Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#51) sien válasza Avicularia (#43) üzenetére

sien
(tag)

lehet hogy én használom a szifonom szarul, de zenehallgatás mellett rss böngészőből nyitom meg az oldalakat, majd csinálok jegyzeteket a jegyzettömbön, vissza a böngészőbe, megint az rss, megint vissza. és megy mint a karikacsapás. másolni is lehet gond nélkül szövegeket egyik progiból a másikba, fél másodperc alatt indul el mind. egyedül a játékoknál van néhol gubanc, van amelyik megjegyzi hol jártam, van amelyik nem. de a te életszerű példád sehol sem körülményesebb most szifonon. de gondolom az a fontos hogy egy mobiltelefonon 30 progit futtassunk egyszerre még. biztos ez a jövő.

(#52) Avicularia válasza sien (#51) üzenetére

Avicularia
(őstag)

Szerintem ez a jelen és a jövő is.Nem akarok 30 progit egyszerre futtatni,de amire szükségem van egyszerre,azok fussanak párhuzamosan.
Ja az még mindig úgy van szifonon,hogy navigáció közben bejön egy hívásod,akkor kilép a naviból? :C :U
Jó megoldás,szó se róla.Szóval tényleg nincs szükség multitask képességre?

(#53) manchester85 válasza Avicularia (#52) üzenetére

manchester85
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Korábban leírtam már, mi az a két eset, ahol szerintem fontos a multitasking, úgyhogy most baromi újat mondtál...

IPad 2 16GB white, iPhone 4 8GB black

(#54) domi007 válasza manchester85 (#8) üzenetére

domi007
(őstag)
LOGOUT blog

ezt engedelmeddel teszem alairasba, akkora oltas volt :DD :DD :)) :C :R

"...de a tudomány mai állása szerint az ipari méretekben is használható SHA1 collisiont generáló eszköz a nagyon nagy számokat polinomidőben faktorizáló algoritmust tartalmazó fecni hátuljára van felírva." - ys

(#55) manchester85 válasza domi007 (#54) üzenetére

manchester85
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Csak nyugodtan, számomra a megtiszteltetés. :R Igen, ez egy jól átgondolt oltás akart lenni. :U

(#56) joey20 válasza moonman (#45) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

a régi "katyvasz" képernyő az egyik legjobb.
neked.
az persze jó, ha mindent egyből el lehet érni, de ez önmagában nálam nem garancia a sikerre

"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog

(#57) madstunt válasza moonman (#45) üzenetére

madstunt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

azt nehezebb virslivel kezelni szal nemtrendi,strasszos csilivili blinges pörgőforgó a menő mamár :D

[ Szerkesztve ]

www.quiznight.hu Ingyenes kocsmakvíz bajnokság az ország 5 pontján, Budán, Pesten, Szentendrén, Szegeden és Pécset

(#58) joey20 válasza madstunt (#57) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ez az LG meg Samsung menüire igaz maximum. ha ez a menő, az kár valóban

(#59) madstunt válasza joey20 (#58) üzenetére

madstunt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hát márpedig nagyon sokan elvannak azoktól a (szerintem) sz*roktól ájulva

www.quiznight.hu Ingyenes kocsmakvíz bajnokság az ország 5 pontján, Budán, Pesten, Szentendrén, Szegeden és Pécset

(#60) joey20 válasza madstunt (#59) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

az egy dolog, hogy lassú, de pl konkrétan a kocka még kezelhetetlen is. (nekem)

(#61) madstunt válasza joey20 (#60) üzenetére

madstunt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

a kocka meg tényleg hülyeség... de egyre több helyen felüti a fejét mint a cover flow :O

mondjuk nekem az összes cover flow megoldással is (apple-től kezdve HTCig) hhasonló. ha kihasználod az adott teló tárolóképsségét akkor elég nehézkes több száz albummal,egy sima listás metódushoz viszonyítva. dehát a parasztvakítás kell a népnek. puritanizmus párti tudok lenni elég erősen ha zenelejátszófelületről van szó :K

[ Szerkesztve ]

(#62) joey20 válasza madstunt (#61) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

én nem bánom ha van egy kis animáció ( az enyémből kiindulva: ahogy visszadob a főmenübe, vagy amikor egy levelet átpakolok egy másik mappába gmailben), de ezek a kockák szarok, a coweflow nézetet sem használom soha.

