Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#251) Chiller válasza fLeSs (#160) üzenetére

Chiller
(fanatikus tag)

"a supreme commander (2) sem adna más eredményeket, a VGA-limit az VGA-limit."

Csak .mf kollégát tudom ismételni.

De újra belinkelem az oldalt , tisztán látszik, hogy skálázódik a MHz és a magok függvényében. Ld: QX9770 vs I7-esek.
Annyi a feladat, hogy kell egy 20-40 perces 7 playeres skirmish replay 32bites rendszeren (64 biten trükközni kell W7-en), és core maximizert kell futtatni a háttérben, és 10x-es visszajátszási sebességel meg kell nézni melyik cpu mennyi másodperc alatt játssza vissza. Simán lehet max detail 1680x1050 is, a procit fogja keményen megfektetni :)
De a honlapon részletesen le is írja, annyiban téved, hogy az v1.03-as CM már akár a 12 magig is skálázódik.

Egyébként a Forged Alliance mégjobb ilyen szempontból, az mégjobban megfogja a gépet, a Supcom2 viszont felejtős, mivel "optimalizálták" (=egyszerűsítették), és az AI a CPU vállára nem rak már akkora terhet. (kétmagoson is lazán elfut 7 AI-el, ellentétben az SC: FA-val)

[ Szerkesztve ]

(#252) fLeSs válasza Raymond (#248) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

azért megnézném én a két konfigot normális renderben is, nem csak cinebench-csel.
c4d r11.5
maya
lightwave

és a többi a cikkünkben szereplő program, főleg a videóvágás és az x264.

(#253) fLeSs válasza Chiller (#251) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

ez E8400 miért gyorsabb a Q6600-nál?
vagy kérdezhetném az X2 6400+ és az X4 9850 viszonyát is.

(#254) Chiller válasza fLeSs (#253) üzenetére

Chiller
(fanatikus tag)

Ott már az órajel dönt. Az a baj, hogy a különbségek elég kicsik (valószínűleg nem volt elég komoly a replay - 500 v. 750-es játékosonkénti egységlimit egy-másfél óra alatt biztos jobban kihozná a különségeket), de azért azonos órajelen egyértelmű az előny.

Sajnos még én is egy E5200-al kínlódok, így pontosabbat én sem tudok mondani. Úgy volt, hogy beficcen egy I7-980X, de rájöttem, hogy pár hónap nem ér meg nekem százezret, így várok a "consumer" 500$-os hatmagosra.

[ Szerkesztve ]

(#255) priti

priti
(őstag)
LOGOUT blog

Spanom felhív menjek sörözni, már ittas, mondom neki az új procit, hogy idegeljem :DDD aszondja:

-Micsoda?
-Semmi, csoda, 6 magos. Mondom ! Hallasz?
-Hallak. (3mp szünet)
-Mire jó az?
-Mondjuk tömöríteni, meg videószerkeztés meg ilyenek.
-Tömöríteni?
-Aha
-1000dolláros proci tömöríteni? 80 dollár egy 1TB-os vinyó, mi a ferde facér tömörítsek B+ ? Hülye vagy? :DDD
- (Röhögök) meg videoszerkesztéshez is jó
- Milyen videó? A tenyérkamerában megvágom B+, na felejtsél el az ezer dolláros szaroddal hülye baromállat! Jössz inni?

Na ennyit a hatmagos prociról. :DD

Hardverlesen

(#256) darkarthur

darkarthur
(senior tag)

Brutális egy dög! :DDD Tényleg dobbantottak! :K

Samsung Galaxy S 2.3.6 (Darky's V10.4.2)

(#257) Vikthor válasza priti (#255) üzenetére

Vikthor
(PH! addikt)
LOGOUT blog

LOOOOL

B+ ez nagyon nagy volt!!! Még mindig röhögök, csak az a helyzet, hogy ez tényleg igaz... Nekem még mindig a "true" E6600 @ 2.4GHz 4 MB cache csücsül a gépemben. Nem kell ennél több otthonra szvsz...

Üdv,
Vik

~ Arcana ~

(#258) szki

szki
(őstag)
LOGOUT blog

Jó proci borsos áron. Tényleg a felhasználók 1%-ának van csak szüksége ilyenre...

