Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) lezso6

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Pénz van, tapasztalat nincs. Tipikus intel-féle szerencsétlenkedés. :U

Kíváncsi leszek mi sül ki ebből. (Szerintem semmi.)

[ Szerkesztve ]

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#2) lujó55 válasza lezso6 (#1) üzenetére

lujó55
(őstag)

Nana! Annál rafkósabbak és kapzsik! Majd kitalálnak valamit, hogy mi kell neked, hogy vedd meg az ő vacak cuccukat. Minél többen bedőlnek a marketingjüknek annál több pénzt kapnak ők, vagyis a konkurencia annál kevesebbet, így a fejlesztés kezd majd félretolódni, mint fosos egér a terráriumban.

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#3) Srodney válasza lezso6 (#1) üzenetére

Srodney
(senior tag)

az lehet,de a sok pénz és a szerencsés processzor eladási mutató arra bíztatja az intelt hogy az összes platformhoz köze lehessen.mindenki ezt tenné az intel helyében,max csak irígykednek.....ebből is látszik amugy hogy itt a nyár de nem alszik senki,még hogy uborkaszezon :) max csak nekünk hardver vásárlóknak... :D

(#4) lezso6 válasza lujó55 (#2) üzenetére

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ja majd ebbe is raknak valami hardveres transzkóder-vakítást. :U

(#3) Srodney:

Szerintem meg nem érdemes erőltetni azt ami nem megy. Lásd larrabee. Csak ölik bele a rengeteg pénzt.

Bár intel esetében ez utóbbi tényező tart a végtelenbe - és tovább!

[ Szerkesztve ]

(#5) luw2win

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

nagy off:

Hogy kell kiejteni az 'ARM' -t hogy ot végződést kapjon? :D
éárm? aerm? :D se angolra se magyarra nem stimmel számomra

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#6) anaqer válasza lezso6 (#1) üzenetére

anaqer
(PH! addikt)

Ez mekkora egy hozzáállás már: ugorjon kútba mindenki, aki valami újba fog! Nyilván maradniuk kellett volna a SRAM gyártásnál: ugyammáhogy processzor, you must be joking...

If we can hit that bullseye, the rest of the dominoes will fall like a house of cards... checkmate!

(#7) Abu85 válasza luw2win (#5) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

árm ... mint angolul a kar. :)

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#8) ddekany válasza lezso6 (#4) üzenetére

ddekany
(PH! addikt)

"Szerintem meg nem érdemes erőltetni azt ami nem megy. Lásd larrabee."

Nem látom mi akadályozná meg eredendően az Intel abban, hogy ebben vagy a SoC-ok terén műszakilag versenyképeset alkosson. Elvégre pénze van, a szakértelemet meg várásrolni kell, mint minden mást is.

(#9) anaqer válasza Abu85 (#7) üzenetére

anaqer
(PH! addikt)

eksöli, azt a magyarok ejtik csak ááármnak (borzasztóan szeretjük a magánhangzóinkat), amúgy sokkal inkább 'arm'.

If we can hit that bullseye, the rest of the dominoes will fall like a house of cards... checkmate!

(#10) Hiftu

Hiftu
(fanatikus tag)

Az új generáció ha csak felveszi a versenyt az ARM-al/el ez még karcsú lesz.
Arra az ajánlatra rá kell még feküdniük.
Vagy marketinggel vagy megrettentéssel vagy zsebpénzzel.

Tessék mondani, lehet itt hazudni? - Már értem miért nevezik felhőnek! Mindenki látja, ha akarod, ha nem!

(#11) Himym

Himym
(senior tag)

Hogy ha már kiejtésnél járunk akkor: "áerem" :DD

(#12) Ribi válasza luw2win (#5) üzenetére

Ribi
(PH! kedvence)

Inkább az a kérdés, hogy te hogy ejted az ARM-ot hogy t végződést raksz a végére :)
Pont olyan, mint a farm.

Persze mivel rövödítés lehet tényleg áerem :)

[ Szerkesztve ]

(#13) lezso6 válasza anaqer (#6) üzenetére

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem az újjal van a gond, hanem azzal, hogy az x86-ot próbálják beleerőltetni, s azzal lehagyni az ARM-ot, ami kicsit nehéz. Ugyanez volt a larabee-nél. x86-t akarnak mindenre használni, ami amúgy szép és jó, csak hát igen nehezen megvalósítható. :U

Most nemrég is inkább egy transzkódert raknak a Sandy Bridge-be minthogy megpróbálnának csinálni egy normális GPU-t. Attól félek, hogy ugyanezt fogják csinálni ennél az új cuccnál is, villantanak valami új marketingrizsával, de igazából nem lesz a terméknek semmi előnye vele, és így beszednek egy rakat pénzt.