off az OFFban: A hülye Nokia meg pont a leglényegtelenebb, legfölöslegesebb dolgot pakolta bele az új symbianba, lenyúlták a coverflowt. :D

[ Szerkesztve ]

(#63) madstunt válasza joey20 (#62) üzenetére

madstunt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hátjah fogtam is a fejem hogy ez most így mé'

(#64) Laci.M válasza vehement69 (#49) üzenetére

Laci.M
(fanatikus tag)

Apple verzióktól függetlenül: mem.kártya foglalat, cserélehtő aksi, vaku, sz@r kamera ráadásul autófókusz, és bármilyen beállítás nélkül, Bluetooth nem jó adatátvitelre (ez mondjuk érthető) MMS, rádió, szintén hányadék iTunes...
De a telefon legnagyobb baja amiről viszont nem a tervezők tehetnek, a tulajdonosi kör. A tulaj ok 90%-a elvakult Apple fan, vagy cicababa, menőcsávónak képzelő 15 éves. Ezt az egész Iphone hype-ot rühellem.
Mondom ezt úgy, hogy több barátomnak is van (nem 15 évesek), használtam is, netezni nagyon jó meg ökörködni a rengeteg alkalmazással, de ezeken kívül másra nem jó.
Remélem ennyi elég...

Asus 1215N, Samsung LE32C650, MOTROLA DEFY CM7 strapatelefon!!! Czollner @ F1: "Vitalij Petrov jön a zsigulival!":D:D:D

(#65) joey20 válasza Laci.M (#64) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

mem.kártya foglalat, cserélehtő aksi
ez a következőben sem lesz benne

A kamerától mit vársz? Egy N1 sem csinál sokkal jobb képeket, egy vaku elférne valóban.
Af már most is van, ahogy mms is.

radio ami még oké lehet, de nem hiszem, hogy ez akkora hatalmas hiba lenne...

iTunes szintén maradni fog.

szóval ezt: HHagy vegyen a hülye user gyakrabban új telefont sok pénzért, ne csináljunk olyat ami sokáig jó lenne számára a kijelentésedet akarod ezzel alátámasztani: led a kamerának, rádió. Hmmm. hát ha ennyi lesz az újdonság, szerintem nem sokan fognak váltani. A többi általad felsorolt dolog (kártya, akksi,itunes, bt) nem azért nincs benne, hogy majd jól lehúzzuk a vevőket felkiáltással a következőbe beletegyék.

másra nem jó.
ezen meg csak nevetni lehet, bár így érthető: Ezt az egész Iphone hype-ot rühellem.

[ Szerkesztve ]

(#66) Laci.M válasza joey20 (#65) üzenetére

Laci.M
(fanatikus tag)

Nem csak szidtam a telefont, hanem szubjektíven értékeltem pro és kontra. Elmondtam, hogy mire jó, sőt a legjobb.
"Af már most is van, ahogy mms is." -ezzel megint csak az én állításomat támasztottad alá, pont ez volt az első hsz-om értelme, hogy direkt kihagynak dolgokat, amiket későbbi verzióba tesznek be. Ugyan ezeket már a 4 évvel ezelőtti sokkal olcsóbb telefonom is tudta.
Azt meg ne mondd, hogy a hype téged nem idegesít, vagy elnyomja a rozsaszín köd amit a telefon iránt érzel??

Asus 1215N, Samsung LE32C650, MOTROLA DEFY CM7 strapatelefon!!! Czollner @ F1: "Vitalij Petrov jön a zsigulival!":D:D:D

(#67) sien válasza Laci.M (#64) üzenetére

sien
(tag)

bár lenne olyan szifon hír ahol ezeket a fontos dolgokat elfelejtené végre valaki leírni. a "15 éves gyerekek veszik vagánykodásból, a többi meg elvakult applerajongó" értelmezés magában véleményezi a hozzáállásod, nincs szükség hozzátenni semmit.

atyaég.

(#68) sien válasza Avicularia (#52) üzenetére

sien
(tag)

ugyan példádban nem szerepelt hogy még navigálsz is a várakozás közben, de igazad van. sajnos én nem használom navigációra, így nem tudtam hogy így működik.

