Lesz GeForce 256 is...? 
http://takedown.blogolj.net - Takedown The Core
[Re:] Számítógépet tartalmazó harcirobot fémhulladékból és egy liter vodkából
[Re:] Az Intel alternatív operációs rendszerekkel támadna a netbookpiacon
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
Lesz GeForce 256 is...? 

Indul megint majd az átnevezősdi és lehet majd új elnevezéseket magolni (megint)
:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.
földön fetrengős-röhögős szmájli 
True Success is Blonde

kész röhej az egész..
hagyjuk el a geforce-ot is, az is fölösleges... értelmezhetetlen..
Sőt, minek ennyi szám??
Legyen nVidia 1, nVidia 2, nVidia 3, ...stb elég sokáig meg van oldva a névprobléma..
My SSD is faster than your HDD
vagy egy teljesen új elnevezési rendszert kellene bevezetni 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
Ez egy vicc... 
(#5) shteer - Nem, azt jövőre fogják. 
[ Szerkesztve ]
~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~
hurrá, ugyanaz a kártya már a negyedik nevet kapja
8800GT -> 9800GT -> GTS250 -> 250 -> még nem tudni, de biztos lesz egy ötödik is 
extra

9800GTX+ - GTS250
My SSD is faster than your HDD
Az nvidia is felesleges. Termékpaletta: N1-től N(n+1)-ig

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

Nekem a hír második fele sokkal érdekesebb,a lázadozás már látom most megy pedig csak a betűket hagynák el...
Szóval a cikk második fele...ha az NV az Intellel fog kooperálni az azért a jövőre tekintettel elég erős árversenyt alakíthat ki,amit nem biztos hogy az AMD bírni fog pénzzel... 
(#7) dokar
9800GT- 250GTS...itt én valahol lemaradtam,mert én ugy emlékszem a 9800GTX lett a 250GTS...
(#12) lsc
A marketing rizsára gondolom az Intel is rábólintott... 
[ Szerkesztve ]
"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/
Nem tudom az mióta kooperáció hogy intel csip és proci mellé vehetsz nv kártyát ? Ezzel az erővel az ati is hirdethetné, hiszen ati is megy intel proci és csip párossal . Mi ebben az új a marketingrizsán kívül ?
Mod : És ha rábólintott mivel lesz jobb vagy gyorsabb vagy bármi ? A eddig is tudott dolog volt hogy az említett konfigba tehetsz akár nv akár ati kártyát .
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
Mért nem lepődök meg ezen? Bár igazából én azt vártam már, hogy a régebbi széria képviselőinél teljes mértékben elhagyják a számokat is a betűkkel egyetemben végre, és elfelejthetjük őket teljesen.
Amúgy meg mikor hagyják el vagy nevezik át a GeForce megnevezést? Az is már unalmas, a régi időkre emlékeztet. 
<-ƘƘ-> Rendszerment
LOL. A hír az SLI-re vonatkozott, amit a júzerek cirka 1%-a használhat.
Rendkívül veszélyes az AMD-re, valóban. 
Amúgy meg: apa, kezdődik! 
"Az élet túl rövid ahhoz, hogy szar borokat igyunk..."
A lázadozás nyilván annak szól, hogy a nem-tisztelt-cég fejlesztés helyett ismét az átnevezésekhez nyúl, remélve, hogy nem veszít tovább piacot at ATi-val szemben.
bocs, nem 250, hanem 240
már én is belezavarodtam 
[ Szerkesztve ]
extra
"Az információk szerint erre azért van szükség, mert az elemzések alapján a vásárlók nem tudják értelmezni, miben különböznek az eltérő jelölésű termékek."
Háát, sztem nem én vagyok az egyetlen, aki eltévedt a dzsungelben. Mondjuk, ha 8800GT-nek hívnák még mindig a 8800GT-t (és nem GTS 250-nek v miacsudának) akkor a user talán el tudná helyezni, de 3 átnevezés után bajosan.
1xerűen szánalmas, attól félek, hogy az ATI lelassítja a fejlesztéseit, lévén ilyen ellenféllel szemben semmit sem kell csinálnia, h piacvezetővé váljon. (ill de! nehogy elkezdje átnevezgetni a termékeit!!!)
NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

Miért kell ez?? Inkább fejlesztenének már...
Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
Pontosan erről van szó!
Ki veszi már be az oltós szöveget, hogy a vevők összezavarodnak, aki ilyen kártyát vesz, pláne a felső kategóriából, az pontosan tudja mit tud az adott termék, és ha még olyan nehéz is de nyomon követi a nagy "átnevezéseket" 
A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!
Én is pont ezt akartam írni. Szerintem ezt a bullshit-generáló oldal dobta az nVidia marketingeseinek.