Köszi a gyors tesztet! Nagyon nagy munka lehet benne!

(#259) Raymond válasza fLeSs (#252) üzenetére

Raymond
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egyelore ez van... :)

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#260) sniper elite

sniper elite
(senior tag)

Jó proci, megint méltó a nevéhez és híréhez az Intel :) Egy 980 vs 975 tesztet nem tudna valaki linkelni nekem? :B Váltáson egyenlőre gondolkozom, bár 975-öt se tudtam eddig maximálisan kihasználni, lehet elég értelmelten lenne váltani így.

(#261) Balika911 válasza sniper elite (#260) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

(#262) TROG AIR

TROG AIR
(fanatikus tag)

Bár amd fan vagyok,de el kell ismerni telitalálat.....várom az "advanszed mikrodivájszisz" válaszát....:) :DDD

Gut...besser....tróger. :)

(#263) zoo8800 válasza sniper elite (#260) üzenetére

zoo8800
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem teljesen mindegy, hogy mennyivel erősebb? :))
Az a lényeg, hogy olyanod legyen.

(#264) tome.jr válasza sniper elite (#260) üzenetére

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Teljesen értelmetlen, mégis váltani fogsz. :D

(#265) ddekany válasza Depression (#28) üzenetére

ddekany
(PH! addikt)

"Ha nem képesek rá, akkor menjenek havat lapátolni! Nem fogják eltűrni a vevők, hogy a programozők hozzá nem értése miatt 200 mag mellett is egy szálon fussanak a programok."

A programozók meg ilyen alapon nem tűrik, hogy CPU gyártók hozzánemértése miatt rakás szálra kelljen mindent bontani. :) Menjen az a proci 1 db maggal 6 * 3 = 18 GHz-en, és kész. Mindenkinek egyszerűbb lenne, kivéve ennek a hozzánemértő Intel-nek meg AMD-nek, szóval menjenek havat lapátolni! :DDD

Szóval ez nem így megy... van amit kézenfekvően fel lehet több szálra bontani, és az lassan már jobbára úgy is megy, ha van rá fajsúlyosabb igény (értsd: amit meg is fizetnek). Mert mindenért valahol fizetni kell, és nem pont pénzre gondolok... Mint ahogy a CPU gyártásnál felmerülnek a gyártástechnológiai (fizikai) akadályok, a programozóknál ott az agykapacitás biológiai korlátossága. Meg persze a programozó is csak ember, és ő is csak annyit dolgozik, amennyit meg is fizetnek neki (végső soron te). Ha a fejlesztők nagyon erősen a sebességre koncentrálnak -- mert megtehetik --, akkor vagy sokkal több hiba lesz a programban amit megvehetsz adott időpontban (mert a sebességre optimalizálás miatt kuszább lesz), vagy kevesebbet fog tudni. Valószínű ekkor te is inkább a lassabb te stabilabb és/vagy többet tudó verziót választod. Meg amúgy, rakás dolgot gyakorlatilag csak egészen aprószemcsésen lehetne párhuzamosítani, ahhoz viszont kb. funkcionális programozási nyelv kellene (Haskell, stb... egyetemen kívül ma még extrémnek számítanak), az viszont aligha fog jó teljesítményt adni, amíg nem lesz szokványos a sok-sok mag meg hasonló brutalizálások. Mert azt megnézheted, azok mennyit zabálnának... és akkor megint indulna a sopánkodás, hogy 64 magon, amit 50%-ra lezabál miért csak 10x olyan gyorsan fut, mint az 1-2 szálas C# verzió, és miért eszik még 5x annyi RAM-ot is (a szorzók hasra voltak). Pedig ennek meg valószínűleg ez az ára.

[ Szerkesztve ]

(#266) Oliverda válasza zoo8800 (#263) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A lényeg az hogy be lehessen rakni aláírásba és utána lehessen írni azt a tökön lövött zárójeles "L" betűt.

