Micsoda összeborulás
mint amikor két maffiózócsalád látványosan kibékül a gyerekek házassága miatt (persze aztána háttérben már készülnek a merényletekre
)
[ Szerkesztve ]

Micsoda összeborulás
mint amikor két maffiózócsalád látványosan kibékül a gyerekek házassága miatt (persze aztána háttérben már készülnek a merényletekre
)
[ Szerkesztve ]

A "Don"-ok barátkoznak. 
Mostantól együtt járnak fogadásokra?! 
"A gonosz győzni fog, ha a jó emberek nem tesznek semmit" Edmund Burke
nem tom ti hog yvagytok vele, de én ezt megkönnyeztem gyerekek... gyönyörű
C35i->3510i->6230i->N73->5800XM->N93->6610->6230->7610->K550i->Blade->5310XM | Ford Sierra 2.0i
Szintén 
I.G. : W7 Home Premium 64-bit (BOX) Norton Internet Security & Malwarebytes' Anti-Malware PRO user II. g. : W7 HP 64-bit (OEM) NAV ; Vista HP OEM M.S.E & Agnitum Outpost Firewall PRO (Lifetime) BF3 nick: GSprof

Ez annyit jelent, ha az intel nem így cselekszik több büntit kapott volna. Így volt ez költséghatékony. Tiszta matek az egész.
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

Én nem könnyeztem meg, de hát szép történet, végre haverok. 
Ez tényleg nagyszerű hír, nem is mertem volna gondolni, hogy egyszer ez is eljön. De pénz beszél ugye, na meg ennyi pereskedést már nem mert vállalni az Intel sem. Jól jártak így mindketten, és várom azt is, hogy a jövőben kicsit közeledik egymáshoz a két gyártó mind technológiában, mind eladási mutatókban. Remélem is, hogy szánja-bánja az Intel a bűneit, és valóban jó kisfiú módjára viselkedik ezentúl.
<-ƘƘ-> Rendszerment
(#9) LamerGyuri

Végre! 
Remélem,mi userek csak nyerünk ezzel,és nem indulnak el az árak "közös megegyezéssel" felfelé... 
"Egy Gyűrű mind fölött,Egy Gyűrű kegyetlen,Egy a sötétbe zár,bilincs az Egyetlen."
fLeSs örülhet 20% pluszban vannak az AMD részvényei LINK
. Részemről örülök a megállapodásnak, AMD törődhet a termékek tervezésével. 

Kétszer is megnéztem a naptárat, mi a mai dátum. Aztán azt, nem a cikk késett-e bő 7 hónapot. Hihetetlen 
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

(#2) fLeSs 2009-11-12 18:08:08
brühühü, most nincs AMD-m.

______________ Ingyen póker +50$-os kezdőtőkével! ________________ http://hu.pokerstrategy.com/u7ATCU ((Kérdés/segítség kell hozzá, akkor írj pü-t.))

A hír hatására az AMD részvények árfolyama +21%-os erősödésben van reggel óta jelenleg
Az Intelé +2,4% csak

Ehhehe több mint egy milliárd... Árzuhanás lesz ebből AMD-nél, mert megteheti 
Lehet lepacsiztak egy árkartellt is ... hiszen mostantól spanok. ![;]](/dl/s/v1.gif)
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

Lol, legalább lesz miből visszafizetnie a hiteleket az amd-nek...
[ Szerkesztve ]
Mezőhegyes
ezt is megértük, olé! 
[ Szerkesztve ]
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
az utolsó sort olvasd át megint ![;]](/dl/s/v1.gif)
valahogy én is erre gondoltam először... de én már csak ilyen gonosz és rosszindulatú vagyok 
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto
Ha már béke van x64-x86-ban is, akkor lehet az AMD megtanítja az Intelt az X2@X4 trükkökre
További híreink hamarosan:
Az FTC, és az UTE keménymagja megállapodtak
Holnaptól olcsóbb a kenyér!
Tárgyalóasztal mögött a két Korea

Mocskos intelesek ...

||| Wayteq xTAB 70i |||
bunda az egész 
#26 mephi ne perverzkedj ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957
holnapra megállapodnak a nők, hogy minden utcán sétáló férfit azonnal lecummantanak, ha az kacsint nekik
![;]](/dl/s/v1.gif)
ui: ja, mellesleg idén binladen is békét köt a világgal, fehérre festi a szakállát és ő lesz a mikulás...
...mondjunk még nagyokat? 
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

"Az FTC, és az UTE keménymagja megállapodtak" Tökön is szúrnám magam azonnal!

Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!