(#69) manchester85 válasza Laci.M (#66) üzenetére

manchester85
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Látod, ez a gond. Az értékeléseid szubjektívek, és ez a te esetedben igencsak messze áll a valóságtól. Fogalmad sincs, hogy mit tud egy iPhone, vagy épp mi hányzik belőle. Megjegyeztél pár szót, mint MMS, autofókusz, stb. Eddig az volt a baj, hogy nincs bennük, most az, hogy van. :) Mondd már el őszintén, hogy mi az, amiben jobb más telefon az iPhone-nál? Atomstabil oprendszer és webböngésző, tökéletes felhasználói felület és százezernyi program az alkalmazásboltban, hogy teljesen személyre szabható legyen. Az a baj, hogy annyira felszínes és egyszerű a gondolkodásod, hogy így képtelenség lenne megérteni, mitől is jó az iPhone.

Paramétereiben az iPhone 2G vagy 3G is jelentősen elmarad az N97-től, mégis jobban használható a sokkal újabb nokia modellnél. Akkor most melyik a korszerűtlen?

(#70) Avicularia válasza sien (#68) üzenetére

Avicularia
(őstag)

Nem navigálok várakozás közben,csak te leírtad,hogy mennek az általam példának felsorolt dolgok multitask nélkül is.
Én meg leírtam,miért kell multitask.

(#71) Karma válasza manchester85 (#69) üzenetére

LOGOUT blog

"Paramétereiben az iPhone 2G vagy 3G is jelentősen elmarad az N97-től, mégis jobban használható a sokkal újabb nokia modellnél. Akkor most melyik a korszerűtlen?"

Az egyetlen paraméter, amiben elmaradnak az N97-től, a hátlapon figyelő kamera megapixelszáma :U Na jó, meg a 2G-nek nincs GPS-e és 3G-je, dehát evvan.

A hardver minden porcikája rommáveri azt a hypekupacot.
De ezt már írtam korábban párszor.

[ Szerkesztve ]

Break Driven Development

(#72) joey20 válasza Laci.M (#66) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

az mmst megkapta a 3G is...
a hype meg önmagában hidegen hagy. azért zavar csak mert mindig ilyen apple gyűlölő vs fanboy vita van miatta.

(#73) sien válasza Avicularia (#70) üzenetére

sien
(tag)

igazad is van, borzasztó zavaró lehet, de sajnos erről nincsen személyes tapasztalatom. azért meg nem szeretnék venni egy naviszoftvert hogy kipróbáljam :) remélem hogy nem vetted támadásnak amit írtam, nagyon nem volt ilyen szándékom.

(#74) Avicularia válasza sien (#73) üzenetére

Avicularia
(őstag)

Persze hogy nem veszem támadásnak,normális hangnemben beszélgetünk :)
Én multitask nélkül nem tudok elképzelni egy modern okostelefont.
Wp7-ben ha nem lesz,akkor nem is lesz olyan telefonom.Szerencsére wm 6.5 még sokáig támogatva lesz.

(#75) nixx-21

nixx-21
(őstag)
LOGOUT blog

és amugy mikorra várható a megjelenése az OS-nek?
és a 3.2? :U

Ati VGA tulajok baráti klubja topik.  Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: AMD platform :)) Eyefinity.<3

(#76) vehement69 válasza nixx-21 (#75) üzenetére

vehement69
(senior tag)

fene tudja, ezen én is sokat töprengtem. szerintem a köv iPhone előtt nem akarták lelőni a 4-es rendszer poénjait, és amíg ki nem jön, addig ilyen hibrid módszerrel oldották meg a dolgot és így lett 3.2, a 4-estől viszont ugyanazok lesznek a verziók. vagy nem. :D

I am cancer in your bones

(#77) nixx-21 válasza vehement69 (#76) üzenetére

nixx-21
(őstag)
LOGOUT blog

uj szifonról is vannak ám édkességek h msot akko rvalós 4G leszv agy sem ....meglássuk

Ati VGA tulajok baráti klubja topik.  Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: AMD platform :)) Eyefinity.<3

(#78) petrasgabor válasza manchester85 (#69) üzenetére

petrasgabor
(lelkes újonc)

