Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) KaiotEch

KaiotEch
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Elég gagyinak tűnik. Max olyan 15eFt-os határba lehetne besorolni.

Ha rom-ot cserèlek, mièrt nem vàltozik az IMEI szàm? by крокодил ||| Mi ez a Biostar? Sárgarépából, meg lucernából gyárt alaplapokat? by noPublicFG ||| Vannak jobban és vannak kevésbé jobban sikerült darabok, és van a Gigabyte. by ///Krisz\\\

(#2) osztraksajt

osztraksajt
(senior tag)

Kár hogy erre a pléhdobozra csak 3 év gari van. Ha 4 lenne már érdekelne. :DDD

Azért kíváncsi lennék mire tejed ki a gar ami nem látszik egyből. Összerogy? :DD

(#3) capulet75

capulet75
(senior tag)
LOGOUT blog

MSI Interceptor Raptor... gratulálok. :))

Sami Koivikko - Sapphire

(#4) banhammer

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

"a gyártó a belépőszintű gémer kategóriába sorolja"
Gémer!
Könyörgöm valaki löjön le!
Azért gémer, mert kéken világít az egyik ventilátor?

Ha kicsivel 10 ezer Forint felett lesz az ára akkor kis túlzással a legjobb vásár kategória.

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#5) freestailo

freestailo
(senior tag)

nem szép, de csúnya.....legalább gémer! Kerekeket szerelsz rá, és mehet a dömper :D

Időgépkészítő verseny! Határidő: TEGNAP!

(#6) zoli03

zoli03
(senior tag)

Lassan már naponta jönnek a hírek a gamer házakról, de minimum heti 1-2. Egyik gagyibb a másiknál, kinézetre nem sok különbség van, funkcionalitásra meg semmi. Jó lenne végre visszafogott, egyszerű kinézetű házakról híreket látni, normális áron. Vagy ennyire nincs igény az ilyenre?

[ Szerkesztve ]

(#7) Runo válasza osztraksajt (#2) üzenetére

Runo
(őstag)

Hát a ventikre te kis butus :P

[ Szerkesztve ]

(#8) Gude

Gude
(senior tag)

Jár hozzá dögcédula!! Biztos azért ilyen drága :DDD

"Nos, ami engem illet, én optimista vagyok - semmi értelme sincs annak, hogy más legyek."(Winston CHURCHILL)

(#9) osztraksajt válasza Runo (#7) üzenetére

osztraksajt
(senior tag)

Így már mindjárt más, akkor rohanok is venni. :))

A ventiket azt szokták is garozni nagy lelkesedéssel. Főleg MSI-ék. :DDD

(#10) Apika

Apika
(PH! addikt)

De legalább 3 év garit adnak rá... Azalatt a tulaj le is cseréli...

(#11) Ł-IceRocK-Ł

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem győzőtt meg. Tipikus átlagos. Semmi több.

Régi házaknál megfigylehető hogy a bal oldali takarólapon alul is van rácsozat vagy kivágás, az újakon ritkán látok ilyesmit.

"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

(#12) rumkola válasza Apika (#10) üzenetére

rumkola
(PH! kedvence)

persze, hátha elromlik...
:DDDD

http://youtu.be/uu2IBhf9F4k

(#13) Angel1981 válasza KaiotEch (#1) üzenetére

Angel1981
(PH! addikt)

+1

Egyébként ha ENNYIRE leszálló ágban van a "legózós PC", akkor miért terveznek még mindig ennyi új házat, erre a "haldokló piacra". :U

(#14) (ÉN)közPONT válasza Apika (#10) üzenetére

(ÉN)közPONT
(őstag)

Vagy cd/dvd taróként végzi vmi moddernél :)

MSI cuccom van de házat nem vennék tőlük :)

BDP 51FD .......Iam Ordinary Shopkeeper = Sefter :DDD = Az Igazi Dzsekk Szperrów ! ( Rocker ! ) DeathStars !!! Dinnyebogár Gateways ! :) Nagy MasterL gránit lánc+lakat eladó motorhoz olcsón !

(#15) Apika válasza rumkola (#12) üzenetére

Apika
(PH! addikt)

A venti elromolhat... :U

(#16) lujó55 válasza Apika (#15) üzenetére

lujó55
(őstag)

Az egész elromolhat.
MSI :(

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#17) EarL 007 válasza Ł-IceRocK-Ł (#11) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

rági házaknál azért alul van, mert ott vannak a kieg. kártyák, VGA-k. új házakon a VGA-k helyzetéhez viszonyítva ugyanott van a rácsozat. lejjebb azért nincs, mert ott a táp.

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

(#18) Kronos3000

Kronos3000
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Semmi innováció...tucattermék... :F :F :F

Ha ígérsz valamit,és szó nélkül eltűnsz,maradj is ott,én nem felejtek...

(#19) Ł-IceRocK-Ł válasza EarL 007 (#17) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

De hogy ha a rácsozat az alaplap mögött van, akkor mi értelme amúgy? ezt nem vágom.

"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

(#20) EarL 007 válasza Ł-IceRocK-Ł (#19) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

alalplap mögött, hol?

(#21) Ł-IceRocK-Ł válasza EarL 007 (#20) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Van ugye az alaplap kb így : | namármost. ahol vannak a pci foglalatok ugye itt: ->| és a rácsozat itt van: |<- na annak mi értelme? remélem érthető. bal oldalt a foglalat ha szemből nézzük, és ugye az alaplap hátánál van a jobb oldali oldallapon alul a rácsozat.

