Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#201) vitko

vitko
(őstag)
LOGOUT blog

Majd talán három év múlva váltok egy ilyenre, ha a játékok is komolyabban fogják támogatni. Mindenesetre mikor after effects-el videót készítek nagyon elviselném, ha egy ilyen dobogna a gépemben az E8400 helyett! :K

Nőben már csalódtam, Blizzardban soha! Link szuperjátékhoz: http://href.hu/x/e7d7 /*Aki másnak vermet ás, az a Stack Pointer.*/ ____________________ Loading... ██████████████] 99%

(#202) caizzz

caizzz
(senior tag)
LOGOUT blog

Natív 6 mag? Kevés az az én CPU-mhoz képest. :DDD

marakujás kőbányai

(#203) danger

danger
(lelkes újonc)

-

[ Szerkesztve ]

(#204) huszar90

huszar90
(tag)

höh.. :Y váratlan kis tesztecske de jó volt olvasni...

(#205) Solten

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

Minden magara valamit is ado GEMER-nek be kell szereznie... ;]

alba gu brath

(#206) fLeSs válasza danger (#203) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

nem ismerem a szerverprocik árát (vagyis inkább az egész gépről kéne beszélni), de az opteronokkal mi a helyzet?

(#207) rollins válasza =Mentor= (#184) üzenetére

rollins
(őstag)

De milyen cégeknek?

(#208) BalaNce87

BalaNce87
(PH! addikt)

Szép és jó, de megintcsak felesleges. :P

(#209) zsolt320i

zsolt320i
(fanatikus tag)

phuuu ez kemény,kár hogy az ára még keményebb.
alig várom már hogy legyen árverseny a felső kategóriában is ne csak az alsó és közép kategóriában...
remélem 2011 elhozza azt az időt....

Ha fontos a garanciáztatás korrektsége, akkor kerüld el a digitrendet!

(#210) danger

danger
(lelkes újonc)

"In contrast, if you're interested in building a workstation, the i7-980X presents no such issues - its Cinebench score of 25,881 was a stunning 31 per cent faster than that of the i7-975 and, more impressively, only 11 per cent slower than a pair of quad-core Xeon W5580s. Considering that a pair of W5580s will set you back around £2,500, and you'll have to buy an expensive dual-socket motherboard, registered ECC RAM and either Windows 7 Professional or Ultimate, the £820 price tag of the i7-980X seems very reasonable indeed."

ezt irjak a bit-tech-en es ez a pontszam ugye tuning nelkul ertendo, 4.4ghzen ugy elhuz hogy orom nezni, mindezt kevesebb mint feleannyibol mint a ketprocis xeon, szoval nemhiszem hogy ketutas megoldast talalhatnank olcsobban.

(#212) sz.zoli25

sz.zoli25
(fanatikus tag)

Fúúú dejóóó :C

http://phmegbizhatosag.atw.hu

(#213) fLeSs válasza danger (#210) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

2 db istambul opteron 2427 900 usd. 2x6 valódi mag, igaz csak 2,2 ghz. egy ilyennel érdemes lenne összehasonlítani legalább renderben. ki tud adni kölcsönbe? :D

(#214) modern

modern
(fanatikus tag)

sztem nem olyan vészes az ára, a 975-ös még mindig ennyi:S
Játékok alatt nem sokkal volt gyorsabb sztem:S(a 4magos i7nél)

Csak előreutalás esetén van posta!!

(#215) PH-User

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem igazán hatott meg ez a CPU... :(
A teszt az minőségű, köszönöm, jó volt olvasni. ;)

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#216) peti_s

peti_s
(PH! addikt)

Jó teszt, WinRAR Benchmark alatt, és CPU Queen-ben hogy teljesít? :)

Pentium Pro, (Super) Socket 7, K6-III+ , ASUS, Prescott, Wolfdale, Radeon

(#217) Fryskitt

Fryskitt
(senior tag)
LOGOUT blog

Persze, láttam már szép Lexust, meg Aston Martint is....de hát ez nem az én világom. ráadásul nem is kell, internet, szövegszerkesztés, ilyesmi. Inkább csendes gép legyen. Minek ehhez 12 szál? :DD Persze, ha valaki meg akarna ajándékozni vele.....

„Van mi arany bár nem fénylik, /van ki vándor, s hazaér/ régi erő nem enyészik/ fagyot kibír mély gyökér./ Lángját a tűz visszakapja, / árnyékból a fény kiszáll;/ összeforr a törött szablya/ s koronás lesz a király.

(#218) AMD ehog

AMD ehog
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Inkább laptopba csinálnának alacsony fogyasztású négymagost...

Viszlát symbian, üdv Android. HTC Desire S-OFF, CM7r2

(#219) kelzsoca válasza sephi (#194) üzenetére

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Aki ki bírja fizetni ezt a processzort, szerinted a gyári hűtést fogja használni? :)

A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!