De ha mégis összejön az intelnek normálisan, akkor kap tőlem egy gratulációt.

[ Szerkesztve ]

(#14) Borgi

Borgi
(fanatikus tag)

hi,

nem véletlen nyomják az x86-ot az intelék, mivel ha minden x86 akkor midneki aki gyártani akar tőle kell licencelnie az x86-ot....

üdv,
Borgi

Resistance is Futile!!

(#15) lezso6 válasza Borgi (#14) üzenetére

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

No meg ebben van hatttalmas tapasztalatok, k*rvajók. Ám nem csak x86-ból áll a világ.

(#16) Skecher válasza Ribi (#12) üzenetére

Skecher
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

kiejtés szerint a rövidítés "éárem" :P

(#17) Golli válasza Skecher (#16) üzenetére

Golli
(tag)

Sztem meg hívjátok fel a céget és kérdezzétek meg, hogy bocsi, kit hívtam? Majd megmondják hogy ez az ARM... :U

"Nekem pezsegsz kicsi Plussz?"

(#18) LurkerSheik válasza Golli (#17) üzenetére

LurkerSheik
(lelkes újonc)

az oldalukon nem találok teló számot... :DDD

amm az én fülemnek ez cseng jól :áerem ,
vagy: éjerem, szépen hunglish nyelven betűzve :B
Aki kitalálta ezt a rövödítést Monnyon' le!! :)) :DDD :P

[ Szerkesztve ]

(#19) smkb

smkb
(senior tag)

Vegyenek ARM liszenszet... :)

(#20) Blindmouse válasza smkb (#19) üzenetére

Blindmouse
(tag)
LOGOUT blog

Volt nekik eladták.
Nem lesz jó ez az x86 mindenhova, sőt, jobb lenne mindenkinek ha végleg kipusztulna.
Itt a probléma az hogy képessek az ARM alá menni fogyasztásban satöbbiben, akkor ez rosz hatással lehet a mostani mobiltelefon stb. processzor diverzitásnak. Ami első látásra jó, de másodikra...

Átléptétek az ingerküszöböm.

(#21) fuximaxi válasza Blindmouse (#20) üzenetére

fuximaxi
(fanatikus tag)

Azért ha sikerült valamit összehozniuk abban még lehet jó is, Hiszen ha van konkurencia akkor van verseny is és mindenki rá van kényszerítve a fejlesztésre, nem ülhetnek a babérjaikon.

Kár, hogy nincs csere. A 2012-es 730-as BMW-met egy az egyben cseréltem volna.

(#22) luw2win válasza Ribi (#12) üzenetére

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

azért tettem rá csak -t végződést mert bizonytalan voltam h mi lehet előtte, ezért tettem fel a kérdést :B

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#23) Mlnr To'm válasza luw2win (#22) üzenetére

Mlnr To'm
(tag)

Szvsz ez olyan mint az ATI amit az angol "éjtíáj"-nak mond.Szal angolul "éjárem", magyarul "aerem" vagy "áerem" szerintem.

(#24) ddekany válasza lezso6 (#13) üzenetére

ddekany
(PH! addikt)

Mondjuk az x86 erőltetése ez tényleg fájó pont Intel esetén (már csak azért is, mert esztétikailag egy igen ronda ISA... :) még jó, hogy ma már nem nagyon látja senki). De jelen esetben, az ARM-é is egy általános célú processzor, szóval feltételezem az összes eredendő hátrány, hogy az x86 feldolgozása kicsit számításigényesebb, mert kell egyfajta x86 -> RISC átalakítás a CPU-n belül. Vagy ezen kívül van más is?

Kiejtés: Csak simán "arm", csak kicsit "á"-s az "a", és lágy az "r". Aki nem hiszi, keressen rá a youtube-on.

[ Szerkesztve ]

(#25) stepboy válasza Mlnr To'm (#23) üzenetére

stepboy
(újonc)

Angolul csak simán arm; itt nyilatkozik egy céges képviselő: katt ide
ő biztos nem téved :)

(#26) ssppiikkee

ssppiikkee
(tag)
LOGOUT blog

Bocsesz, ez nem ide akart jönni :(

[ Szerkesztve ]

Tuning, Modding 4ever! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=ssppiikkee

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.