Egész jó kis gép lenne, ha olcsóbban adnák.
Samsung Wave S8500@LC1, Samsung Wave 3 S8600@LD1
[Re:] Számítógépet tartalmazó harcirobot fémhulladékból és egy liter vodkából
[Re:] Az Intel alternatív operációs rendszerekkel támadna a netbookpiacon
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
Egész jó kis gép lenne, ha olcsóbban adnák.
Samsung Wave S8500@LC1, Samsung Wave 3 S8600@LD1

Tökéletes lenne, pl itthonra szülőknek, csakhát ugye ők ennyit ilyenre, nem adnak, ennyiért már egész jó notit kapni, vagy összerakok fele ennyiből egy netezős gépet.
(L) Atiradeonika (L)

Hát igen...de mégis az a durva, hogy a gyártók állítása szerint tőlünk nyugatabbra iszonyú jó eladásokat produkálnak az AIO szegmensben.

Persze, mert maga a koncepció tökéletes, ha mondjuk 30k lenne vagy 400-at keresnék egy hónapban, tuti vennék egyet bnőmnek, mert pofás, van hozzá szép monitor, rálehet dugni kötni bármit, kompakt, és arra h. böngésszen ,filmezen, officozon az ember tökéletes.
Holott fele ennyi pénzből megtudnám ezt neki csinálni, de ha lenne rá keret, nem tökölnék.
[ Szerkesztve ]
(L) Atiradeonika (L)

hát jah anyámnak is be szeretnék újítani egy hasonló gépet de jelen árfolyamon 220e...az már durva...
A jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)
Valóban nem lenne rossz, de ennyiért...
"I see the diamonds, but you only see the rock"

Hátulról nézve, abba a nagy rácsos lukba, nem lehet véletlenül egy VGA-t belerakni?
Nekem gyanús 
Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

Jó dolognak tűnik.Ilyennel még nem igen találkoztam,szerintem nem is fogok. 
[ Szerkesztve ]
BF3:[V8]Talaltgyerek

egyetértek veled! Nyugaton nagyon pörög, mert nagy jó az AIO szegmens, a nyugati pénztárcához! Sajnos nem készítenek külön árkategóriát a magyar lokalizációra 
Azért lesz amit lehet figyelni itthon, talán egyszer beér ide is
DC100-010XEU (mondjuk ehhez kell monitor)
Spec: AMD E-450(1.65Ghz), HD6320, 2GB/DDR3, 320GB, fehér
70-75 bruttó (az ár nagyban függ a drachma értékétől
)
Gy.B.

Az otthoni átlag user-t szerintem pont az fogja meg h. ezek ilyen monitor egybe gépek. Tehét ez egy fontos szempont, szerintem 
(L) Atiradeonika (L)

Monitorok hátulján ott a VESA ? foglalat lehet barkácsolni 
A pokolba vezető út is jószándékkal van kikövezve.
Az üzleti gépekbe mióta kell touchscreen kijelző, meg allinone gép? Szerintem hasznosabb irodákba a hagyományos felállás, hogy külön cserélhető legyen a monitor és a gép is.

Akkor itt van ez:
HP Pro 3420 AIO
Use the force, Dude !

meglepően komoly szögletes design az MSI-től, nem rossz ez csak legalább egy újabb i3-ast rakhatak volna bele hd3000-el.
Ha nyugati fizetést kapnál sokkal előrevalóbb lenne a design, kompakt méret mint az ára.

Pont üzleti szegmensbe a legtutibb, nem kell külön szarakodni géppel meg monitorral.
Nekem is az egyik gépem egy Lenovo ThinkCentre M90Z itt a melóban.
Egyébként főleg amerikai filmekben mostanában szinte mindenhol AIO gépeket látsz irodákban, főleg VAIO-t, persze ebben reklám is van.
Ex - WaterLo

"Egyébként főleg amerikai filmekben mostanában szinte mindenhol AIO gépeket látsz irodákban, főleg VAIO-t, persze ebben reklám is van."
vagy itthon bemész egy ZARA-ba és megnézed, hogy a biztonsági ember milyen gépen játszik egész nap 
Gy.B.