(#22) KaiotEch válasza Ł-IceRocK-Ł (#21) üzenetére

KaiotEch
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na én nem értem mire célzol ugyan, de marhajót röhögtem a "rajzodon" :C :R

Ha rom-ot cserèlek, mièrt nem vàltozik az IMEI szàm? by крокодил ||| Mi ez a Biostar? Sárgarépából, meg lucernából gyárt alaplapokat? by noPublicFG ||| Vannak jobban és vannak kevésbé jobban sikerült darabok, és van a Gigabyte. by ///Krisz\\\

(#23) lajtika

lajtika
(tag)

Eddig azt sem tudtam hogy a MSI csinál külön házat! Bár ahogy nézem nem sokat vesztettem.

[ Szerkesztve ]

0630/353-03-29

(#24) sgergi válasza Ł-IceRocK-Ł (#21) üzenetére

sgergi
(PH! kedvence)

Általában a proci mögött van ez a rács, azért, hogy onnan is lehessen kicsit hűteni az alaplapot. Általában egy vékonyított venti befér oda. Értelme szerintem nem sok van, a proci hője arra nem nagyon távozik, és az alaplapnak a hátulján sincsenek melegedő alkatrészek.

(#25) Ł-IceRocK-Ł válasza KaiotEch (#22) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Valahogy próbáltam szemléltetni, de mingyárt nekilátok egy komolyabb munkának.

sgergi: nálam a proci mögött nem van rács.

[ Szerkesztve ]

(#26) Ł-IceRocK-Ł válasza EarL 007 (#20) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na megszültem, íme:
[link]

ennek ott mi értlme? az jobb oldali alsó rácsozat.
semmi célt nem szolgál, max a por jobban bejön.

[ Szerkesztve ]

(#27) XtremLor válasza Ł-IceRocK-Ł (#26) üzenetére

XtremLor
(senior tag)

picture not found

"Legen...Wait for it...Dary"

(#28) XtremLor válasza Ł-IceRocK-Ł (#26) üzenetére

XtremLor
(senior tag)

a szerkesztési idő elmult:S
jah a ház oldalán lévő rács (vagy venti)! a felső a cpu-t az alsó a vga-t segíti a hűtésben, onnan is tud hideg levegőt szívni.

"Legen...Wait for it...Dary"

(#29) Runo válasza Apika (#10) üzenetére

Runo
(őstag)

Gondolod? Én a mostani házamat úgy 7 éve nyúzom. De lehet hogy már 8.... igaz, mindig változtatok rajta kicsit :DDD

[ Szerkesztve ]

[ Szerkesztve ]

(#30) Daert

Daert
(őstag)
LOGOUT blog

Felkeltette a figyelmem az oldallapon lévő,annak eltávolítását segítő "fogantyú" .........ö,ennyi... :U
De a "MISI Dögcédula" miatt megvenném :O

[ Szerkesztve ]

http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=Daert&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#31) EarL 007 válasza Runo (#29) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

7-8 éves ház, tuti valami batár elpusztíthatatlan Chieftec torony. :D

(#32) zapok

zapok
(tag)

Pfejj, de ocsmány.
Hogy-hogy nem gémer, pedig ledes ventije van :F :W

Anyám tyúk, avagy az ember tragédia.

(#33) Tibor_560sec

Tibor_560sec
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ebben , hogy mutatnának a ,,TwinFroz'' fantázianevű vga-k ... :N
Jól írja a cikk merészek ...

Ne játszd el a bizalmad , főleg előttem !™

(#34) Joci10

Joci10
(senior tag)

Tesztelve - már akit érdekel ennek a 60$-os házikónak a tesztje ilyen rossz kommentek után (8/10-et kapott).

(#35) mepet

mepet
(fanatikus tag)

Ha ez élőben is ilyen gagyin fest, akkor bebizonyosodik: ha ház, akkor nem msi. ;]

msiről mostanában elég keveset hallani. Szerintem csak a marketingesek vannak szabadságon, mert a honlapjukon azért elég jó cuccokat találni (x79 alaplapok pl.).

(#36) syl5

syl5
(őstag)

Elég rondák azok a kék rögzítőelemek, meg az egész ház sem annyira szépségdíjas.
Legalább már kialakítottak volna a kábeleknek kivágásokat.

Go Hard or Go Home!

(#37) Ł-IceRocK-Ł válasza Joci10 (#34) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Csokito. Ronda és finom. Én is láttam már olyan autót ami bűnronda volt, mégis eszetlenül ment, szóval a kettőnek ilyen téren nem mindig van köze egymáshoz.

(#38) Joci10 válasza Ł-IceRocK-Ł (#37) üzenetére

Joci10
(senior tag)

Amit olvasni feljebb kritikát, az nem csak a külalakra vonatkozott (hiszen az egyéni ízlés kérdése - kinek a pap, kinek a papné (vagy a papLAN), nekem inkább a lányuk); ezért emeltem ki az értékelő pontszámot.
(Az árat meg azért, mert az is kritika tárgya volt, hogy mennyiért éri meg, és mennyiért nem.)
Mellesleg az ilyen teszteknél látni valós képeket is a házról, nem csak a marketingesek művét (mint a hírben); így ezért is a link.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.