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#267) Sotho

Sotho
(senior tag)

WCG alatt megnézném. :))

(#268) tzsolesz válasza priti (#255) üzenetére

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én mennék inni. :K :DDD

Amúgy meg ultra looool. :C

(#266) Oliverda Én pl. csak örülnék neki ha itt egy PH! tagnak lenne ilyen 6 magos csodája Megoszthatná velünk a személyes tapasztalatait.

Ha úgy állnék anyagilag, hogy abszolút nem számítana az a pár száz ezer forint, akkor én is vennék ilyet. Csak én kilyukasztanám, és kulcstartót készítenék belőle, hogy mindenki megcsodálhasson. Nem lenne semmi, erősebb hatása lenne mint ha a gépemben lenne. Mert az nagy durranás ha valakinek van egy ilyenje, de az mekkora már hogy még a kulcstartója, és a nyaklánca ebből van. :Y

Játszani meg elég ugye az E8400-as. :DDD

[ Szerkesztve ]

=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

(#269) sniper elite válasza Oliverda (#266) üzenetére

sniper elite
(senior tag)

Ez nem így van, nem vagyok valami felelőtlen hülye kiskölyök, nem tudom miért hiszed ezt rólam. Éppen azért fontolom most át megéri-e vagy várjak kicsit, aztán kövi kijövetelű procit vegyem.

(#270) Sotho válasza sniper elite (#269) üzenetére

Sotho
(senior tag)

Lesz ebből is egy javított változat ami jobban fogyaszt tuningosabb, én megvárnám (mint ahogy meg is várom, :DDD ).

(#271) zoo8800 válasza Oliverda (#266) üzenetére

zoo8800
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Core i7 980X Extreme Edition (L)
én így értem.
;)

ON
bizonyos területeken azért hasíthatna jobban is a proci. (nem játékok alatt, pl. videóenkódolás)

[ Szerkesztve ]

(#272) Robi BALBOA válasza sniper elite (#260) üzenetére

Robi BALBOA
(őstag)

Én megveszem a 975-ös procidat, de csak nagyon nyomott áron! :DDD

Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM

(#273) kpal

kpal
(PH! kedvence)

Ilyen procihoz már csak a gtx480 hiányozna .

(#274) Robi BALBOA válasza kpal (#273) üzenetére

Robi BALBOA
(őstag)

Abból is egy Tri-sli! :DDD

Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM

(#275) proci985 válasza ddekany (#265) üzenetére

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

erről a Haskellről meg a társairól mesélhetnél még...

amenyit igy gyorsan ránézve az oldalra és a kódra ki tudok vanni, olyan, mintha valami perverz alak egybekeverte volna az prologot, az SMLt és külső máznak használt volna némi C#ot, csak hogy a programozó könnyebben feldolgozza. viszont, a ciklusok sokkal egyszerűbben kezelhetőnek tűnnek az első kettőnél.

abban nagyon igazad van, hogy egy idő után a programozó is limitáció (C#ban is lehetet baromi ronda és full átláthatatlan kódot írni, de szerintem kizárólag iterációkban -persze ciklusszámlálás nehezen megoldható közben- gondolkodni lényegesen problémásabb).

fLeSs: SupCom témában: a SupCom NEM VGAlimites! a játék elején pár percig az, de 7 AIvel 1280ban a 9x333on járó q6600 már egy 3870mellett is a proci miatt lassul.

az a helyzet, hogy eszméletlen memóriaigénye van, 32biten gyakorlatilag 7AIt már 20x20as pályán se szabadott használni, mert egy óra után kifogyott a workspaceből (aztán lehalt, 40x40ez olyan 30perc volt, 81x81en játszható sebességről nem lehetett beszélni). valamint, a brutális memóriaigény miatt érzékeny az FSBre is. igazából olyan fél óra után GPUlimit már nem nagyon van, CPU-FSB-MEM hármas annál inkább. a VGA az fpst befolyásolja, de az édesmindegy hogy mennyivel van 30 fölött, ha közben az engine 8-10framevel küszködik az egységek alatt.

namármost, a 8400asnak magasabb az FSBje 25%al a Q6600nál, és ez a programnál számít.

tetejében alapból nem annyira jó a szálkezelése, coremaximizer kell, hogy sok AIval se rogyjon meg azonnal a gép (itt most q66 és 4+giga ramról beszélek...)

