Éljen a verseny! Hajrá egyik, ne hagyd magad másik!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
[Re:] Számítógépet tartalmazó harcirobot fémhulladékból és egy liter vodkából
[Re:] Az Intel alternatív operációs rendszerekkel támadna a netbookpiacon
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Szépen le van maradva az nVidia, csípkedniük kell magukat.
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo
"A dolog negatív oldala természetesen az anyagiakban van, hiszen a magas selejtarány miatt rengeteg chip eladhatatlan lesz."

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
hat ha így folytatják lehet az lesz mint pár éve, az ati lesz a drágább, jobb, és az nvidianak kell alá mennie árral
de ez csak jó nekünk. én azért szivesen várnék egy két új céget mind procik mind gpu-k piacán.
Digimax 2850 mah ipari AA tölthető akku (120g) * CISS-es nyomtatók * Minőségi tinták * Canon nyomtatófejek * Patronok, akár régi kellékanyag beszámítással * >>>>>>>> www.nyomtassotthon.hu <<<<<<<<
Ennek tudatában tuti, hogy a GT300 nem jön ki ősszel...mind1 nem kell kapkodni, inkább jöjjön később egy ütős chip, mint hamarabb egy elkapkodott, hibás széria
androbit.org | Ha két lehetőség közt nem tudsz dönteni, csinálj egy harmadikat.
...vagy egy átnevezett gt200? :S várom a gt300akat amúgy nagyon...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

bolvar
(fanatikus tag)
De annyi kulcstartójuk lesz nemgyőzik ingyen adogatni majd minden mellé
A jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)

_Toka_
(őstag)
Na jó, de így mégse kezdheti egy új GPU... 
vagy lehetne ilyen össznépi koprodukció: pl rubik kocka hibás chipekből... egyik oldalra kerülne 9db zöld nv chip, másik oldalra 9 piros ati, aztán 9 kék intel, satöbbi
1termékkel el lehet adni 9x6=54db hibás chipet... mekkora biznisz lenne már... vagy sakktáblát is lehetne hasonlóképp, az pedig 64mező=32db ati és 32db nv chip mehetne rá
ha én lennék a marketingesük, olyan termékek jönnének, hogy mindenki besza.... meg behu.... -na 
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

_Toka_
(őstag)
Ott a bibi, hogy zöld chip-ekből most lenne bőven, de az ATi chip-jei miatt most q..va drága lenne egy-egy ilyen besza-behu termék...

Arról nem is beszélve, hogy az említett termékek asszem mindegyikénél fontos az azonos méret ... ami ugye nV-ATi viszonylatában ma... 
[ Szerkesztve ]

Navaze
(tag)
GT215=G94, GT216=G96 ?!?!?! Oh.. én meg azt hittem, ezek már G300 csonkított verziói lesznek.
(............(o)...............(o)..............)

Devid_81
(PH! kedvence)
Csak szedje össze magát a nv 
Szerk: (#12) Navaze: gyártás tech előnyei hátrányai miatt nem annyira rossz lépés ez.
Inkább ezen bukjanak még egy sort és tapasztaljanak, mint egy hatalmasat boruljanak a hibás GTX3xx szériával.
[ Szerkesztve ]
.::www.megadanceradio.hu::.

.mf
(PH! addikt)
"GeForce GT 210M és 240M néven. Előbbi a GT216, míg az utóbbi a GT215 kódnevű lapkával rendelkezik majd."
Tehát GT240M = GT215 = G94 40nm-en = 9600GT.
Viszont GTS240 = G92b = 55nm-es 8800GT.
Könyörgöm, vannak még számok 210 és 240 között, lehetett volna GT230M is, miért kell mindenáron kavarni a dolgokat? Vagy más már nem megy, csak a kavarás? 
(tudom, nem ez az első eset, hogy egy erősebb asztali gpu-ra utaló névvel látnak el egy gyengébb mobil gpu-t, de ez akkor is szánalmas. megint.)
Majd később átnevezik. 
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
Míg az nV fejleszt addig az ATi hülyére keresi magát a 4770-nel. He remélem az nV nem sokáig hagyja. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

Navaze
(tag)
Értem persze nincs nekem sem gondom vele csak már itt tapsoltam magamban mint a hülye gyerek hogy ősszel új gpu. Aztán hogy az infót honnan szedtem ?!?!
Legalább elnyaralhatjuk pénzünket, van időnk.

schwanz
(kvázi-tag)
Annyira éreztem, hogy lesz ma NVidiás hír is
Mondjuk ez nem sok, ha új chipre nem is, legalább egy átnevezésre igazán készülhettek volna a HD4770 ellen...
Szvázi tag

Devid_81
(PH! kedvence)
Tessék inkább nyaralni menni, igaz egy jó VGA kártya tovább (is) tart(hat) mint egy jó nyaralás...de ha már nyár, akkor csajok is "kényelmesebben" öltöznek...fene se tudja melyik élmény a jobb 
.::www.megadanceradio.hu::.
Meg jo hogy az ATI hirben kerdeztem ezt 15 perce...
A PH.-n gyorsan mennek a dolgok...

copin
(őstag)
Miért van sok selejt?

_Toka_
(őstag)
Ott válaszoltam is 14 perce...

[ Szerkesztve ]

Navaze
(tag)
Majd valahogy két legyet ütünk. Csak a kompromisszumokkal tele tűzdel szituációkat kéne el kerülni, mert hát akkor lehet át kell gondolni melyik a hasznosabb egy gyengébb vga vagy egy "gyengébb" csaj. Performance ide vagy oda előbbivel csak eljátszogat az ember. 
Fúj Nvidia!!! Mongyonle!!! Intel For President!!!
szerk: Izé... rossz téma 
[ Szerkesztve ]
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."

]Phobos[
(senior tag)
![;]](/dl/s/v1.gif)
Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!
Hajrá-hajrá! Nekünk csak jó ha nagy a verseny.

[ Szerkesztve ]
Milyennapvan?

N-vidi-A
(HARDVERAPRÓD)
Bizony, Ati hala Istennek mindig bekavar, igy lehet majd arat csokkenteni!

Migiri, migiri, úgy ám! :D 漢字 Minden sikeres férfi mögött áll egy nő, aki jól járt...
Inkább az utóbbi 
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

antikomcsi
(PH! kedvence)
55nm-es 8800GT soha nem létezett.
De 40nm-en azért kipróbálnék egyet. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Az AMD ezen már túl van.
Végre valamiben első. 
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

zed1983
(őstag)
Nem is baj az 

BloodRay
(PH! addikt)
Erre gondoltunk épp mi is. 
Lesz sok új szép kulcstartó. 
Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
Remélem ősszel piacra tudja dobni az nvidia a 40 nm-es GT300-at. Annak nagyot kellene szólnia. 
Majd minden kártya mellé adnak ajándékba 3 kulcstartót... ![;]](/dl/s/v1.gif)
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

.mf
(PH! addikt)
8800GT G92-es GPU-ja 55nm-en, ha így jobban megfelel őkötözködhetnekségének 

-XadAnuX+
(őstag)
Épp itt az ideje, hogy lépjenek. Vagyis alig tudják a lépést tartani az ATI-val 

atti_2010
(PH! kedvence)
Mar alig varom az Ati dx11-es csipjét
.
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.