"Mondd már el őszintén, hogy mi az, amiben jobb más telefon az iPhone-nál?"
Laci.M eléggé jól összefoglalta... - bár nem nekem szántad - De hogy a kérdésedre is választ kapj, néhány lehetséges példa:
- cserélhető memóriakártya hiánya (ebből fakadóan nincs kártya kivesz, gépbe betesz, felmásol, kártya vissza, öröm) /azt nem tudom hogyan viselkedik egyébként idegen gépen külső meghajtóként pl. tudsz e rá másolni, úgy, hogy használni is lehessen az áthúzott dolgokat, de azért egy adatkábelt - és egy iTunest - nem árt magadnál tartani :F /
- cserélhető akkumulátor hiánya /bár nem biztos, hogy a készülék túlélné az akksiját, de ha mégis, nem olcsó a szervízes csere, az otthoni berhelés pedig méltatlan megoldás/
- elfogadható készenléti idő hiánya /ahogy olvasgattam egy közepesen erős telefonálgatós netezős nap kikészíti délutánra. Pláne ha zene, film, netalán játék is elindul nagyritkán. Tehát kb. amire való. A navigációt meg sem említem. Márpedig nekem a megbízhatóság a legfontosabb egy telefonban. Ha kell, tudjak vele akár TELEFONÁLNI is./
- elfogadható minőségű kamera /a saját kijelzőjén visszanézve egy beltéri kép minősége még a GS-en is siralmas. :Y És nincsenek ám beállítások, amivel esetleg lehetne valamicskét javítani a helyzeten./
- kamera segédfény hiánya
- bt fájlküldés hiánya
- előlapi kamera hiánya /ez mondjuk pont nem érdekel/
- rádió hiánya /pedig hasznos dolog lenne/
- sztereó hangszóró hiánya /ha már multimédia.../
- multitasking hiánya /ezt Te magad is elismerted, hogy gond/
- kijelző felbontás /persze szép, de manapság már lehetne azért nagyobb is/
Ezek mellé jön még a népszerű iTunes program, a magyar zeneáruház-mizéria, és az Apple-féle "tudjuk mi a jó Neked, ezért ha akarsz egy használhatóra tört és hekkelt készüléket - amit csak lízingelsz tőlünk -, akkor jobb ha nem frissítesz szoftot, mert bebuksz mindent, ami szerintünk amúgy sem kellett Neked!" :C
Egy iPhone felhasználó nyilván ennél sokkal-sokkal több olyan dolgot fel tudna sorolni, amiben jobb más készülék. Feltételezem Neked sem mondtam ezekkel a dolgokkal túl sok újdonságot. Azzal talán inkább, hogy léteznek az iPhone OS-en kívűl stabil oprendszerek. Létezik Opera Mobile 10. (tégy egy próbát vele!). A felhasználói felület úgy néz ki, ahogy én akarom, és program is van dögivel.
Igazán egy lényeges kérdés maradt véleményem szerint. Egy gyors menü, vagy egy multitouch, képes e ellensúlyozni ezeket a hiányosságokat.
Számomra a legkevésbé sem. Számodra mindenképpen.
Nincs ezzel gond. :R
Csak nem biztos, hogy kellene olyan kérdéseknek felmerülnie, hogy ugyan kérem van é a Föld színén "jobb más telefon az iPhone-nál" ?

(#80) madstunt válasza nixx-21 (#77) üzenetére

madstunt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

mond hogy példaképed neduddgi mondd ! :DDD
(bocsánat minden fórumlakótól de ilyenkor az agyam és eszem már standbyban van :D )

(#81) manchester85 válasza petrasgabor (#78) üzenetére

manchester85
(PH! addikt)
LOGOUT blog

-Miért akarnám kivenni a memóriakártyát? Mit akarnék felmásolni telefonról gépre? Szerintem ez inkább fordítva szokott működni. Semmi olyan dologról nem tudok, ami a telefonomon fenn van, de a gépemen nincs, hacsak nem a fényképek, de azt nagyon egyszerűen fel lehet másolni. :U És még iTunes se kell hozzá...

-Hivatalosan ugyan nincs akksicsere, de több megbízható nem hivatalos szervizes is van. 8k-ért nagyjából cserélik az akksit, ami nem több, mint bármely jobb telefonhoz egy gyári akksi. Mivel a készülék előfizusan (számomra megfelelő konstrukcióban) igencsak jó áron megvásárolható, így jelen állás szerint 2 évente cserélni fogom. Ez nagyjából azt jelenti, hogy 80-ért elhozható egy 3GS, és két év múlva eladható (majdnem) ugyanennyiért, aztán kezdődik minden előlről. Jelenleg egyetlen egy konkurens mobilról se tudok itthon, ami ilyen téren alternatívát nyújtana. 150 ezerért nem fogok mobilt venni, az tuti.