(#220) Gyuri27 válasza fLeSs (#213) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Lap nem is kell? :DDD

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#221) Janika!2

Janika!2
(fanatikus tag)

Az új Intel "999 amerikai dollár" Te jó isten... :Y Játékokban nem igazán sokkal jelent többet +2 mag... Később biztos lesznek olyan játékok amikben igen de ez még korai... :K

"MOSH TO KILL!"

(#222) adalbert1 válasza Janika!2 (#221) üzenetére

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezzel az árral mi a probléma? Ha jól emlékszem a Q6600 is itt kezdett mikor kijött... Akinek kell az a teljesítmény amit nyújt ez a processzor az úgyis kifizeti érte, a többiek meg max. várnak az árcsökkentésre.

"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

(#223) Lauda válasza fLeSs (#155) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az igazi fanatikusok felteszik. ;]

stevve Ez nem legenda, hanem teny.

(#224) iSonic

iSonic
(őstag)
LOGOUT blog

Végig nyálaztam magam rajta és elismerésem nagyon jó lett :R :R

(#225) Ricco_hun

Ricco_hun
(senior tag)

Na de ha most jön ez a 6 magos cucc 999 dollárért, akkor a többi proci ára hogyan fog alakulni? Gondolom nem fogják a 6 magos 980X-et meg a 4 magos 975EE-t is 999 dollárért adni, mert az "butaság" :D . Szóval a többi i7-esnek csökkenteni kell az árát. Vagy Intel bácsi hogy gondolja, 975EE 998$, 980X 999$? Akkor "inkább ketchup-osat kérek". :DDD

A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

(#226) gempula

gempula
(tag)

Fúha... ez már egy másik dimenzió az én kis E4500-amhoz képest. :DD

Ütős cumó az biztos!

Just when I thought I was out... they pull me back in!

(#227) stevve válasza Lauda (#223) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Igen, azóta láttam, hogy a benchmark a labilis, de azt nem használom, tömörítésben pedig nincs hiba.

[ Szerkesztve ]

PH semleges

(#228) Robi BALBOA

Robi BALBOA
(őstag)

5 év múlva talán lesz rá pénzem, addig maradnak a jó kis 4 magosak vagy az Amd 6 magosa ami 1000%, hogy jóval olcsóbb lesz és az átlag user is meg tudja majd venni! :K

Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM

(#229) goodboy007

goodboy007
(tag)

Az mondjuk érdekes, hogy az eddigiekkel ellentétben egy szám jelzi a steppinget vagyis itt egy kettes.

Jó cikk amúgy és hát Intel bácsi megint szépet alkotott :DD !

[ Szerkesztve ]

There is a thin line between what is good and what is evil.

(#230) tome.jr

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem értem miért nem GTA IV és ARMA II szerepelt a játék tesztek között? :U Ott valószínű kimutatható lenne az új proci előnye.

(#231) 1hijjanhusz válasza tome.jr (#230) üzenetére

1hijjanhusz
(őstag)
LOGOUT blog

Az biztos.

lúzer sport club/ A pohár már félig van.

(#232) Bling95

Bling95
(őstag)
LOGOUT blog

ez bivalyerős lett :Y csak azért 1000 USD, de hát ez a csúcsproci ugyhogy várható volt.
kiváncsi leszek hogy az AMD hatmagosai milyen árban mennek majd :U

(#233) Geller_1972

Geller_1972
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem, hogy képben legyünk, közöljétek le a hat magos Xeonok árait is...nehogy azt higgye valaki is, hogy csak az asztali szegmens kuriózumai drágák..:D.

...csak csendben megjegyzem, hogy egy belépőszintű raid kari pci-express felületen 99+áfa..:D...

[ Szerkesztve ]

Pentium 4 630 HT 3.0Ghz/2M/800 S775 for sale. (http://href.hu/x/hs1r)

(#234) danati

danati
(senior tag)

Nem semmi ez a proci, többet ér mint az egész gépem.

(#235) Sonky

Sonky
(senior tag)
LOGOUT blog

Végre egy normális gyári hűtés. :C

Eladó Intel Core I5 650-es gép: http://hardverapro.hu/apro/elado_2honapos_jatekra_epitett_gep_intel_core_i5_6/hsz_1-50.html KATT!

(#236) Sonky válasza =Mentor= (#184) üzenetére

Sonky
(senior tag)
LOGOUT blog

Arra ott van a Xeon,Opteron :W
Be vagy szívva :DDD

Eladó Intel Core I5 650-es gép: http://hardverapro.hu/apro/elado_2honapos_jatekra_epitett_gep_intel_core_i5_6/hsz_1-50.html KATT!

