Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) yorka

yorka
(tag)

Éljen a verseny! Hajrá egyik, ne hagyd magad másik!

(#2) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szépen le van maradva az nVidia, csípkedniük kell magukat.

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#3) Oliverda

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

"A dolog negatív oldala természetesen az anyagiakban van, hiszen a magas selejtarány miatt rengeteg chip eladhatatlan lesz."

:D

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#4) afterburner_ válasza ^Clown (#2) üzenetére

afterburner_
(őstag)
LOGOUT blog

hat ha így folytatják lehet az lesz mint pár éve, az ati lesz a drágább, jobb, és az nvidianak kell alá mennie árral :D de ez csak jó nekünk. én azért szivesen várnék egy két új céget mind procik mind gpu-k piacán.

Digimax 2850 mah ipari AA tölthető akku (120g) * CISS-es nyomtatók * Minőségi tinták * Canon nyomtatófejek * Patronok, akár régi kellékanyag beszámítással * >>>>>>>> www.nyomtassotthon.hu <<<<<<<<

(#5) P00By válasza Oliverda (#3) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Jaja :D :DDD

(#6) Sweet Lou 6

Sweet Lou 6
(őstag)
LOGOUT blog

Ennek tudatában tuti, hogy a GT300 nem jön ki ősszel...mind1 nem kell kapkodni, inkább jöjjön később egy ütős chip, mint hamarabb egy elkapkodott, hibás széria

androbit.org | Ha két lehetőség közt nem tudsz dönteni, csinálj egy harmadikat.

(#7) mephi666 válasza Sweet Lou 6 (#6) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

...vagy egy átnevezett gt200? :S várom a gt300akat amúgy nagyon...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#8) bolvar

bolvar
(fanatikus tag)

De annyi kulcstartójuk lesz nemgyőzik ingyen adogatni majd minden mellé:D

A jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)

(#9) _Toka_ válasza Oliverda (#3) üzenetére

_Toka_
(őstag)

Na jó, de így mégse kezdheti egy új GPU... :DDD

(#10) mephi666 válasza _Toka_ (#9) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

vagy lehetne ilyen össznépi koprodukció: pl rubik kocka hibás chipekből... egyik oldalra kerülne 9db zöld nv chip, másik oldalra 9 piros ati, aztán 9 kék intel, satöbbi :) 1termékkel el lehet adni 9x6=54db hibás chipet... mekkora biznisz lenne már... vagy sakktáblát is lehetne hasonlóképp, az pedig 64mező=32db ati és 32db nv chip mehetne rá :)) ha én lennék a marketingesük, olyan termékek jönnének, hogy mindenki besza.... meg behu.... -na :))

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#11) _Toka_ válasza mephi666 (#10) üzenetére

_Toka_
(őstag)

Ott a bibi, hogy zöld chip-ekből most lenne bőven, de az ATi chip-jei miatt most q..va drága lenne egy-egy ilyen besza-behu termék... ;) :D
Arról nem is beszélve, hogy az említett termékek asszem mindegyikénél fontos az azonos méret ... ami ugye nV-ATi viszonylatában ma... :DDD

[ Szerkesztve ]

(#12) Navaze

Navaze
(tag)

GT215=G94, GT216=G96 ?!?!?! Oh.. én meg azt hittem, ezek már G300 csonkított verziói lesznek.:(

(............(o)...............(o)..............)

(#13) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Csak szedje össze magát a nv :K

Szerk: (#12) Navaze: gyártás tech előnyei hátrányai miatt nem annyira rossz lépés ez.
Inkább ezen bukjanak még egy sort és tapasztaljanak, mint egy hatalmasat boruljanak a hibás GTX3xx szériával.

[ Szerkesztve ]

.::www.megadanceradio.hu::.

(#14) .mf

.mf
(PH! addikt)

"GeForce GT 210M és 240M néven. Előbbi a GT216, míg az utóbbi a GT215 kódnevű lapkával rendelkezik majd."

Tehát GT240M = GT215 = G94 40nm-en = 9600GT.
Viszont GTS240 = G92b = 55nm-es 8800GT.

Könyörgöm, vannak még számok 210 és 240 között, lehetett volna GT230M is, miért kell mindenáron kavarni a dolgokat? Vagy más már nem megy, csak a kavarás? :U

(tudom, nem ez az első eset, hogy egy erősebb asztali gpu-ra utaló névvel látnak el egy gyengébb mobil gpu-t, de ez akkor is szánalmas. megint.)

(#15) Oliverda válasza .mf (#14) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Majd később átnevezik. :D

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#16) FRENK1988

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Míg az nV fejleszt addig az ATi hülyére keresi magát a 4770-nel. He remélem az nV nem sokáig hagyja. ;]

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#17) Navaze válasza Devid_81 (#13) üzenetére

Navaze
(tag)

Értem persze nincs nekem sem gondom vele csak már itt tapsoltam magamban mint a hülye gyerek hogy ősszel új gpu. Aztán hogy az infót honnan szedtem ?!?! :B
Legalább elnyaralhatjuk pénzünket, van időnk.

