Hirdetés

2012. február 10., péntek

(#1) ThaBoss

ThaBoss
(senior tag)
LOGOUT blog

Korán reggel ilyen kemény vassal indul a nap! :C
Köszönjük a tesztet! :R

Eladó cuccok: http://href.hu/x/ge86

(#2) Criton

Criton
(őstag)

köszönjük a tesztet :C
szerintem ha gép csere előtt fogok állni, akkor mindenképpen ezt fogom választani(és remélem az ára is egy kicsit lejjebb fog menni) :R

[ Szerkesztve ]

(#3) SPY0817

SPY0817
(fanatikus tag)

Elég durva kis kütyü, így a korai órákban nagyon kellett vizsgálni a diagrammokat de egyértelmű hogy melyik a nyerő :D, de az ára tényleg magas.. majd egy 5év és ezek lesznek már az irodai gépek (tudom "enyhe" túlzás)..

| LG GT540 :) | Eladó: RIM BlackBerry 8110 | BF3: SPY08 | BC2: SPY0817 |

(#4) luw2win

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

Azért szépen elhúz sok alkalmazásban, kiváncsi lettem volna egy Gulftown vs i7 975EE meccsre.
amúgy köszi a tesztet :R

sniper elite hajrá ;)

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#5) belanet

belanet
(tag)

Nincs mit hozzáfűznöm. Ha sok pénzem lesz biztosan ilyen lesz a gépemben :O
Köszönjük a tesztet ;)

http://www.spring-gas.hu

(#6) csdm

csdm
(senior tag)
LOGOUT blog

Ez komoly. Én is kíváncsi lettem volna az AMD megoldására :)

telefon/számítógép/konzol: iPad 3G 32GB !!!

(#7) Sub-ZeRo

Sub-ZeRo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Üresjáratban többet fogyaszt, mint HD film lejátszás közben... :U :Y :DDD

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."

(#8) rootkiller

rootkiller
(senior tag)
LOGOUT blog

Legalább megvan mit kérjen a gazdag apuci koczka kölyke a húsvéti nyuszitól.

‎"Úrinőtől kapott tripper nehezebben gyógyul" // Bazárom: http://href.hu/x/gxo3

(#9) atike

atike
(őstag)
LOGOUT blog

Jó teszt! A proci meg vadállat... Ilyenem (sem) lesz soha... :)

Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié.

(#10) Ottoka

Ottoka
(őstag)

Nagyon jó teszt, köszönjük.

Mezőhegyes

(#11) Patrick

Patrick
(őstag)

Nagyon szép és komoly teszt! :)

A proci meg állat. :D

Két dolog végtelen, a VILÁGŰR és az EMBERI BUTASÁG, de az előbbiben nem vagyok biztos!

(#12) Depression

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hátha megtanulnak a programozók is végre több magot használni. 12 szál! még többet!

[ Szerkesztve ]

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#13) No-kia

No-kia
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hmm ez tetszik, bár aki játszik annak szintén felesleges

C35i-->3510i-->6230i-->N73-->5800-->N93-->6610-->6230-->7610-->K550i--->Blade ||||-=(L) Ford Sierra 2.0i CLX(L) A kormányzott kereket hajtani???=- |||| Elöbb önmagunkat kell tisztelni, hogy képesek legyünk lesz@rni másokat!

(#14) F.B.I.

F.B.I.
(őstag)
LOGOUT blog

Komoly processzor, komoly munkákra, megfelelő alkalmazások esetén, átlag, otthoni felhasználóknak még mindig teljesen feleslegesek. Az AMD-re is kíváncsi leszek főleg árazás tekintetében.

Légy türelmes és megértő, mert te is hülyeként kezdted az életed. Az építő jellegű válaszokat köszönöm!

(#15) antikomcsi

antikomcsi
(PH! kedvence)

Ahogy elnézem a tesztet, az Intel megint keményel elverte saját magát. Nem semmi erő van az új prociban, le a kalappal előttük.

Azonban fontos fegyvertény számomra, hogy játékoknál a manapság elterjedő monitorok felbontása melett még mindíg jó alternatíva az AMD x4-es procija.

Én is azt mondom, hogy itt lenne az idő, hogy akik értenek hozzá, olyan játékokat készítsenek, amik kihasználják az adott konfigurációban rendelkezésre álló processzor magok számát maximálisan, és ne csak 1-2 mag izzadjon.

