Drága kenyér 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
[Re:] Számítógépet tartalmazó harcirobot fémhulladékból és egy liter vodkából
[Re:] Az Intel alternatív operációs rendszerekkel támadna a netbookpiacon
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
radírfej
(senior tag)
na ez tényleg brutális. amennyi infó a cikkben van a kártyáról alkalmas lehet befogni az AMD csúcsmodelljét... kérdés milyen áron... fogyasztás, hőtermelés, hang... szoftveres támogatás is kérdéses lehet négy lapkánál.
másolat másolatának a másolata, de eredetileg is ilyen volt.
ha 1gpu 2 monitorral alapjáraton 90fok, akkor 2 gpu 6 monitorral hány fok lesz? 

poci76
(kvázi-tag)
Kérdés, hogy ez a hír csak ma érvényes, vagy az év más napjain is? 
Azt hittem a "sima" fermit nem lehet überelni, erre iderakják elém ezt.
Az erős áram olyan, mint a gyenge áram csak más a fogása. IP Apache 123

Cyberpunk
(PH! kedvence)
Na ez nem gyenge. Ugye nem csak áprilisi tréfáról van szó 
Ha ez igaz akkor kíváncsi leszek hogy tényleg hogyan is fog skálázódni.
Mert azért 4 GPU egy kártyán hát 
Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD

Ottoka
(őstag)
Pedig hányan mondták nem lesz ilyen. 
Mezőhegyes
(#8) Lord Vader
Abu ezt csak Április 1.-re szánta tréfának. 
Gigabyte 880GM-D2H, AMD PH II 955 BE, VTX3D HD6850 PCS+, 2x4 giga Kingmax Nano Gaming 1600 CL9, Samsung F3 500giga, Samsung F1 500giga, Raidmax O2, Hipro 480, FuSi L22W

AMATŐR
(őstag)
Nyáron jelenik meg, inkább tehették volna télire. Úgy nyitott ablaknál esetleg nem főne meg!
Ó....Uram, kérlek, adj türelmet a hülyékhez! Ha erőt adsz, megölöm őket!

morgyi
(kvázi-tag)
Uramatyám 4x256 cuda mag... azért 1024 shader proc csak megfogja az AMD kártyáját. Viszont ott ahol nem működik az sli, brutálisan gyenge lesz egy szem GPU-val. Ezt is megéltük
4GPU egy kártyán
Asus Maximus II Formula | Intel Q9300@3Ghz | Kingston HyperX 2GB 1066 CL5 KIT | Gigabyte GTX 260 216OC | Seagate Barracuda 7200.11 500GB 32Mb | Asus Silent Squere EVO | Raidmax Sagittarius | Nokia 5230
A következő generációban a világ vezetői fel fogják ismerni, hogy a csecsemőkori kondicionálás és a narkohipnózis sokkal hatékonyabb eszközei a kormányzásnak, mint a különféle társaságok és börtönök. Huxley 1949
Mondjuk Patibolo név alatt a PH-n kívül nem dobott ki semmit a google. Akkor ez most kamu?
Az erős áram olyan, mint a gyenge áram csak más a fogása. IP Apache 123

bocsika
(fanatikus tag)
Hmm. Buktaszagot érzek. (anyám süt) 

Alcor OnAir2 FM Transzmitter eladó. http://href.hu/x/gkk4

morgyi
(kvázi-tag)
Erről ez jutott eszembe: 
[link]
Asus Maximus II Formula | Intel Q9300@3Ghz | Kingston HyperX 2GB 1066 CL5 KIT | Gigabyte GTX 260 216OC | Seagate Barracuda 7200.11 500GB 32Mb | Asus Silent Squere EVO | Raidmax Sagittarius | Nokia 5230

schwanz
(kvázi-tag)
Hát tényleg olyan áprilisi ez a hír. Az eddigieket látva valahogy nem hiszem azt se, hogy elkészül nyárra, ha tényleg munkálkodnak rajta, és azt se hiszem, hogy a győzelem tartós lehet, mert a hírek szerint az AMD se malmozik. Szóval símán szembetalálhatja magát egy pl. HD6870-nel az a csodafermi (vagy legyen HD5990, az olyan akciósan hangzik úgyis).
Szvázi tag

bsh
(senior tag)
hát ez nagyon gyenge poén... (természetesen nvidia témájú)

SzlobiG
(PH! félisten)
Abu áprilisi tréfája. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>
Abunak ma is elgurult a gyógyszere. Tegnap a nem létező 5890-et keresztelte el 6xxx szériás ATI-nak ma meg ezt a kamu kártyát Patibolo-nak. Ez egy GTX 295 rev1 photoshop-olva GTX 495-nek
Valamit biztos jelent a Patibolo a név, remélem elárulja majd Abu, hogy mit. Mindenesetre formában van

[ Szerkesztve ]

monguz82
(kvázi-tag)
Áprilisi tréfának remek, ráadásul érzek benne 1 "hangyányi" iróniát is... 
Evil is back! ||| rrfl.hu ||| HTC Sensation /w vracingdisplayPro
Éljen Április 1-je!
Ez a hír szerintem túl "átlátszó"! 
The Stars Were Mine!
Gyerek ez aprilis1.... a kartyan egy kivezetés sincs...
nezeztek meg az oldal trefait:[link]
[ Szerkesztve ]
2hdmi 
ezt a kártyát anno xs-en is meg lehetett találni amikor még gt300-ról volt szó 
[ Szerkesztve ]
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

