Nem semmi proci, kár hogy az átlagember ilyet nem tud venni.
P35C-DS3R Core 2 Duo e8400 Gainward 8800GT GS 1024MB 2x2GB 1066MHz Kingmax ==>> 3dmark 06 : 12109 pont <<== no tuning ===>>Sony BRAVIA 32W4000<<===

Nem semmi proci, kár hogy az átlagember ilyet nem tud venni.
P35C-DS3R Core 2 Duo e8400 Gainward 8800GT GS 1024MB 2x2GB 1066MHz Kingmax ==>> 3dmark 06 : 12109 pont <<== no tuning ===>>Sony BRAVIA 32W4000<<===
(#152) Silentfrog válasza Geller_1972 (#145) üzenetére

Az intel árképzése eddig sem volt "kedves".
Azt hogy mennyit kérnek el egy processzorért az meg a piac kérdése.
Ha ennyiért el tudják adni akkor miért csökkentenének?
A gyengébb procijuk ára is kőbe van vésve ,alig változnak lefele,sokszor inkább felfele.
Aki ilyet akar az megveszi,
Én biztos nem vagyok rá a megfelelő célközönség.
[ Szerkesztve ]
Aki másnak vermet ás az sirásó!
Ezt a legendát nem ismerem... mi az alapja? Nálam gyorsabb a Winrar Win7-en, mint volt XP alatt régen.
PH semleges
ez már egy jobb kérdés. a táblázatokat/grafikonokat emlékezetből írtam, szal lehet, hogy becsúszott 1-2 ilyen hiba.
miután megnéztem, hogy mi a helyzet, ki fogom javítani őket (ha van mit).
jó, de aki win vistát/7-et használ, az nem fog felrakni a gépére egy xp-t csak a tömörítés miatt.
btw winrar alatt csak a benchmark ad rossz eredményeket, pontosabban ingadozik, a tömörítéssel nincs ilyen probléma.
[ Szerkesztve ]

A játéktesztbe bevehetnétek néhány RTS játékot is, pl. Supreme Commander vagy Company of Heroes szereti a sok magot, előbbi sok játékos és sok egység mellett meg is követeli.
Néhány eredmény videóvágásnál vagy renderelésnél szinte gyanúsan jó, talán valami új utasításkészlet-kiterjesztés miatt volt a mag- és órajel-arányon felüli növekedés?
Kösz a tesztet, durva vas, de nekem pl. messze feleslegesen erős.
Akkor ezért nem hallottam róla, mert én egy tömörítőt általában tömörítésre használok, nem tesztelésre. 
PH semleges
a kommersz négymagosok azért maradtak ki, mert ez még egy elég friss tesztrendszer, csak alig néhány proci eredményei vannak meg. ez idővel bővülni fog és akkor lehet hasonlítgatni.
kérdezte vki, hogy minek az i3-530 a tesztbe (ide sorolhatnánk a ph 925-öt is). ez arra volt jó, hogy lássuk mit tud egy mainstream proci az extrémmel szemben. ha más nem annyi kiderült, hogy játékokban nem kell aggódni.
Brutális processzor brutális áron, brutális feladatokhoz. Tetszik, de nagyon.
Kíváncsi leszek azért az AMD megoldására is, remélem ár/érték arányban jót fog villantani.
"I see the diamonds, but you only see the rock"
a játéktesztek véglegesek, egy darabig ezek maradnak amiket most látsz. a supreme commander (2) sem adna más eredményeket, a VGA-limit az VGA-limit.
a core i7 gyanúsan jó eredményei valszeg a HT-nek köszönhetőek.

Grat a teszthez!
Nagyon büntet a cucc. 
Jó lenne ha az AMD is kijönne már valami értékelhető procival.
Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

