érdekesnek tűnik, főleg a terhelésmegosztásos rész, de kérdés hogy mennyivel lesz drágább egy ugyanilyen felszereltségű, sima chipes lapnál.
-Where is the god of tits and wine?- (Tyrion Lannister)
(#1) FireKeeper
érdekesnek tűnik, főleg a terhelésmegosztásos rész, de kérdés hogy mennyivel lesz drágább egy ugyanilyen felszereltségű, sima chipes lapnál.
No és mennyit fogyaszt a csipp. Vajon aktív hűtés fog-e kelleni rá?
Mertem remélni hogy a nagy Bumm, nem az eldurranó kondikra fog utalni 
True Success is Blonde
Na erre én is kíváncsi leszek, na meg arra, hogy valóban össze lehet e legózni mindenféle vga-t.
Várjuk, várjuk!
"I see the diamonds, but you only see the rock"

Az szólna nagyot, ha egy nvidia és egy ati kártya menne együtt és a chip tényleg lekezelné, a teljesítmény különbségből adódó terhelés elosztást.
Persze, majd pont az MSI fog igazán maradandót alkotni. Szerintem jó drága lesz a semmiért. (Bocsi, de igen elfogult vagyok ezzel a márkanévvel kapcsolatban.)
...és a VGA driverek? Mert ok, hogy ezzel összekapcsolható, de szoftveres oldalról ettől még nem lesz megoldva, hogy valóban működjön is, nem?
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

A képekből nekem az derült ki hogy a chip szett hűtéséért felelős passzív
egymással összekötött bordázat, rája nyúló része is passzív,
vagyis nem lehet valami nagy kazán. 

Nagyot szól 

a zárójeles rész az kiderült az első mondatból is.
Gondolom a rossz tapasztalat.
Amúgy érdekes teória, de driver szinten ez hogy van megoldva? Az is jár ehhez a chiphez?
[ Szerkesztve ]
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

Érdekesnek tűnik, remélem az ára is meglepően jó lesz. 
Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
Jogos kérdés. De ahogy meg lehet oldani az ATi VGA alatt menjen a nV kari fizika számolásra úgy szerintem megoldható
>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5
Tényleg érdekes ez a Lucid Hydra-s dolog. De még a sima SLI meg CrossFire sem működik teljes tökéletességgel, szal nagyon kíváncsi leszek erre. Vista gondolom több gyártós VGA-k használatával már ki is lőve. Hát, ez nagyon fog durranni, csak el ne találja a dugó a csillárt. 
[ Szerkesztve ]
<-ƘƘ-> Rendszerment

Szerencsére passzív hűtést kapott.
http://db.tt/RcvuahpV

Jól hangzik! 
Remélem nem rontják el egy magas árral és rossz driverekkel.
:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.
(#15) TheChos3nOne válasza juliabrilke (#14) üzenetére
Végre egy MSI Lap ami érhet valamit 
"Hello" I am "Ready 2 go" to be "Big in Japan" and to spend "The Night out"

Elég jól hangzik!
Nekem nagyon felkeltette az érdeklődésemet! Így talán rátudnának venni a platformváltásra 
Samsung Galaxy S 2.3.6 (Darky's V10.4.2)
ez durva cucc lesz. kiv vagyok a hatekonysagra, a lap arara.
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart!

Majd a tesztek után kérem
!
Amúgy azt olvastam valahol, hogy nagyon jól skálázódik a teljesítmény a chip használatával... bízzunk a legjobbakban
!
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
az izraeli forum (a forras) se gyenge 
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart!

az sli meg crossfire néha még tök egyforma kártyákkal sem működik 100%osan akkor mit lehet várni egy hybrid megoldástól? 
lehet hogy a moszad szimatol az msi után

Nos ez érdekes hír, vagy csak kacsa? De ha igaz is, az ára sem lesz olcsó attól tartok, professzinális megoldás, professzionális ár.
Füge
nem hybrid, hanem hydra
én sem értem ezt pontosan, hogy tudja elosztani tökéletesen a terhelést, de ha igaz, akkor nagyon f@sza a cucc 
KngAlex már a driverek telepítésénél gondod akadna 
[ Szerkesztve ]
A szerver a kérést zavarosnak találta és nem tudja hogy hajtsa végre.
Valami kellett ami vonzóvá teszi a Core i5-öt, mert amúgy nem nagyon jelent jobb megoldást a 775-höz képest.
Hmm.
ezt a képet nézegetem és olyan érzés fog el mintha nem is 2009-et írnánk
Amúgy igen érdekes megoldás lesz ha működni fog
Csak nekem túl sok a kék szín a deszkán?
Aki a D7000 vázától szabadulni akar az keressen meg.
Az MSI nagy durranásra készül
Azt hittem fasza Fuhhijju kondikat hasznalnak a jovoben 
http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma

a Hydra dologról, nem oylan régen olvastunk hírt, meglepően hamar használják fel, bisztosan lesz benne pénz, talán majd olyan lesz ez a VGA párosítás dolgo, mint a RAM,
jó lenne, de azthiszem, ez a lap extra drága lesz, nem de?
"sokat kívántok, holott édeskevés fér belétek"
képeken látni h az NB helyén van a chip....és arra csaptak rá egy szokásos nagyságú chipset hűtőt 
igazán kiváncsivá tettek h lesz ez megoldva meg h mien hatásfokkal fog működni.....
már csak akkor megérte ha meg lehet azt rendesen csinálni h pl egy HD4350-t (idle-re) és egy HD4890-t (játékra) összekötnek, persze üresjáratban a HD4890 kikapcsolva....

Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: AMD platform :)) Eyefinity.<3
na ez érdekes megoldás,igéretesnek tünik-várjuk a teszteket...majd meglátjuk mekkora lesz az a nagy durranás 
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

The Lucid Hydra chip, as mentioned before should enable the use of 2
different video cards together on the same motherboard.
We have been told in the past that there will be different versions of the
chip - one will enable the usage of video cards like HD4870 along with a
HD4650 for example , another version will enable the usage of NVIDIA based
video cards together - like a GTX260 together with 9600GT for example,
and of course one version will enable a mix of video cards -ATI video card
together with a Nvidia video card on the same motherboard.
The Hydra chip is responsible for the Balance and link between the different
video cards.

Ezt a chipet ugy is eltudnam kepzelni hogy saját biosa van, amelyet lehet frissiteni, ezzel beleintegralni az eppen jelenlegi, erre irt vga drivereket, v megsem...?
De ahogy ismerem az nvidiat, sose lenne barátság az atival...
tuti hogy ha ilyen lehetoseg adodna, akkor az nvidia nem irna meg hozzá a drivert...szvsz valoszinubb hogy azonos gyarto mas tipusszamu kartyai kozt lesz ez megoldas.
Feszültségmérő pontok..Főleg a tuningosok javaslata miatt került rá..
[ Szerkesztve ]
over@locker886™ >> www.overclocker886.com << Hirdetéseim (AKCIÓ!): http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=overlocker&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
Annál azért bonyolultabb, mert ott csak annyit kell elérni, hogy a két driver felmenjen... itt viszont ugyan azon dolgozik a két kártya... a monitor meg csak az egyikre van rákötve, tehát nemhogy egyszerre menniük kell egy gépben, hanem együtt kell működniük.
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
LoL 
over@locker886™ >> www.overclocker886.com << Hirdetéseim (AKCIÓ!): http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=overlocker&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
Hello kérdeznék valamit az lga 1156-os foglalatba h megy bele a coere i7?
"A gépedet nem a processzorod sebessége határozza, meg hanem a pénztárcád"
Úgy, hogy az 1156 érintkezős procikat is nevezik el így. Főleg a felsőbbkategóriás drágábbak kapnak ilyen jelölést.
<-ƘƘ-> Rendszerment

"Csak nekem túl sok a kék szín a deszkán?"
Ez az új MSI dizájn. Nekem nagyon bejön.
Úgy, hogy az i7 nem fogalat neve, hanem teljesítmény-osztályé, mit pl anno az Extreme...
Jelenleg az i5 lesz a Mainstream teteje, és a performance alja az i7 meg az extrém. aztán mikor kijön a next-gen (6 mag, 32nm), annak a teteje lesz az i9, az alja meg beskálázódik a régebbi osztályokba kilökve onnan a fölöslegessé vált modelleket.
[ Szerkesztve ]
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.
Több GPU meghajtása határok nélkül?
Ez még talán elfért volna valahol linkelve a hírben.
Lucid's Multi-GPU Wonder: More Information on the Hydra 100
wwenigma: Mutass ezen a lapon egy klasszikus kondit. 
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

erre gondoltam én is
"sokat kívántok, holott édeskevés fér belétek"

Azt a részt, ami úgy szól, hogy megszűnhetnek az SLI és CrossFireX közötti korlátok, akár úgy is lehet érteni, hogy képes amd-s és nv-s kártyát egyszerre munkára fogni.
Erről van szó, vagy inkább arról, hogy megszűnhetnek az SLI és CrossFireX rendszerekben a korlátok?

Megszűnik a Quad SLI és lehet akár 6 GPU-t is munkára fogni?
Csak hajtsd ki procival....
PC-STYLE.hu

Majd egy 6magos proci 5Ghz-en, HTT -al kihajtja biztosan. 
[ Szerkesztve ]

nem kellene ehhez vmi drv? ha igen... ahhoz kicsi az msi, hogy normalis tamogatasa legyen.
http://project-brian.blogspot.com/
Miért az MSI-nek kellene ehhez driver-t készíteni?
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
Abu írásai alapján már csak az lesz a bibi, hogy a Vista és a Win7 nem támogatja egyszerre a 2 vga eszközkezelőjét ha jól értettem. Egyedül xp alatt lehet megcsinálni hogy a 2 driver működjön.
Szal tök jó, de valami egybedriver kell ide, azt meg izgi lesz megcsinálni 
True Success is Blonde
Az MSI-nek csak a saját cuccaihoz kell drivet írni. Annyi változott, hogy a sok driver közzé be kell szúrniuk a Lucid-által készített Hydra drivert.
[ Szerkesztve ]
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.
Nem úgy van az, hogy Windows 7-en már lehet két különböző gyártójú videókártya eszközillesztőt felrakni? Maximum gondolom az elképzelhető, hogy WDDM 1.1 kell mindegyikből hozzá, de az sem biztos.
<-ƘƘ-> Rendszerment
Jól hangzik, mármint az ötlet, hogy lehetőség legyen két eltérő VGA használata. Így akkor könnyebben is lehetne gépet bővíteni, a régi VGA ki tudná segíteni az újat, nem kellene nyugdíjaztatni csere alkalmával. 
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222