-szerintem ha egy telefon kibírja hazáig, akkor mind1, mennyit bír az akksija. Azért 1 napot ki lehet bírni vele, de azt ne mondd már, hogy a mai világban egy telefon töltése ekkora problémát jelent. :) A mai okostelefon számos téren majdnem annyit tudnak, mint egy laptop, és kicsit jobb az üzemidejük szerintem. :)

A kamera nem a legjobb, a beállításokhoz pedig van alkalmazás, ami letölthető. Ez telefon, nem fényképező, és amíg egy mobil ilyen kecses, nem is fog olyan képeket készíteni, mint egy jobb fényképező. Jó képhez normális lencse és objektív kell, optikai zoomról nem is beszélve. Ahhoz, hogy a mobilok igazán jó képet csináljanak, úgy kéne kinézniük, mint a 10 évvel ezelőttieknek. Szerinted ki akar egy féltéglát csak azért, hogy jó képet csináljon?

blueetooth fájlküldés van, csak JB kell hozzá. Két iphone között még az se. Amúgy nekem nincs rá szükségem, elküldöm e-mailben ha valakinek kell valami. Sokkal gyorsabb. :U

Előlapo kamera: na, ez az, amit én viszont nagyon is hiányolok, remélem a következőben benne lesz. Nem azért, mert minden nap magammal szemben tartva a telefont akarok videótelefonálni, hanem mert van pár külföli hozzátartozóm, akivel tartom itthon is skype-on a kapcsolatot. Tulajdonképpen ezt hiányolom a legjobban.

Az opera mobile mióta oprendszer? :U Használtam már más mobilokon az operát (N95, 5800) de nem igazán jött be, persze nyilván függ az adott készüléktől is. A safari gyorsaságával maximálisan meg vagyok elégedve. Csak most webböngészőkről beszélünk, nem oprendszerekről. :K

Az iTunes pedig tökéletes összhangban működik a felhasználói igényekkel és a készülékkel. Persze, aki csak annyit lát belőle, hogy "nem tudok nélküle másolgatni" az bizony nem igazán érti a lényeget. Gépen keresztül rendezgetni a telefonodat sokkal kényelmesebb, mint egy készüléken almappákat nyitogatni. A konkurens iPhone gyilkosokkal pedig az a problémám, hogy nem látom őket a szolgáltatói kínálatban. Kétszer annyit meg nem fogok fizetni egy konkurens mobilért. Ugyan nem sokat tudok ezeknek a marketing háttereiről, de az tuti, hogy jelenleg az iPhone az egyetlen mobil ma Magyarországon, ami kicsit is hasonlít a nyugati országok szolgáltatói árszabására. A HTC-k itthon a csillagászati árkategóriát képviselik, ennyiért pedig nem vagyok rájuk kíváncsi. Majd ha hasonló árszabású konstrukciókban lehet őket megvenni, mint az iPhone-t, akkor van értelme gondolkozni, de én speciel nem fogok 150 ezret független telefonokért kifizetni, ha utána úgyis egy komplex csomagban használom.

(#82) vehement69 válasza nixx-21 (#77) üzenetére

vehement69
(senior tag)

nem tudom melyik gyökér találta ki azt, hogy 4G-nek fogják hívni a telefont (még ha volna is ráá minimális esély szerk: ezt most ne értsd félre, csak hülyeség és már 1 éve mindenhol ez megy).. de azt hiszem már a 3GS-nek is adták páran azt a nevet.. a 3G egy szabvány, ahogy a 4G is, ha 4G, mint negyedik generációs, akkor még elmegy, de vagy valami új neve lesz (a 4G-s mobilhálózatok még nem annyira elterjedtek, hogy ehhez már most gyártson készüléket az epl (ja és nem tudom miért ejtik sokan 'épl'-nek az epl-t..), hacsak nem akarnak megint the first ever-ök lenni) mint pl iPhone Multitask Vazze, vagy pedig valami iPhone 3GTOXTS. de a 3G alapvetően egy szabvány ugye, amiről elnevezték a 2.genes ájfónt mint main feature, és ezzel mindenkit szépen megkavartak. de mondom nem zárom ki hogy tényleg 4G lesz a köv neve, csak kevéssé valószínű, amíg nincs mindenhol LTE *Amerikában

[ Szerkesztve ]

I am cancer in your bones

(#83) madstunt válasza manchester85 (#81) üzenetére

madstunt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

vicceseket írsz,van hozzá tehetséged:)) :R JB-vel védeni a szifont meg kimondottan röhejes

vehement69 szerintem van/lesz valamiféle párhuzam az ipod elnevezésekkel szóval szerintem a 4G elnevezés lehetősége reális

[ Szerkesztve ]

(#85) joey20 válasza madstunt (#83) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

én csak a memóriakártyával meg a bt-vel nem értek egyet. a többivel mi a gondod?