"(például a 4 GHz az olyan szép kerek szám)."
Ez a beszéd kérem!
Sniper rohanj a boltba előrendelni!
[ Szerkesztve ]
ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།
fleSs erre vmi reakció?
Én vagyok hülye avagy elkerülte a figyelmed? 
asd fgh jkl éáű
Köszi a tesztet, úgy általánosságban kiderült a proci brutális ereje. Viszont szívesen látnék akár itt a PH-n, akár Logout-on egy olyan tesztet, ahol az architektúrát kicsit jobban kivesézik, pl 2 vs 3 csatornás memóriakezelés (persze elegendő mennyiségű memóriával), HT és TurboBoost ki/bekapcsolva, illetve ezek kombinációi, tuningnál a különböző részegységek frekvenciái mennyire hatnak ki a teljesítményre (uncore, meg mittudomén mik vannak i7-nél), stb... Persze megértem, hogy sietnetek kellett, és ezért lett aránylag rövid, de ha esetleg újra lesz lehetőség, hogy nálatok legyen a proci, akkor örömmel olvasnék egy ilyesfajta tesztet is 
"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar
Intel miket művel adja a szarjait olyan szinten túlárazva hogy arra szavak nincsenek.
Remélem jön majd az AMD áprilisban kb 3-ad annyi áron!
Játékteszt részt érdemes megnézni.Nevetséges.VGA limit van max beállításoknál szal egy 40 ezres 4 magos AMD is ugyaugy megy mint ezt a 2xx ezres ótvar szar.
Az meg hogy 800*600-ba médiumon 2x gyorsabb az max a CS-s emberkéket érdekli hogy 2000000 milliárd fps meglegyen mert kell ám az!
INTEL takarodj!
[ Szerkesztve ]
AsusP5K,E6750,4GB DDR 2,GTX 460 1GB HAWK, 3760 GB HDD
Építő jellegű volt, köszönjük..arra nem gondoltál, aki nem játékra venné? ;p
★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★

Elég durva proci. Megvan mit kérek a Jézuskától 
"Szerintem kiutazott santa clara-ba es ott virraszt napok ota az intel elott...."
Ezen annyira röhögtem hogy nem kaptam levegőt 
[ Szerkesztve ]
Origin -> Erdei88

Ja, a 4ghz....
Renderelni, meg egyéb munkákra nem lehet használni, nem úgy van az!
Csak játék! Mitmá'! 
Ismerős Studio Max-hoz igencsak jól tudná használni ezt a procit...
Idiota gamer hozzáállás...
Bocsi ne vedd a személyed elleni támadásnak, de szánalmas amit irtál... gamek 80%ban 4mag sem megy legalább arról tudnál mit irsz... vegyél 14ezerért 2magosat, és akkor "verjed rá ki"
buta kocka 
asd fgh jkl éáű
Hol láttad a VGA limitet?
PH semleges
Nézzed már meg a full beállításokat szinte egy vonalba van összes tökmindegy milyen proci van ott fps szinte mindenhol ugyanaz.
neked meg most is 20GBos 7200es vinyod van ugye?
Mert hát láttad game tesztben, hogy egy FPS-t sem ér az 1 TB csak parasztvakítás meg a gyártók hülyeség 
asd fgh jkl éáű
Hát, nem tudom. Nekem az első két játéknál nem tűnik úgy, hogy egy vonalban lennének magas felbontáson, de az egészből nekem inkább az jön le, hogy nem használják ki a több magot. Persze simán megeshet, hogy csak hülyeséget beszélek. 
[ Szerkesztve ]
PH semleges
Vinyókkal nincs semmi baj nem platina áron vannak mint az intel szarjai!
HDD-ből van bőven de még ez is kevés.
az intel szarjai
az aláírásodban akkor egy átnevezett amd proci van, ugye? 
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

Bárki bármit mond, én szívesen látnám az asztalom melletti masinában...

http://www.spring-gas.hu
Ahoz képest érdekes a konfigod E6750
vagy ez nem intel? AMD E6750 
Sok vinyod van? (ergo akkor az tuti sokat gyorsít)
Szaladok a boltba, hogy ez nem jutott eszembe 
Hangszóróid vannak? 
(arra is gondoltam hogy dobna vagy 10%ot a Crysis alatt, főleg ha 5.1)
[ Szerkesztve ]
asd fgh jkl éáű

"a supreme commander (2) sem adna más eredményeket, a VGA-limit az VGA-limit."
Meglepődnél
Bő egy éve nem tudom már melyik oldalon volt egy játékok vs magok száma teszt, ahol a játékok közül a Sup Comm (meg még talán valamelyik MS Flight Sim?) skálázódott a legjobban a magok számával (2->3->4). Az xs-en a tesztre reagálva valaki azt írta, hogy 8-magos Skulltrail-en is még tapasztalt gyorsulást, tehát 4-nél több magot is ki tud használni. De olyan szempontból igazat adok Nektek, hogy ez csak a szabályt erősítő kivétel, a játékok döntő többsége továbbra sem skálázódik ennyire és normális felbontáson mind vga-limites.
Kétmagosítva van a procija, no meg fel van telepítve az átnevező patch (by nvidia). 
Veled meg mi van?
Beszívtál?Vagy miről beszélsz nem értem.
Igen E6750-en van anno ez volt a legjobb választás és olcsó is volt.Az intel szarjai az a core i7-től kezdődnek túlárazottak.
A 3Ds max grafikon alapján nyálcsorgatós 
Renderelni tuti jó lenne, de ekkora fogyasztással kell a frásznak 
A fogyasztás alapján azt mondanám hogy ez még "béta" proci, vagy még nagyon elején van az architektúra ebből a szempontból.. Vagy valaki javítson ki, én kíváncsi lennék arra az idle-ös problémára ha majd utánajártok.
Nah mindegy, nekem tetszik, de sokat eszik és ez számomra elég nagy probléma lenne, továbbá ugye az ára de hát azt már megszoktuk.
Az AMD-s megoldást pedig ugyanilyen örömmel várjuk (legalábbis én
)
REAL EYES REALIZE REAL LIES.
Játékra amúgy is tök felesleges ma egy quad. Ennyi erővel egy 10-15 ezres C2D is elég, nem kell 40 ezres AMD quad..
. (De ha már amd quad, akkor egy 25 ezres 4 magosított kétmagos is elég..
)
(Az "Intel takarodj" egy kicsit erős..olyan ovis feelingje van..most komolyan..
)
Pentium 4 630 HT 3.0Ghz/2M/800 S775 for sale. (http://href.hu/x/hs1r)