[ Szerkesztve ]

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#276) próbakocka válasza =Mentor= (#184) üzenetére

próbakocka
(fanatikus tag)

"Ez nem gamer proci, nem átlagembereknek lett kitalálva hanem cégeknek munkaállomásokra, erőforrásigényes alkalmazások minél hatékonyabb futtatására"

Sajnos munkára sem rentábilis ez a processzor a 2ésfél K-s árával. Ennél jóval olcsóbban építhető s775-ös quadcore rendszerből mondjuk kettő-három, amit lehet renderfarmban tartani, és a végeredmény nagyobb teljesítmény...

[ Szerkesztve ]

Nexus S stock 4.0.4 / Eladó HYUNDAI R600 médialejátszó/felvevő/dvb-t tuner: http://href.hu/x/gyhn

(#277) Csabee. válasza próbakocka (#276) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hidd el vannak cégek ahol ezt is megtudják fizetni :)

Üdv: Csabee.

(#278) próbakocka válasza Csabee. (#277) üzenetére

próbakocka
(fanatikus tag)

De van értelme? Szerinem talán csak a helytakarékosság miatt, ha ez számít. Professzionális nagyszámításigényű alkalmazások tudnak többgépes futtatást, ami jelen esetben konkrétan költséghatékonyabb lenne.

Nexus S stock 4.0.4 / Eladó HYUNDAI R600 médialejátszó/felvevő/dvb-t tuner: http://href.hu/x/gyhn

(#279) akosf válasza próbakocka (#276) üzenetére

akosf
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nálunk a cégnél is van majdnem egy tucat mérnök aki állandóan csipog, hogy neki erősebb, gyorsabb gép kell. Kellően bután néznének, ha azt hallanák: Tessék kaptok három-három Quad-ot az asztalokra... a többit oldjátok meg. ;]

(#280) LW válasza Depression (#28) üzenetére

LW
(senior tag)
LOGOUT blog

Cipész maradjon a kaptafánál! :U

Még a sáladba is bele van írva, hogy 100% láma. - by Useless *** Kikapcsolom aztán ha bevág a nagymami wécépumpája, akkor meg nézegetek, hogy betojt a windóóz / Zotya21 *** http://picasaweb.google.hu/Reactorx2/

(#281) nsrking

nsrking
(senior tag)

Vadállat! De egyelőre nem hiszem hogy sok embernek kedve($) lenne hozzá.. :P

(#282) Robi BALBOA válasza Sonky (#235) üzenetére

Robi BALBOA
(őstag)

Hát az nekem is nagyon bejön, de nem fogok venni azért procit, hogy legyen egy ilyen hűtőm az tuti! :DDD

(#283) total90

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Durva :U Azé kéne :DDD Meg hozzá többi cucc is :B

(#284) zola0601 válasza nsrking (#281) üzenetére

zola0601
(kvázi-tag)

Nekem biztosan nem! :))

[ Szerkesztve ]

Üdv: Zoli

(#285) G4ula84

G4ula84
(senior tag)

Én csak a hűtőért veszem meg. :R

Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.

(#286) dbius

dbius
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem semmi teljesítményt mutat fel, elismerés illeti az Intelt. Sajnos el kell ismerni ugyanakkor azt is, hogy az AMD most ehhez képest nagyon le van maradva.

Szép lassan eljön az idő, hogy cseréljem a gépem, azt hiszem intel vonalon fogok gondolkodni, annak ellenére, hogy eddig csak AMD alapú rendszerem volt.

(#287) mcsabee

mcsabee
(senior tag)
LOGOUT blog

Ettől sem estem hanyatt, játékokban kemény 10%-kal gyorsabb, mint a 965-ös Phenom, de tuti nem csak 10%-kal drágább. Az alkalmazások / munka terület meg annyira nem érdekel, inkább játékok alatt legyen gyors a gépem.

Ismét köszi Intel a semmit, ha az AMD 6 magosa is ennyi fejlődést hoz játékok alatt, mint ez, akkor abból sem kérek.