Jester01
(PH! addikt)
Pá, ti bolondok! 
Jester
(#24) D4rkAv3ng3r válasza huskydog17 (#20) üzenetére
Az elve 4 GPU-s kártya? Jó vicc.
nV-ék gondolom a Fermit próbálják jobban átformálni, hogy kevesebbet fogyasszon és melegedjen.
[ Szerkesztve ]
ami oldalt van azt nem neveznem kivezetésnek
mivel használhatatlan lenne...amúgy is...2 slotos maradt a hűtés
meg a 2 chip közti összekötés is vicces lenne

Gergo88
(fanatikus tag)
A wiki szerint a Patibolo akasztófát jelent, próbáljatok meg google-ön képekre keresni patibolo névvel 
Basu gasu bakuhatsu busu basu gaido.
Tényleg
Azért várnék tőle egy házigizdai megerősítést ![;]](/dl/s/v1.gif)
Abu csak nem tenne ilyet az nV-s társadalommal, hogy április 1.én ilyen hird ad. 
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

Pug
(őstag)
Hát nem tudom, de gyors számolgatás után ez a 4 GPU sehogy se akar beleférni a 300wattba
még a 2/7-el csökkentett órajellel és a felezett csudacore-okkal sem, de lehet nem tökéletes a számítgatásom, mert nem tudom, hogy mennyit eszik külön a chip és mennyit a kártya többi alkatrésze a GTX480-on

lehet tényleg kacsa ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
"aki régóta foglalkozik számítógép karbantartással, az pontosan tudja, hogy az első számú szabály: a user hazudik. (az eseménynapló meg nem.)" by moonman
Ha igaz lenne, akkor igen durva hőfokokat és fogyasztást lehetne mérni. Már az 1 GPU-s modell is orkán hangok mellett verdesi a 90 fokot.
Bár tény, hogy ez már ki tudná használni az 1+ KW-s tápokat.
Na majd egyszer ilyet is veszünk 
..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..
Ugyanmár.... 
Ez mi ez? Kerti sütő?
[ Szerkesztve ]
https://www.facebook.com/sansphoto - http://www.flickr.com/photos/sansphoto/
Hurrá!
Féléves késéssel egész jó lesz majd.
Folyékony nitrogén az kötelező lesz hozzá. 
[ Szerkesztve ]
Olyan kevés vagy, hogy téged még bruttósítani sem érdemes.
http://www.youtube.com/watch?v=If0Bkfnifi4

Az nV is szereti a bolondok napját!

Gigabyte 880GM-D2H, AMD PH II 955 BE, VTX3D HD6850 PCS+, 2x4 giga Kingmax Nano Gaming 1600 CL9, Samsung F3 500giga, Samsung F1 500giga, Raidmax O2, Hipro 480, FuSi L22W
hehe 2KW-s tápok kellenének
szerintem ez kamu... a PH-n kívül tényleg nem ad ki semmit sem a gugli, akkor meg? vajon az nVidia "akasztófa" néven fejlesztené az új kariát. hm kicsit fura ötlet (lenne).
áprilisi tréfának mondjuk jó. egy darabig én is bevettem, de csak míg megtaláltam a gyógyszerem... 
azért halkan megjegyzem: hajrá ATI.... 
[ Szerkesztve ]
Audiatur et altera pars. // mivel mostanság csak telefonról vagyok, nézzétek el, ha lassan válaszolok...
Olaszul vesztőhely 
"Minek a büszkeség, mikor a teljesítmény önmaga jutalma"-Twin Peaks
Kemény VGA lehet(ne) ez pedig
4db 6 pines PCI-e tápcsatival, csak az SLI csatlakozó hiányzik róla hogy 8, 12 esetleg 16 GPU-t is össze lehessen kötni. 
off

rolko
(őstag)
Itt a válasz rá: ATI Announces Quad-GPU HD 5999

Scitec tápkiegek kaphatóak olcsón! http://bit.ly/oEuUB2

Gergo88
(fanatikus tag)
Én inkább ráphotoshoppoltam volna egy 380 V-os csatlakozót, hogy ez már ipari árammal megy 
Basu gasu bakuhatsu busu basu gaido.
Szép volt... 
Pedig már kezdtem örülni, hogy az öntelt ATI tulajok arcáról a mosoly le lesz fakasztva mert elveri ez a kártya. Igaz 4GPU a 2GPU ellen de akkor is 1 kártyának számít ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ismételm önmagam: Szép volt 
Kezd iPon szint lenni...

virkir
(PH! addikt)
ez a kép azért üt

A huzat mindig a WC felől húz az ebédlő felé.

Pug
(őstag)
hát ez inkább 2in1 SLI lett volna mint 1 kártya

bocsánat 2*2in1

[ Szerkesztve ]
"aki régóta foglalkozik számítógép karbantartással, az pontosan tudja, hogy az első számú szabály: a user hazudik. (az eseménynapló meg nem.)" by moonman
Ez egy olasz név. A skype-on megkérdeztem egy cimbimet, aki tud olaszul. Kivégzőeszközt jelent, amit fájdalmas kivégzésekre használtak. Jó humora van az NV-nek. 
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

rup1u5
(PH! kedvence)
jóvan srácok! 
má'majdnem el is hittem. 
-4 gpu
-lineáris skálázódás
-április 1
[ Szerkesztve ]
ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།
Szerintem ezt a cikket holnapra vedd le.
A végén még megbicsaklik benned a hitünk, hogy tényleg komoly újság író jelölt vagy. 
[ Szerkesztve ]