra, vagy szisztematikusan belesz**rik abba a fazékba, ahonnan anno jóízűen evett. Mert az egyik sajnálatos, ám Nvidia szemszögéből érhető lépés, a másik viszont rosszindulatú, aljas húzás. Nem mindegy. (PC-s szemszögből persze tökmindegy, ez nyilvánvaló. A cég általános megítélése szempontjából már kevésbé.)

Stern des Südens!

(#202) Abu85 válasza vanye (#201) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Az NV csak meg akarja tartani a piacot, és profitálni belőle. Jelenleg nekik a saját platform elterjesztése az egyetlen lehetőségük, hogy ezt elérjék. Az NV helyében én is ezt csinálnám morális kérdések ide vagy oda..

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#203) yakuza.tora válasza vanye (#196) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Én speciel nem fogok konzolt venni. Azok a játékok, amelyeket arra adtak/adnak ki, nálam kimaradtak/kimaradnak. Nálam ez nem elvi kérdés. Elég nekem a pc-s upgrade. Eszem ágában sincs 2-3 konzolt bevásárolni. Kevés olyan játék van, ami elnyerte tetszésemet, azok viszon kivétel nélkül megvannak eredetiben és évek óta szívesen játszom velük.

Nézd! Szerintem ez a "morális válságozás", meg az "általános értékválságos" szöveg kicsit eröltetett. Marha könnyű állandóan azon sopánkodni, hogy itt minden mennyire rossz és kilátástalan, s természetesen mindezért egy "harmadik személyt" felelőssé tenni. Mert ugye mi "egyszerű emberek" soha, semmiért nem vagyunk felelősek. Mellesleg felhívnám a figyelmedet, hogy 500évvel ezelőtt is ugyanez a sopánkodás ment. Az írók, költők, polihisztorok ugyanígy nyafogtak. Semmiféle értékválság nincs! Értékek változása, ill. értékek közötti hangsúlyeltolódások vannak. (A nagymamám fiatalon (tót nemzetiségi) bőszoknyában járt. Amíg az édesanyja élt, fel sem merülhetett, hogy "kivetkőzzön". Aztán az ő halála után mégis megtette. Mindez 65évvel ezelőtt volt, Budapesten, a XVII. kerületben!)

A számtech boltos stikli szimpla adócsalás ízű! Szerinted ez is csak magyar sajátosság? Ugyan!

Alléz Olympique de Marseille!

(#204) Graywolf_47 válasza Jim Tonic (#152) üzenetére

Graywolf_47
(újonc)

lényege h átlagban 70fps mellet és normális pigmellet ugy szaggatott mintha lett volna 8fps -em és ezt Vista alatt sose volt idájig.

(#205) SzlobiG

SzlobiG
(PH! félisten)

Bírom ilyenkor egyből ezeket hangoztatja egy konkurens cég, hogy nem nagy az előnye a másiknak.:D

Mostmár nagyon várom mit fognak kihozni ebből a fermiből nagyot kell hogy alkossanak.

Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

(#206) ADAM1337 válasza SzlobiG (#205) üzenetére

ADAM1337
(PH! addikt)

Árak miatt én is megvárom :)

cars1dA

(#207) vanye válasza yakuza.tora (#203) üzenetére

vanye
(fanatikus tag)

Jómagam is PC-párti vagyok, ám nem tudom nem észrevenni, hogy egyre kevésbé "jó" nekünk. Mindenkinek vannak nagy kedvencei; én pl. odáig meg vissza vagyok a HL2-ért (s leszármazottjaiért :) ). Persze soha nem fog megtörténni, amit most leírok, ám pusztán az analógia kedvéért: tegyük fel, hogy a HL3 mondjuk PS3-exkluzív lesz. Mit tehetne ilyenkor a rajongó? Ignorálja a játékot? Teoretikus a kérdés, de azért érteni a lényegét. Attól félek, hogy a távoli jövőben a PC-vel szimbiózisba nem lépett remek játékok folyatásaiból mi majd semmit nem kapunk.
A változásról annyit, hogy szerintem az ember az idők során csak butult. Egyes embereket kiragadva persze ez nem szembetűnő, de ha az egész masszát nézzük, nézetem szerint így van. Régen a művelt emberek M.o.-on kettő darab nyelvet simán beszéltek anyanyelvi szinten. A magyar-francia és a magyar-német elég gyakori kombináció volt - nyilván nem mindenkinél. De ez messze vezetne, a ph!-nak meg nem is ez a profilja, szóval legyen ebből elég ennyi. :)

Stern des Südens!