PH semleges

örülök, legalább van sikerélményük.
stevve: szaporán nyomkodhatták ott az F5-öt
amúgy meg:
nvidia. megcsináltuk. 
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

"Az NVIDIA nem elégedett a GeForce-ok elnevezésével"
WIN!
...az ár/érték arány a vesztesek mentsvára :D

Gratulálok nVidia ! 
Steam ID: http://steamcommunity.com/id/mxclcd

GTS250-> "Physx 1"
GTX 285-> "Physx 2"
De mivel ATI mellett nem megy a Physx, ezért lehetne "The VGA" 1..n, "The Brutal" 1..n stb,stb... 
[ Szerkesztve ]
Hát komolyan... még egy ilyen céget mint ez 

Borzalmas az nv
Inkább foglalkozzanak a tegrával... 

Akkor már inkább legyen THE ONLY ONE
"Mint a leszakított haldokló virág, mint az ötmillió magyar, akit nem hall a nagyvilág" Ismerős Arcok - Nélküled

De lehet h az uj neve "THE LAST ONE" lesz 
Viszont nem lenne jó ha eltűnne az NVIDIA, a VGA árak az egekbe emelkednének.
[ Szerkesztve ]

LOL. A világ lassan belefullad a marketingbe. Lassan eljutunk oda, hogy csak marketing lesz, termék nem (ill. maga a marketing lesz a termék?). 
One trend a day keeps the doctor away
azt majd 3 átnevezés után
Amúgy nem tudom, vannak még vásárlók, akikben az NV fenn tudja tartani azt az illúziót, hogy fejleszt, és új karikat dob piacra 
A GT300, ami ha valamikor is kijön, tényleg előrelépés lesz, na annak tuti kitalálnak vmi brutál nevet
Új lenne a marketingigazgató, vagy most csekkolják a 300 merketinggyakornok terméknév-javaslatait, hogy hogyan válnak be a való életben
?
[ Szerkesztve ]
NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html
A GRIN konkrétan csődbe ment.
Egyébként valamit csak jól csinálnak az NVIDIA-nál, mert a Batman simán év játéka esélyes, és ugyan a PhysX támogatás nem valami látványos (sőt), de pár vásárlót szerintem nyerhetnek. Végre sikerült egy megfelelően hypeolt játékhoz PhysX-et kapcsolni, no meg a Resident Evil 5 is Stereo 3D reklámmal jön. Ehhez képest a Bad Company 2 csúszik jövő év elejéig, és én még csak a DiRT 2-ről tudok, mint DX11-es játék. DX10.1-esek megjelenése is érdekes lesz, mivel annyi játékot csúsztattak már jövő évre, de ezekből még csak címet se tudok mondani, pedig biztosan lesz néhány.
Ha jövő év elejére képesek lennének új, versenyképes GPU-t kihozni, akkor elmondható lenne, hogy elég szépen átvészelték a technológiai lemaradásukat.
[ Szerkesztve ]
Már az iponon is kinevetgéltem magam ezen a konkurenciaállításon. Ugyanis nem egészen értem, hogy mi is ebben az újdonság... mintha eddig nem lehetett volna GeForce-ot rakni intel CPU mellé SLI-be 
Az is jó szöveg, hogy többet költenek majd marketingre... Na ez a másik fantasztikus döntés. Inkább talán fejlesztésre kellene kicsivel többet költeni 
AMD Athlon64 II X4 620 @ 3.25GHz ; MSI K9A2 CF ; Sapphire HD4850 Vapor-X 512MB GDDR3 ; KingMax DDRII-800 4x1GB ; Seagate 320GB ; CoolerMaster RealPower RS-520W ; Gigabyte X5 ; Logitech Z-2300
Eddig meg tudtam valahogy az elnevezeseket, utanna jot az atnevezes, akkor mar csak ugy ni ment, most mar vegkep nem fogom tudni, de nem is akarom megtanulni. 
Hulyitsuk tovabb a nepet. 
powerd by mango, no more droid

Jó nagy gödör az amiből kiakarnak mászni! Ezzel a bolond ugrálással meg csak mélyebbre kerülnek! 
Samsung Galaxy S 2.3.6 (Darky's V10.4.2)

Szóval a cikk második fele...ha az NV az Intellel fog kooperálni az azért a jövőre tekintettel elég erős árversenyt alakíthat ki,amit nem biztos hogy az AMD bírni fog pénzzel...
LOL. Te hol élsz? Egy normális kártyájuk nincs, a DX11-es Evergreen meg 3 hét múlva indul. Mit fog kooperálni az Nvidia?
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

