Király 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
nbg
(fanatikus tag)
Tudom, hogy nagyon naiv kerdes, de vajon barkacsolnak drivert linux ala is a hardverukhoz?
I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

smkb
(senior tag)
Egész komolyak azok a százalékos számok, bár ugye van honnan, de látszik, hogy lenne a cuccban potenciál, ha jó lenne a driver... amúgy egész szép hosszú a lista miken javítgattak. Párszázmilla dolcsit beleölnének (mivel bőven van miből), nem lenne gyenge ez főleg már az Ivy-ben... lehet ezért is pörgették fel, hogy a köv gen cpu igpre már be legyenek melegedve a programozók 

harry
(PH! kedvence)
Mi a helyzet a 4500 típusokkal? Vagy rosszul tudom, és az nem ide tartozik? Vagy jó azokhoz is? Notebook integrált vga.
the weak will fall, the strong remain - no pain, no gain

Plazmacucci
(őstag)
Az egy régebbi generáció, hiába nagyobb a száma, semmi köze ezekhez. Nem jó.
(╯°□°)╯︵ ┻━┻ Fuck the TABLE!

Henkei
(tag)
ami vacak azon nem nehez sokat javitani.
Hogy lehet hogy amikor emberen hajtják végre abortusznak nevezik amikor csirkén akkor rántottának??
Ez szerintem nem kérdés, hiszen tudjuk, hogy hogyan készülnek az Intel GPU-khoz a Linux alapú disztribúciókra szánt vezérlőszoftverek. 
<-ƘƘ-> Rendszerment
Még a végén átvihetem a szomszédhoz az 3-4 éves játékokat mert nem dia vetités lesz
Mennyi memória van a gépedben? Szavazz te is a logout bejegyzésemben.:) Köszönöm.
Azokkal már annyira nem törődnek. Legacy besorolású hardver. Azokra egyébként régi szoftvercsomag szokott néha jönni. Illetve már egy ideje nem. A helyzet az, hogy ezeknél a hardvereknél a webes tartalom gyorsítása lehetne még a lényeg, de a böngészőkben ez a funkció az Intel régi IGP-ire általában le van tiltva. Az érkező 12-es Opera előzetesében például a teljes HD Graphics sorozat feketelistán van. A fejlesztők szerint az Intelen múlik, hogy ez megváltozik-e a végleges kiadásig, ha az új driverekkel nem lassít a GPU-s gyorsítás, akkor engedni fogják. Ha továbbra is lassabb a GPU-val, akkor csak a fogyasztás csökkenése az előny, de kérdéses, hogy ez megéri-e. Valszeg megkérdezik az Intelt, hogy mit szeretnének, ha nem oldódna meg a helyzet.
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.
Hivatalosan nem, de a közösség csinál drivert. [link]
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

MongolZ
(fanatikus tag)
Ezzel kapcsolatban (Opera) tudnál valamilyen linket, olvasmányt mutatni? Köszi

Angel1981
(PH! addikt)
Ez a driver számozási metódus..... 
De az x86-os androidot saját részre erősen fejleszti intel bácsi, ebből nem tudnának valamit kiadni (költői kérdés, mert ismerjük őket), akár mint zárt drivert? Bár engem nem érint az intel driver, de valamit csinálhatnának. Bízom benne, hogy az amd-s android fejlesztésekből azért csurran-cseppen valami használható.
azt hittem már hogy az AMD dobta ki,mivel úgy kezdődött hogy HD rossz beidegződés 
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

Zso2
(őstag)
kifejtenéd bővebben? Ne csak légbőlkaspott dolgokat írkálj be.Mond el neked miért volt vacak.....
Én 2 hónapot használtam csak igp-vel a gépet, semmi bajom nem volt vele.. és minden félére használtam...
[ Szerkesztve ]
Goo ALONSO ; BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.