Szeretettel várjuk a Thubant is, és a hasonló tesztet a főszereplésével.

(#16) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jó teszt. Igen, egy Core i7-980X Vs. Core i7-975X csatára kiváncsi lennék. Na ja, elég durva lett.

< ModernWarfare 2- 3 baráti kör > < hmmm....aureo mediocritas >

(#17) ViZion

ViZion
(őstag)
LOGOUT blog

Jelenleg a 4 mag is sok, ahogy a cikk is írja...
Nálam a 2 magosat is csak a PS pörgeti meg, és néhány játék...
De ha majd játék közben tömörítenék, meg renderelnék is, akkor veszek egyet!
...ettől még jó nagyon, szerverekbe istenkirály lesz, otthonra a iwiw-startlap-google-word usereknek nem ajánlom :)

Photoshop tutorialok, segédanyagok kezdőknek: http://tinyurl.com/PSalapok „Nem variál! Arial!” – a lusta tördelőszerkesztők mottója by hircsarda.hu

(#18) ProEvoFan

ProEvoFan
(őstag)
LOGOUT blog

brutál proci, de akinek játékra kell (mint nekem) annak tökéletesen elég egy Phenom II X4 965 42Kért:D
nézzétek meg a játék teszteket, a Phenom II X4 965 1680x1050ben szinte egálban van a csúcs 6magossal

(#19) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Aki tol otthon valami folding@homr vagy seti holmit, az biztosan nagyon örülne egy, vagy több ilyennek.
Személy szerint a Tesco "Akciós termékek" feliratú polcain látva sem hatna meg.

True Success is Blonde

(#20) kleinguru válasza Depression (#12) üzenetére

kleinguru
(senior tag)

Biztos sokat programoztál már, és tudod milyen egyszerű dolog több magra optimalizált, teljesen jól skálázódó programot írni :W !

Amondó vagyok, hogy megvárom az AMD féle verziót:)), mert valószínű olcsóbb lesz, és nem lesz annyival lassabb, mint amennyivel az intel drágább!

A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!

(#21) schawo

schawo
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Pont az intel az aki gátolja a sokmagos procik elterjedését az árazással. Az többmagos procik aránya az AMD-nél sokkal magasabb, mint az intelnél.

Szigorúan magánvélemény. Olvassa el a mellékelt tájékoztatót, vagy forduljon orvoshoz!

(#22) FRENK1988

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez a hűtés valami észveszejtő :Y Itt már elballag valahogy a GTA4:D

>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| Bízzál Istenben, és mentsél rendszeresen! |Omnia => Omnia II => Omnia 7 with Mango:)

(#23) Silentfrog

Silentfrog
(őstag)

Biztos vagyok benne,hogy az amd csak az árral tud operálni,ez a proci nagyon jol sikerült.
Viszont van miből csipni az amd hatmagosának,mert ez elég borsos áru.
A jelenlegi amd árakat figyelembe véve szerintem a fele áráárt fog menni a konkurens hatmagosa.

[ Szerkesztve ]

Az élet szomorú,de legalább a fizetésünk nevetséges!

(#24) boeing válasza FRENK1988 (#22) üzenetére

boeing
(senior tag)

Ááá még ez is kevés neki :DDD Nem semmi a árra sem,majd 2 év múlva talán. :K

(#25) Roxbury

Roxbury
(senior tag)

Nagyok fain ez a proci, bár sose lesz ilyenem. Remélem a bulldozer is lesz ilyen talán.

Fel szeretnék tenni egy kérdést

Mért ennyivel gyorsabb az összes tesztben a 7zip, mint a winrar? Tényleg ennyivel gyorsabb, mint a winrar?

(#26) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Jo anyag! :)
Kb erre szamitottam.

.::www.megadanceradio.hu::.