(#86) madstunt válasza joey20 (#85) üzenetére

madstunt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

gond? az nincs semmivel csak jókat mosolygok,nah gyöngyszem ezis :C

(#87) joey20 válasza madstunt (#86) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

akkor úgy kérdezem, mi a vicces az érvelésen. tényleg érdekel.

(#88) madstunt válasza joey20 (#87) üzenetére

madstunt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nem akarok ebben a topikban részt venni a vitában mert úgyse győz meg senki senkit,meg már 1000+1szer lement más topikokban szal ha annyira kiváncsi vagy rá inkább elküldöm PÜ-ben.

[ Szerkesztve ]

(#89) manchester85 válasza madstunt (#83) üzenetére

manchester85
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mi is olyan vicces? Egyetlen egy szemponthoz említettem meg a JB-t. Egyébként meg egy felhasználó számára nem az a lényeges, hogy mit tud elérni? Szerintem van egy kis fogalomzavar ott nálad. JB-vel védeni az apple-t, az a röhejes. De miért ne védhetném JB-s funkciókkal az iPhone-t? Egy felhasználó azt nézi, mit tud elérni egy készüléken, nem? Vagyis, hogy ő mire tudja felhasználni. Ebbe miért ne lehetne belevenni a JB által nyújtott lehetőségeket? Felhasználói lehetőségekről beszélünk.

Egyébként a 4G elnevezése tényleg baromira reális. :U Az iPhone eddigi összes modelljeinek numerikus elnevezése abszolút nem a készülékgenerációra utalt, ellentétben az iPodokkal. A 2G és a 3G is a hálózati funkciókra, a 3Gs pedig ugyanezt alátámasztva, kibővítve a (s)ebességgel. A logika "nyilván" azt diktálja, hogy az összes eddigi modellel ellentétben ezúttal a generációk számozására térjenek át, ami azt jelentené, hogy:

2G= 1G

3G= 2G

3GS=3G

A mostani modell pedig ugyebár ebből a vaslogikából kalkulálva 4G. :U

(#90) joey20 válasza madstunt (#88) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

jöhet püben, ha nem arról van szó. hogy neked konkrét dolgokban más a véleményed, mert az oké. Arra lennék kíváncsi, hogy összességében, objektíven nézve miért vicces? Az jöhet püben! :R

(#91) RicHarD válasza manchester85 (#89) üzenetére

RicHarD
(senior tag)
LOGOUT blog

Ha valaki nem használt sajátjaként egy iPhone-t, esetleg még csak nem is látott élőben (Sanszos hogy a fikázódók felére ez igaz) addig felesleges velük veszekedni. Több telefonom is van/volt és az iphone a legjobban használható és szerethető.

..

(#92) joey20 válasza RicHarD (#91) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én is kételkedtem régen. Aztán mégis az van, hogy mindenki azt kiabálja milyen korlátolt. mégsem tudok váltani másra, mert nem tudom elérni azt a könnyed és kényelmes (továbbra sem hülyebiztos a lényeg, hanem kényelmes) használatot sok felhasználási területen, akármennyire próbálgatom a többi készüléket, keresek megoldást, buherációkat rá. Pedig én baromira unom már, ennyi ideig soha nem volt még meg egy készülékem sem. Szemezek 3 készülékkel ami szóba jöhet: HD2, N1, Desire. De mindegyiknek van valami nyűgje, ami elriaszt.

(#93) verser233 válasza joey20 (#92) üzenetére

verser233
(senior tag)

Szia!