Húúú, de milyen jól járunk mi ezzel ![;]](/dl/s/v1.gif)
Akkor mégis lesz combo alaplapunk Intel és AMD CPU hoz? 
[ Szerkesztve ]
.::www.megadanceradio.hu::.

jó esélytelennek tarthatják az amd-t intelék
"És ha helyzet van, akkor mindig lépni kell. Ha olyan a helyzet."
jah, "intel outside/amd inside pentium5"? 
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
VILÁGBÉKE! - Amúgy most ez kb mindenkinek jó, de a legjobb a Zsintelnek... 
[ Szerkesztve ]
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario
bocs, de én lesz@rom hogy ezek egymás f...át szopják, gyönyörű történet?...inkább érdekek.
én meg a magam(mi) érdekeinket nézem, és remélem az árak csökkennek. ebben az egyetlen jó ez lenne.
Aurea mediocritas
Hogy sírhatnak az eddig alkalmazott ügyvédek...
...engem ez tesz boldoggá! 
(Amúgy nekem is az árkartell volt az első, ami beugrott...)
Maradnak az igazak és a jók, a tiszták és a békességesek. Erdők, hegyek, tanok és emberek. Jól gondolja meg, ki mit cselekszik!

Egyet értek veled 

Így van! 
wordpisz..
Igy mindenkinek jobb...
alba gu brath
Hát szegény ügyvédekre senki sem gondol?
Én elmorzsoltam értük pár könnyet.
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/
Mit tagadjam én voltam a közvetítő.
Nehezen lehetett őket közös nevezőre hozni.
Az utolsó érvem viszont hatott.
Mind a ketten gyártanak CPU-t és GPU-t. Minek harcolnak egymás ellen, amikor a GPU piacon még él az Nvidia nevű közös ellenség. 
Adj vért, életet adsz!! (Az aláírás, a vámpírok támogatásával jöhetett létre.)

"Akkor mégis lesz combo alaplapunk Intel és AMD CPU hoz?"
Jaja, ezt szerintem tuti kihasználja az Asrock. Ők nagyon jók az ilyesmiben 
Amúgy még nem tértem magamhoz a hir olvastán 
[ Szerkesztve ]
Az élet dolgait két részre osztom. Szörnyűre és kibírhatatlanra...
Itt valami nem kerek 
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

Egyszerű a képlet, az Intel belátta, hogy gondok lesznek, de még ő a nagyobb, így békejobbot nyújtott és így mindenki jól jár. Az AMD részvényei az egekben, még az Intelé is felfele megy, és sok sok ellopott szabadalmat gyárthatnak ezentúl legálisan! (mindkét fél)
De remélem nem lesznek olyan jó haverok, hogy egy kis árkartelt alkossanak, mert annak nem örülnénk ugye.... 
(= Zala =)

Ez nagy hír.
Szerintem csak annak köszönhető hogy egy 7 méteres asteroida "majdnem" eltalálta a földet
Csak 14000 km-re volt 
Intel AMD megijedt mi lesz most, gyorsan meg kell állapodni, hisz még a H1N1 is terjed 
A viccet félretéve:
"A keresztlicenc-szerződést is felújították, melynek értelmében a cégek a következő öt évben szabadon felhasználhatják egymás szabadalmait"
Pontosan milyen technológiákat licenszelnek egymástól?
Úgy érzem az intel a matekon kivül azzal is számolt,
hogy az ATI technológiájából is tud majd valamit "ellesni".
Ha így van, akkor miért nem veszi meg az nVidia-t?
Az "Intel megvette az AMD-t" kérlek javítsd a címet

[ Szerkesztve ]
asd fgh jkl éáű

hude vicces valaki
Hogy lehet hogy amikor emberen hajtják végre abortusznak nevezik amikor csirkén akkor rántottának??

Teljesen egyetértek pont így látom én is, legalizálták a technológiai kémkedést ennyi. Remélem ennek a vége nem az lesz, hogy az intel aknamunkával miután minden jót megszerzett, szétcincálja az AtiAmdt. Természetesen csak azután hogy az Nvidiát kifingatták közösen mint nagy barátok
Mert ez a biznisz Amerikai módra. A végén csak egy maradhat 
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccaim: http://href.hu/x/f1rh
Ritkán lepődtem már ekkorát. Ez a pénzösszeg azért nem semmi. Az AMD-nek ez hatalmas pénz, a következő negyedév már biztosan nyereséges lesz. 
Ja, és remélem hogy a K11 és a 32 nm is előbb jön majd ezek miatt.
[ Szerkesztve ]

Szvsz. teljesen ésszerű volt ez az összeborulás.
Az Intel inkább fizet kevesebbet, mintsem még egy újabb megabüntetést az EU-nak.
Az AMD inkább kap valamennyit, mint sem semmit (ha az EU-nak kéne fizetnie az Intelnek).
A háttérben meg egy kis árkartell, és mindenki mosolyog.
Ez az árkartell elég nagy ökörség szvsz. Ugyebár ha kiderül ezt is elég keményen büntetik és az AMD-t eléggé galyra vágná egy ilyen ügy és annak következményei. Ráadásul az AMD jelenlegi részesedésével elég nagy hülyeség lenne éppen most belemenni egy közös kartellkedésbe az Intel-lel.
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."