Az, hogy te mit mondasz, az most mire is bizonyíték tulajdonképpen? Úgy írod, mintha vmit megcáfoltál volna. 
[ Szerkesztve ]
IPad 2 16GB white, iPhone 4 8GB black
Az, hogy te mit mondasz, az most mire is bizonyíték tulajdonképpen? Úgy írod, mintha vmit megcáfoltál volna. 
[ Szerkesztve ]
nemtudom már összevissza írok mindent,kezdik a H1N1 oltásba épített chippek felemészteni az agyam
[ Szerkesztve ]
www.quiznight.hu Ingyenes kocsmakvíz bajnokság az ország 5 pontján, Budán, Pesten, Szentendrén, Szegeden és Pécset
(#103) petrasgabor válasza manchester85 (#81) üzenetére

- Memkártya. Nagyméretű videófájlok és fényképek átmásolására például. Igen, ez iPhone-on valóban elképzelhetetlen... Vagy idegen gépre/gépről gyorsan és egyszerűen másolgati, vagy benyomni egy DVD lejátszóba, TV-be és képeket, videókat mutogatni stb.
- Akku. Nem hivatalos szervíz??? Még ezt is hekkelni kell? Szóval garancia bukta, ha cseréled? 
- Üzemidő. Ponsosan azt mondom, hogy legalább hazáig bírja már ki! Akkor is ha sokat kell telefonálni, netezni. Ne kelljen azért izgulni, hogy hogy csak bírja ki estig.
- Kamera. Nekem nem tünnek az 5-8 megapixeles AF-es villanós kamerás telefonok féltéglának. Melyikre gondolsz?
És ne kelljen már egy ilyen kategóriájú készüléknél mentegetőzni a videók és a képek minősége miatt...
- BT fájlküldés. JB. Értem én. Tehát hekkeld, ha akarsz valamit. Telepítgess, ügyelj a frissítésekre stb. Nem túl elegáns. /Még mindig ott tartunk, hogy más telefon miben jobb ugyebár, és ez is csak egy példa rá./
- Előlapi kamera. Neked számít, tiszta sor. Hiányzik.
- Nem tudom hol olvastad, hogy az Opera Mobile oprendszer.
Nem tudhatom melyiket próbáltad, én a 10-et használom nagy megelégedéssel. Ha gondolod nézz utánna, és láss csodát! 
Elhiszem, hogy iTunes-szal rengeteg dolgot meg lehet oldani, és csodálatosan rendezi a dolgaidat, de attól még pl. másolgatni akkor tudsz nélküle. Ezek pedig olyan tények, amiket nem lehet elvitatni.
Az előző hozzászólásommal (is) egyszerűen csak válaszoltam egy kérdésedre. Minden pont amit írtam tény. Nem megérzés, hozzászokás, elfogadás, megkerülés, kognitív disszonancia kérdése, hanem tény.
Az, hogy kinek mik az igényei, és milyen telefon felel meg neki jobban, az egy másik történet. Félreértés ne essék. Én nem az iPhonet fikáztam! Nekem is tetszik a készülék (almásék hozzáállása már kevésbé), de sajnos olyan hiányosságai vannak, amik nekem eddig kizárták, mint lehetőséget. Találtam olyat, ami nekem jobban megfelel. Te kérdezted, hogy miben jobb más telefon. Válaszoltam.
Reggel/éjjel én is válaszoltam neked, de inkább töröltettem egy moderátorral. Látva a válaszod, jól döntöttem. Így most sem mennék bele, és nem válaszolgatok a hülyeségekre, de erre igen:
Nem tudom hol olvastad, hogy az Opera Mobile oprendszer.
ezt írtad:
Azzal talán inkább, hogy léteznek az iPhone OS-en kívűl stabil oprendszerek. Létezik Opera Mobile 10.
Én is pontosan ezt írtam a törölt postban, hogy hogy jön az iphone os VS Opera, még azt is írtam, hogy gondolom a safarira gondoltál. A böngészőhöz meg annyit, hogy próbáltam bizony, és nem olyan jó. A Safarival igazán az Androidos böngésző tud vetélkedni. Az Opera is jó, de azért gyengébb ligában játszik. Pedig itt van tapasztalatom, jóval korábban neteztem telefonról, minthogy itthon lett volna. Nem kell megrogyni egy operától, sőt. Akkor már inkább mini, annak legalább iphoneon is lenne haszna ha olyan helyen vagy ahol nincs 3G és WiFi.
Én nem az iPhonet fikáztam!
de. a tényeket is lehet olyan körítéssel és stílusban írni. neked sikerült.
[ Szerkesztve ]
"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog

Próbáltam összerakni amit írtál, de nem igazán értem ezeket mire reagáltad, és miért nekem címezted. 
Amúgy mi az a pps film?
Külső akksival töltöd szünetben??? Ehhez csak gratuláni tudok... 

Nem tudom honnan vetted, hogy winmo-t használok. 
Olvastam itt egy cikket (Az iPhone 4.0 és a multitasking), amihez utólagos engedelmeddel hozzászóltam. Nem értem mi ezzel a gondod, de nagyon betalálhatott, ha így felhúztad magad rajta... 
(#106) vehement69 válasza petrasgabor (#105) üzenetére

az a baj és rohadt idegesítő, hogy süt rólad az értelem, nem tartom valószínűnek akármit is mondasz, hogy életedben legalább közelről láttál egy iPhonet.
és amit sokan nyilván ebből fakadóan nem tapasztalnak meg (mégis jönnek mindig megmondóemberkedni, hát egésség'), mennyivel másabb egy iPhonet használni. papíron lehet szarul néz ki pár dolog, a gyakorlatban viszont egyáltalán nem hiányzik, kicsit másként, de gyorsabban, kényelmesebben és átláthatóbban oldod meg mégis ugyanazt. akksi nekem sok zene+net+tel mellett 2,5 napot bír ki (3G-t csak akkor kapcsolom be ha tethering megy, vagy ha sietős valami), de hát persze ezt is én tudom rosszul másfél évnyi használat után. filmet nem szoktam nézni rajta (azért megnézném, ki az aki ezen néz végig 1,5 órát, a hülye haverjaidnak mutogatott poénos videóidra meg ott van a jútúb), játszani sem - ez utóbbi megint csak egy másik dolog, ebben az esetben viszont jogos hogy merül az akksi, handheld konzolokhoz képest még így se rossz főleg hogy ez egy all in one inkább.
összességében viszont sok hiányzó feature-re nincs is szükség, vagy ha volna is, meg tudod máshogy oldani, ezt hadd írjam le mégegyszer. ha meg valaki szeret terminálparancsokkal, esetleg bináris kódokkal hívást indítani, az egyéni perverzió. nem ez a tökéletes telefon, de olyan szar se mint ahogy azt próbáljátok beállítani. az is tény, hogy mostanra volna már mit fejlődni, hát várjuk a 4-est.
#100: azóta gondolom nincsenek merevedési gondjaid.
[ Szerkesztve ]
I am cancer in your bones

Igen, ezt írtam:
Azzal talán inkább, hogy léteznek az iPhone OS-en kívűl stabil oprendszerek. Létezik Opera Mobile 10.
Ez kettő darab kijelenető mondat. Reakciók a stabil oprendszerre, ill. a böngészőre.
Ha kettőspont lenne a kijelentések között érteném a gondod, de így... Talán a hasonló állítmány téveszthetett meg. Ha már ilyen nagyvonalúan "hülyeség"-gé degradáltad a véleményem.
/
A Safarin kívűli böngészők, mint lehetséges alternatívák lehetnek megemlítve, - továbbra is - válaszul szolgálva az eredeti kérdése. Példaként hoztam a Opera10-et, mert nekem bevált. Te most mondtál két másik lehetőséget.
Én inkább negatív kritikának nevezném amit írtam. Nem bántásnak szántam, csak nem tetszett a fellengzős-szemellenzős hangnem. Ez meg legyen az én problémám.
Továbbra is tartom, hogy tetszik az iPhone, és bizakodva várom a következő generációban a fent említett hibák javítását.
talán a hasonló állítmány téveszthetett meg.
talán félreérthetően fogalmaztál inkább, ha neki is meg nekem is azonnal az jutott eszünkbe, ami. ja, nem hülye szifonos, mindig ő téved.
[ Szerkesztve ]
(#109) petrasgabor válasza vehement69 (#106) üzenetére