(#208) zoltanz válasza Abu85 (#183) üzenetére

zoltanz
(PH! kedvence)

Az NV is akarja ezt a piacot, csak nem nyilt szabványokkal.

Akarni a WC -n kell, mondaná a költő. Eddig is írtak nyílt meghajtókat kevés dokumentációból ezután is fognak... Az API -ikra is előbb vagy utóbb, inkább előbb lesz fordító, így támogatottak lesznek a nyilt szabványok is. Szerintem nehéz az NV -nek egy seggel megülni ennyi lovat, segít magán ahogy tud, és a kapacításából most erre futja...

[ Szerkesztve ]

Vak tyúk is talál taknyot... XDD A programozás azért jó mert a legegyszerűbb dolgot is meg lehet oldani mesterien.

(#209) Abu85 válasza zoltanz (#208) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem arról van szó, hogy a nyilt szabványokat ne támogatnák. Az a lényeg, hogy ez a piac az NV-nek gyártófüggetlen platformokkal nem éri meg. Láthatod, hogy mennyit költöttek az elmúlt években GPU fejlesztésre, nem sok új lapkát prezentáltak, míg az AMD egymás után hozta ki a friss chipeket. Az egész költségvetés megváltozott, keveset szánnak pusztán a PC-s GPU piacot érintő fejlesztésre. Ez is tudatos. Ilyen agresszív árazás mellett kis pénz van a piacban. Ezért lenne jó az egyeduralom. Meg persze ott a platformosodás is, amivel nem sokat tudnak kezdeni. A piac legjobb szegmenseit öli meg ezzel az Intel és az AMD.

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#210) tlac válasza Abu85 (#202) üzenetére

tlac
(PH! nagyúr)

akkor miért nem csinálnak egy nvidia-s konzolt? :D

[ Szerkesztve ]

(#211) Abu85 válasza tlac (#210) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Kicsik ahhoz. :) A konzol sikere nem a hardveren múlik, hanem az exkluzív címeken. Mire nyereséges lesz a projekt tönkremegy benne az NV. Az olyan pénzeszsákok ellen, mint a Microsoft esélytelen a verseny.

(#212) zoltanz válasza Abu85 (#209) üzenetére

zoltanz
(PH! kedvence)

Az AMD-ATI is azt az utat fogja járni mint az NV, a PC-s GPU piac sokadlagos priorítás leszen. Miért a konzol piac nem többszereplős? Azt is ejtené, azért annyira jól nem megy a szekér. :U Inkább nem akarja, hogy veszélyben legyen a pozíciója sztem.

[ Szerkesztve ]

Vak tyúk is talál taknyot... XDD A programozás azért jó mert a legegyszerűbb dolgot is meg lehet oldani mesterien.

(#213) Abu85 válasza zoltanz (#212) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Az AMD GPU oldalról még nem érdeklődik a HPC szegmens iránt. Nem is lenne mivel, hiszen a PC-s GPU piacra tervezték az architektúrát. Eléggé más utat jár most a két cég.
Miért számít az, hogy a konzolpiac többszereplős? Ez nagyon kiegészítőbevétel az AMD-nek és az NV-nek. A konzol gyártója lead x pénzért egy megrendelést és azt megcsinálják, majd minden egyes konzol eladása után kapnak valamennyi pénzt. Nem túl sok zseton van benne, de a célirányos befektetés is minimális, hiszen a fejlesztéseket többnyire felhasználja a gyártó.