Igazán érdekes amit mondasz. Nekem volt iPhone-om, többször is, mindig vissza tértem rá, mert nekem is az tűnt a legalkalmasabbnak. Aztán hajtott a vágy, hogy kipróbáljam az Android rendszert. Direkt nem a felsőkategóriás Nexust választottam, hátha nem jön be, hanem Acer LiquiD S100-ra esett a választásom. Azóta eladtam az iPhone-om, mert most már ez jobban bejön, nem is vágyom vissza rá, pedig tényleg nem volt semmi bajom az iphone-nal, de ez most jobb, most várom a Desire-t :D . Jelenleg úgy vagyok vele, hogy kizárólag akkor állok vissza iPhone-ra ha végre meglépik a kijelző felbontás megnövelését, legalább 480X800-ra mert bizony az hiányzik. 2 napja vettem kezembe egy iphone-t és látszott nagy :D on a különbség..........

http://www.takethatdaily.org ; http://www.likegyujto.hu

(#94) madstunt válasza RicHarD (#91) üzenetére

madstunt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

kinek ez kinek az.nekem a SAJÁT,SZEMÉLYES igényeim alapján inkább a hulladékhalomnak kikiáltott Xperia és szintén állítólag gagyihulladékpatásördög N97 :)

[ Szerkesztve ]

(#95) joey20 válasza verser233 (#93) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én vettem Herot, és tényleg jó. de nem győzött meg annyira, hogy cseréljek. Az s100 meg a nexus is nagyon jó, de mindig vannak apró zavaró dolgok (pl gmail beállítás, ami már 2.1nél úgy megy ahogy akarom elvileg, de ezt is csak 1 felhasználó erősítette meg, copy paste ami csak a senseben van jól megoldva, és a legnagyobb bajom, a böngészőben az oldal aljára/tetejére ugrás gyorsan. a N1ban az amoled kijelző fényereje, és napfényben való láthatósága, színhűsége sem győzött meg)
de valamit venni fogok, legalább 2-3 hétig használni fogok valami mást, aztán maximum eladom.

94: ha már symbain akkor miért nem i8910 ?
ha már wm akkor miért a legócskább? Wm már nem rossz, egyébként. csak a symbian. ahogy megbeszéltük, az nem egy kényelmes rendszer. de ha már az, akkor i8910.

(#96) norbesz74 válasza petrasgabor (#78) üzenetére

norbesz74
(senior tag)

Ez így nem teljesen igaz amit írsz.

Egyén kimire használja a készüléket. Én nagyon meg vagyok elégedve a készülékkel és van fizetett appom. tudok netezni vele és zsebembe elfér. Munkám miatt is jobb, mint ha laptopot hurcolásznék. Ha fényképezni akkarok ott van jobb fényképező gép. Sok ember az olcso gagyi készülékkel levet képet teszi hátérnek, mert neki elég. Rádiót még a szutyok i900 on se halgattam, mert féltettem. Meg tok nézni pps filmet tok nézni rajta. szünetben töltöm külsö aksival. Más egyébb készüléknl még ez sincsen szóval neked a lassú winmobil tetszik használd egészségel, de én nem sülyedek oda, hogy másik topicba rohanjak és fikázak valamit. Én másnap vittem vissza és vissza kaptam a pézt

(#97) madstunt válasza joey20 (#95) üzenetére

madstunt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

az I8910ben nincs HWbill. és nekem nagyon kényelmes volt hosszabb email gépelésnél is a hardveres,megdöntve kinyíló bill .(tudom a HTC touch pro 2 is megdöntve nyílik de mivel türelmes ember vagyok (így nemzavar a lassulás főleg ha egy k850nél még így is gyorsabb:D) és jobban tetszik ami meg egy eszméletlenül szubjektív szempont tudom:) )
OSbeli kényelmet itt inkább hagyjuk az egy másik téma offjának maradjon meg:D

(#98) RicHarD válasza madstunt (#94) üzenetére

RicHarD
(senior tag)
LOGOUT blog

Ennyi pénzből már vehettél volna egy telefont :DDD

..

(#99) joey20 válasza madstunt (#97) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

no igen, egyből tp2-t mondtam volna, pár napja amikor 3GS, HD2, S100, N1 viziten voltam, azt is nézegettem. Annyira tetszik az is, mindig nézegetem. :B
csak nekem a hw billzet kimondottan hátrány. volt egy jó kis gyakorlati teszt, ahol hétköznapi feladatokra fogták be a tp2-t meg az n97et, és hát nem kell mondanom melyik nyert... nagyon ráadásul. jobb a rendszer, nincs mese. az n97et ahogy fogdostam egy gagyi szarnak tűnt minőségre is, a tp2 meg valami hihetetlen minőséget sugároz. :R

[ Szerkesztve ]

(#100) madstunt válasza RicHarD (#98) üzenetére

madstunt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

haha mondtam már ilyet iphone-os ismerősnek közelebbi baráti körben haha
ennyit erről

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.