Én speciel nem fogok konzolt venni. Azok a játékok, amelyeket arra adtak/adnak ki, nálam kimaradtak/kimaradnak. Nálam ez nem elvi kérdés. Elég nekem a pc-s upgrade. Eszem ágában sincs 2-3 konzolt bevásárolni. Kevés olyan játék van, ami elnyerte tetszésemet, azok viszon kivétel nélkül megvannak eredetiben és évek óta szívesen játszom velük.
Nézd! Szerintem ez a "morális válságozás", meg az "általános értékválságos" szöveg kicsit eröltetett. Marha könnyű állandóan azon sopánkodni, hogy itt minden mennyire rossz és kilátástalan, s természetesen mindezért egy "harmadik személyt" felelőssé tenni. Mert ugye mi "egyszerű emberek" soha, semmiért nem vagyunk felelősek. Mellesleg felhívnám a figyelmedet, hogy 500évvel ezelőtt is ugyanez a sopánkodás ment. Az írók, költők, polihisztorok ugyanígy nyafogtak. Semmiféle értékválság nincs! Értékek változása, ill. értékek közötti hangsúlyeltolódások vannak. (A nagymamám fiatalon (tót nemzetiségi) bőszoknyában járt. Amíg az édesanyja élt, fel sem merülhetett, hogy "kivetkőzzön". Aztán az ő halála után mégis megtette. Mindez 65évvel ezelőtt volt, Budapesten, a XVII. kerületben!)
A számtech boltos stikli szimpla adócsalás ízű! Szerinted ez is csak magyar sajátosság? Ugyan!
Alléz Olympique de Marseille!