Személyeskedő, nagyképű hozzászólásodból előtűnő szellemi színvonalad hűen tükrőzi az avatarod is.
Értelmezési problémáid is lehetnek, mivel én biztosan nem állítottam, hogy az iPhone szar lenne. Mindössze manchester85 kérdésére válaszoltam, és bíztam egy intelligens, érvekkel alátámasztott véleménycserében.
Érdekel is engem, hogy ki milyen telefont használ... mindössze elmondtam miben lehet jobb más, min lenne érdemes - szerintem - változtatni, nekem hogyan felene meg.
Nem az iPhone erényeit vitattam (az is tény, hogy van neki bőven), mindössze a hiányokat foglaltam össze, és ez így egyben soknak tűnhetett. Tiszteletben tartom - nem mintha kiérdemelted volna
- , hogy pl. Neked nem hiányoznak azok a dolgok amik nekem viszont igen. Különbözik az igényszint. Csak én nem estem ezért neked.
az is tény, hogy mostanra volna már mit fejlődni, hát várjuk a 4-est.
Elég lett volna, ha csak ennyit írsz..

Nem szükséges ironizálni. Nem ítélek meg valakit a telefonja alapján, ellenben úgy látom Te igen.
De ha már ketten félreértettétek, akkor bizony talán én nem fogalmaztam mindenki számára egyértelműen.
/Te pedig nyilván annyira naív vagy, hogy úgy gondolod - egy ilyen felsorolás után amit tettem - nem vagyok tisztában az operációs rendszer és a böngésző fogalmával.
A hülye nemszifonos áá...
/
(#111) vehement69 válasza petrasgabor (#109) üzenetére

de.
I am cancer in your bones
+1

Akkor ezt megbeszéltük.
Ehh... ilyen az, amikor a fagyi visszanyal... 
Ezt ahelyett, hogy ujjal mutogatnék, vegye mindenki magára! 
myPhone tesztek a Logout oldalamon, kattints át! :) - Xbox Live gamertag: papaiprUK

Nem rossz a kicsike: Iphone HD
Az árnyék benned van , a fény csak kihozza!
Te most az iPad-ról beszélsz? Az nem iPhone.
myPhone tesztek a Logout oldalamon, kattints át! :) - Xbox Live gamertag: papaiprUK
Egyik se. Ez csak valakinek a fake reklámja.
Break Driven Development
Jah, bocs. Miniből nem nyitottam meg a videókat. 

Fake vagy nem fake lexarom,akkor is grat a készítőnek.
Ja és ne feledd a nokia c6-ra is rávágtad ,hogy fake......erre csak azt mondom nézd a mai híreket.
[ Szerkesztve ]
Az árnyék benned van , a fény csak kihozza!
Mármint melyik C6-ra vágtam rá? Amikor még Mysticet emlegettek (az E61 klónt elszabott középső sávval), akkor azt mondtam, hogy a fénykép valódi lehet, a képen lévő szoftver egy RnD verzió. Hogy most melyik lesz a C6 végül, az meg majd elválik.
A mostani kép meg egyrészt tipikus Nokia stílusú, másrészt teljesen reális lehet, ismerve a Nokia csodálatosan kiszámítható üzletpolitikáját ("klónszart drágán").
Ez a reklámocska meg elég egyértelmű, hogy csak valami YouTube júzer firkálmánya.
[ Szerkesztve ]
Break Driven Development
Én ettől függetlenül nem bánnám, ha így nézne majd ki a következő generáció. 
[ Szerkesztve ]