Ember hányszor kell még elmagyarázni: Ez nem gamer proci, nem átlagembereknek lett kitalálva hanem cégeknek munkaállomásokra, erőforrásigényes alkalmazások minél hatékonyabb futtatására! 
[ Szerkesztve ]
http://mynokiablog.com/ ------ Nokia 808 PureView, a mobil multimédia koronázatlan királya.
Más oldalakon rendben volt a fogyasztás is, nem tudom itt mi volt a problémája de érdekes az tuti
(#184) =Mentor=
ÉS Snipernek 
[ Szerkesztve ]
asd fgh jkl éáű
i7-920 50 ezer. Annyival nem túlárazott. Csak a lap hozzá. Na az igen..
Egy csúcs VGA majd 2,5-szer ennyit eszik.
(#181) Crytek : Mivel AMD-s megoldás a közelben nincs úgy árazzák ahogy akarják.
[ Szerkesztve ]
Az erős áram olyan, mint a gyenge áram csak más a fogása. IP Apache 123
Jó lesz az 66 ezernek is.
Ez még mindig olcsó, mert ugye webshop....
Milyennapvan?
..tudom, ezt egyszer már átbeszéltük..
. Te nem veszel használtat..
. A kisker ára valóban annyi. De a szürke importos és a használtpiaci ára simán 60 alatti.
Lap is vélemény megosztó, drága és csak ez jó hozzá. egyrészt.
Viszont X58as lapkakészlet amiért mindenből csúcsot kapsz, és meg van rakva elég rendesen (sajnos kérdés h szükség van e mindenre). Az X-es készletek még ennél drágábbak voltak eddig! Most 38ezerért már hazavihetsz egy csúcs lapot is, sok de ez van nem a semmiért fizetsz többet.
És amugy a Core i5 750 tökéletes választás, olcsó a lap is, és túl sokból nem maradsz ki... Gamereknek az az ajánlott, és programok alatt sem fog azért elvérezni. 
asd fgh jkl éáű

Hülyék lennének olcsón adni, mikor nincs konkurenciája. Ezek a cégnek azért vannak itt, hogy pénzt keressenek. Amíg a legkisebb i7 is veri az AMD legerősebb prociját, addig nem fog árat csökkenteni.
De nem velem
, én pár dolgon kívül én nem veszek újat.
Ha árról van szó, nem érdemes használt piaci árakkal számolni, mert az nem mindenkinek ugyanúgy hozzáférhető.
[ Szerkesztve ]
Milyennapvan?
(
. De itt mindenkinek..
)

A gyári hűtőn nem túl sűrű a bordázat egy kicsit? Nem tudom az a gyári venti, hogy fújja le a lamellákról a meleget.
H2O über alles! ---- steam : amadeus1980 --- origin : FeZo_HUN --- Hirdetése(i)m : http://href.hu/x/hhyb
Ha pont előled viszik el, akkor már rögtön nem.
Milyennapvan?

Ez sehogy sem lehet 999 $ nem €-ró akart az lenni? 
Bizots €-ró és akkor már 1377 $....
Na mind1.
Jó teszt tetszett hajrá csak drága... 
Tök mindegy, hogy lesz-e AMD-s alternatíva, az ára 95% ugyan ennyi marad...

Brutális a CPU, kódolásba, editálásba, de játékokhoz 0 értelme van.
Nagy felbontásokba nem sokkal több, mint egy 965-ös AMD.
Kíváncsi vagyok a játékokban mikor jelenik majd meg az óriási számítási sebesség előnyként...
Előny most is játékoknál az óriási számítási képesség, csak nem a CPU hanem a GPU viszi a terhet. 
PhysX? 
PH semleges