Jól megy az NV szekere. 100 millió volt a nyereség a Q3-ban. Az csak egy dolog, hogy ennek csak kis része származott a PC-s GPU piacból. Az NV-nek nagyon mindegy honnan jön a nyereség. :)

[ Szerkesztve ]

(#214) nkmedve válasza Abu85 (#199) üzenetére

nkmedve
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Akkor tehát 448 mag, az kicsivel kevesebb mint a pletykákban szereplő 512. És a freki sem a legjobb, azért legalább 1.5-1.6 Ghz kéne oda 40nm-en.
Meglátjuk mi sül ki belőle, legalább az 5850 árát nyomja kicsit lennebb, és minél hamarabb.

(#215) lionhearted válasza Abu85 (#192) üzenetére

lionhearted
(kvázi-tag)

Furcsa, hogy elítéled mer a saját szekerét tolja, és nem az M$-ét.

Hamár nyílt szabvány, legyen nyílt, és menjen a francba a DX is...

Egyébként valószínűleg igazad van, sajnos.

@nkmedve: A Tesla semmivel se tolja lejebb az árakat a PCs szegmensben. :D

[ Szerkesztve ]

(#216) nkmedve válasza lionhearted (#215) üzenetére

nkmedve
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Csak majd ha kijön GF névvel X hónap mulva ;)

(#217) dezz

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

- ahh, nem ide akart jönni, de most nem tudok semmit ide kitalálni... izé... hajrá fradi! :DDD -

[ Szerkesztve ]

(#218) Oliverda válasza dezz (#217) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Na de a fradi az ződ? :U

Vagy fradi radeon?

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#219) Robi BALBOA válasza ADAM1337 (#206) üzenetére

Robi BALBOA
(őstag)

Hát az Nv-t ismerve szerintem az árak miatt nem "volt" érdemes várnod, mert ha jól sikerül akkor azért lesz drága, ha meg rosszul akkor az előálítási költség miatt adják majd drágán, és az ár versenyt az ATI szokta erőltetni ha muszáj, de kicsi az esélye, hogy az Nv fog árversenybe kezdeni, de ne legyen igazam!

Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM

(#220) FRENK1988 válasza Abu85 (#95) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Abunak van nVidiás gépe. Tehát nem vádilhatjátok meg hogy csak az ATi-t szereti ;]
Robi BALBOA: Azért nem lenne rossz a régi 4850 árán venni egy 5850-est :D

[ Szerkesztve ]

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#221) 7Heads Drago válasza _Voyage_ (#115) üzenetére

7Heads Drago
(őstag)
LOGOUT blog

Sajnos én még nem láttam olyan konzolt amiért elcserélném a gépemet.
A grafikájuk nekem csúnya, és nagyon kevés területen használható a gép. Gép bővítés nuku. Majd megveszed komplett az új szériát.
Köszönöm nem kérek belőle.

Olyan kevés vagy, hogy téged még bruttósítani sem érdemes.

(#222) 7Heads Drago válasza stevve (#132) üzenetére

7Heads Drago
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem volt egy fél évet Vistám is, majd visszatértem az XP-re.
Jelenlegi 7-essel viszont semmi bajom. Illetve a megszokott dolgokat nem mindig ott találom ahol az XP-ben volt. De szerintem jobb, szebb és stabilabb, mint az XP. És még a telepítése is kb 1/3-ával gyorsabb is.
Ez végleges verzió.

Valaki írta itt hogy mennyi lehet most az Ati bevétele.
20-30 millióra tippelt
Nem valószínű. Amikor kiadnak egy cuccot a számítástechnikában nem szokta tudni tartani a kezdeti magas árát. És főleg nem adnak belőle el mennyiséget. Majd ha felére visszaesik ára. De kérdem én: akkor nem éri meg nekik?
Szerintem most jól keres ezen a kártyán az Ati-Amd.

[ Szerkesztve ]

Olyan kevés vagy, hogy téged még bruttósítani sem érdemes.