(#27) hfrankee

hfrankee
(senior tag)
LOGOUT blog

Leegyszerűsítve a kérdést lényegáben egy részegységekben 50%-kal kibővített, hatmagos, Lynnfield-
Sorry

"Minek a büszkeség, mikor a teljesítmény önmaga jutalma"-Twin Peaks

(#28) Depression válasza kleinguru (#20) üzenetére

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Optimalizálás? Azt a szót nem ismerik PC-knél.
Eleve azt írtam, hogy megtanulnak. Ez a jövő, itt nem kell hőbörögni. Ha nem képesek rá, akkor menjenek havat lapátolni! Nem fogják eltűrni a vevők, hogy a programozők hozzá nem értése miatt 200 mag mellett is egy szálon fussanak a programok. Aki nem kezdi el az átállást, az sosem lesz képes több szálra programozni.

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#29) Dzs3ko

Dzs3ko
(kvázi-tag)

133 Mhz FSB ? Vajon ezek a procik is mennek majd 450 500-as FSB-n ?
Kiváncsi lettem volna hogy vajon alacsony szorzó mellett mekkora fsb értéket lehet kihozni a prociból. Bizonyos esetben lehet hogy többet számít.
Mindenesetre a teljesítménye így is lenyűgöző. Várjuk a több szálra optimalizált alkalmazásokat : )
Kiváncsian várjuk az AMD válaszát is.

[ Szerkesztve ]

(#30) Zanik

Zanik
(őstag)
LOGOUT blog

Bámulatos teljesítményű proci, le a kalappal! Nagyon várom a Thuban érkezését is. Valószínű gyengébb lesz, ellenben megfizethető.

"Játékra notebookot venni olyan, mint országúti kerékpárversenyre BMX-et!"

(#31) Mr.Csizmás

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

szép szép

de miért asztalinak adják el? semmi értelme... 4 magosat is csak kóstolgatják az alkalmazások, ha meg desktop pc-n akar renderelni valaki, vesz egy nagyobb quadot...

ez szerverekbe lesz jó, de ott nagyon. (vagy renderelőfarmokba)

szóval desktop pc + gulftown = csubakka védelem. :D

Ich bin fritzkandur. eladó cuccok: http://mcaf.ee/64957 | alaptörvény: 1.§ a trollkodás demokratikus jog. 2.§ az 1.§ elolvasásával magadra vonatkozóan elismered ezt.

(#32) kovacsroli

kovacsroli
(senior tag)
LOGOUT blog

Az AMD megint futhat utánuk, és nem azért fogják olcsóbban adni, mert olyan jó fejek, hanem mert csak ezzel tudnak felzárkózni.

"Tíz csajból minimum hat egyszer megcsal, három hűséges marad, egyről kiderül, hogy nem csaj.." Dipa

(#33) twine válasza kleinguru (#20) üzenetére

twine
(senior tag)

Pedig mennyire igaza van :K Én sem vagyok programozó mégis, 3 évet kellet várnom hogy a Q procikat igazán megmozgassák a video editáló szoftverek....
Vagy ahoz programozónak kell lenni, hogy reális elvárás legyen hogy az ember ha vasat vesz,, a szoft. ki is használja? Sokkkal előréb jár a hardware, mint a szoft.....és ez igy nem normális....Senki nem mondta hogy egyszerű,,,annak legalábbis aki nem azt tanulta biztoisan nem az....viszont itt nem egy-egy emberről van szó,,hanem egy egész iparágról...

[ Szerkesztve ]

JVZ+Semaphore 2.1.1

(#34) Chiller

Chiller
(fanatikus tag)

Továbbra is azt mondom, hogy CPU játéktesztet Supreme Commander 1-el kellene csinálni Core Maximizerrel replay visszanézéssel...

(#35) Pubszon

Pubszon
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Átlagfelhasználó vagyok, de azért elfogadnám. :D

(#34) Chiller: Én a GTA IV-et hiányoltam. :U

[ Szerkesztve ]

Google - Motorola Atrix 4G @ 2.3.7 CyanogenMOD 7 + 16GB SDHC & Huawei Ideos S7 Slim @ 2.2.2 Rooted + 8GB SDHC / XBOX Gamertag: Puby23

(#36) Roxbury válasza Pubszon (#35) üzenetére

Roxbury
(senior tag)

Szerintem ezen is akadna néha :D

(#37) lsc válasza Dzs3ko (#29) üzenetére

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A szorzó állítható, nem kell a magas fsb [link].
Extrém tuningnál az étvágya is "kellemes" [link].
Sok értelmét nem látom ennek a procinak, a szoftverek miatt meg főleg nem, a 12 szál jól mutat, csak nincs ami kihasználja. Tipikusan magyar utakra ferrari, néhol ki lehet használni, de sok értelme nincs, még.