Zso2
(őstag)
1xű , nem kell operát használni,van 28 féle más büngésző is, én amúgy sem szerettem soha az operát.Persze mindennek meg lehet találni a gyenge pontját ha az ember vak és süket akkor ennek ellenére is Operat fog felrakni 
[ Szerkesztve ]
Goo ALONSO ; BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.
Én operát max mobilon
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11
Az Opera blogon nézelődj. Ott vannak ilyen infók. Rengeteg anyag van és hsz.
(#16) Zso2: Azért egy olyan szoftvernél, mint az Opera 12 eléggé érdemes átgondolni a használatát, mivel a fejlesztők úgy oldották meg a hardveres gyorsítást, hogy ne csak a Canvas elemekre éljen, hanem mindenre. Ez elég nagy előrelépés a többi böngészőhöz képest. Tulajdonképpen a leggyorsabb, és a GPU-s gyorsítás mellett a legkevesebb energiát felhasználó böngésző lehet a 12-es Opera, ami nem elhanyagolható szempont.
[ Szerkesztve ]
Az Androidhoz az Intel nem fejleszt grafikus drivert. A hivatalos verzióba az ImgTec drivere kerül, hiszen az Intel tőlük licenceli a hardvert.
[ Szerkesztve ]

audi100td
(PH! nagyúr)
Hát, én meg Operán kívül nem szeretek mást használni, max néha krómot, szerencsére most van egy 5750 a gépben, de pár hónap és csak HD Graphics lesz megint, nem ártana ha ezt megoldanák.
[ Szerkesztve ]

MongolZ
(fanatikus tag)
Oks kösz meglesem.
Azért az nem lenne rossz, ha jól emlékszem, akkor az Opera kicsit késve szállt be a GPU bizniszbe... pedig olyan sok téren voltak pionírok.
Na ezt nem tudtam, csak annyi rémlet, hogy nagyon a saját szakállukra dolgoznak. Az mondjuk igaz, hogy az Atomokban licencelt cucc van, bele se gondoltam. 
Ez való igaz, de ezt a lemaradást behozzák azzal, hogy nem csak a Canvast gyorsítják.
Így lesznek utolsókból az elsők. ![;]](/dl/s/v1.gif)

beef
(lelkes újonc)
Ha emlékeim nem csalnak ők voltak az elsők akik elkezdték fejleszteni a HW gyorsítást.
Tény, hogy a többiek az egyszerűbb megvalósítást választották, amivel beelőzték őket ideiglenesen.

MongolZ
(fanatikus tag)
Hát én nagyon remélem, megrögzött felhasználó vagyok 5.0 óta 

blint63
(kvázi-tag)
És hogyan tudod siket-vakként használni? Kollega szerint nekik való. 
[ Szerkesztve ]

MongolZ
(fanatikus tag)
Kényelmes, szerencsére az új verzió már felismeri a nyalogatásokat is...
Kissé mintha megkésett volna ez a hír!
Bővebben itt.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

Boxi88
(őstag)
Ennyire nehéz megírni egy drivert, hogy egyik cégnek sem megy? Se Intel, se AMD, se nVidia...
Mondjuk mindenki csak az AMD-t szidja, pedig a többi sem jobb egy fokkal sem! Akár ki mondhat akármit... tapasztalatból írtam!
A driver jól van megírva.
A Windows jól működik vele, arról egyik gyártó sem tehet, hogy n+1 program használja a Windows-on kívül a meghajtó programot.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

madgie
(VIP)
Míg nem lesz esztétikus gpu-s élsimítás (a mostani ultragáz) addig pont kikapcsolom minden böngészőben a gyorsítást.
"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia
Ezt nem értem. A ClearType élsimítás elérhető. Legalábbis nincs ok arra, hogy ezt ne kezeljék, maximum szoftveres, de nem hiszem, hogy az NV ezt még ne oldotta volna meg. Az AMD-nél működik teljes mértékben.
[ Szerkesztve ]

madgie
(VIP)
Nem ugyanúgy néz ki a GPU-s ClearType, mint a "sima". Legalábbis nálam észrevehető a minőségbeli különbség, a GPU bénább, olvashatatlanabb (nem, nem egy oprendszernél, már a Phenom II-nél is kikapcsoltam)
"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia
Nekem dettó ugyanúgy néz ki. A GPU-k között elméletben persze lehet eltérés. Lényegében a mintavétel minőségétől függ. Régen is volt különbség a 2D-s megjelenítés között (mondjuk jóval nagyobb), akkor a Matrox és az ATI volt a király, azóta az NV eléggé feljött, de az Intelről nincs semmilyen adat.

