Az igen
, bár biztos borsos ára lesz 
első 
[ Szerkesztve ]

Az igen
, bár biztos borsos ára lesz 
első 
[ Szerkesztve ]

Na ez már valami.
Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD
Egész pofásnak tűnik, így elsőre. 
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

A gép áráról egyenlőre nincs információ... de valszeg fél milla körül lesz 
[ Szerkesztve ]

En el tudnek kepzelni magamnak vmilyen hasonlo, picit ferfiasabb/jatekosabb kulseju masinat normal konfiggal irodai/otthoni felhasznalasra is.
Tudtok ilyenekrol?
kevésbé gyerekes külsővel is nyomhatnák
Genesis Montana - újra kétkeréken

Nincs benne SSD, és az 570M-nél is van jobb vga, a külseje meg.... szóval ha már ilyet csinálnak, csinálják jól.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐

Kizártnak tartom,hogy ne lehessen ssd-vel kérni.
Aki másnak vermet ás az sirásó!
(#9) Menthirist
De mint tudjuk a Razer állítása óta, nem volt eddig gamer noti, és az övék az első (és az egyetlen is)...
Athlon II X4 635, Gigabyte GA-MA770-US3, 6GB DDR2/800, Sapphire HD7750 1GB DDR5, 23" LG IPS231P-BN+22"Samsung 2253LW, 1,6TB hdd, Wacom & SGS2 @ ICS 4.0.3 user
(#10) tiborandras válasza Silentfrog (#8) üzenetére
en azt nem ertem, miert nem alap az ssd egy ilyen kategorias gepnel? naprakesz, modem hardvereket ( szandika, sok ddr3, matt full hd, esata/usb3, gyors vga ) visszafognak egy mezei hdd-vel 
4 sale http://tiny.cc/aprok

Biztos lehet, de ezen a szinten imo defaultnak kellene lennie. Persze a Razer csodája után ez a potom 1300 dodóval kevesebb árával és jobb felszereltségével a hülyének is 
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐
De miért kell minden "gamer" gépnek karácsonyfát megszégyenítően világítania? 
Miért nem a tudással, de egy ehhez kapcsolt visszafogott kinézettel próbálkoznak? Ha más nem, akkor emellé a gép mellé.
Tehát lenne két tudásban egyforma gép, az egyik normális, visszafogott embereknek, a másik meg a "gémereknek", ha már annyira igény van az ilyesmire. 
Az SSD-nek meg tényleg alapnak kéne lennie ebben a kategóriában. 
[ Szerkesztve ]
Plusz az fogja megmenteni a PCs játékipart is. Azért erről sem kéne megfeletkezni. 
[ Szerkesztve ]
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
igazad van, elfelejtettem 
Athlon II X4 635, Gigabyte GA-MA770-US3, 6GB DDR2/800, Sapphire HD7750 1GB DDR5, 23" LG IPS231P-BN+22"Samsung 2253LW, 1,6TB hdd, Wacom & SGS2 @ ICS 4.0.3 user

Nem értem ezt az SSD mizériát, ez egy gamer noti, játékra van nem irodai munkára, minek oda SSD? Az 570M meg teljesen rendben van, legalább is klasszisokkal jobb mint a mainstream 540M.

Irodai munkára SSD?
Érdekes lenne.
Ez kész. Most már csak jó napom lehet. 
Az ssd nem akkora érvágás mint sokan gondolják.A külső szubjektív az 570 meg bőven jó.
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.

Én azt használok, számomra ég és föld

Miért mire kell a játékokban mond már meg nekem? Hogy a pálya 3 másodperccel hamarabb töltsön be v. mi? Egy játékos számára tök fölösleges bármilyen SSD, az irodai munkát meg úgy értettem hogy összefoglalva minden "irodai" programot, ahol fontos a winyó sebessége. Nem a word-re vagy PP-re gondoltam természetesen.
[ Szerkesztve ]

Nekem is ez jutott eszembe!

Fél perccel hamarabb bootol az OS mondjuk. Meg hamarabb indulnak a programok is, tudom mert nekem is van SSD az asztali gépben. De egyáltalán nem nélkülözhetetlen.
Akkor játssz egy kicsit mondjuk FSX-el !!!
Először HDD-ről, majd SSD-ről. Utána beszélünk újra, hogy mennyire felesleges játékra az SSD. Nem beszélve a minimum FPS-ekről, melyet mondjuk játéka válogat, de a fentebbi FSX-ben például hihetetlen sokat javul az is.
Ugyanez igaz Oblivionra a nagy kinti területekre. 
És még más számos területen is "kell" az SSD.
De persze tényleg nem nélkülözhetetlen, mint ahogy a számítógép megannyi újabbnál-újabb eszköze sem az, de azért ez is, mint azok sokat dobnak a használói élményen.
Nem szükséges jó videokártya, vagy 6 magos processzor sem bizonyos személyek szemében, mert ők X dologra használják a gépet, de akinek Y-ra kell, azoknak jó választások ezen cuccok.
Egyszóval mindenki döntse el maga, hogy mi az ami kell neki, és mi az ami nem. Minden nélkül lehet élni, csak nem érdemes. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