Egyébként csak egy költői kérdés, miért akar mindenki erre váltani? Ennyire sokan dolgoztok olyan programokkal, amik keményen igénylik a procit, vagy az a játékokban mért 10% különbség a durva ennyire, amit egy átlagos 4 magos procihoz képest ki lehet belőle csikarni?

Ezt sosem fogom megérteni, vagy mindenki megalomán, vagy csak én nem látok valami olyan nyilvánvaló tényezőt, amit mindenki más.

[ Szerkesztve ]

Stay a while and listen...

(#288) VIC20

VIC20
(senior tag)

"videóenkódolás"

Szegény magyar nyelv...! :O

(Egyébként szép cikk volt.)

(#289) Gomezz

Gomezz
(senior tag)

:Y

(#290) priti válasza Vikthor (#257) üzenetére

priti
(őstag)
LOGOUT blog

Persze, egy 4850-hez simán jó. Amúgy ő is pontosan tudja, hogy Q9550-ről váltottam vissza én is E8400-ra, mert hót felesleges volt, nem hülye, emlékszik rá.

Ha belegondolok az én gépem is kb. akkor tömörít, amikor telepítek, vagy amikor valami progival készíítek lemezképet, de amikor megvettem a második 1TB-os HDD-met, ami csak 5400-as (halkabbat akartam és eredetileg az volt a terv, hogy az idősebbet eladom) azonnal feltűnt, hogy fele annyi idő egy telepítés, ha az egyiken van az *.iso amit mount-olok és a másik HDD a telepítési cél, meg ugye lementeni is lusta voltam, szóval megtartottam, szarni rá, de két TB tárhellyel az életben nem fogok rar-ozni már én se, elmúltak már azok az idők, amikor remegve nyomtam egy ctrl+L gyorsgombot a Norton-ban, a telepítés meg totál HDD limites, mint kiderült, ég és föld egy HDD-vel, vagy kettővel, szóval tényleg durva mindegy hogy hogy tömörít ki úgy amúgy a proci, be meg egyáltalán nem tömörítek, ergó zéró jelentősége van. Most az hogy a videókkal gyorsabban tudsz operálni mélyen szerintem senkit nem kavar fel, ezeket a home videókat tényleg akármilyen vassal össze lehet vágni, mást meg nem igen csiná vele senki, már az is dícséretes, ha egyáltalán vágni tud. A többség még átkonvertálni se képes, a kamerát dugja a TV-re és úgy nézi, magasról lesajnálja, hogy mit lehet meg mit nem.

Hardverlesen

(#291) Crytek

Crytek
(őstag)
LOGOUT blog

Valaki írta miért nem GTA4-el tesztelték:

Ebben a tesztben van GTA 4 rész!

AsusP5K,E6750,4GB DDR 2,GTX 460 1GB HAWK, 3760 GB HDD

(#292) hunbaly

hunbaly
(újonc)
LOGOUT blog

Ez igen! Van itt már erő kéremszépen, bár még mindig megvagyok én speciel egy Quad Q9300-massal, ami 3.3-on pörög :)!

http://gameronline.org - A videótesztem legyen veled!

(#293) Geller_1972 válasza Zso2 (#240) üzenetére

Geller_1972
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem lenne rossz, ha legalább néha elolvasnád a többi hsz.-em is, hogy miről is beszélek. A 40k-s hatmagost is levezettem, hogy hogyan lesz hatmagos és hogyan lesz 40k..:DDD. (AMD) De Oli erről többet tudna mesélni..vagy Herrz..:D.

Pentium 4 630 HT 3.0Ghz/2M/800 S775 for sale. (http://href.hu/x/hs1r)

(#294) Geller_1972 válasza mcsabee (#287) üzenetére

Geller_1972
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A megalomániát a "rendszer" ülteti el benned..nézd meg az amikat..mekkora batár ház, mennyi, és mekkora autók..etc..nem azt mondják, hogy nem elég arra, amire neked kell, hanem hogy mit szól a hever a golfpartner, a főnök, a kollégák, a suliban..nézd meg a tiniket..milyen "égő" egy 20k-s teló..aztán jó, ha van rajta kess a perpaiden, meg max elküld pár sms-t..mp3 és ennyi..de 'azér "ájpón" az kell..:DDD.

