igen ez jó dolog valóban. meg az is, hogy a felhasználási köre is széles, mehet rá kijelző, hdd, stb.
csak kiborít minden új szabvány. meg majd a kompatibilitások adta lehúzás, és az átalakítók körüli mizéria.
pont a héten szivtam, azaz szívok (mint 10-ből 9-en, akit a téma 1x is érintett): display port -> dvi átalakító kéne az eyefinity-hez. természtesen én sem olvastam el az apróbetűs részt, és vettem egy passzívat. ami kéne, aktív sapphire-t vagy xfx-et meg nem árulnak minden vegyesbótba'...
ja persze: mini dp -> dvi-t igen, de hozzá dp papa / minin dp mama átalakítót már nem, így cseszhetem, ha a vga-n nagy dp van, és nem mini...
marad a rendelgegtés, és várás...
már annyi dvi, hdmi, mini hdmi, és most dp átalakítóm, kábelem, átalakítós kábelem lesz itthon, hogy komoly stratégiai tervezés előzi meg a mit mivel-t.... 
és természetesen ugye eyefinity-éknél a 3. monitor nem kapcsolható, ha nem aktív eszközt érzékel a porton. szimpla lehúzós szivatás...
nah: az ilyenektől feszülnek be az idegeim, amikor újabb csatolóról olvasok.
az usb 1-2-3 legalább kompatibilis, azt elegánsan megoldották...
de itt elképzelni nem tudom, mit találnak majd még ki, amivel meg lehet szivatni a júzereket...
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html