Az élet kegyetlen .

(#38) hfrankee

hfrankee
(senior tag)
LOGOUT blog

Egy újabb profi teszt :C Gratulálok! :R
Az Intel meg ismét belecsapott a lecsóba,nem semmi ez a CPU!
Vajon az AMD valaha is eléri ezt a számítási kapacitást?!Szívesen látnám...

(#39) Oliverda válasza hfrankee (#38) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Szerintem ezt már soha nem fogja beérni senki. :(

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#40) FRENK1988 válasza boeing (#24) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:DDD . Amugy meg minden csúcs kategóriás CPU annyin kezd Inteléknél. ;]

>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| Bízzál Istenben, és mentsél rendszeresen! |Omnia => Omnia II => Omnia 7 with Mango:)

(#41) paprika

paprika
(senior tag)

A 6 magon kívül nem nagyon látok benne semmi érdekeset. Gyűjtögetem a pénzt az AmD 6 magosára de még azt is nagyon nagyon meggondolom. Ha ingyen lenne ez a Proci akkor kellene. :R

[ Szerkesztve ]

(#42) dangerzone

dangerzone
(PH! addikt)

Na, most nekem is tetszik ez a teszt. Lájkolom.

A proci meg munkára tényleg jó, de játékra felesleges. Arra még a sima i7 is sok. :)

(#43) hfrankee válasza Oliverda (#39) üzenetére

hfrankee
(senior tag)
LOGOUT blog

Igen,ahogy nézem a grafikonokat engem is ez "nyomaszt".Kicsit félelmetes a differencia....

(#44) Vistaboy

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Jó az Intel új processzora, annak idején én is direkt azért vettem X58-as alaplapra épülő i7-es rendszert, hogy majd egyszer ez kerüljön a helyére, és ne kelljen alaplapot cserélni. :R

Azt viszont tényleg sajnálom, hogy a játékok nem használják ki a benne lévő potenciált eléggé ahhoz, hogy akár a hardcore PC-s játékosok (Kivétel azok, akiknek a pénz nem számít) is érdemben elgondolkodjanak egy ilyennek a beszerzésén.

Az AMD is összekaphatná magát, mert amíg nem állít megfelelő konkurenst a Core szériának, addig hiába is várjuk az árak csökkenését. :(

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Steam: Vistaboy_PH, LIVE: VistaboyPH

(#45) Angel1981 válasza atike (#9) üzenetére

Angel1981
(PH! addikt)

Nem! Majd sokkal jobb, sokkal olcsóbban, 5 év múlva!
Türelem! :)

[ Szerkesztve ]

(#46) kpal

kpal
(PH! kedvence)

Szép és jó proci 980x, de jó ideig elég lesz a i7 920 is legalább 3évig biztosan a 980x 5-6 évig is elegendő teljesitményt garantál/biztosit. (Ezt is csak a Fanok veszik és akik nem birják ki az ujdonságok nélkül,de a orvoslásban nagy haszna lesz szerintem.) :)

[ Szerkesztve ]

(#47) j0k3r! válasza kleinguru (#20) üzenetére

j0k3r!
(senior tag)

jo a teszt!
egyebkent en is ebben bizok.

some men just wanna watch the world burn...

(#48) Oliverda válasza hfrankee (#43) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Azért volt benne egy adag rejtett irónia. :)

Májusban jön a 12 magos AMD szerverekhez. Tehát a legfontosabb és legjövedelmezőbb szegmensben máris beérik őket, már ami a teljesítményt illeti.

[ Szerkesztve ]

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#49) paprika válasza kpal (#46) üzenetére

paprika
(senior tag)

Nekem szerintem még bőven jó ez a Q9450 3.8 Ghz-n . Válthattam volna I7-re minimális ráfizetéssel de mivel nem Bencselek ezért felesleges .

(#50) hfrankee válasza Oliverda (#48) üzenetére

hfrankee
(senior tag)
LOGOUT blog

Ha csak a desktop szegmenst vesszük figyelembe,én nem vagyok derűlátó,nagyon nagy a teljesítménybeli különbség.Persze az azonos magszámok figyelembe vételével..

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.