Pentium 4 630 HT 3.0Ghz/2M/800 S775 for sale. (http://href.hu/x/hs1r)

(#295) Elmör válasza Geller_1972 (#294) üzenetére

Elmör
(senior tag)
LOGOUT blog

Jól szóltál testvér. Uff. :DD

Mit ér a power ha nem force be with you? Dredd bíró leszek farsangkor vagy fakocka. :D

(#296) Roxbury válasza Crytek (#291) üzenetére

Roxbury
(senior tag)

Az a vicces egyébként, hogy az olcsó 20 ezres Athlon II X4-emmel 3.2 Ghz-n 12237 pontot kaptam az általad linkelt teszt Cinebench 64 bites Rendering x cpu tesztjében. Ami, ha megnézzük, szinte ugyanaz, mint a Phenom II 965 Be értéke, ami 40 ezer most a webshopokban. Tudom, hogy azt is lehet húzni, de tulajdonképpen a 20 ezres proci kicsit húzva annyit tud, mint a 40 ezres (alapon). Mellesleg Gta 4 alatt is ugyanazt tudja húzva, mint a 965. Sőt winrar benchmark alatt is szinte megegyezik az értékük (2060 kb/s). Gyakorlatilag 20 ezer ft-ot spóroltam, hogy nem a 965-öt vettem, de megkaptam (még, ha tuningolva is) annak a teljesítményét. Szóval tulajdonképpen játék alá még a Phenom is teljesen felesleges, nemhogy a Gulftown. De ezt tudja mindenki. Attól még azért nagyon nagy dobás ez az inteltől szerintem!

(#297) Roxbury

Roxbury
(senior tag)

A Winrar Bench persze 64 bites win 7 alatt és 64 bites winrarral...

(#298) ddekany válasza proci985 (#275) üzenetére

ddekany
(PH! addikt)

"erről a Haskellről meg a társairól mesélhetnél még..."

Nem! :DDD Nem valamiféle újdonságról van szó, ez a paradigma a számítástechnika őskorszakától fellehető (lásd LISP, bár a legtöbb LISP dialektus nem "tisztán" funkcionális), de aztán végül a mostani mainstream-ba alulmaradt, ehelyett az imperatív megközelítés győzött (C, stb). A sokmagú CPU-k szempontjából az a jelentősége a funkcionális programozásnak, hogy mivel kerülik a megváltoztatható állapotinformációt (mutable state), tehát pl. nem lehet bennük olyan változód, aminek az értékét megváltoztathatod (tehát csak egyetlenegyszer kap értéket egy változó), ezért elvileg jól párhuzamosíthatóak automatikusan. (Az imperatív nyelveknél amennyi párhuzamosság kinyerhető, azt a mai CPU-k már szinte mind ki is nyerik, de ez nem annyira sok, mert mind teli van függőségekkel.) Ha valakit érdekel a megközelítés, Hashell a fanatikussága/tisztasága miatt érdekes (nem állítom, hogy akarsz majd benne bármit is írni :DDD (bár egy-két célterületen esetleg igen), de tűzzel-vassal rávezet a funkcionális megközelítés megértésre), Clojure meg mert a legmodernebb tisztán funkcionális megközelítést propagáló LISP dialektus (amúgy JVM-en fut, meg lehet belőle Java osztályokat hívni... olyankor persze esetleg lőttek a tisztán funkcionális programozásnak).

(#299) - = Zk = -

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha valamelyik épeszű, ez alá még játékot/kat is csinálna, lehet jobban fogyna. De a horrorisztikus ára miatt ez zsákutca. :))

eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

(#300) kelzsoca válasza mcsabee (#287) üzenetére

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ismét köszi Intel a semmit, ha az AMD 6 magosa is ennyi fejlődést hoz játékok alatt, mint ez, akkor abból sem kérek.

Azért nincs gyorsulás játékok alatt, mert a játékra ha hiszed ha nem a videokártya számít, a processzor csak másodlagos egy gamer gép esetében.

És ezért bőven elég a 965-ös phenom is játékra (de még ez alatt sincs gond)

[ Szerkesztve ]

A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.