És mégis miben javít fps-t? Ha mondjuk én eleve letiltom a lapozófájlt.
Hát az a te dolgod, hogy mit tiltasz le, és mit nem!
De igenis hatalmas különbségek vannak a minimum FPS-ben...
Csak példának:
LINK
De amúgy messzire sem kell menni: Az átlag 90 és 100 fps között mozog, de az SSD-k minimumfps-ben komolyan verik a HDD-ket, ugyanakkor az SSD-k közötti különbség itt is elhanyagolható.
LINK
De amúgy meg pont nem véletlenül olyan játékokat emeltem ki az előző HSZ-emben is amik masszívan használják a háttértárakat. 
Lehet, hogy ez egy Unreal-ra, vagy egy Quake-re egyáltalán nem igaz, mert azokat már egy alap gép is röhögve elviszi integrált cuccokkal (költői túlzás, mielőtt megesztek élve
).
[ Szerkesztve ]

Köszi a példákat, én úgy vagyok vele, inkább veszek bele én egy olyan SSD-t amit ki nézek magamnak mint hogy beletegyenek valami megkérdőjelezhetőt, kis kapacitással, jó nagy felárral. Mert ha beletesznek egy 60GB-s SSD-t arra max a Mario fog felmenni a win7 mellé.
[ Szerkesztve ]
Jogos.
Én is ilyen 96-128 gigásakat néztem ki magamnak. Az már élhető méret. Háttérnek meg megmaradnak a normál HDD-k. 
De azért volt már nálam pár SSD, és igen sokat tud dobni az összképen. Nem feltétlenül egy-egy dologban, hanem úgy az egész gép gördülékenyebbé válik. 

Lehet, de ez nem feltétlen érv mellette. Legfőképp a mai SSD árakat alapul véve. Rendszer + néhány játéknak meg nem vennék 60GB-ost, hanem 128GB minimum. Főleg ha azt is nézzük hogy kell némi hely szabadon neki.
Mondom ezt úgy hogy nem vagyok SSD ellenes nekem is van egy Vertex2![;]](/dl/s/v1.gif)

Tudom MSI és gamer, de valahogy nem adnék érte pénzt.
Az ára meg tutter lesz fél milla itthon.
.::www.megadanceradio.hu::.

"De mint tudjuk a Razer állítása óta, nem volt eddig gamer noti, és az övék az első (és az egyetlen is)... " Inkább az mint ez akkor már ... 
Samsung BADA...Samsung Wave a hullámok ereje! Bada 2.0 : A Tenger ereje 
Samsung Wave GT-8500 with Bada 2.0 Original lol

Őszintén szólva egyik sem. Ez MSI az a tipikus karácsonyfa, de legalább "erős" hardver persze majd az ára az ami döntő lesz.
A Razer meg egy vicc az árával és a hardver ami benne van. Inkább multimédiás noti némi játékos képességekkel felruházva beütése van az embernek tőle.

+1 ..igen.
Goo ALONSO ; BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.

Mintha a g51em látnám, kis módosításokkal 
Nem rossz gép, de küllemre nem igazán nyerte el a tetszésemet. Értem én, hogy játékra van kihegyezve, de attól még a design-ra is odafigyelhetnének , úgy még ütősebb lenne.
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"

Nekem sajnos MSI CX600-as notim van... 2 év tapasztalatából mondom, hogy soha többet ilyet... Jó messzire el kell kerülni az MSI-t....
TEL: 30/2170-512!!! És Mi a TE történed? ™® Xbox- Xbox360 rulez 4EVER! *****XBOX- XBOX360 szervíz******

Már nem azért,de ez még a múltkori Asusnál is jobb vételnek tűnik:
A google a barátunk.
Core i7-2630QM típusú központi egységgel, 16 GB-nyi rendszermemóriával, 120 GB-os SSD meghajtóval és 750 GB-os merevlemezzel, valamint egy Blu-ray olvasó meghajtóval kerül a boltok polcaira, 1999 eurós ajánlott végfelhasználói áron tűnt fel az árlistákban.
Jah és még a sokatat megosztó bill világítás is opcionálisan alakítható.
Papíron nagyon jónak tűnik!
http://www.adrenalinbase.com/index.php?L=fr&T=videos# -- The need4speed " The art of flight "