(#237) tzsolesz

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Atya világ. :C Ez zsír, nagyon zsír. Kinek kell ez? Igen komoly feladatokban kegyetlenül elhúz néha. Nem semmi. :Y

Viszont a PH! játékos társadalmának felesleges ez a cpu. ha bekerült volna egy 4,5 Ghz-en ketyegő E8400 is a tesztbe, akkor kiderült volna, hogy rendesen elhúz a mezőnytől. :K

Ezért is vettem most ilyet. :D

Mostanában nem sokan említik meg azt, hogy ez a teszt is pl. izzik az izzadságtól. Iszonyatos munkát érzek benne, és nagyon jól lett felépítve.
Köszönöm szépen magam és az egész PH! nevében a fáradságos munkátokat, és a csúcsminőségű tesztet. :K
Le a kalappal. :R :R :R
A külföldi fórumokon nem látok ilyet. :N

[ Szerkesztve ]

=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

(#238) citkar

citkar
(senior tag)

Jó ez, viszi lejjeb majd ( jó soká majd ) a többi proci árát.
Igaz h még a 4 magosak sem terjedtek el teljesen, de mikro azok bejöttek akkor sem volt még olyan nagyon elterjedve a 2 magosak sem. Nem rossz szerintem az időzítés, cska az ára...és h az AMD nem igazán tudja követni a csúcskategóriát.

Minden napra egy mag, vasárnap meg szünnap :D

csoki ramm csoki rammm

(#239) Iscariah válasza moha21 (#187) üzenetére

Iscariah
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"Egy csúcs VGA majd 2,5-szer ennyit eszik."

Valóban, de nem az én konfigomban :D
Videokártyát is még úgy választok hogy még épp, hogy ne kelljen tápcsatit rányomni. Én egyébként is nagyrészt kiosztom a munkát a gépnek azt hagyom, had dolgozzon :D

REAL EYES REALIZE REAL LIES.

(#240) Zso2 válasza Geller_1972 (#145) üzenetére

Zso2
(őstag)

mit lázadsz? ez már évtizedek óta így van, hogy a legújabb top prociknak ennyi az ára, sőt még amd-nál is..
Mikor kijön egy új dolog akkor az ára is extreme :) ébredjünk már fel...
Mi lenne benne az üzlet ha a top procinak az ára teljesítménycenntrikusan lenne több az elődjénél?
Te ne állmodozz már 40k-s 6magosról, nevettséges . Az AMD- sem isten :D , majd nézd meg hányszorosa lesz a mostani "top" procijának az árához képest az új 6 magosának..nem 1.1xese :DDD

[ Szerkesztve ]

Goo ALONSO ; BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.

(#241) Cane válasza tzsolesz (#237) üzenetére

Cane
(őstag)

Nem is kell az a 4.5 Ghz. ;]

▫■ Γhē Ω Sēctσr - Γhе lαsτ lιηē σf dēfēηsē ▪□

(#242) Oliverda válasza Ricco_hun (#225) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A 975EE pályafutása valszeg hamarosan véget ér.

Amúgy mit gondolsz erről az árazásról? Vásárlóbarát, nem?

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#243) Robi BALBOA válasza Oliverda (#242) üzenetére

Robi BALBOA
(őstag)

Főleg, hogy egy árban vannak! :DDD

Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM

(#244) Gyuri27 válasza Zso2 (#240) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Lehet, hogy nem lesz olcsó a teljes 6 magos. De bizonyára lesz kicsit kurtitott változat olcsóbban.
Meg ha nem kell lapot és ramot cserélni hozzá akkor mit akarunk még? Legyen ingyen?

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#245) Zso2 válasza Gyuri27 (#244) üzenetére

Zso2
(őstag)

Nem, de az sem 30-40 k lesz...

Goo ALONSO ; BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.

(#246) fLeSs válasza Gyuri27 (#244) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

Elvileg az év második felében kijön a 970-es (3 GHz), de az ára még nem ismert. Sztem 500 USD körül nagyon vennék.

(#247) zed1983

zed1983
(őstag)

Köszi a tesztet.
Brutális a proci, de ennyiért nem nekem találták ki...

fLeSs : 500 dodóért még jó is lenne :R

[ Szerkesztve ]

(#248) Raymond válasza fLeSs (#213) üzenetére

Raymond
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

2x 2435 @ 2.6Ghz: 25465 Cinebench R10 64bit

Azzal nincsenek eredmenyeid?

MOD: Most nezem hogy az a bit-tech eredmeny szinten R10-el van. Akkor az egy darab 980X a ket darab 2435-el van egalba. Ket 2.2Ghz-es 2427-tol gyorsabb.

[ Szerkesztve ]

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#249) printf válasza Depression (#12) üzenetére

printf
(lelkes újonc)

Szia!
Viccnek jo:D

A ROOT én vagyok!!!

(#250) priti

priti
(őstag)
LOGOUT blog

őőő

Hhhjólvan,

...akkor majd ha 48 szálnál tartunk szóljatok!
...akkor azért már lecserélem az E8400-at szimplán divatból is. Ahogy ezek pörgetik a bizniszt kb. akkor lesz időszerű a váltás vagy ha netán megdöglik, már taposom egy ideje 4GHz-en, előttem is taposták, imádja :DDD Persze ha kell felrántom négyfélre, nem probléma, addig még programozgassatok egy kcsit, én ezzel kösszépen jól megvagyok, lázasan küzd én meg borogatom :R

Hardverlesen

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.