madgie
(VIP)
Most, hogy előkerült, megnéztem megint. GTX 460-on nem olyan csúnya, de nem éri el azt a szintet, amit kikapcsolt GPU-nál látni. Főleg jobb oldalt, a kedvencek/fórumtémák résznél látszik, valahogy összemosódik az élsimítás, ha be van kapcsolna a gyorsítás. Érdekes, emlékeim szerint intel IGP-nél rondább volt, de nem mernék megesküdni rá (a Virtu meg már nem megy H67-ben, hogy válthassak a VGA-k között)
Valószínű, hogy a GPU-k között van különbség. Nekem teljesen ugyanaz a minőség HD 5850-en. Bár talán érdemes a böngészőt is bevenni a képletbe. Nálam Fox 8.0.1 van.
Mi történt a Virtuval? Elvileg mennie kell. Mondjuk értelme nincs, többet árt, mint használ sajnos. 

madgie
(VIP)
Nem ír semmit, de nem megy (vagyis elindul, de nem tudok váltani benne). Gyanítom, hogy Trial verzió és letelt a 30 napom 
Az lehet. Sok alaplaphoz nincs licenc, és akkor "ingyenesen" korlátozott ideig lehet használni.

zed1983
(őstag)
Ez most szerintem nekem épp jókor jött! 

kpal
(PH! kedvence)
hát igen 

nicu71
(senior tag)
az miért van,hogy az ujabb updatekkel a graphics 2000-t használva egyre lejjebb és lejjebb esik a windows élményindex? éppen most töltöm a fent emlitett frissitést,biztosan megint esni fog/a win aero ,meg a játékra szolgáló videokártya teljesitménye már a béka segge alatt 4.8 és 5.4, i5-2400 sandy procival... 
"-Mondja Holmes,ébredt már úgy,hogy egy bilincs volt a kezén? -Igen....és meztelen voltam...
Mert egyre több gyártó leszarja az élményindex teljesen felesleges tesztjét. Legkisebb gondjuk is nagyobb annál, hogy az élményindex minden valós körülménynek ellentmondó méréseire optimalizáljanak.
[ Szerkesztve ]

Plazmacucci
(őstag)
Jaja. Pl én a winyón kívül mindenre 7 pontnál magasabbat kapok. Pedig közel sincs csúcsgépem....
(╯°□°)╯︵ ┻━┻ Fuck the TABLE!

dBLOOD
(lelkes újonc)
Most ezt nem értem, a cikkíró tegnap vette észre, vagy mi? Nekem az Intel Driver Update Utility azt írta nincs új driver, az Intel Download Center-e is 10.27-ei dátumot ír.
Sok a birka, sokan szeretik a sz*rt.
A hét elején jött a hírlevél, hogy van új driver.

tdd587
(őstag)
Remélem végre javítják a dxva hibákat, mert nagyon gáz, hogy 2011 végén összesnek bizonyos youtube videók és hibáznak a dxva-s filmek is teljesen random.
Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.
Azt nem tudják javítani. Régóta lehet hallani, hogy a hardver DXVA kompatibilitása nem 100%-os.
Kerüld azoknál a videóknál a gyorsítást, amelyek 5 körüli referencia frame-et használnak.

tdd587
(őstag)
Na ez szomorú.
Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.

pcsullog
(kvázi-tag)
Na, win7 alá már nem elérhető, mindenhol removed-ként írja az intel, download centeren is csak a régebbi van fent latest-ként.