(#18) schwanz

schwanz
(kvázi-tag)

Annyira éreztem, hogy lesz ma NVidiás hír is :)) Mondjuk ez nem sok, ha új chipre nem is, legalább egy átnevezésre igazán készülhettek volna a HD4770 ellen...

Szvázi tag

(#19) Devid_81 válasza Navaze (#17) üzenetére

Devid_81
(PH! kedvence)

Tessék inkább nyaralni menni, igaz egy jó VGA kártya tovább (is) tart(hat) mint egy jó nyaralás...de ha már nyár, akkor csajok is "kényelmesebben" öltöznek...fene se tudja melyik élmény a jobb :DDD

.::www.megadanceradio.hu::.

(#20) Hedgehanter

Hedgehanter
(őstag)
LOGOUT blog

Meg jo hogy az ATI hirben kerdeztem ezt 15 perce... :C A PH.-n gyorsan mennek a dolgok... :Y :R

(#21) copin válasza Oliverda (#3) üzenetére

copin
(őstag)

Miért van sok selejt?

(#22) _Toka_ válasza Hedgehanter (#20) üzenetére

_Toka_
(őstag)

Ott válaszoltam is 14 perce... :DDD :D

[ Szerkesztve ]

(#23) Hedgehanter válasza _Toka_ (#22) üzenetére

Hedgehanter
(őstag)
LOGOUT blog

:R :D

(#24) Navaze válasza Devid_81 (#19) üzenetére

Navaze
(tag)

Majd valahogy két legyet ütünk. Csak a kompromisszumokkal tele tűzdel szituációkat kéne el kerülni, mert hát akkor lehet át kell gondolni melyik a hasznosabb egy gyengébb vga vagy egy "gyengébb" csaj. Performance ide vagy oda előbbivel csak eljátszogat az ember. :DDD

(#25) Psych0

Psych0
(senior tag)
LOGOUT blog

Fúj Nvidia!!! Mongyonle!!! Intel For President!!!

szerk: Izé... rossz téma :F

[ Szerkesztve ]

"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."

(#26) ]Phobos[ válasza Oliverda (#3) üzenetére

]Phobos[
(senior tag)

;]

Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!

(#27) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hajrá-hajrá! Nekünk csak jó ha nagy a verseny. :D :))

[ Szerkesztve ]

Milyennapvan?

(#28) emmm válasza Oliverda (#3) üzenetére

emmm
(senior tag)

:DD ;]

(#29) N-vidi-A válasza D1Rect (#27) üzenetére

N-vidi-A
(HARDVERAPRÓD)

Bizony, Ati hala Istennek mindig bekavar, igy lehet majd arat csokkenteni! :C :R

Migiri, migiri, úgy ám! :D 漢字 Minden sikeres férfi mögött áll egy nő, aki jól járt...

(#30) FRENK1988 válasza Devid_81 (#19) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Inkább az utóbbi :D

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#31) antikomcsi válasza .mf (#14) üzenetére

antikomcsi
(PH! kedvence)

55nm-es 8800GT soha nem létezett.

De 40nm-en azért kipróbálnék egyet. ;]

(#32) Killing

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az AMD ezen már túl van. :D
Végre valamiben első. :C

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#33) zed1983 válasza Killing (#32) üzenetére

zed1983
(őstag)

Nem is baj az :DDD

(#34) BloodRay válasza Oliverda (#3) üzenetére

BloodRay
(PH! addikt)

Erre gondoltunk épp mi is. :D
Lesz sok új szép kulcstartó. :DDD

Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

(#35) tome.jr

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Remélem ősszel piacra tudja dobni az nvidia a 40 nm-es GT300-at. Annak nagyot kellene szólnia. :K

(#36) lezso6 válasza Oliverda (#3) üzenetére

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Majd minden kártya mellé adnak ajándékba 3 kulcstartót... ;]

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#37) .mf válasza antikomcsi (#31) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

8800GT G92-es GPU-ja 55nm-en, ha így jobban megfelel őkötözködhetnekségének :U

(#38) -XadAnuX+

-XadAnuX+
(őstag)

Épp itt az ideje, hogy lépjenek. Vagyis alig tudják a lépést tartani az ATI-val :K

(#39) atti_2010

atti_2010
(PH! kedvence)

Mar alig varom az Ati dx11-es csipjét :DD .

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#40) dezz

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kicsit furi a cím, hiszen nem a gyártástechnológián dolgoznak (azt meghagyják a TSMC-nek), hanem a 40nm-es chipjeiken.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.