A Gigabyte se tétlenkedjen nekem és jöjjenek minél hamarabb a procik 
<-ƘƘ-> Rendszerment
A Gigabyte se tétlenkedjen nekem és jöjjenek minél hamarabb a procik 
<-ƘƘ-> Rendszerment

Biztos, hogy hamarosan ők is megjelentettnek egy listát erről. 
„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”
Biztos? Inkább csak valószínű.... 
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]
Jó látni hogy a prociknál is fejlődik az AMD.
Tök mindegy ki gyártja a lapot, csak stabil és gyors legyen minimum 3 év garanciával.
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/
(#5) TomBoy1986
Igen, mindez tegnap történt, linkeltem is az ASUS topicjába.
AMD Athlon64 II X4 620 @ 3.25GHz ; MSI K9A2 CF ; Sapphire HD4850 Vapor-X 512MB GDDR3 ; KingMax DDRII-800 4x1GB ; Seagate 320GB ; CoolerMaster RealPower RS-520W ; Gigabyte X5 ; Logitech Z-2300

a 65 nm-en gyártottaké ez az érték még 140 watt volt,
Valami nem kóser...
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano
Vannak olyan Phenomok 65nm-en amik 140W-sak.
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

Nyelvtanilag nem áll össze... 
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

Gondolom a "65nm-en gyárott processzorok esetében" -t szeretted volna ott látni 
Parker - Waterman - Rotring golyós és töltőtollak nagykerár alatt!! http://href.hu/x/7mi9
De gondolom ebben az esetben ez a 140W a soha el nem ért maximum, biztonságos rátartással.
Szóval max 120 lehet.

Úgy néz ki a 7xx-s lapoknál sehol nem lesz gond az am3-l. Ha egy kicsit össze kapják magukat a gyártók sok am2-s lapra is lesz bios.
Örvedetes ez az egész mert így vége a pletykáknak miszerint nem is fognak benne menni az új procik.
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)