Előny?
Attól az 1milla darabtól kéne hanyattvágnom magam? Mennyi nyereség az, 20milla? 30?
Egy negyed év alatt? 
Semmi előny nincsen, csak időbeli.
Valaki említette az architektúra váltást, hogy az nV két váltás között csak "nevezget", míg a jó öreg AMD bezzeg... Felmerül bennem a kérdés mi is változott az ATi-n az elmúlt években? Vagy lát-e valaki eltérést a 4000es és az 5000es széria között? Nekem úgy tűnt, mintha ugyanazt tették volna bele, csak 2x annyit.
A G80-G90 széria között sincs ámulatbaejtő változás, és mindenki úgy trükközik a marketinggel, ahogy tud/akar (engem pl rohadtul nem érdekel, hogy a kártyát hogy hívják, teljesítménye van, nem neve O.o), és ezt azért is tehette meg, mert több éven keresztül se a konkurencia, se a játékipar nem mutatott újat.
Engem pl nem pártolt át az ATi, azzal hogy elöbb hozta ki, éppúgy megvárom a Fermi mit hoz, aztán döntöm el, hogy mi legyen. Még ha utána 2 hónappal jön a HD6xxx, abban se lesz semmi új, ennyi idő alatt. 
Hamár karácsony, nem érdemes a visszatartott, mesterségesen drágán tartott készletekből vásárolni, januárban vlszeg szebb árcédula lesz. Jópár évvel ezelött, mikor ebbe pont beleestem (igaz nem is tehettem mást), vettem kb 44k-ért az első DVDíróm, 4x sebességgel. Január közepén arra lettem figyelmes, hogy alig 30k volt a 8x. FAIL
Szóval idén karácsonykor se lesz hardver a fa alatt, mindenki várja a Fermit, az új atmot, az új iont stb...
Nem muszáj elolvasni, nem muszáj egyetérteni.
Jah és éljenek sokáig a divatamdfanok!
Úgy is csak a komoly hszeket olvasom. :/