Nem csoda, hogy a GRIN csődbe ment!
(#38) Dr. Romano válasza TomBoy1986 (#33) üzenetére
"Inkább talán fejlesztésre kellene kicsivel többet költeni"
Szerintem ismerik a mondást, miszerint "ami nem megy, azt nem kell eröltetni" ![;]](/dl/s/v1.gif)

Erről van szó! Még csak pletykák sincsenek új NV GPU-ról, senkinek semmi szikrája róla, elképesztő milyen gyötrődésnek vagyunk szemtanúi már majd 1 éve.
Már most 6db DX11-es játék van bejelentve (és még ki tudja mennyi bejelentés nélkül készül)
[ Szerkesztve ]
I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***
A GRAW 1-2-t szerettem, a Bionic Commando Rearmed szintén jó volt, az új Bionic Commandot viszont szerintem nagyon alulértékelték. Nem volt egy világmegváltó játék, de nem is volt olyan rossz, mint ahogy néhány teszt és az eladások mutatták. A Terminator Salvation és a Wanted meg sajnos tipikus filmből készült játék, főleg ebbe a kettőbe és a Bionic Commando pocsék eladásaiba buktak bele, az utolsó projektek közül csak a Rearmed nem bukott.
Noh, persze, a Core i3, i5, i7 mellé majd DX10-es kártyákat fogunk venni még 2010-ben is. Anyáááddatt.
Csak azért mert ők azt mondják, hogy az a jó. 
Én egy Core i3, i5, i7 mellé csak is kizárólagosan brutális DX11-es VGA-t vásárolnék.
Gondoljatok bele ki az a hülye, aki egy Q9550 mellé, egy DX9-es X1900XT-t vesz, vagy egy 7950GTX-et??? Nah ez éppen ugyan olyan.
De hát kit érdekel már az NV manapság? A fanboyokat, mást se. Ők még megmenthetik, remélem sikerül nekik. 
=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

A rossz reklám is reklám..
Sőt, ha belegondol az ember, hogy a rossz hír a jó hír, még az is elképzelhető,
hogy bejön nekik a kínlódás..
Másrészt meg addig léteznek, amíg beszélnek róluk. Mivel konkrét eredményről
nem tudnak hírt adni, ezért ezzel a szerencsétlenkedéssel kell a felszínen maradniuk.
Árversenyt jelenleg nem az intel és az nv folytat, hanem az amd a két másik céggel.
Nv csipszet meg egyáltalán nem biztos, hogy nagy tapsvihart fog a vásárlók körében kiváltani, ergó sokra megint nem jutnak vele.
Ott van nekik a tegra, inkább arra koncentrálnak, mint a diszkrét vga-kra. A marketing gépezet pedig azt teszi amit tehet: megpróbál a már 3-4x átnevezett termékpalettával váart építeni
True Success is Blonde
Nem lenne ezzel semmi probléma, ha ezt szó nélkül tennék. De világgá kűrtölni, hogy több éves fejlesztés során végre sikerült a kártyákat átnevezni...
Csak egy kérdésem lenne: az nV-nél dolgozik egyáltalán még egyetlen mérnök is? Ha igen, eddig egyedül mit csinált?
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

Az Nvidia titkolt támadást intézett az ATi ellen, azzal, hogy minden létező nevet felhasznál és elfogynak a betű és számkombinációk, mire az ATI észbe kapna, mindez persze úgy 5612-re valósulna meg, de ügyes elgondolás az tény 
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra...
Ez az Nv csipsz olyan, mint Chio, csak át van nevezve? 
I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***
(#49) Dr. Romano válasza Depression (#46) üzenetére
"Ha igen, eddig egyedül mit csinált?"
Szerintem az a mérnök rokona lehet valamelyik 3DRealms-os emberkének
Komolyan ezért vicc, hogy az Nvidia lényegében még ma is a G80-at árulja feltupírozott változatban. 
[ Szerkesztve ]
A Battleforge már megjelent, és nem mozgat meg annyi játékost, mint egy akciójáték. Crysis 2, Race Driver: Grid 2 (erről még nem is hallottam, bár nem lenne meglepetés, de ott van még az F1 projekt, szóval én nem várnám még egy ideig...), F1 játék még eléggé a jövő zenéje.
Persze ha tovább késnek össze-vissza, akkor nagyon nagyot fognak koppanni.
[ Szerkesztve ]