Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Balika911

Balika911
(PH! kedvence)

"...tartalmaz egy gombnyomásra aktiválható ECO módot, amellyel a fogyasztás csökkenthető."

Hasonló gomb az LCD TV-men is van, csak arra nem azt matricázták, hogy ECO, hanem azt, hogy Power. :D

Viccet félretéve, ezek a készülékek miért pezsdítenek a piacon? Tipikus tucattermékek, ilyenekből olyan mindegy, hogy eggyel több vagy kevesebb...

(#2) Solicidium

Solicidium
(fanatikus tag)

Ez az AOC nagyon csúnya szegény.

Támadni kell!

(#3) Gergo88

Gergo88
(fanatikus tag)

19"-es monitoroknál nem is baj ha nem szélesvásznú, legalább van rendes függőleges felbontás, nem úgy mint ennél az AOC-nél (a laptopom 15"-en tudja ugyanezt).

Solicidium: De legalább olcsó. :D

[ Szerkesztve ]

Basu gasu bakuhatsu busu basu gaido.

(#4) venember83

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mi ebben a pezsdítés? Jött pár "új" monitor, és? Semmi érdekes technológiai megoldást sem látok bennük.

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#5) orbano válasza Balika911 (#1) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

nekem is ez lenne a kérdésem.... valahogy nem érzem a pezsgést. ahhoz egy multitáccsos, LED-es 27"-os nem-TN Dell monitor kéne 250e alatt :)

A vér nem válik VAZZE!™

(#6) X Factor válasza orbano (#5) üzenetére

X Factor
(PH! addikt)

Ipon-ba múltkor láttam egy 27" LG-t 1** vmennyiért, bár nem tudom milyen panellal szerelték.

(L) Atiradeonika (L)

(#7) Surfym@n

Surfym@n
(fanatikus tag)

TN panel, csak D-sub, ...vérpezsdítés...

Blöööeeeeeeeee :P

Device: ZTE Blade | Android ver: 2.3.7 | FW: gen2@128MB system | Kernel: 2.6.35.7 | ROM: IceArmor II ReBoRn (by Apeelme&Kelzsoca) | Theme: OrangeKiss

(#8) orbano válasza X Factor (#6) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

sztem se nem multitáccs, se nem LED-es :) egyébként van belőle SIPS és TN panelos is asszem. de nem jön be, inkább 24" dellt vettem helyette.

A vér nem válik VAZZE!™

(#10) Depression

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én is valami meglepőre számítottam. Kár volt rászánni azt az 1 percet az elolvasására.

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#11) Thulcandra

Thulcandra
(őstag)

És mi itt a pezsgés. Ilyen kategóriában tucatnyi monitor van. A tesztek majd eldöntik, hogy ezek jobbak vagy rosszabbak azoknál....

" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.