(#223) atti_2010

atti_2010
(PH! kedvence)

Szerintem ha megszűnnek a PC-s játékok azt sok hardver gyártó bánna, legfőképpen az Intel mert ki a fene veszi majd a méregdrága processzoraikat ha nem lesznek játékok? Csupán renderelés meg ilyesmi miatt kevesen fognak 1000-1200$ kiadni egy prociert, internetezni meg filmet nézni megteszi egy x2 is amit 80-100$ barmikor megkap. Ha nem kell proci alaplap sem és szerintem ez az egész a PC ipart alaposan visszavetné, de lehet én látom rosszul.

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#224) Zeratul válasza Abu85 (#209) üzenetére

Zeratul
(PH! addikt)

Na igen, csak hogy AMD-Intel kereszlicenszek miatt az ATI biztosan támogatott lesz a Intel platformon is, míg az nV szép lassan kiszorúl onnan is. SLI támogatás pl megszünt a intel chipsetekben innen csak 1 lépés hogy VGA is lassabb legyen mint a konkurensé.

Mikoron a hegyek újra megremegnek, morajló hangjától a PHE seregnek... A francia tankok nem szarok, másképpen jók...

(#225) salaud válasza zsirfecske (#189) üzenetére

salaud
(lelkes újonc)

Jól tudod, én ati HD szériás kártyát cseréltem Nvidia 9800 GT-re, mert az ati linux-ra képtelen normális driver-t csinálni. Hozzáteszem, windows-on is cserélgetni kellett a drivereket, volt gond az atival ott is. Mióta megvan az nvidia, nyugi van mind linux-on, mind windows-on is. Windows 7-el sincs baj, hibátlanul megy. Tehát én azt mondanám, ati olcsóbb, ati hardveresen jobb, nvidia viszont probléma mentes, berakom a gépbe, telepítem, és minden probléma mentesen megy.

A Linux nem ingyenes. Meg kell fizetni a tanulópénzt. Az emberek 66 százaléka nem tud számolni! Gondoljatok bele, ez majdnem a fele!!

(#226) joi29 válasza Zeratul (#224) üzenetére

joi29
(őstag)

-Tehát csak két út maradt vagy olyan olcsó chip szettet gyárt amit az
alaplapgyártók szívesen alkalmaznak vagy keres egy céget aki hajlandó játékra is
alkalmas teljesítményű processzort gyártani számukra.
-Ez utóbbinál felmerül a VIA mint x86 licensz tulaj de nekik nincs erre alkalmas
cpu családjuk.
-Ugyanakkor ha a Fermi és utódai úgyis kiszámolják a fizikát + hatalmas általános számítási teljesítményűkből lecsípve egy darabot az részben kisegíti a
processzort, akkor elegendő lehet egy épphogy középkategóriás cpu is.
-Na és persze van még egy nagy kék óriás aki nem felejtettel el x86-os cpu-t
gyártani csak épp eddig nem ált érdekében az előnyös Intellel való szerződések miatt.

[ Szerkesztve ]

(#227) Cyberpunk válasza Zeratul (#224) üzenetére

Cyberpunk
(PH! kedvence)

Dehogy szűnt meg a jelenlegi P55 és X58-as chipset is támogatja mind a CF-et és SLI-t is.
A probléma az hogy nem adtak az nV-nek jogot hogy saját chipset-et fejlesszenek az új procik alá.

Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD

(#228) zoltanz válasza Cyberpunk (#227) üzenetére

zoltanz
(PH! kedvence)

Tény szerintem a NV kártyák nagyon melegszenek, ez nem jó ugyanis egyre több notit adnak el. A krácsonyt kihagyni... Már csak presztizsből is ki kellett volna jönni korlátozott darabszámban a Ferivel, NV nek főhet most a feje.

[ Szerkesztve ]

(#229) Cyberpunk válasza zoltanz (#228) üzenetére

Cyberpunk
(PH! kedvence)

A mobil GPU-ik azok tényleg, de ez nem csak a GPU hibája. Egyszerűen túl kicsi a hej egy jó szellőzéshez. Volt nálam ATI-val szerelt noti is egy Asus K50ab abban egy HD4570-es volt, és biz játék alatt szépen átforrósodót a gép alja :)
De asztali fronton ez egyáltalán nem mondható el nekem például a GTX260-asom kifejezetten hűs darab és ez referencia hűtésű.

