Szia!
Bocs ha már volt nem nagyon olvastam bele a témába de olvastam valahol, hogy az Nvidia 2017-től nem gyárt VGA-kat, mert a konzol piacra akar koncentrálni...Igaz ez? 
.....ne vegyél fel bugyit, mert valami fontosat akarok mondani.....
[Re:] Számítógépet tartalmazó harcirobot fémhulladékból és egy liter vodkából
[Re:] Az Intel alternatív operációs rendszerekkel támadna a netbookpiacon
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)

Szia!
Bocs ha már volt nem nagyon olvastam bele a témába de olvastam valahol, hogy az Nvidia 2017-től nem gyárt VGA-kat, mert a konzol piacra akar koncentrálni...Igaz ez? 
Esetleg ha linkelnéd, hol olvastad... Következtetés vagy eredeti információ...? A topic alapjául szolgáló cikket olvastad? Lehet, hogy az itt (is) leírt információkat értette félre valaki? Pedig, ha akarják, tervezhetik úgy ezt a chipet is (mint a maiakat, amit szintén nem csak PC-s videókártyán használnak), hogy adott esetben rátehessék egy PC-s videókártyára is, egyéb alkalmazási területek mellett. Hogy végül ráteszik-e majd, attól függhet, lesz-e még rá igény (vagy a központi "prociban" lévő GPU elegendőnek bizonyul az esetek többségében), illetve nem ütközik-e az Nvidia akkori érdekeivel, stb.

Megpróbálom megkeresni az oldalt, mert nem a napokban olvastam....

A flame-et be lehet fejezni!
Si vis pacem, para bellum.

2017-ig akkor kihúzom a 4GHz-es i7 920-al meg a 2db GTX480-al (800MHz/4000MHz)! 
╬ Asrock X58 Extreme ╬ Intel Core i7 920 ~ 4GHz - 1,328V ╬ Corsair 3x2GB DDR3 ~ 1528MHz (9 9 9 24) ╬ 2x Asus GTX480 SLI (800MHz/4000MHz) - 1,025V ╬ OCZ Agility 2 40GB+ Samsung 250GB ╬ Corsair TX850 ╬ Asus VH238T ╬