(#230) FRENK1988 válasza zoltanz (#228) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az lenne a Fermi Limited Gamer Edition

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#231) Zeratul válasza Cyberpunk (#227) üzenetére

Zeratul
(PH! addikt)

Natívan nem támogatja az SLI-t P55 csak bridge-elve.

Mikoron a hegyek újra megremegnek, morajló hangjától a PHE seregnek... A francia tankok nem szarok, másképpen jók...

(#232) Zeratul válasza joi29 (#226) üzenetére

Zeratul
(PH! addikt)

Fizikára nem csak a physuxx létezik hanem ott pl a Havok ami GPU és CPU -n egyaránt fut, platfortól függetlenül és vannak nyílt forráskódú fizikai platformok is ami szintén képesek GPU-n futni.

(#233) Cyberpunk válasza Zeratul (#231) üzenetére

Cyberpunk
(PH! kedvence)

Én máshogy tudtam. Úgy rémlik hogy támogatja csak max 2x8-as PCIe sávval. a 2x16 hoz kell a plusz bridge. De X58-on tuti hogy natívon is :DDD

A HavokFX-re gondolsz azt GPU-n is lehet számoltatni de a sima Havok engine csak CPU orientált. Viszont tegye fel a kezét aki látott már HavokFX-et használó játékot ;]

[ Szerkesztve ]

(#234) Integra

Integra
(Jómunkásember)

azon gondolkodom, hogy hány évesen lehettem ilyen kis durcás mufurc... de már nagyon rég kinőttem. az nv-nél meg felnőtt top menedzserek dolgoznak rahedli pénzért és ezt sikerül összehozniuk... hát..
nagy a baj:)

(#235) antikomcsi válasza nkmedve (#216) üzenetére

antikomcsi
(PH! kedvence)

Köbö másfél éve kint van. ;)

(#203) yakuza.tora

Na ez az, én is csak a HALO 3-ra lennék kíváncsi, de előbb írok egy emulátort, minthogy ezért az egy játékért megvegyem a boxot.

[ Szerkesztve ]

(#236) K!LLeR

K!LLeR
(senior tag)
LOGOUT blog

nem vagyok nvidiás, de azért eléggé kíváncsi vagyok erre a fermire...
szerintem azért nem jelentéktelen az előnye az atinak, mert aki vesz 5xxx-es szériát mi a faxnak vesz nvidiat? (hacsaknem ablakon tolja ki a pénzét..)

minden elérhetőségem az adatlapomon. origin, xfire, msn, skype.

(#237) Cyberpunk válasza antikomcsi (#235) üzenetére

Cyberpunk
(PH! kedvence)

Nálam a Fable2 volt az amely érzékenyen érintett. Az első részét imádtam egy csomószor kijátszottam, de hogy a második részt nem adják ki PC-re elmehetnek a sunyiba :(((
Most meg az Alan Wake-el megy ugyan ez pedig még anno ezzel demózták a 4 magos CPU-k képességeit. Erre meg az is csak Boxre jön ki. Szemét M$ :W

(#238) joi29 válasza Zeratul (#232) üzenetére

joi29
(őstag)

-És én hol mondtam hogy csak pisi-x létezik.
-Az Nvidia jövőbeli céljaira és "lehetséges" partnereire gondoltam a VIA és az
IBM társaságában.

-Ami a fizika gyorsítását illeti nem olyan nagy durranás az egész pl.
Physx alatt direkt csak egy mag dolgozik a cpu-ban hogy minél nagyobb legyen a
különbség a kártya által számolt és az adott esetben 4 magos proci között.
-De amint egy jótét lélek ír egy olyan meghajtót a cpu-k részére ami
megdolgoztatja a többi magot is rögtön nem olyan fényes a gpu-s phx gyorsítás.
-Az egésszel csak az a baj hogy aki tudna írni azt köti a vállalat iránti hűség,
no meg a vaskos $$$-ok amit hó végén kap azért hogy ne írjon. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#239) ló úr válasza nvkjns (#174) üzenetére

ló úr
(senior tag)
LOGOUT blog

Te miről beszélsz? Minőség? Több Nv halált láttam már mint ATI-ét. De mind1. A Fermiről meg annyi a véleményem,h honnan tudod h nagyon jólesz? 1 olyan hír nemlátott még napvilágot ami azt bizonyítaná,h olyan nagyon jólesz,igaz azt sem h szar. Én csak annyit tudok h azon a bizonyos első Fermi kari bemutatón egy műanyagdarabot mutogattak,h ez kéremszépen a kártyánk. NAh szerintem most is kb. ott tartanak,mert ha lenne vmi bíztató eredményük,akkor azt máér bejelentették volna. Szal Erről is ennyi kis NV fanocska. Én maradok a Vöröseknél,mint ahogy a Forma 1 ben is a vöröseknek szurkolok,és ennyi :D Ár érték arányban mindíg is az ATI lesz a nyerő. NEkem meg ez a véleményem. :D

Доктор задницу .... пить!

(#240) ló úr válasza Graywolf_47 (#34) üzenetére

ló úr
(senior tag)
LOGOUT blog

Igen + fél év fejlesztési idő,+ pár db. megvásárolt ATI kártya boncolgatása,h vajon hol vannak gyenge pontok amiknél mi jobbak tudunk majd lenni? Szánalom a köbön kedves zöldségesek :D

[ Szerkesztve ]

(#241) lionhearted válasza ló úr (#239) üzenetére

lionhearted
(kvázi-tag)

Már rég bemutatták a valódi műanyagdarabot.
Sőt van egy fotó is, a pali SLIben használja (A2 revízió).

Miből lehet gondolni, hogy jó lesz? Semmiből, a sok tranzisztortól és CUDA magtól várjuk a kellő hatást.

Karácsonyra Fermi? Nagy hiba volt kihagyni? :D Vicceltek? Ki vesz high-end VGAt karácsonyra? Én úgy ismerem ezeket a köröket, hogy mindig a legjobbat veszik meg, függetlenül attól, h karácsony van-e, vagy se. Ha egy kicsit jártas is vagy nV fan, akkor nem vett ATi-t, hanem vár. Ha kevésbé volt ez fontos, akkor úgy hiszem már rég beszerezte a kétmagos ATit. És majd beszerzi a fermit, ha jobb lesz.

@7Heads Drago (#222): én említettem a 20-30milliót, nyereséget, nem bevételt. Nyilván tízszerennyi a bevétel az 1millió darab után...

[ Szerkesztve ]

(#242) Robi BALBOA válasza FRENK1988 (#220) üzenetére

Robi BALBOA
(őstag)

Bizony nem lenne rosz, vagy egy 4870 árán venni egy 5870-et! ;]

Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM

(#243) ló úr válasza lionhearted (#241) üzenetére

ló úr
(senior tag)
LOGOUT blog

Fotó igen én is láttam. Egy monitorra rávan kötve,és a pali tartja a kezében a számítógépet Apple-es pólóban..Nagyon meggyőző kép róla,mit ne mondjak... :D Csak csupán azt nem látni azon a képen h nem e véletlenül 2 db. 285 GTX van e beletéve abba a gépbe :D Szal ha szerinted annak a képnek van vmi bemutató,vagy akár hírértéke akkor hajrá :D Én csak egy Kockát látok vigyorogva kezében egy olyan géppel amiről azt sem tudod micsoda :D

[ Szerkesztve ]

(#244) Cyberpunk válasza ló úr (#239) üzenetére

Cyberpunk
(PH! kedvence)

De rólad is elmondható az hogy fanboy ;] ne is tagadd :DDD Biróm hogy valaki azzal jön hogy NV-s fanboy aztán maga meg ATI fan.
Én nekem volt már egy-két tucat VGA-m PC-s pályafutásom alatt ebből több volt az nVidia de egy sem hasalt el viszont volt egy X1950Pro-m az bírta vagy három napig aztán kuka, Még szerencse hogy garban tudtam egy NV-re cseréltetni kis ráfizetéssel (8800GTS G80), májig azt mondom hogy az volt a legjobb VGA-m :C
No mindegy van aki csak vörösben látja a világot van aki zöldben.

(#245) yakuza.tora válasza lionhearted (#241) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Bizony, nagy hiba volt kihagyni a karácsonyt!

Az, hogy te kiket ismersz, egy dolog. Az viszont tény, hogy akinek megfelelő összeg volt/van a zsebében, már rég megvette az 5xxx-es kariját. (ez az a bizonyos 800e, 1millió db)
A karácsonyi gépvásárlás pedig úgy működik, hogy akinek kellő mennyiségű pénze van, az megkapja/megveszi magának a gépet az ünnepre. Aki pedig a télapó és a jézuska zöldhasúit kuporgatja össze, az közvetlenül a januári első raktárfeltöltésekre moccan rá. Ugyan pár hét késéssel, de legalább alacsonyabb áron kapja.

Hiába próbálja az nV kisebbíteni az ATI előnyét, az úgy nem fog menni, hogy még mindig csak találgatásokkal operál.

Alléz Olympique de Marseille!

(#246) ló úr válasza Cyberpunk (#244) üzenetére

ló úr
(senior tag)
LOGOUT blog

Igen de én nem is tagadom h kikhez tartozom,kiken fanolok :D Szal. Aki FAn az szerintem fanozhatja a másikat is,pont úgy mint ahogy az egyik hülye is lehülyézheti a másikat :D és ez nem neked szólt. Nekem speciel nincs bajom az nVidiával sem,csak az üözletpolitikájuk az ami szerintem egy kicsit hogy is mondjam hogy ne legyen csúnya?? Átb..szás,amikor átnevezgetjük a régi szutykainkat h ugyan vigye már el vki a raktárból,meg hasonlók? :D Nah mind1,Én is nyúztam 2 évig régebben egy 6600 ast,semmi bajom nem volt vele,igaza azelőtt voot egy 5200 asom,ami attól hasalt meg h rákötöttem egy tv-re :) Nah mind1. 9600 GTm- is volt azzal is megvoltam elégedve,szal nem azt mondtam h szart csinálnak,hanem,h most levannak maradva és ezt be kéne ismerni és nem azt hajtogatni h így jólesz meg úgyjólesz,itt a kulcs abban van h "Lesz" Majd vmikor. Ha már ismerem az ellenfelemet,és ismerem a tudását,úgy énis könnyebben csinálok esetlegesen ütőképesebb dolgokat :) Nah de mind1 :) Én ATI párti vagyok,de nemvok elvetemülten az,csak jobban szeretem :D Ennyi :D

(#247) vhunor válasza ló úr (#246) üzenetére

vhunor
(senior tag)
LOGOUT blog

Nah mind1,Nah mind1. Nah de mind1 .

A topik összefoglalója. :))

(#248) z0li

z0li
(újonc)

;] menyi ventilátor...

[ Szerkesztve ]

Nem a munkád vagy... és nem is a bankbetéted....Nem a kocsid vagy.... és nem a tárcád tartalma...Nem egy menő ruha vagy....Egy bohóckodó ganaj kupac vagy a világon!

(#249) dezz válasza Oliverda (#218) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem úgy értettem! :)

(#250) he7edik.

he7edik.
(őstag)

Érdekes hogy nem kevés hozzászóló két pofára fröcsög hogy ilyen meg olyan gagyi marketing duma felkiáltással (igaz hogy évekig az NV volt a marketing császára míg a szegény ATi PR csapata mindvégig illegalitásba volt)
és azok az idők sem voltak olyan régen amikor a most beszólok az nVidiának műsor résztvevői a lelküket eladták volna egy 8800GT-ért...

Én egyszer megnéznék egy Unreal Engine 3.0-ás játékot komoly grafikával.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.